aici, dezbaterile sunt oarecum aprinse, opiniile fiecaruia parand a fi ferme. A trecut cineva printr- o experienta in care crede ca a intervenit divinitatiea? Spre exemplu, rezolvarea...? (mai mult)
Care sunt motivele pentru care sexul ar fi pacat? Trebuie sa existe astfel de motive, nu? Doar pentru ca e misto si aduce placere?
Doar pentru deisti, panteisti, agnostici, atei. Cei 4 autori anonimi ai evangheliei au inventat povestea lui Iisus sau care este autorul basmelor? Ps Iisus nu a scris nimic, nu a facut nici...? (mai mult)
Cum vi se par lucrarile lui Eckhart Tolle? De ex:Puterea prezentului
Vreau sa ma spovedesc! Inainte trebuie sa tin post sau ceva? ..si cand pot sa ma duc?
Ce e mai important, viata asta sau ce se intampla dupa moarte? Putem sa spunem ca in viata asta traim in jur de 70 de ani dar dupa va fi vesnic.
Exista dovezi stiintifice sau filozofice care atesta exista lui dumnezeu?
Ce parere aveti despre faptul ca opozantii acestui referendum vor sa il boicoteze folosindu- se de minciuni cum ar fi: referendumul e facut pentru a- i apara pe cei cu condamnari penale deoarece intrebarea...? (mai mult)
Vreau sa imi fac pe piept un tatuaj care sa aiba legatura cu religia Crestin- Ortodoxa. Eu m- am gandit sa imi scriu pe un pectoral "YHWH", dar nu sunt sigur ca e inseamna Dumnezeu. As vrea idei...? (mai mult)
De ce Romanii tin mult la religie? Pana la urma Dumnezeu nu exista.Sunt atatea carti istorice care demonstreaza ca Dumnezeu nu exista si ascultam o carte de mii de ani cu valori invechite.Pana atunci nu...? (mai mult)
Are rost scepticismul asta dus la extrem si incercarea de a combate orice argument/afirmatie pro Dumnezeu?
Asta tot e doar ateism nu? Fraților, un ateu nu înseamnă ignorant. Poate merge în biserici, mânăstiri, moschei, geamii și ce mai vrei tu. Poate studia cultura și religia țării lui și a...? (mai mult)
Cati saraci ar fi putut fi ajutati cu banii investiti in Catedrala neamului?
Ateii nu studiază biblia crestină, iudaică, islamică, hindusă doar fariseii?
De ce atati oameni cred ca religia il reprezinta pe Dumnezeu? Nu am vazut in Biblie ca Dumnezeu ne cheama la o anume religie. Dumnezeu vrea sa ai o relatie personala cu El.
Voi credeti ca mai exista ceva dupa moarte adica exista o alta existenta,un alt plan, o alta dimensiune sau o noua constienta dupa moartea fizica sau credeti ca se opreste totul la moarte pentru noi?
Voi cand auziti cuvantul Dumnezeu la ce va ganditi/imaginati?
Am studiat biblia crestina,iudaica,islamica,hindusa in toate femeia apare ca un personaj negativ, chiar sunt femeile raul pe lumea asta?
De ce exista atata mister(chiar de la facerea lumii pana azi in legatura cu moartea si viata dupa moarte? Ramane un mister nedezlegat cat o mai exista omenirea?
Aşa ceva nu va scrie niciodată un ateu?- Poate cea mai evidenta dovada pe acest site: atitudinea disperata a ateilor de a- i face si pe ceilalti sa nu creada, ei arata prin asta ca vor sa piarda si ...? (mai mult)
Ati vrea ca Ateismul sa fie interzis in Romania? DA sau NU
Ateii sunt liberi să se distreze şi nu consideră că viaţa e lipsită de sens?
Ce parere aveti despre asta? , , Ca să se asigure tuturor românilor șanse maxime și egale în societate, părinţii vor trebui, începând din anul viitor, să consulte preotul paroh, în...? (mai mult)
Vi se pare normal ca un user sa se dea ateu si sa faca misto si sa spuna minciuni despre ateism? Eu credeam ca exista cat de cat respect intre noi, chair daca nu credem in acelasi lucruri nu inseamna...? (mai mult)
Lumea e condusa astazi de evreii care nu l-au acceptat pe Iisus ca mesia?
Salut TPU, Am pus aceasta intrebare si la sectiunea Social si Politic. De data asta as dori sa aflu ce argumente religioase aveti in sprijinul sau in detrimentul referendumului. Mergeti la referendum? ...? (mai mult)
,,Ortodocsii nu sunt crestini, desi spun ca sunt." Ce parere aveti?
