Cum iti gasesti alinarea in Dumnezeu cand suferi?
Agnosticismul afirma ca niciodată nu se va putea dovedi existenta lui Dumnezeu? E oare adevarat?
tind sa cred ca am ceva, sunt tristă și am stări de anxietate mai mereu. Mă enervez din orice, simt o răutate de nedescris, nu mai imi gasesc locul, ma enervează toată lumea, nu mai...? (mai mult)
De curand am fost cu prietenul meu sa ne plimbam cu masina pe un drum pe unde obisnuim aproape zilnic sa ne plimbam. Un drum de tara mai exact. Era in jurul orei 7 si tocmai trecusem de un pod cand am ...? (mai mult)
Hei vreau sa va intreb unele lucuri. Nu stiu daca ati observat, dar se pare ca ateii sunt mai interesati de religie ca credinciosii. ATEUL: "Eu cercetez religia, stiinta, vreau sa descopar totull,...? (mai mult)
Doar religiile avramice au cod etic moral, restul sunt persoane fara moralitate? Crestinii sunt ingerasi care stau sus pe norișori privind oamenii rai care arunca cu oua in ei? O sa spuneti ca oricine...? (mai mult)
"Iar hrana tare este pentru cei desăvârşiţi, care au prin obişnuinţă simţurile învăţate să deosebească binele şi răul." (Epistola catre Evrei a Sf. Apostol Pavel ...? (mai mult)
Eu cred ca crestinii nu inteleg ateii cand vorbesc pe teme religioase, desi un ateu nu are nevoie de argumente gen cat de complex e universul, argument aplicabil pentru orice creator si poate fi explicata...? (mai mult)
Ce explicatii imi puteti oferi pentru teoriile si afirmatiile stiintifice de astazi gasite in Biblie? Astept un raspuns la asta de cand am contul pe site...
Care e motivul pentru care majoritatea neurochirurgilor, inclusiv cei de top, ajung sa aprobe si sa aprecieze teoria designului inteligent, respectiv sa creada in Dumnezeu? Dau exemplu pe Ben Carson, ...? (mai mult)
Ateii afirma ca Dumnezeu nu exista, sunt ei siguri de asta sau nu sunt siguri?
Ce te- a convins sa fii ateu? Ce te- a convins sa crezi ca Dumnezeu nu exista? Ce te- a convins sa fii crestin? Ce te- a convins sa crezi ca Dumnezeu exista? Ce te- a convins sa fii agnostic? Desi...? (mai mult)
Vad in ultima vreme o explozie de certuri si dezbateri legate de evolutie, stiinta sustine divinitatea s- a.m.d. Observ ca partea crestina ofera raspunsuri interesante, logice cu privire la existenta divinitatii,...? (mai mult)
Care varianta este adevarata? a) Cand murim, sufletul nostru nemuritor pleaca in lumea de dincolo, lumea spirituala. b) Lumea spirituala nu exista, cand murim nu mai stim nimic si vom reinvia cand va...? (mai mult)
Ma uitam la un documentar despre ce se intampla cu sufletul dupa moarte. Si stateam asa si ma intrebam, oare cum ar fi fost sa traim atunci cand a trait Iisus pe Pamant, si sa il fi atins, sa il fi...? (mai mult)
Necredinta se va sfarsi. Ce parere aveti?
Care este averea enoriasilor dintr- o biserica crestina? Dar a bisericii? Aceste sunt intrebari a caror raspunsuri sunt de folos, din cele in care intrebati daca popii au salariu sau daca in iad sunt...? (mai mult)
Am o curiozitate, statul plătește salariile si preoților catolici si pastorilor protestanți?
Ati fi de acord ca Romania sa numai fie stat laic si sa aiba o religie de stat? In prezent aceste articole sunt valide ARTICOLUL 29 (1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea...? (mai mult)
Pentru cei care au fost la biserică zilele trecute. Vi s-a spus despre referendumul din 7 octombrie? Ce vi s-a spus mai exact?
Cine intra primul in biserica?
Nu credeti ca interzicerea prin Constitutie a poligamiei este propaganda impotriva Bibliei?
