Diferenta dintre un pocait si un crestin ortodox?
Bună, azi am fost în oraș. Și o venit o vrăjitoare/ghicitoare. Eu și prietena mea i- am dat doi lei ca să plece.Dar ea o continuat sa ne spună despre viitorul nostru. Cine a făcut păcatul? Noi...? (mai mult)
Salutate tuturor! Voi, când vă rugați, când spuneți "Tatăl nostru", folosiți vechea versiune sau pe cea modificată?
Care sunt cauzele ale ateismului, şi ce îi face pe oamenii din ziua de azi să se îndepărteze de credinţă?
Dacă sunt ateu, sunt considerat de altă religie? Deci ar trebui să nu fac religia?
Căsătoria dintre un bărbat și o femeie e o cultură?
Mi se pare mie, sau sunt mai multe mănăstiri în judetul Alba Iulia faţă de restul judetelor din Transilvania? Dacă da, care ar fi motivul? Dau funda pentru răspunsuri concrete :)
De ce oamenii cred in evolutie fara dovezi? Sa fim seriosi, oricat de mare e probabilitatea ca evolutia sa existe la momentul actual, o dovada 100% nu avem. Si indiferent ca evolutia e adevarata sau...? (mai mult)
Un necredincios care nu crede in Dumnezeu isi face el un idol inchipuit, un dumnezeu, zane maselute, spiridusi, demoni, locuri paradiziace si feerice chiar sinistre pe care le pune in jocurile video,...? (mai mult)
Multi oameni sunt adeptii creationismului. OK, pana nu exista o dovada irefutabila a felului in care s- a creat Universul, cate sunt, ce a fost inainte, etc, etc, pe undeva sa zicem ca e de inteles...? (mai mult)
Isus a plantat panica in oameni prin posibilitatea iadului. De ce? In Vechiul Testament Yahweh Elohim Dumnezeu spune ca de El trebuie sa se teama omul nu de vreun iad sau pedeapsa.
Se poate inmormanta o bătrână de religie ortodoxă intr-un cimitir adventist?
Cum poti spune ca Iisus nu a existat cand executia sa si reinvierea au dovezi istorice de necontestat?
De ce ateii vor dovezi stiintifice? In fond, stiinta nu e neaparat cea mai buna ramura a lumii din care poti stoarce dovezi. Ce- i drept, consider ca stiinta poate aduce argumente convingatoare, si sunt...? (mai mult)
De ce exista propaganda ateista in lume? Iar aici nu vorbesc de toti ateii, recunosc, sunt atei ok, care sunt oameni, dar si atei care ar baga in inchisoare/spitalul de nebuni sau ar executa pe oricine...? (mai mult)
Știința și tehnologia sunt un nou Turn Babel sau un Dumnezeu al nonreligioșilor?
A plagiat Ellen White cărţile altor autori?
De ce satana lupta impotriva lui Dumnezeu daca stie ca va pierde? destinul lui satana este predestinat deci el nu are liber arbitru, deci cine a creat povestea inainte ca ia sa se fi realizat daca nu ...? (mai mult)
De ce regulile religiei adventiste sunt definitiv mai stricte decat cele ale catolicismului si ale ortodoxismului?
Acum ceva timp am inceput sa ma gandesc la religia pe care o am. Mi- am dat seama ca pana acum nu mi- am pus niciodata intrebarea "de ce sunt crestin?". Pur si simplu m- am nascut in crestinism...? (mai mult)
Exista ceea ce se numeste karma?
Azi am intalnit un autobuz un batran care m- a rugat sa- i tin o punga 2 statii. El a ghicit ca as avea 18 ani si el m- a rugat sa ghicesc ce varsta are el. Puteam spune din prima ca are 85 de ani, dar...? (mai mult)
In Biblie spune ca primii oameni traiau 500- 800 ani, si ca durata de viata a acestora a scazut. Intrebarea mea este, nu face acest pasaj referire oarecum la evolutie? Si anume, la o evolutie din ce in...? (mai mult)
E pacat daca beau o data la o saptamana doua! De fiecare data cand beau nu devin violent, nu injur ci din potriva devin euforic, vesel, bine dispus si stau pe treaba mea. Toata lumea ma lauda...? (mai mult)
Pe ce cheltuie Guvernul 40 milioane de euro? Pe un referendum cretin, inutil si penibil.Banii aia se puteau duce in Educatie si Sanatate dar na..traim in Romania :)Cine mai e de acord cu mine? Eu zic ...? (mai mult)
Conflictul intre palestinieni ( fostii canaaniti ) si israeliti ( evrei ) e din timpul cand traia Avraam. Acest conflict e inca o dovada ca Dumnezeu exista. Acest conflict este cel mai vechi si cel mai...? (mai mult)
Daca ma imbrac si ma tund la moda, daca port un ceas si un lant de aur si daca imi iau o masina de fite inseamna ca pacatuiesc?