Dacă pui piciorul în biserică înseamnă că nu eşti cu adevărat ateu, ci doar un lăudăros. Un ateu adevărat care se respectă, nu merge niciodată la biserică şi nu pune intrebări religioase?...? (mai mult)
Necredinta e o chestiune de alegere. Omul alege sa nu creada. Dumnezeu a creat libertatea de alegere in organismele biologice. Nu exista dezordine in realitate ci doar o rearanjare a materiei. Ordinea ...? (mai mult)
Un necredincios nu ar trebui neaparat sa se supere ca nu e crezut sau tratat cu seriozitate. Un necredincios evident ca nu crede insa cine poate sa creada in ce spune un necredincios avand in vedere ca...? (mai mult)
Am vazut un film numit "Scapat din iad". Acolo, un om care era foarte bun a intrat in iad pentru ca se credea bun. A portretizat acel film gresit situatia data?
Cum le explica crestinii copiiilor de ce sunt pusi sa pupe moaste? Oare nu exista o legatura intre pupat moaste si necrofilie? :)))))))))) Macar homosexualii sunt vii.
Pe ce argumente ateii isi bazeaza urmatoarea afirmatie : "Oamenii sunt o greseala a universului,nu insemnam nimic,cand mori, moare si constiinta ta."?
Ce inseamna sa te pocaiesti?
De ce nu vor unii oameni sa- si schimbe parerile despre ceva? Si de ce au idei fixe? De exemplu, exista unul sau mai multi useri la categoria asta, si nu inteleg de ce mai pun intrebari si cer pareri,...? (mai mult)
24 de europarlamentari privesc cu consternare referendumul din Romania pe tema familiei. Asta e o dovada ca Satan Diavolul patroneaza Consiliul Europei. Ce puteti spune?
Era pedepsit cu moartea cine nu depunea ultimul banut la picioarele apostolilor? Apostolii gestionau toti banii? Anania a murit de infarct sau de mana lui Petru cum sugereaza doua secole mai tarziu Ieronim...? (mai mult)
Ce pot învăța ateii de la un credincios?
Nu știu dacă este categoria potrivită, dar mă rog. Astăzi m- am trezit pe la 9:20. Am mai stat pe laptop până la 11, iar apoi mi- am făcut o poză. Eram în tricou. Când dau să mă uit la ...? (mai mult)
"Drept răspuns, El a zis: „Eu* nu sunt trimis decât la oile pierdute ale casei lui Israel." Daca Isus insusi a spus ca nu este trimis decat la oile pierdute ale casei lui Israel cum este el atunci...? (mai mult)
Cica asta e cea mai buna dovada ca exista Dumnezeu, desigur e dumnezeu sectactilor, nu e unul catolic, ortodox, noi ateii il dovedim pe Dumnezeu prin necredinta fata de el, voi crestinii pe ce zeu dovediti?...? (mai mult)
Internetul se raspandeste si pentru a se transmite mai mult si cu mai multa forta ideile demonice inainte de Armaghedon. Care e parerea voastra?
Cum învinge păcatul un creştin?
Îmi poate spune și mie cineva ce se întâmplă după moarte? După 2 luni, sau chiar după 10 ani? Morții mai aud, mai simt ceva? Iadul și raiul exista? Vă rog, multa seriozitate! Mulțumesc!
Scrie undeva in profetiile din vechiul testament ca Iisus nu trebuia sa aiba sotie, copii si sa fie virgin?
De ce oare Dumnezeu niciodata nu a avut incredere intr-o femeie? Sunt femeile lipsite de sinceritate, de incredere?
Buna, am o intrebare, am două prietene care sunt împreună de mult timp si de ceva timp sunt foarte stresate cu relaţia lor, in legatura cu religia, ma poate sfatui cineva daca este pacat mare? ...? (mai mult)
Daca imi fac o imagine de interlop chiar daca nu fac nimic ilegal doar o ard cu ei, e pacat?(Cum sunt de exemplu gangsta rapperii sau luptatotorii de strada)
Catolicii de ce nu fac marsuri anti-gay cum fac ortodocsii?
Tot aud ca, , homosexualii sunt un pericol, ca pot adopta copii ca sa- si puna in practica fanteziile lor de pedofili". http://bfy.tw/K9rP Primele 5 pagini de pe Google sunt doar cu stiri din ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Caliopia63 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!