Crestini, daca Iisus a spus sa intoarceti si celalalt obraz atunci cand primiti o palma, ce parere aveti de interpretarea moderna a userului crestin Shuriken, care spune ca mai bine "Dai tu o palma si...? (mai mult)
Datorita cresterii demografice omenirea se afla in pragul luarii unei decizii generale, fie il va recunoaste pe Dumnezeu fie va trece la decimarea selectiva a oamenilor sub diferite forme. Decimarea selectiva...? (mai mult)
De ce biserica discrimineaza homosexualitatea. Adica daca stam sa o luam logic, asta e ceva natural, ei nu aleg sa fie asa ci se nasc asa...
Multi cred si zic ca oamenii cred in Dumnezeu de frica, si daca ar fi asa, care ar fi problema? Cu ce e gresit daca crezi in Dumnezeu de frica? Eu nu vad ceva negativ, ca multi zic ca, ameninta cu...? (mai mult)
Cum se face ca unii nu vor sa accepte si nu inteleg ca unele lucuri au nevoie de ceva din afara sau un factor extern ca sa functioneze, un asa zis creator mai bine zis, ca spre exemplu noi. In subconstient...? (mai mult)
Bună! Sunt în clasa aVIII-a și aș vrea să nu mai fac religie. Se mai poate acum, pentru că a început școala? Dacă nu, aș putea pe al doilea semestru? Și ce documente îmi trebuie?
Ce evolutie mai e si aia cand omul tot intre patru scanduri ajunge in pamant fie om de stiinta fie analfabet si sunt animale ce traiesc mai mult decat omul?
Salutare tuturor! As vrea să particip la Taina Sfântului Maslu,ce ar trebui să ştiu, de ce ar trebui să țin cont?
Care este Ingerul meu pazitor?
Unde scrie ca Pavel nu credea in Iisus ca fiind mesia?
Cum sa imi dau sens vietii mele dominate de anxietate, depresie si OCD adica suferinta psiho- emotionala? Dumnezeu mi- a dat numai suferinta cat cuprinde si bucurie foarte putina.Practic unii sufera ...? (mai mult)
Ce sanse sunt ca reincarnarea sa fie adevarata? Ar fi fain sa avem mai multe vieti nu-i asa si ca reincarnarea sa fie adevarata? Ati vrea sa fie adevarat?
Omul "de stiinta" a ajuns sa considere omul ca fiind o "formula chimica." Dar cand e pe patul de moarte sau ii moare un copil nu mai zice astfel. Ce puteti spune?
Orice proces din univers are nevoie de o forta coordonatoare numita Duhul Sfant prin care Dumnezeu controleaza materia. Dupa ce omul Adam a ales sa cunoasca raul Dumnezeu a modificat unele animale si plante...? (mai mult)
Este posibil sa prevezi viitorul? Au fost cativa care se spune ca au facut-o(Nostradamus,Vanga, Ioan Istrate, Edgar Cayce) Este posibil sa se prevada viitorul omenirii sau a unui om? Ce credeti?
L'Origine du monde e o pictură împotriva darwiniștilor creată de pictorul francez Gustave Courbet in 1866 ea prezintă un abdomen și un organ sexual feminin. Sunteți de acord că originea lumii...? (mai mult)
Pentru crestini. Voi spalati picioarele fratilor vostri de credinta dupa pilda pe care a lasat-o Isus apostolilor si v-a poruncit sa faceti la fel?
Stie cineva cum se numesc aceia care lupta impotriva crestinismului, si a lui Hristos?
Viata are sens? Viata are vreun rost? Viata are vreun scop? Tu cum consideri?
De ce crestinismul este singura religie care promite iadul vesnic? Nici o alta religie nu vorbeste de asa ceva, vorbim de iudaism, islam, hinduism, budism, religia iubirii ofera iadul vesnic, miliarde,...? (mai mult)
Dumnezeu ma baga in iad pentru orice,nu? Chiar si pentru ca imi pun intrebarea asta acum e un motiv extrem de valid pentru a intra acolo,nu? (cum zic unii, dau dovada de indoiala)
E mai multa suferinta in viata asta decat placere.Nu vi se pare? Cineva spunea ca viata inseamna suferinta.Asa sa fie?
Si totusi daca exista Dumnezeu si viata de dincolo/de apoi? Ce faceti atunci?