Corporatiile sunt campuri sau arene de lupta si concurenta tehnologica. Pasiunea pentru tehnologie e suprasolicitata precum pasiunea celor din industria p**no. In tribune lumea, mai nepriceputa in tehnologie...? (mai mult)
Putem trăi fără griji o viaţă liniştiă fară frică de nimic?
Ati avut stari de decorporalizare? Cum s-a desfasurat si cum v-ati simtit? V-a convins acestea in legatura cu ceva?
Ne cunoaştem rolul și scopul pentru care trăim pe pământ?
De ce se zice ca preotii din ziua de azi nu mai sunt prea buni ..am vazut un clip pe yt in care erau Dumnezeu cu dracu si zicea Dumnezeu ca cat de religioasa e lumea si a trecut un preot si face "slujitorul...? (mai mult)
Cum reusesc oamenii spirituali(toate tipurile de spiritualitati), confesiuni, religii etc)sa se elibereze de durere si suferinta si sa gaseasca pacea si linistea profunda interioara? Am auzit ca unii reusesc...? (mai mult)
Sunt unii calugari(de diferite confesiuni)care spun au atins iluminarea sau au atins starea de fericire suprema.Cum adica? Ce au facut si cum traiesc ei acum? Cum e viata lor?
Este marijuana planta lui Dumnezeu? - Marijuana nu provoaca dependenta. - Marijuana poate vindeca cancerul si ar putea fi mult mai eficienta decat chimio- terapia. - Marijuana este planta cu cele mai...? (mai mult)
Anul în care religia va dispărea este mai aproape decât credem, populația globală va trece pragul către ateism? Ţările cu cele mai multe persoane care au declarat că religia nu mai face parte...? (mai mult)
"scopul unui individ este reproducerea si supravetuirea" Hmmm? O intrebare, dar cu ce scop? Adica te reproduci, dupa mori. Supravietuiesti, dar inevitabil tot mori. Ce rost are? Unii a- ti zice pentru...? (mai mult)
Ce ar trebui sa raspunda un crestin atunci cand este intrebat daca e credincios? Daca ar raspunde cu DA, ar putea sminti pe acele persoane care intreaba fancand vreo fapta negandita(oricine poate gresi)....? (mai mult)
Ce inseamna X-ul care are la mijloc o linie dreaptă în formă de P, iar în dreapta și stânga două litere?
Ateismul poate face lumea mai bună?
Cat de des vi se intampla sa scoateti lucruri nebunesti pe gura? Lucruri negative, ura, hate, injuraturi chiar si blasfemii. Eu sincer recunosc ca de multe ori si mi se pare ca sunt foarte rau, chiar...? (mai mult)
Dezvoltarea tehnologica si IT a fost impulsionata de cresterea demografica si din dorinta de contracarare a saraciei si a foametei si pentru numararea si masurarea celei mai mici unitati cantitative si...? (mai mult)
Am tot vrut sa zic asta si am uitat, e vorba de simplul concept dupa care majoritatea credinciosilor functioneaza in subocnstient, cel putin eu, asa mi- am dat seama, insa e foarte probabil ca si altii. ...? (mai mult)
Este trupul femei o ispita pentru un barbat?
Ce parere aveti despre Eckhart Tolle si lucrarile lui?
Voi creștini cercetați alte religii? Cercetați in ceea ce nu credeți fantome, vampiri, vârcolaci, zana maseluta, Zeus, Afrodita?
Am citit mai multe carti bisericesti si am invatat un lucru si anume ca e pacat aproape si sa respiri. E pacat sa injuri ceea ce e imposibil, e pacat sa fumezi, sa bei, sa faci sex, sa fii ...? (mai mult)
Ce e mai important in viata, mana sau piciorul? Creierul sau inima? Pai asa au ajuns crestinii astia obsedati de atentie si mai ales aprobare?
Doar pe om l-a facut Dumnezeu destept, nu?
As vrea sa știu dacă exista simboluri anti religioase?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!