Ateismul este starea în care cineva nu are credințe religioase, adevăraţii atei nu au nimic împotriva religiei, ce fel de ateii sunt cei ce se implică, şi tulbură religia satanişti, sau ...? (mai mult)
Amos 3:6 "'Se întîmplă vreo nenorocire într-o cetate fără s-o fi facut-o Domnul?"
Satana e chiar asa idiot incat nu stie sa citeasca apocalipsa de mai incearca sa faca impotriva lui Dumnezeu? Apropo de ce Dumnezeu niciodata nu a spus ca satana e dusmanul lui? Cat de idiot sa fii sa ...? (mai mult)
Ce este,ce inseamna omul pentru Dumnezeu? Marioneta lui, sclavul lui cu care se joaca, il testeaza o viata apoi il trimite in rai sau in iad? Ai dreptul sa il contrazici?
Un om influenţat de satana nu este "aproapele meu" el prin învăţăturile lui false atrage suflete pentru stăpânul lui? 1Corinteni 5:13 Daţi afară dar din mijlocul vostru pe răul acela.
Am observat ca multa lume nu stie ce este crestinismul, dar il critica la greu. Daca ar sti ce inseamna a fi crestin, ar sti si ca un crestin nu deranjeaza NICIODATA pe nimeni cu nimic. El face NUMAI...? (mai mult)
Renumita Carte Egipteană a Morţilor, ce mărturie conţine?
Nişte minţi luminate credincioase Codul Biblic„Torah"suntem toţi în Biblie?
Un om care își urăște aproapele poate ajunge in împărăția lui iisus?
Michio Kaku crede în Dumnezeu?
Dumnezeu a avut sotie?
Https://www.historia.ro/sectiune/actualitate/articol/presedintele-filipinez-duterte-il-injura-pana-si-pe-dumnezeu-cat-poate-fi-de-prost.Ce pare aveti?
Credeti ca acest site spune adevarul? https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/ce-au-copiat-crestinii-din-mitologia-pagana
Cum se face ca in Biblie sunt regasite informatii cu privire la Big Bang, infinitatea stelelor, etc? Biblia e singura carte sfanta care ne spune ca inainte de univers nimic nu a existat, ca materia este...? (mai mult)
Cum poti, ca si om de stiinta, sa sustii ca "Stiinta respinge divinitatea"? Lawrence M. Krauss este unul dintre acei oameni. Dainuia o replica in cadrul stiintei : "Cine contesta existenta unei divinitati...? (mai mult)
Mai atei cine e Michio Kaku ce a descoperit el? Eu nu prea am auzit de el dar cica e mare om de stiinta, care l- a descoperit pe Dumnezeu, a descoperit vreun leac impotriva cancerului, diabetului, a...? (mai mult)
Pentru atei,deisti, panteisti, agnostici. Din surse sigure cat de asemănătoare e povestea lui Iisus cu alte mitologii? Multe pilde sunt copy paste din TORA
Pentru atei, deist, panteisti, agnostici si cei care cred in iudaism. De ce nu a reusit Iahve nimic din ceea ce a promis poporului lui prin legământ? Este Iahve un zeu al eșecurilor?
"Unul dintre cei mai respectați oameni de știință ai zilelor noastre, Michio Kaku, susține că a găsit dovezile existenței unei forțe ce stăpânește totul." Care ateu il contrazice pe acest...? (mai mult)
Cine are habar de TORA? As vrea sa vad conexiunile intre iudaism vs religile din Mesopotania, Egipt? Mai multe despre istoria religiei evreilor "Elohim" vs "El" https://ro.wikipedia.org/wiki/A%C8%99erah ...? (mai mult)
De la cine vine necredința?
Cine-mi poate dovedi ca Dumnezeu exista? Astept orice dovada, si cel mai bine venite ar fi cele ce nu include Biblia asa mult... Mi-ar place sa cred dar nu sunt dovezi... DELOC!
Cineva pe aici care crede doar in TORA pe aici? https://ro.wikipedia.org/wiki/YHWH asa o parere ca credincios iudaic nu ma intereseaza crestini la intrebarea asta
Daca dumnezeu este atotstiutor/atotcunoscator, inseamna ca el stie ca de ex. marcel va ajunge in iad sau rai. Atunci care-i rostul liberului arbitru? Practic el tot in iad ajunge/rai...
Cum va explicati ca crestinismul a rezistat asa mult timp si are atat de multi de adepti? Daca totul a fost o minciuna nascocita de evrei, atunci cum de nu s- a prabusit asa de repede precum s- a ridicat? ...? (mai mult)
Întrebare pentru Ortodoxi: Crucile care se vand ca suvenir au valuare spirituală?
Daca dumnezeu e atotputernic, poate el sa creeze o piatra pe care nici macar el nu o poate ridica?
