Care sunt toate gradele preotilor?!?!?!?
De ce omul are nevoie sa stie de frica unui zeu pentru a nu face ceva imoral, practic suntem ca niste catei dresati daca alegem sa credem in aceasta entitate, , omniprezenta", adica in tarile nordice...? (mai mult)
Omul nu se transformă într-un înger după moarte, rămâne mereu om, are o altă sarcină. Omul este creat ca un "respect", pentru al respecta pe Dumnezeu, în acel moment el devine om?
O mama cu copilul ei merg noaptea acasa si se intalnesc cu doi betivi, un betiv are un pistol cu care retine copilul si il ameninta, iar celalat are o bata cu care o bate pe femeie, intrebarea mea vine:...? (mai mult)
Nu am inteles niciodata, , teoria ceasornicului" care axplica existenta lui dumnezeu prin faptul ca orice e complex si bine compus are un creator, practic noi suntem fiinte inteligente cu ratiune si...? (mai mult)
Https://www.cotidianul.ro/socrate- achitat- dupa- 2500- de- ani- de- la- moarte/ daca procesul lui socrate sa rejudecat dupa 2500 de ani de la moartea sa, s- ar putea rejudeca si procesul lui isus cu...? (mai mult)
Daca se gaseste o persoana sa iti zica sa omori pe cineva, ca asta e voia lui Dumnezeu. Ce faceti.Asta e pentru credinciosi. Acceptati sau refuzati?
Cum să recunoaştem atacul violent a lui Satan?
Ce inseamna ca omul este dupa chipul si asemanarea lui Elohim? Ce au in comun omul si Elohim?
Pentru cei mai luminaţi la minte. În ce măsură are Satana puterea de a provoca moartea?
Ar putea o fiinţă să creeze cele cincizeci de miliarde de galaxii, fiecare cu două sute de miliarde de stele şi apoi să se bucure de mirosul cărnii arzânde de capră?
Cineva care cunoaste Biblia in totalitate si e capabil sa-mi ofere raspunsuri si sfaturi?
Biblia e singura carte sfanta a caror profetii s-au implinit, comparativ cu celelalte care nu au nici una. Este acesta inca un motiv pentru care crestinismul PUR e adevarat?
Deci... există pactul cu diavolul? Vreau părerea unei persoane care se pricepe la așa ceva! Dau fundă!♡
Ce parere aveti despre experientele Out Of Body Experience (OBS) sau pe romaneste Experienta Extra- Corporala? Acest fenomen este comun la toate cazurile de moarte clinica, ca prima etapa. Dar unii sustin...? (mai mult)
Daca Isus nu ar fi fost rastignit ci decapitat, ar mai fi sustinut crestinii ca a inviat? Atunci in loc de cruci s- ar fi facut reprezentari ale capului lui Isus pe care crestinii le pupau precum pupa...? (mai mult)
In BIblie se spune despre o apocalipsa. Daca s-ar intampla, ati vrea sa traiti atat incat sa o apucati / Sa se intample pana muriti voi?
Cat de des te rogi? Cat de des mergi la biserica? Crezi in minuni, miracole?
Oamenii se plang tot timpul ca exista suferinta si moarte pe Pamant dar cati se roaga ca Iisus Hristos sa revina si sa puna capat raului?
Cum vedeti biserica? Eu l- as vedea ca pe un monument ridicat de oameni cu scopul de a arata un respect fata de Dumnezeu, acest lucru fiind realizat din propria initiativa a oamenilor. Nimic mai mult. ...? (mai mult)
Toti preotii au puterea de a ierta pacatele? Chiar si pedofili,curvari, betivani, corupti farisei?
Sunt baiat crestin de 22 ani si vreau sa stiu daca e ok sa te casatoresti si sa nu faci copii, dar sa faci dragoste (nu sex pentru placere trupeasca) cu sotia ta. Ca daca nu e ok, mai bine stau toata...? (mai mult)
Efectiv m- am săturat! Cand o sa înţeleagă mama ca nu suport biserica si ca merg acolo doar ca ma obliga? Nu cred in Dumnezeul alora si nu o sa cred niciodată. E spalata pe creier de ceva rude disperate...? (mai mult)
Necredinta este promovata de duhuri diavolesti care influenteaza mintea celor ce fac propaganda ateista. Necredinciosii au falcile inclestate si dintii stransi de ura impotriva credintei. Ce puteti spune? ...? (mai mult)
Ce diferenţă este dintre botezul ortodox si cel catolic?
