Churvarii si adulterii nu au timp sa se bucure de o femeie de o sotie ca si fug la alta. Ei sufera de o sete de se_x nebun fara sa- si potoleasca niciodata setea. E valabil si la se_xul feminin. Ce ziceti...? (mai mult)
"Nu stim ce a cauzat big bang" insa big bang fiind cauzat evident ca a existat ceva inainte de big bang. Pana la potop solul avea un circuit inchis si nu depindea de un circuit prin atmosfera a apei adica...? (mai mult)
Solomon era un curvar care comitea adulterii si nu avea timp sa se bucure de o femeie de o sotie ca si fugea la alta?
Cartile Ieromonahului Hrisostom Filipescu, cine le- a citit? ("Putine cuvinte, multa iubire", "Putine lacrimi, multa bucurie", Asculta, priveste, atinge" Sunt un balsam pentru suflet, va garantez si ...? (mai mult)
Cât de logică e afirmația unui ateu "Eu nu neg existența lui Dumnezeu, doar nu cred în existența Lui"? Iar această afirmație, n- ar trebui d.p.d.v logic să aibă ca urmare o neimplicare în...? (mai mult)
Dupa o lunga pauza, am vrut sa vad ce mai e pe la categoria asta dar din cate observ, nu s- a schimbat mare lucru. Ceva nou si interesant pe aici? Poate am ratat eu ceva, nu m- am uitat decat peste ...? (mai mult)
Recent ateismul este asociat cu sustinerea casatoriei intre gay. Doar eu cred ca aceasta promovare aduce doar rau? In zilele astea cel putin, multi devin homo pentru ca le e greu sa gaseasca o prietena,...? (mai mult)
Îmi puteti da versurile de la cântarea aceea "Sfinților Mucenici..." care se canta la hirotonie intru grad de preotie dupa ce se spune "Purunceste prea., pe seama mănăstirii." Va rog mult daca imi...? (mai mult)
Salut TPU, Convins de userul Mircea08 si de altii ca nu stiu ce vorbesc, vreau sa ii intreb pe toti crestinii ce varianta a bibliei citesc? BOR? Cornilescu? (adica protestanta) Catolica? Martorii...? (mai mult)
Oare exista o a doua planeta ca si Terra? Populata si cu civilizatie inteligenta?
De ce rubrica religie are trafic mare?
Cum vi se pare opera, ideile sau filosofia spirituala lui Echkart Tolle?
De ce e viata asa de grea si practic, o lupta pentru supravietuire si castigare a banilor apoi obtinerea de placeri trecatoare si multa dar multa suferinta si probleme. Putea fi mai frumos de atat? Ar...? (mai mult)
Ce stiri noi ati mai aflat despre familia traditionala? https://imgur.com/a/febMC5H https://imgur.com/a/ClDEP6X
Din perspectiva religioasa (si a voastra), sarutul cu un barbat casatorit este un pacat?
Isus sustinea ca a fost trimis. Deci nu a venit de buna voie sau din proprie initiativa, corect?
De ce este confundata lipsa credinței cu certitudinea că divinitatea nu există? Ateismul nu înseamna a afirma sau a avea certitudinea că divinitatea nu există, e chiar asa de greu de înțeles...? (mai mult)
Cum se face ca in tot vechiul testament care acopera o perioada foarte lunga de timp nu se pomeneste nimic de vreun drac sau om stapanit de draci iar noul testament este plin de oameni posedati de draci...? (mai mult)
Stiti o minune facuta de sfintele moaste?
Ce diferenta este intre moaste si mumie?
Daca ajungeti in 'iad' pentru ca credeti in zeul gresit?
Cu ce ne avantajeaza botezul?
Efeseni 1:13 "Şi voi, după ce aţi auzit Cuvântul adevărului (Evanghelia mântuirii voastre), aţi crezut în El şi aţi fost pecetluiţi cu Duhul Sfânt care fusese făgăduit" Retineti - "Evanghelia...? (mai mult)
Se pot pierde darurile spirituale? Va rog, puneti la fiecare raspuns la ce religie apartineti
Salutare tuturor! În Geneza 6:3 avem: "Dar Domnul Dumnezeu a zis: "Nu va rămâne Duhul Meu pururea în oamenii aceştia, pentru că sunt numai trup. Deci zilele lor să mai fie o sută douăzeci...? (mai mult)
De ce ar trebui să credem în Dumnezeu,n-ar fi naşpa, doar cum putem să credem în ceea ce nu am văzut niciodată şi nu suntem convinşi că există?
