Cei mai activi useri din categoria Religie pe 4 Martie 2025 sunt:
Care e scopul omului? Daca totul a fost la intamplare,nu reprezinta fiintele vii si organice un adaos inutil,fara sens universului? Si daca totul are un scop, care ar fi acela? Cu cine are legatura?
De ce exprimarea libera inseamna propaganda ateista si un pretext de a face si de a castiga suflete pentru stapanul lor? Traim in evul mediu cumva unde nu aveai dreptul sa intrebi despre religie?
"Să vă mulţumiţi cu lefurile voastre"Ioan Botezatorul cui a adresat indemnul?
Sataniştii nu sunt aproapele nostru? Ştim cu adevărat cine este aproapele nostru?
Din ce a facut Dumnezeu plasticul? Stiind ca plasticul este foarte durabil.Tot tarana?
Cand sarpele (Satan) a intrebat- o pe Eva daca este interzis sa manance din toti pomii din gradina a facut- o pentru ca nu stia raspunsul la intrebare sau doar cauta un pretext sa inceapa discutia si sa...? (mai mult)
Deci traditia ortodoxa blasfemeaza biblia asta nu este ceva rau? Daca o luam asa nici sfintii nu stiu de ei ca si ei sunt morti si totusi unii se roaga la ei = inchinare la idoli Stiti cei aiurea ca...? (mai mult)
Cati din crestini fac asta? "Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti" (Mt. 22, 39) Iubiti pe vrajmasii vostri, binecuvantati pe cei ce va blestema, faceti bine celor ce va urasc si rugati-...? (mai mult)
Intrebarea e voia care a lasat- o el sau voia lui tatal lui din vechiul testament? Nu oricine imi zice: Doamne, Doamne va intra in imparatia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu celui din...? (mai mult)
Biblia fara vechiul testament nu poate exista?
De ce mi se intampla toate numai mie? V-ati simtit asa vreodata?
La sfarsitul lumii oamenii care sunt in iad o sa fie salvați? De preferat doar crestinii sa raspunda!
Este vechiul testament o carte morala aplicabila si azi? Daca da, de ce nu se aplica acele legi? Daca nu, in biblie scrie ca sunt pe vechi aplicabile plus cum putea Dumnezeu sa greseasca cand a dat...? (mai mult)
Conform Genezei Dumnezeu ii zice doar lui Adam ca se va intoarce in tarana caci este din tarana, Evei ii da pedeapsa sa nasca copii in dureri si in plus ca ea nu este facuta din tarana ci din coasta lui...? (mai mult)
Ce explicatii aveti pentru aceste versete din Biblie? http://bibliapentrusceptici.ro/ 1.Cum poti omori 42 de copii ca au ras de un profet chel? 2.Cum ofera Dumnezeu liber arbitru si lasa ingaduire ...? (mai mult)
Diavolul și demonii au putere asupra oamenilor?
Doar in limba Romana se gaseste acest cuvant Dumnezeu? Biblia nu vorbește de „Dumnezeu", acest cuvânt este o invenție românească care se referă la cuvântul „zeu", folosit în toate celelalte...? (mai mult)
Voi stiati ca si Dumnezeu avea sotie? https://ro.wikipedia.org/wiki/A%C8%99erah
De ce toti crestinii imi spun ca acest verset este unul ok? Acesti oamenii chiar ar ucide daca ar avea voie? In ce lume traim? Exodu 22:20~ "20Cine aduce jertfe altor dumnezei decît Domnului singur,...? (mai mult)
Ce ai spune unei famili care si-a pierdut copilul la intrebarea de ce Dumnezeu mi-a luat fiul?
Hmmm. Are Dumnezeu mila fata de sufletul nepocait?
"Şi cuvântul lui Dumnezeu creştea, şi se înmulţea foarte numărul ucenicilor în Ierusalim, încă şi mulţime de preoţi se supuneau credinţei." (Faptele Sfintilor Apostoli – 6/7) "...o ...? (mai mult)
S-au gasit nori de alcool in spatiu.Tot Dumnezeu i-a facut? https://www.youtube.com/watch?v=3jR7vzCoSzA
Dar pentru că n-ai crezut niciodată pe pămant, vei crede pentru totdeauna în iad? ,
Salut, știti dacă e vreun simbol pe care musulmanii nu îl plac sau nu îl suporta? Pentru ca vreau un tatuaj cu simbolul respectiv
Cuvântul "lord" din engleză se scrie cu litere mari in propoziția:God is my lord?