Ce inseamna ca Dumnezeu e parte femeiasca si parte barbateasca?
De ce numai zeul evreu si cel musulman sunt invizibili? Din cate stiu eu in alte religii erau vizibili, chiar comunicau cu oamenii.Exemblu :Zeii din Grecia antica. Locuiau pe muntele Athos.
Care sunt locurile de munca in care nu o sa vezi niciodata crestini? De ce?
De ce a avut nevoie Dumnezeu de Maria ca sa aiba copil?
Conform Evangheliei crestinii traiesc in cadrul unei biserici - Cum traiesc crestinii?
De ce dumnezeu imi spun pocaitii sa ma pocaiesc din moment ce sunt botezat la religia catolica? Scrie in biblie sa trecem la secta lor? Nu scrie ca am citit biblia si eu, dar ma sacaie propaganda asta...? (mai mult)
Nu trebuie sa existe nici o biserica, pentru ca Iisus ne spune asta, de ce multi ignora ceea ce a spus Iisus? "Cand va rugati, nu fiti ca fatarnicii carora le place, prin sinagogi si prin colturile...? (mai mult)
Cum trebuie sa fie o biserica crestina? Ce avere trebuie sa aiba o biserica crestina?
De ce nu se implica Dumnezeu activ in lume?
De ce un creator teist este o idee proasta vs un creator deist, panteist? As vrea deistii, panteistii sa imi raspunda
Existența unui Dumnezeu sau a unor zei, este fie necunoscut, fie imposibil de aflat?
Tocmai am vazut un film si mi-a venit o idee, oare nu suntem noi doar un produs al subconstientului unui creator? Apropo filmul se numeste ritualul
Dumnezeu joacă zaruri?
Aseara cand dormeam m- am trezit si nu puteam sa ma misc si vedeam demoni prin camera mea iar eu incercam sa ma rog la o icoana din camera dar auzeam tot felul de sunete si simteam ca ma atinge cineva ...? (mai mult)
De ce oamenii de stiinta, fizicienii, neurochirurgii, etc care incearca sa dovedeasca / dovedesc viata de apoi sunt contrazisi de atei pana in maduva oaselor? https://www.nationalgeographic.com.au/videos/story-...? (mai mult)
Ce credeti ca ar fi mai bine in scoli? Dogmele religioase sau istoria religiilor?
De ce tarile cele mai religioase sunt cele mai sarace? Ex: India, Romania, Bangladesh... Nu am vazut atatia fanatici religiosi la japonezi. Nici in America, chiar daca pe bancnotele lor este invocat...? (mai mult)
NIŞTE MINŢI LUMINATE CREŞTINE ŞI CREDINCIOASE. Cum putem să ştim că sufletul celui decedat pentru care te rogi şi dai de pomană este scos din chinurile iadului şi îşi găseşte liniştea?
„12. Şi a intrat Iisus în templu şi a alungat pe toţi cei ce vindeau şi cumpărau în templu şi a răsturnat mesele schimbătorilor de bani şi scaunele celor care vindeau porumbei. 13. Şi...? (mai mult)
Hei TPU, Bisericile sunt deschise mereu în București?
Ce parere aveti despre acest articol? https://adevarul.ro/tech/stiinta/teoriistiintifice-biblie-1_573df00a5ab6550cb81a1285/index.html Biblia e in comun acord din cele mai vechi timpuri cu stiinta.
Ce parere avesti despre afirmatia lui Michico Kaku? http://altarulcredintei.md/dovada-definitiva-ca-dumnezeu-exista/
Ce este de fapt „păcatul cu voia"?
Care este diferența între păcat şi greşeală?
Deci cum sa incep... Eu m- am mutat in Calarasi intr- o comuna intr- o casa batraneasca. Dupa ce am cumparat- o am inceput sa construim la ea! Am inceput cu beciul sa il facem mai mare.Bun. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!