Daca eu si cel de care imi place am fost botezati de aceeasi persoane, asta inseamna ca nu putem fi impreuna?
Cum ar arăta lumea noastră văzută de cunoaşterea adevărului absolut?
Cineva spunea ca Dumnezeu e un "redus mintal" pentru ca nu a facut viata inteligenta si pe alte planete. Dar oare unul din motivele pentru Pamantul sustine viata nu e acela ca universul e pustiu? Adica,...? (mai mult)
Am mai pus intrebarea asta pe TPU dar un user ma facuse schizofrenic si altul a zis ca mint. Cu o zi inainte de implinirea a 15 ani de la moartea bunicii mele am chemat niste prieteni la mine sa bem ceva...? (mai mult)
Ce e mai important in viata, cariera sau credinta?
Am intrat pe un grup de discord dedicat crestinilor (sunt de ceva vreme pe el) si am asistat la urmatoarea discutie care are legatura cu imoralitatea din Biblie, crimele, etc. https://imgur.com/a/5okfUIP ...? (mai mult)
Salut,sunt agnostic. Imi poate oferi cineva niste motive pentru care sa cred in Dumnezeu? Argumente,in afara de Biblia plina de contradictii, razboi, sange si manie divina.
Ateii exclud posibilitatea existentei unui Dumnezeu?
Cum se alina suferinta?
Să îi spui unui copil o realitate ADVEĂRUL oricum ar fi acesta sau o minciună frumoasă? S-ar putea să ne urască şi la maturitate să-l pierdem definitif el crescând în minciună??
Daca dumnezeu nu are creator, inseamna ca este ateu? pentru ca practic nu crede decat in el insasi corect?
Inchizitia a fost de fapt opera papalitatii si bisericii romano- catolice dar pana la urma cu ce scop a fost creata si mai ales si de ce? Tot ce stiu din auzite de pe la prietenii mei este ca au murit ...? (mai mult)
De ce satanismul modern cu ateismul s-a unit într-un anumit scop? Care e scopul? Ateii cred in satana?
Nu suntem egali n-am fost si n-o să fim niciodată, doar prin ştiinţă putem dovedi aceasta?
Ce e mai bine să taci, sau să vorbești?
De ce in Biblie e Dumnezeu asa manios si rau? In Biblie se sustine omorarea ateilor, oamenilor de alta religie (cu ce au gresit ei ca s- au nascut in alte religii?). Ba chiar am gasit acest verset : ...? (mai mult)
Pentru pocaiti, voi va platiti cotizatia de 10% la biserica?
Buna seara TPU, nu vreau sa sune aiurea dar sunt doar curioasa, aseara am visat ca eram in casa bunicilor mei unde am copilarit, acolo pe un lat era bebelusul meu de jucarie pe care il am de 10 ani ...? (mai mult)
Bunicul meu este foarte bolnav iar el a cerut ca niste pocaiti sa vina sa se roage pentru el, s- au rugat si l- au botezat a pus cateva picaturi de apa pe el si i- a dat vin, iar multi spun ...? (mai mult)
Ma poate lamuri si pe mine cineva daca a injura de mama sau alte injuraturi inseamna a blestema, nu gasesc nicaieri pe google daca a injura pe cineva inseamna in aceelasi timp sa il blestemi. Vreau un...? (mai mult)
Ce era inainte de univers? Dar ce era inainte de ce era in univers? Si intrebarea continua la infinit... precum si universul continua, daca nu este deja infinit. Ideea e ca orice are un creator, orice ...? (mai mult)
E adevarat ce se spune ca rasa galbena va provoca ultimul razboi mondial si rasa alba si neagra plus mixatiile si corciturile vor disparea pentru totdeauna?
Hmmm... daca Dumnezeu a creat lumea, cine l- o creat pe Dumnezeu? Normal ca raspunsul va fi ca parintii sai dar pe ei cine i- au creat? Poate Big Bang? Daca totul a inceput cu Big Bang cine o creat toae...? (mai mult)
De ce multi dintre oamenii care cred in Dumnezeu, nici macar nu au citit biblia vreodata? Cunosc prieteni care aleg sa creada doar pentru ca asa trebuie.
Cine se baga la un referendum contra berbecilor, liliecilor, albatrosilor laysan, delfinilor bottlenose, cimpanzeilor bonobo, leilor africani, etc? Parca lui Dumnezeu nu-i placea homosexualii, nu?
Ce valoare mai are asa zisa jertfa a lui Isus daca dupa 3 zile a inviat si acum e bine mersi? Pentru mine personal Isus nu a facut nimic asa ca nu am de ce sa il apreciez macar. Pentru voi crestinii ce...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest video? https://www.youtube.com/watch?v=UvbC6W7RF4c&t=1s
De ce satanismul modern este asociat cu ateismul? Nu vreau definitii de pe wiki si nu inteleg de ce o religie, credinta, ideologie satanista este asociata in mod eronat cu lipsa credintei?