Salut, cine imi recomanda un site de carti crestine? Nu pot sa comand o carte de psiho
Credeti in viata de apoi/cea de dupa moarte/cea de dincolo? Pentru cine nu crede va invit sa cititi cartea Dr. Eben Alexander "Dovada lumii de dincolo" si poate si "Harta raiului".O sa va convingeti ca...? (mai mult)
Nu- mi vine sa cred, ca e a nu stiu cata oara cand aud asta si inca mai sunt oameni care gandesc asa, foarte mult si se dau ei ca sunt atei... Deci ieri am deschis tv- ul pe discovery id si am auzit...? (mai mult)
Crestinii fac sex? :)) Adica regulat. Nu sunt cam ipocriti sa o faca pentru propria placere desi o dau in sus si-n jos ca barbatul si femeia au fost lasati pentru a face copii?
Iti poti lua nickname-uri cand devii preot? Sau pe unii chiar ii cheama Epifanie Norocel, Ambrozie, Calinic Argatu, Sofronie Drincec...
Doar pentru persoanele atee, deisti, panteisti, agnostici. Daca intr- o zi s- ar dovedi ca exista Dumnezeul teist, următorul pas ar fi sa devenim credincioși lui sau sa avem lipsa de credinta...? (mai mult)
Cu ce te poate ajuta Dumnezeu pe tine? Ce astepti de la El? De ce sa-I slujesti? De ce sa-ti pese?
Se spune ca sexul inainte de casatorie este un pacat, in crestinism. Ca dumnezeu a lasat pe pamant barbat cu femeie pentru a intemeia o familie, a naste un copil, si ca, acest dumnezeu priveste cu iubire...? (mai mult)
Biblia ne invata ca nimeni nu este in rai in momentul de fata doar Isus si Dumnezeu. Biblia ne invata ca toate rugaciunile noastre trebuie adresate doar lui Dumnezeu nimanui altuia, intrebarea mea este,...? (mai mult)
Daca Dumnezeu lucreaza prin oameni, inseamna ca El a boicotat referendumul sustinut de BOR?
Este mai bine sau mai rau sa nu-ti pese de nimic?
Intri in iad pentru masturbare?
Îmi puteți recomanda niște cărți care vorbesc despre conspirația microciparii? S-au despre Noua Ordine Mondială?
O intrebare pentru crestinii inteligenti si doxa de carte. Ipoteza: Satana este cel care a jutat oamenii si "the good guy" in general, insa i s- a facut publicitate negativa. Dumnezeul pe care il stim...? (mai mult)
Si care ar fi motivele sau semnele cele mai importante ca ar veni Armaghedonul/Apocalipsa sau ca ar fi aproape asa ceva?
Daca Dumnezeu e al tuturor acelasi de ce exista mai multe religii, secte, culte? Ca vad ca se scrie de Dumnezeu, de care Dumnezeu vorbim al carei religii?
Daca mori in momentul in care esti drogat/sau beat de exemplu cazi dai cu capul de bordura,te urci in masina si faci accident, cazi de la o distanta mare se considera sinucidere si ajungi in iad?
Tot aud si vad pe unii ca Armaghedonul/Apocalipsa e aproape.Voi, chiar credeti ca asa e? Cat de aproape?
Dumnezeu este areligios(non-religios)El e doar Putere Superioara,Inteligenta Superioara, Forta Superioara.Sunteti de acord? Ce credeti? Dumnezeu este independent de orice religie.
Lacrimile sunt parca spulberate de vant... Cand plang, ma rog la Dumnezeu mereu Si-l intreb :,, oare nu vezi ce vad si eu? https://www.youtube.com/watch?v=LjVW20lNS0c
Va plac cartile de paranormal/mister/ezoterism/conspiratii/? Ce ati incercat de genul? Eu vreau sa termin cartile cu Nostradamus si Vanga.
Absenteismul la referendumul pentru familie este o dovada ca Armaghedonul e tot mai aproape. Cand destrabalarea va ajunge la culme atunci va incepe Armaghedonul prezis in Apocalipsa. Babilonul cel Mare...? (mai mult)
Ce credeti despre profetii, despre prezicatori/vizionari si preziceri? Nostradamus chiar a avut puterea adevarata de a vedea viitorul? Se spune ca e cel mai mare prezicator al lumii.De ce I se spune asa?...? (mai mult)
E normal ca o mama sa-si imbrace fiica ciudat din cauza religiei? Cu batic si fusta incomoda pana sub genunchi doar pentru a fi pe placul lui Isus.
Masturbarea când te uiți la filme pentru Adulți este un păcat? Sunt creștin.
Dovezile existentei lui Dumnezeu sunt suprastiintifice si fac apel la intuitie la ratiune adica sunt peste stiinta omului. Stiinta omului este limitata. Stiinta omului nu poate sa patrunda secretele functionarii...? (mai mult)
De ce ar vrea Dumnezeul crestin sa ne hotarasca stilul de viata pe care sa il avem? Si de ce impune Isus un stil atat de strict? De ce vrea acest Isus sa fim sclavul lui si sa facem cum zice el si nu cum...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Caliopia63 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!