Dar unde sunt crestinii astia? Nici macar tu nu esti asa. Cica asa sunt crestini toti, buni, iubitori, uite cum sunt ei de fapt, niste ingerasi scapati din rai " mânia, iuţimea, răutatea,...? (mai mult)
E oare pamantul, realitatea asta care ne inconjoara iadul pe pamant?
Am dat de un videoclip pe Youtube (codexo biblia diavolul) ispita m-a împins si m-am uitat. Si tot imi este frica. Ce sa fac?
Poți să ai încredere în oameni?
A zice ca viata exista dar Dumnezeu nu exista e ca si cum ai zice ca oul exista dar gaina nu?
Ce părere aveți despre site-ul Bucuria lui Satan?
Când minţim "A CUI VOIE FACEM" şi de cine ne despărţim?
Dar minciuna este un păcat neînsemnat?
Potopul lui Noe a sters viata de pe pamant, nu? Atunci cum s-au inmultit nepotii lui Noe? Nu mai zic de Cain, Abel si Seth.
De ce suferim atat in viata asta?
Hey, am si eu o problemă, prima data vreau să îmi cer scuze în avans pentru greșelile făcute de telefon! Deci am o problemă, vreau să mă spovedesc dar îmi e rușine, pe lângă faptul ca ...? (mai mult)
Cum putem să biruim asupra puterii întunericului?
Hello there. Unii crestini folosesc ca motiv al existentei lui Dumnezeu faptul ca universal, planeta e special creat pentru noi. Ei bine nu vreau sa fiu rau, dar cred ca la ceea ce urmeaza sa zic e ca...? (mai mult)
Care este cea mai mare forma de guvernare a bisericii ortodoxe Romane? :-? Funda! :)
De ce Iisus spune ca doar prin el ajungi la tatal lui? De ce nu exista o alta solutie neutra? Nu e cam dogmatic, ignorant, limitat, se comporta ca un dictator, restul care nu il accepta intra in iadul...? (mai mult)
Acum cateva zile mi- a spus un coleg ca nu crede in Dumnezeu. Printre argumentele sale mi- a pus intrebarea:, , Inainte ca Iisus sa sparga portile raiului toti oamenii ajungeau in iad?", dupa care a ...? (mai mult)
Mai aveti speranta in Dumnezeu?
De ce se mint asa multi cu rationamentul "Faptul ca suntem muritori face viata mult mai speciala si mai frumoasa, aceasta trebuind sa fie traita"? Eu merg pe rationamentul "Viata e prea frumoasa sa o...? (mai mult)
De ce e pacat incestul? Pana la urma, sexul e considerat un act de iubire.
Care este cauza suferinţei noastre?
Ce a existat inainte univers? Cum a aparut Dumnezeu daca se spune ca el este fara de inceput? Orice are un inceput. Daca nu a existat nimic inainte de univers, cum arata acel nimic? In biblie scrie...? (mai mult)
Pentru atei, deisti, panteisti, agnostici ce canale de Youtube urmariti sau grupuri pe Facebook?
Lumea provine de la un incest? Se zice ca provenim de la Adam si Eva, si suntem urmasii lor. Aceasta inseamna ca copiii lui Adam si Eva au facut alti copii? Gen provenim din un incest. Daca da, de ...? (mai mult)
Stiti ca atunci cand se sfințește o biserica si toti preoții intra in altar pe Sfânta Masă exista o gaură în mijloc puteti sa mi explicați care este faza cu ea si ce se pune in ea?
Ce parere aveti despre referendumul dim 7 Octombrie? Referendumul pentru familia traditionala. Popii au inceput deja campania pe Facebook.
O intrebare pentru crestinii adevarati ca mine! Dumnezeu a creat Universul din interiorul lui, sau din exterior?
Daca Dumnezeu l-a facut pe Adam, apoi pe Eva, de ce nu avem toti aceeasi grupa de sange? http://www.medicina101.com/grupe-de-sange/
Ce parere aveti de Kabbalah? Este aceasta cunoastere reala sau sunt doar basme? Ideea de baza este ca gandul creatiei este acela de a crea o creatura care sa fie umpluta de bucurie, placere iar in lumea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!