Cei mai activi useri din categoria Religie pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Ce se canta la inmormantari?
Dacă blestemi pe cineva la nervi, dintr- o emoție puternică de ura, dar de moment iar apoi te căiești și ceri iertare lui Dumnezeu, Dumnezeu iartă sau blestemul te ajunge pe tine și pe cel...? (mai mult)
Are rost citirea cărților despre viata dupa moarte în speranța găsirii unei dovezi, a unei sperante?
Hei, TPU credincios și evlavios, am nevoie de niște îndrumări. De la omenii care chiar cred în El. Mă tot macină iar niște gânduri. Mă gândeam iar că poate drumul meu în viață nu e ...? (mai mult)
Bună, prieteni! Am visat ieri noapte ca cica eram vrajitoare și noaptea trebuia sa ma ascund undeva, pentru ca in fiecare noapte ma cauta "moartea". Asa ca eram undeva pe o campie, după care incepe...? (mai mult)
Masturbarea este un păcat? Sau este un păcat doar dacă o faci des, ești obsedat și îți distruge relația de familie?
Cum pot sa îmi aflu viitorul? Sa vad daca mai exista vreo speranta de mai bine si pentru mine? Dar gratuit. Ceva de astrologie dar fără dat bani.Îmi place și mie dar doar sa citesc astrologie nu...? (mai mult)
Când adam si eva au mâncat din pom au fost blestamti femeia si bărbatul, fiecare cu blestemele lui, ( nu le mai scriu aici blestemele )Dar in lume nu pare a fi blestem pare a fi mai mult împlinirea...? (mai mult)
Salutare TPU! Mi s- a întâmplat chiar acum o chestie "ciudata". Sunt la țară și cumva curtea găinilor este fix lângă camera unde stau ( nu întrebați de ce și cum :)) nu are importanță ). ...? (mai mult)
Atei, iesiti si nu va mai ascundeti! Va provoc sa imi dovediti cu filosofia voastra ateista existenta unui lucru rau, oricare ar fi el! Puteti sa faceti asta?
Ai fi prieten cu un om care are o filosofie ce nu ii permite sa condamne holocaustul? Toti ateii se incadreaza in categoria asta! De ce ar trebui sa ii acceptam in societate? Mai vrem inca un holocaust?...? (mai mult)
Diferenta dintre atei si crestini este ca ateii nu pot condamna nici o atrocitate pe baza unui fundament solid. Crestinii pot! Tot ce pot zice ateii in fata violatorului sau a criminalului este ca ...? (mai mult)
Buna TPU. Din punctul vostru de vedere, care considerati ca este cel mai mare pacat uman si de ce? Multumesc frumos!
Pot ATEII sa condamne un violator sau un criminal? Pe baza a ce, daca nu exista DUMNEZEU? Raspundeti si nu va mai ascundeti!
Fără Dumnezeu, nu am avea nici un motiv să fim morali, deoarece nu am fi răspunzători în fața nimănui pentru acțiunile noastre. Nu ar exista nici o bază pentru a afirma că anumite acțiuni...? (mai mult)
De ce asocierea cu masoneria este o insultă? Cum înțeleg români masoneria?
De ce ar trebui să- mi pese dacă Dumnezeu există sau nu? De ce ar trebui să- mi irosesc timp din viața încercând să dovedesc sau nu că acesta există? De ce trebuie să ne insultăm reciproc pentru...? (mai mult)
Am visat aseara ca e sfarsitul lumii, mai exact VISUL MEU: Eram intr- o masina si am vazut pe cer ca- i foaie de hartie mare si scria pe ea numele meu si Dumnezeu, dupa pentru cateva secunde am vazut...? (mai mult)
De ce este păcat sa te masturbezi sau sa faci sex înainte sa te căsătorești? Ce este rău în acest lucru?
De ce trebuie să sufere unii oameni nevinovați din cauza celor răi? Am înțeles, e vorba de liberul arbitru și Dumnezeu nu poate interveni dar totuși nu e corect. De ce lacrima unora e fericirea...? (mai mult)
Voi ce parere aveti despre Gnosticism? Nu raspundeti daca nu stiti despre ce vorbesc, sau daca nu stiti ce e ala Gnosticism.