Dintre toate fiintele create de Dumnezeu, de ce omul este atat de important?
Pana la urma Preasfintia Sa Parintele Pomohaci e homosexual, sau bisexual? Argumentati eventual cu citate din Biblie. Pentru cei care nu stiu cine e: https://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima- or- ...? (mai mult)
Am invatat la religie ca trebuia sa primesc darul credintei. Ce fac daca nu mi l-a adus nimeni? De unde il cumpar?
Întrebare doar pentru persoanele atee. Ați solicitat apostazia de la BOR? Ca am declarat la recensământ ca sunt ateu nu e destul? Rrebuie sa depun și cerere ca nu cred în basme?
Care este treaba cu Martorii lui Iehova? De ce nu ar fi acestia credibili prin religia lor?
Este păcat dacă îl iubești pe Dumnezeu, dar urăști viața pe care ți-a dat-o?
Ce rost are existenta unui lucru care are un sfarsit?
Dar noi atei, pagani, non crestini ce am învățat de la creștini când biserica era la putere în europa medievala? Si azi ce invatam de la ei? https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/vikingii-...? (mai mult)
De ce sectanctii se considera ca majoritatea crestinilor in anumite cazuri? Pai nu ei spun ca traiesc in lumea lor si ca doar ei sunt mantuiti? De ce fac propaganda altor crestini de exemplu ortodocsi...? (mai mult)
"Cei care cred cu adevărat în Dumnezeu au și dovada concretă a existenței Lui. Dar cum să îi poți arăta unui necredincios acest lucru? Pentru că el nu va vedea. Un necredincios nu va avea acces...? (mai mult)
Am mai avut o intrebare despre pupat moaste vs necrofilie, dar chiar nu pot intelege cum poate asta: https://imgur.com/a/P6DVex0 Sa nu te afecteze psihic in cresterea ta. Pupatul unui MORT stafidit....? (mai mult)
Explicati- mi si mie, prietenul meu este ateu da? Asa. El pune intrebarile urmatoare: 1.De unde stie biblia cand a facut Dumnezeu totul 2. Daca Dumnezeu era si inca este perfect de ce nu ne- a facut...? (mai mult)
Aveți idee careva daca ne mai putem întâlni cu cei care au murit? Oamenii care au murit se reîncarnează? Mai putem sa vorbim cu ei vreodată?
De ce crestinii considera doar la nevoie vechiul testament ca fiind parte din biblia lor iar in alte circumstante considera ca vechiul testament e expirat? De exemplu levetic, deuteronom nu mai sunt...? (mai mult)
Un schizofrenic care spune ca il vede pe Dumnezeu, Satana, ingeri, demoni, iadul este mai de incredere decat un schizofrenic care spune ca vede zane, vampiri, varcolaci, monstri? Deci a ce e real si ...? (mai mult)
Daca pupatul moastelor de tipul Cuvioasei Parascheva (vezi foto: https://ibb.co/gE6LpU ) sunt atat de benefice, de ce nu merg toti preotii ortodocsi s- o pupe?! Chiar atat de fraieri sunt sa nu inteleaga...? (mai mult)
De ce au voie sectanctii sa contrazica biblia? Sa minta in mod clar despre versetul Iov 40 unde scrie clar ca Uită- te la hipopotamul căruia i- am dat viaţă, ca şi ţie! El mănâncă iarbă ca boul. ...? (mai mult)
Ce spune Biblia despre dinozauri?
Voi credeti ca masturbarea e pacat?
Exista religiosi care sustin ca designul complex al tuturor organismelor a fost creat de Dumnezeu si ca acest Dumnezeu este bun si iubitor. Intrebarea este adresata lor: De ce ar crea un Dumnezeu...? (mai mult)
Atat de multi fanatici religioși sunt? De ce incearca sa aduca stiinta de partea religiei cand nu e posibil asa ceva? Spera ca astfel vor fi credibili? Sau chiar suferă de psihoză?
M- am saturat sa traiesc in societatea asta bolnava unde toti rapenii se imbogatesc pe spatele celor ca mine ce muncesc din greu. De aceea nu am niciun pic de respect pentru Dumnezeu, Isus sau ce mama...? (mai mult)
Exista argumente care vin din domeniul stiintific, care sunt propuse de mari oameni ai secolului actual sau trecut in favorea spiritualitatii. De ce ateii, in ciuda existentei acestora, de ce inca sunt...? (mai mult)
Lui Isus ii placeau barbatii? E posibil sa fi fost homosexual avand in vedere ca umbla toata ziua doar cu masculi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?