Incepi si tu sa te rogi de o luna dimineața si seara si toate cacaturile le patesti in acea luna:)) nici nu mai ma rog:)) Ce parere aveti?
De ce Dumnezeu a creat un singur om? Si apoi a creat-o pe Eva din coasta lui.Parca era atotputernic, nu? A creat mult mai multe animale decat oameni.
O entitate omnipotenta, cu putere infinită, ar trebui să poată crea orice instantaneu. Cu toate acestea în crestinism se precizează că Dumnezeu a creat întregul Univers in 6 zile. Aveți...? (mai mult)
De ce nu sunt date exacte in biblie despre faptele petrecute? Macar anul.
Chiar te baga un Dumnezeu infinit iubitor in iad pentru aceste pacate? https://www.romaniatv.net/lista- pacatelor- care- sunt- cele- 193- de- pacate- pe- care- nici- nu- te- gandesti- ca- le- comiti_173692.html ...? (mai mult)
Vreun budist pe aici?
Voi atei,deisti, panteisti cand vedeti manifestari religioase ce spuneti?
Este vreun crestin ortodox/catolic pe aici? Vreau sa mi se demonstreze cu niste versete ca botezul bebelusului il salveaza de "pacatul stramosesc" si ca nu este dacat o traditie inutila.
Cand vad multi oameni adunati pe la manifestari religioase ateii spun: „uite din cauza asta a ajuns tara noastra in halul acesta". Oare asa sa fie? Ce vina au niste oameni simpli care si- au vazut...? (mai mult)
Mi-e cam frica de moarte si de aceea nu prea reusesc sa imi traiesc viata cu adevarat.Mereu mi-a fost frica si am trait cu frica asta.Ce sa fac? Ce sfaturi aveti pentru mine?
Ce credeţi este bine ca unii atei care au rămas tot animale după evoluţie să slujescă de frică lui satan care îi batjocoreşte in tot felul inconşient si râde de ei şi la urmă le ea sufletul?...? (mai mult)
Care este diferenta intre un om care vorbeste cu Dumnezeu, il vede pe satana, are vedenii, vorbeste in limbi, crede ca traieste intr- o lume ostila lui, restul sunt rai doar el este bun vs un schizofrenic...? (mai mult)
De ce uni ATEII atrag suflete de partea lui satana impotrivindu-se lui Dumnezeu? Care e motivul?
Ce nu e adevarat din aceste verste? http://bibliapentrusceptici.ro/crime-dumnezeiesti-biblie/ Nu va convine acest dumnezeu? Dar e dumnezeu vostru de care spuneti ca e bun
Aici se discuta despre religii. Religiile au la baza niste invataturi mai mult sau mai putin credibile, prin urmare se discuta despre acele invataturi. A intreba care este diferenta intre sfanta Filofteia...? (mai mult)
Care este diferenta intre un personaj imaginar vs Dumnezeu? Vorbesc de dovezi stiintifice, care e diferenta?
Https://www.tpu.ro/arta- si- cultura/va- rog- cititi- este- descris- iadul- iadul- exista- cititi- si- sa- luam- aminte- ca- nu- cumva- sa- ajungem- si- noi- aici- dumnezeu- vrea/ "Dumnezeu vrea ca voi...? (mai mult)
Credeți că părinții ar trebui să învețe copiii la religie sau copiii trebuie să fie liberi să-și aleagă propria formă de închinare atunci când cresc?
Salutare. Am pățit o chestie ciudata. Am lăsat un prosop alb pe usa de la dulap. Când m- am întors acasă l- am văzut frumos aranjat intr- o forma de hăinuță pe un umeraș, agățat de USA dulapului....? (mai mult)
De ce exista atatea planete daca doar pe Pamant e viata? A facut Dumnezeu risipa de materie? Eu cred ca nu suntem sungurii din Univers
Exista oare iadul? De ce permite Dumnezeu chin vesnic daca El e asa de iubitor si generos? Faptul ca "Dumnezeu e bun si generos si iarta orice pacat" nu este in contradictie cu "El ii chinuie vesnic...? (mai mult)
Sa zicem ca : o doamna se ineaca in mare si un barbat sare in ajutor cu intentia de a o salva, iar acestia 2 mor inecati, preotul il inmormanteaza pe barbat? Sarise cu intentia de a salva o persoana,...? (mai mult)
Este mentionata undeva in Biblie marijuana ca fiind recomandata?
De ce există atâtea boli SATANA le trimite, de ce nu le vindecă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.