1. Dacă Dumnezeu nu există, atunci valorile morale obiective nu există. 2. Valorile morale obiective există. 3. Prin urmare, Dumnezeu există. Fără Dumnezeu, totul este permis. Nu există...? (mai mult)
Buna TPU. Stiu ca pare o intrebare fara sens, insa as vrea sa stiu de ce animalele decedate nu au parte de slujba de inmormantare, de parastase sau de oricare alte ritualuri religioase? Ele de ce nu ...? (mai mult)
Au fost condamnați adam si eva desi erau nevinovati? Din moment ce era acolo un pom denumit al cunoștinței binelui și răului nu rezultă logic ca ei nu ar fi știut ce e binele si raul decât după...? (mai mult)
Voi ce ati inteles din povestea lui adam si eva? O poveste cu caracter istoric? Sau pura mitologie cu pretenția de a ne transmite ceva profund care nu putea fi comunicat altfel?
Care este scopul în viața?
Bună TPU! Într- o vedenie ortodoxa din 1905 numita, , Marșul Distrugatorului " Lucifer le spunea dracilor ca își vor instala pe pamant imperiul lor la sfârșitul lumii! Oare cu noi ce vor face? ...? (mai mult)
Astazi din greseala am dat peste candela, nu a cazut jos ci lateral pe masa, era goala nu avea ulei in ea, semnifica ceva? A mai patit cineva asa ceva?
Care religie este cea mai conformă cu învățăturile Bibliei? Nu vreau să aud că ortodoxismul, nimic din ceea ce este afectat de tradiții. Vreau Biblia curată. Mulțumesc!
Ați fost astăzi la biserica?
În ce fel se va întoarce Domnul Iisus?
Când credeți că va fi terminată Catedrala Mântuirii Neamului? La exterior lucrările par aproape de stadiul final. https://youtu.be/YfWYr32yNxs?feature=shared
Oare lumina "sfanta" de inviere de la Ierusalim e o facatura?
Salut, care sunt profetiile vremurilor sfarsitului conform Bibliei? Ma refer, in contextul Israelului si a razboaielor, ce profetii s- au implinit si ce va urma? Presimt cumva ca suntem in cartea...? (mai mult)
Cum se numește cineva care crede in Dumnezeu dar nu crede in Religie?
Buna seara! Unde se fac cursuri pentru a deveni Cantaret Bisericesc angajt?
Ce rugăciuni ortodoxe/acatiste/paraclise recomandați pentru găsirea prietenilor/oamenilor proactivi și a unui partener de viață? :D Și ce sfânt în Ortodoxie e un fel de Cupidon? :) M- ar interesa...? (mai mult)
Care-i scopul pentru care am fost creați de către Creator și ni s-a dat o viata?
Eu cand m-am spovedit i-am spus pari telui un pacat dar nu stiu daca m-a auzit, acum cand ma duc din nou trebuie sa il mai spun?
Religia este una dintre cele mai mari amenințări la adresa bunăstării și progresului uman. Și nu mă refer doar la religiile extremiste, ci la toate formele de credință bazate pe revelație, ...? (mai mult)
Am si eu o nedumerire. In ce situatii se zice "bogdaproste" cand primesti ceva in biserica? E doar cand se da mancare in amintirea unui mort? Mai sunt persoane care dau mancare, ca au pe cineva bolnav....? (mai mult)
Bună ziua! Vă rog dacă îmi puteți răspunde. Locuiesc într- o casă din Belgia, iar în podul casei au fost găsite lucrurile astea. Aici a locuit o bătrană care a murit în decembrie în jurul...? (mai mult)
Chiar nu exista o lume mai buna după moarte?
Câți dintre cacao fanatici religioși știu proveniența cuvântului onanie? *
Care e biblia nemodificata?
Mai trebuie sa aștepte crestinii ziua Domnului având în vedere versetul de mai jos? Vai de cei ce doresc ziua Domnului! Ce aşteptaţi voi de la ziua Domnului? Ea va fi întuneric, şi nu lumină. ...? (mai mult)
O curiozitate:Daca ești la tribunal și ti se spune să pui mâna pe biblie, să juri și le spui că ești ateu ce se întâmplă?
Biblia este o colecție de texte religioase care pretind a fi revelația lui Dumnezeu pentru omenire. Dar cât de credibile sunt aceste texte? Ce dovezi avem că ele sunt cuvântul lui Dumnezeu și nu ...? (mai mult)
Ce dovezi aveți că Dumnezeu există și că religia voastră este cea adevărată, în afara de tradiție, autoritate și revelație subiectivă? Cum puteți să respingeți toate celelalte religii...? (mai mult)
Pentru vanzarea bibliilor este un pacat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
Dhhyyyy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!