In Africa oamenii mor de foame, mai ales copii, de ce le da spiridusu duh si apoi il ia? Nu e mai simplu sa nu se mai nasca ca sa nu mai sufere? Si ce se intampla cu ei dupa moarte, avand in vedere...? (mai mult)
Dar de ce Dumnezeu a vrut sa il omoara pe Moise? Exod 4:24 24 În timpul călătoriei, într-un loc unde a rămas Moise peste noapte, l-a întâlnit Domnul şi a vrut să-l omoare.
Dumnezeu s- a laudat acum 2500- 3000 de ani ca va trimite pe cineva care nu se va lasa pana va aseza dreptatea pe Pamant si de asemenea a mai zis atunci ca ziua lui infricosata e aproape sa vina si ca ...? (mai mult)
Iisus afirma ca este atat intuneric ca si noapte simultan pe Pamant. Cum va explicati asta? Cum putea stii cineva acest lucru la acea vreme, cu atat mai putin egiptenii aia? Aceasta afirmatie duce totodata...? (mai mult)
Pe ce motiv ateii tot contrazic ideea ca noi am putea fi rodul unui creator si ca exista afterlife? Uh? Studiile stiintifice ofera din ce in ce mai multe teorii plauzibile, argumente, dovezi etc care...? (mai mult)
Dar există un text în care ateii declară lupta împotriva învățăturilor satanice? Ateismul nu este a treia cale? Este satanism?
Pentru ce masonii numără anii de la lăpădarea lui lucifer pe pămant? Oare timpul pune la îndoială masoneria?
Are cineva idee cat este taxa reala si recenta pentru cununie religioasa la Casin? Umbla zvonuri ca cer 1250 lei iar in ziua nuntii, 500 lei/ preot si ajunge spre 3000lei!
De ce comparati pe Zeus cu Dumnezeul biblic? Zeii grecesti sunt entitati false, create de oamenii din trecut pentru a simboliza anumite caracteristici sau a reprezenta fenomene ale naturii. EX : Afrodita,...? (mai mult)
Credeti ca sursa crestinismului modern mai precis Religia Catolica a fost inventata de Imp Roman, ca mijloc de a domni deghizat peste statele europene? Devenind religie de stat din anii 380 perioada...? (mai mult)
De ce ateii resping orice afirmatie, studiu, dovada PRODumnezeu/viata de apoi si le imbratiseaza asa mult pe cele CONTRA? De exemplu Sam Parnia o buna perioada de timp a crezut ca experientele NDE sunt...? (mai mult)
"Şi fiind întrebat de farisei când va veni împărăţia lui Dumnezeu, le- a răspuns şi a zis: Împărăţia lui Dumnezeu nu va veni în chip văzut.Şi nici nu vor zice: Iat- o aici sau acolo. Căci,...? (mai mult)
Cum numără anii masonii pentru că, potrivit calendarului lor, acesta este 6015-lea "an de lumină adevărată"?
1. La început a făcut Dumnezeu cerul şi pământul. 2. Şi pământul era netocmit şi gol. Întuneric era deasupra adâncului şi Duhul lui Dumnezeu Se purta pe deasupra apelor. 3. Şi a zis Dumnezeu:...? (mai mult)
Traim in 2018 si tot nu descoperim nimic ce e dupa moarte? De ce e asa misterios secretul asta? La ce folos e sa fie un mister?
Salut, imi puteti da mai multe detalii despre această icoana si cam cât ar costa? https://ibb.co/fxEYX9
Nu exista de fapt o ordine clara referitoare la un inceput sau la vreun sfarsit. Sfarsitul poate fi inceput si invers in acelasi timp. Faptul ca Dumnezeu stie de la inceput cum vor decurge lucrurile e ...? (mai mult)
Daca ne gandim la oglinda, ea evident are rolul de a reflecta ceea ce e in fata ei. Oamenii, fara oglinda nu s- ar putea vedea pe ei insisi. Insa, cum putem justifica aparitia ei? Nu e o coincidenta? ...? (mai mult)
De ce crede lumea in dumnezeu?
'Iata aici o intrebare care sa ironizeze gandirea strict materialista a necredinciosilor: omul are forma capului regulata rotunjita datorita fortei de atractie gravitationala distribuita uniform si concentric...? (mai mult)
Iata aici o intrebare care sa ironizeze gandirea strict materialista a necredinciosilor: omul are forma capului regulata rotunjita datorita fortei de atractie gravitationala distribuita uniform si concentric...? (mai mult)
Exista liberul arbitru?
De ce crestinii nu ofera intelegere fata de atei? Continua negare a existenței lui Dumnezeu îi conduce pe atei la o stare conflictuală interioară profundă. Golul spiritual interior pe care îl experiază...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)