Salutări! De ce toată lumea se întreabă atâta de existența lui Dumnezeu, vine sfârșitul lumii?! PS:Am pus această întrebare pentru că nu am ce face până termină tataia de făcut sarmalele....? (mai mult)
Buna, am si eu o nelamurire... Îmi doresc de ceva timp sa- mi fac 2 tatuaje. Doar ca sunt intr- o balanta continua de fiecare data când ma gândesc. Îmi doresc sa- mi fac pe ambele incheieturi semnatura...? (mai mult)
De ce doar pe Dumnezeu trebuie sa il acceptam cu inima si nu prin gandire critica? Sunt atatea personaje mistice sau alti zei care asteapta credinta noastra, de ce nu le acceptam?
Cum dovedește știință că Dumnezeu nu exista? Inferno m-am făcut curios.
Ce e mai abuziv: Sa ii spui unui copil o realitate urata sau o minciuna frumoasa?
De ce cuvantul rationalitate se identifica doar cu ateismul? De ce stiinta e asociata cu ateism? Pana la urma, 60% din oamenii de stiinta cred ca Dumnezeu exista, 55% din ei crezand in Dumnezeul crestin....? (mai mult)
Doar pe mine m- a uimit aceasta postare de pe un forum ateist? http://www.atheistrepublic.com/forums/atheist- hub/my- boyfriend- christian- i- dont- know- how- live- it Aceasta tipa spune ca din faptul...? (mai mult)
De ce evoluează organismele sau de ce se adaptează? Organismele evoluează ca să nu moară? Evoluționiștii promit viața veșnică cumva într- un viitor? Evoluția e viață veșnică a...? (mai mult)
Persoanele care sustin ca au experimentat decorporalizarea temporara (si sunt chiar multe in lume)nu dovedesc ele ca ar exista sufletul? Nu cred ca bat campii, atatia oameni, deci ce credeti despre aceasta...? (mai mult)
In care moment din burta mamei ne da Dumnezeu viata? Un spermatozoid si un ovul sunt vii. Sunt celule, produc diferite procese, deci sunt vii. Moarte ar fi daca n- ar produce niciun proces. Zigotul...? (mai mult)
Daca cele doua mari perioade alte timpului, anume "Inainte de Hristos" si "Dupa Hristos" s- au despartit in urma aparitiei lui Iisus. Deci, cum de a ajuns lumea sa aleaga aceasta determinare a anilor?...? (mai mult)
Bananele,merele sunt dovada ca exista Dumnezeu, au fost create cu un scop? https://www.youtube.com/watch?v=9KmbXO5Yftg
Inainte de ipoteticul Big-Bang stiintele exacte omenesti nu mai au nici o valoare. Inainte de ipoteticul Big-Bang are valoare intuitia bazata pe logica si ratiune. Ce spuneti?
Nu inteleg ceva legat de biserica catolica-ortodoxa, am aflat ca exista biserica greco-catolica, de ce ortodoxii nu au trecut la catolici? Era necesara o noua religie?
Se spune ca Dumnezeu simte o iubire infinit mai mare de pacatos decat de sfant. Daca e asa, de ce il baga in focul si pucioasa vesnica? DIn iubire? Sau metoda mai noua... ii extermina sufletul.
De ce nu cred ateii în Dumnezeu? Vreau să fac o postare pe blog în care să încerc să daram aceste argumente.
Argumentele rationale nu pot fi folosite in conversatiile cu persoanele religioase.In caz contrar daca se putea nu mai erau persoane...? (mai mult)
Deismul,panteismul se pot numi credinte?
Pentru ca Dumnezeu ne- a dat aceasta viata nu ne- a dat- o oare ca sa indeplinim niste obiective in decursul acesteia? De ce ateii spun asemenea lucruri aberante ca scopul unui crestin e moartea? Si ...? (mai mult)
A procedat logic, rational aceasta persoana? De ce trebuie sa facem pe placul majoritatii? Acest om mai este ateu? Sunt unul din administratorii paginii, sunt ateu și Liber- cugetator convins, ...? (mai mult)
De ce invatarea teoriei creationiste in scoli este abuz impotriva copiilor? https://www.youtube.com/watch?v=UTedvV6oZjo Pana la urma, este prezentata si cea evolutionista, deci copilul are de unde...? (mai mult)
Vreme de sute de miliarde, de miliarde, de miliarde, ... de miliarde de ani Iahve a stat si s- a gandit: "Peste sute de miliarde, de miliarde, de miliarde, ... de miliarde de ani voi crea ceva, ii...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!