Cei mai activi useri din categoria Religie pe 4 Martie 2025 sunt:
Https://www.youtube.com/watch?v=WbcNrgVA9Y8&t=2408s.Ce avem noi aici? Ce plagiator a fost crestinismul.
Ce înseamnă afirmația: "Nu există mântuire în afara Bisericii"?
De ce a dat initial Dumnezeu unele legi? ca apoi iisus sa le anuleze sau nu lea anulat si a venit sa le implineasca? in orice caz pe vremea aia daca respectai legea data de dumnezeu era un lucru ok nu?...? (mai mult)
Cum se descopera Dumnezeu in Vechiul Testament? E precum unul caruia nu ii pasa de oameni si de suferintele lor sau stie toata durerea omenirii dar vrea ca ei sa se intoarca din calea lor pacatoasa? ...? (mai mult)
Are Dumnezeu vreo legatura cu tot ce tine de inovatia si evolutia tehnologiei? Adica, El stia ca putem creea astfel de mecanisme complexe si uimitoare din metalele si feluritele materii pe care ni le-...? (mai mult)
De ce lucrurile din societatea de azi sunt trecute ca pacate (din persepctiva preotilor sau fanaticilor) din moment ce ele nu existau pe vremea lui Iisus ca sa zici ca se astepta la ele si nici nu sunt...? (mai mult)
Cele mai vechi vietuitoare au fost archeobacteriile, 3.5 miliarde de ani, si primele animale au fost ctenoforele cam acum 600 de milioane.A existat vreun zeu pe atunci?
Cum pot afla care sunt toate bisericile in stil vechi din Romania? M-ar ajuta niste surse, multumesc! Funda!
Poate cineva defini cat mai exact ce inseamna sa fii crestin? Consider absolut necesar ca atunci cand vorbim despre crestini sa stim exact despre ce anume vorbim.
Pentru crestini va simti non stop urmariti de Dumnezeu care va noteaza fiecare pacat si Satana care va ispiteste non stop? auziti voci care va indeamna sa pacatuiti? aveti de viziuni? https://www.descopera.org/religia-...? (mai mult)
Adam si eva nu cunoasteau ce e binele si raul deci erau ca niste copii, de ce i- a pedepsit dumnezeu pentru ceea ce ei nu stiau ce fac? Dar Dumnezeu ştie că în ziua în care veţi mânca din...? (mai mult)
Dumnezeu a creat animalele, printre care si gaina. Nestiinta duce la filozofie?
Dar a fost chiar măr ceea ce a mâncat "EVA"?
Ce a creat Dumneze prima data? Oul sau gaina?
De ce ateii "studiază" divinitatea, mai ales creștinismul mai mult decât o fac alți creștini? Mi se pare ciudat că atâția atei sa se alăture discuțiilor ce tin de religie, si asta nu doar pe ...? (mai mult)
De ceva vreme încoace am niște mustrări legate de începerea vieții sexuale. Nu eram nici în trecut și nici acum nu sunt o persoană foarte credincioasă, am avut și o perioadă când nu...? (mai mult)
Pai Dumnezeu inainte sa faca creatia lui stia ca o sa pacatuiasca adam si eva? practic care a fost planul lui initial? care a fost scopul creatiei lui adam si eva? ca ei sau inmultit dupa ce au pacatuit,...? (mai mult)
De e a facut Dumnezeu animalele sa se manance unele pe altele? De ce tigrii mananca caprioare, vulpile gaini, pisicile sobolani si tot asa? De ce nu sunt toate inofensive si vegetariene? De ce a facut...? (mai mult)
Care e scopul fiintelor "neinsemnate" precum furnicile? Nu ma intelegeti gresit, ador furnicile si ma surprinde socializarea dintre ele si modul lor de organizare.
Iisus l- a iertat pe criminalul din dreapta sa cu un cuvant si l- a luat in rai. Insa noi trebuie sa ne spovedim zilnic, sa face matanii, sa tinem post alea alea, de ce? De ce nu iarta Iisus si Dumnezeu...? (mai mult)
Oamenii pot avea vise extrem de clare din punct de vedere vizual si auditiv, fara sa deschida un ochi sau sa auda un sunet in spatiul real. Nu poate fi asta o dovada a faptului ca sufletul/constiinta ...? (mai mult)
A avut iisus liberul arbitru?
Care este scopul vietii conform bibliei? O viata esti sclavul lui Dumnezeu apoi ii canti o vesnicie? Macar vei avea o voce mai buna acolo nu?
Ce cantitate de hrana era pa Arca lui Noe si din ce era compusa? Daca s-ar putea s cantitati/categorii
Conform bibliei, viata este un test, dumnezeu desi stie rezultatul inainte sa te nasti, el stie totul, tu nu ai liberul arbitru ca totul este predestinat, deci jucam cu toti intr- un matrix? ba mai...? (mai mult)
Dumnezeu e conducatorul acestei lumi, este creatorul acestei lumi, in biblie el mereu a intervenit, intrebarea este de ce numai intervine deloc azi? atei nu vor sa va convinga de nimic, atei nu au ...? (mai mult)
De cand sectanctii reprezinta crestinismul sau vocea crestinilor ortodoxi si catolici? Sunt foarte curios
Cand ateii vor sa convinga pe cineva ca Dumnezeu nu exista ei apeleaza destul de des la argumentul suferitei: „de ce mor copiii de cancer", „de ce este foamete in Africa", „de ce nu ii pedepseste...? (mai mult)
Pe de- o parte ateii spun ca sunt curiosi cu privire la Biblie si din acest motiv pun atat de multe intrebari legate de religia crestina. Pe de alta parte ei spun ca stiu Biblia mai bine decat crestinii. ...? (mai mult)
Ştiţi un oreit în Timişoara care deschide biblia?
Sincer sunt scarbit cand vad pe uni aflati intr o stare grava de boala inconjurati de icoane si care spun ca se roaga la dumnezeu sa le vindece dar cersesc donati, iar dupa ce se vindeca prin doctori...? (mai mult)
Daca dumnezeu este conducatorul acestei lumi si este indiferent,nepasator, de ce sa il mai numim dumnezeu? voi ati vota un presedinte la care nu i pasa de nimeni?
Ce inseamna moartea pentru tine? Moarte e ca un somn de veci. O singura viata avem!
Daca Satana este "raul", a fost creat de Dumnezeu, iar aparitia lui in poveste nu numai ca precede aparitiei omului, dar deja avea calitatea asta la acel moment, de ce considera crestinii ca raul a...? (mai mult)
Ce credeti despre NDE- uri (near death experience)? Am vazut multe experiente si au fost cazuri in care nu a fost inregistrata nicio activitate cerebrala la oameni cand au experimentat asemenea lucruri....? (mai mult)
Cruciulita de purtat la gat trebuie sa fie neaparat sfințită? Am primit o cruciulita mica din aur însă nu este sfințită. Purtati?
O fetita e pe cale sa fie violata. Este la locul crimei si o poti salva foarte usor insa preferi sa nu faci nimic si doar sa asisti la fapta. Poate fi acea persoana "buna"? Pentru mine raspunsul...? (mai mult)
Cine știe ce ar fi dacă nu ar fi harul lui Dumnezeu?
Cate gaini aveau Adam si Eva?
De ce unii cred ca prin "ignorarea" unui user scapa de pedeapsa Divina, li se usureaza constiinta?
YHWH inseamna Dumnezeu pentru religia crestina ortodoxa?
La ce preot in Timisoara poti merge sa îţi deschidă biblia?
Ignorarea intre noi duce intr-un final la pace?
Ce e cu creștinii ăștia care interpretează Biblia în mii de feluri? Unii zic ca când murim (cacofonie sorry) intrăm în rai sau iad. Alții spun că atunci când murim; murim; iar la următoarea...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă nu unim cu credinţa?
De ce este e rusinos la o femeie care umbla in sanii goi? Parca Adam si Eva erau dezbracati.P.S Si noi barbatii avem sani si umblam la bustul gol, nu?
Vreau sa pun filme crestine pe Facebook se poate?
Credeti ca a fi curios de biblie este propagada anti crestina? eu inteleg ca crestinilor nu le pasa de propia lor biblie ba mai mult o interpreteaza cum au chef dar iisus a spus sa fim mai buni,...? (mai mult)
Credeti ca ateii care fac propaganda anticrestina pe aici stiu si ei in sinea lor ca nu sunt atat de dotati intelectual si ca prin apartenenta declarata la ateism ei ar da impresia celor din jur ca sunt...? (mai mult)
Fiind ateu conform bibliei voi ajunge pe veci in iad indiferent de ceea ce voi face, desi am o propunere pentru voi ati vrea sa va trimit in rai? ce alegi intre viata asta si o vesnicie in paradis? ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati