Nu vi se pare nimic greșit la ideea omul e creat să se închine/să aduleze?
Cine guvernează căldura şi ce este?
E corect ca un crestin sa fie numit "robul lui Dumnezeu"?
De ce oamenii picteaza sau scrupteaza chipul lui Iisus? L-a vazut careva cum arata?
Am eu senzatia sau chiar asa e? mi se pare cam fierbinte Cântarea Cântărilor, care este a lui Solomón. http://bibliacatolica.ro/category/biblia/1- vechiul- testament/43- cartea- cantarea- cantarilor/ ...? (mai mult)
Ce inseamna a sfinti, sau a se sfinti?
Biblia de Cornilescu e de sectanti?
Daca in Biblie scrie Isus in loc de Iisus este buna? Am o varianta tradusa de Dumitru Cornilescu, Asociatia Biblica romana casa Bibliei.Este buna sau de la secte, ceva? Sunt crestin ortodox.
Buna, buna dragilor. Am o curiozitate si vreau sa imi raspundeti sincer. De exemplu daca baiatul/fata este cu religia pe "stil vechi" celalalt de sex opus este pe stil nou se pot casatori fara a face...? (mai mult)
De ce oamenii au teamă să-l blesteme pe diavol?
Ce trebuie sa fac sa mai spal din pacate? Am un sistem PC care m- a costat o tona de bani si merge ca naiba (vezi intrebarea precedenta) iar altii care au panarame de sisteme care au componente vai mama...? (mai mult)
Ispitele diavolului şi pildele proaste ale celor răi, dar justifică şi acoperă păcatele noastre?
Ce este Misticismul Ortodox?
Da chiar nu se gaseste nici un crestin care sa creada cu adevarat si faca ce a facut Iisus? Iisus, în Ioan 14:12 & Marcu 16:18- 18 a spus: "Adevărat, adevărat va spun că cine crede în Mine va...? (mai mult)
Sunteti de acord ca Dumnezeul din vechiul testament este diferit fata Iisus din noul testament?
Voi credeti ca 42 de copii meritau moartea pentru ca au spus unui chelios ca este chelios? DA sau NU?
Dumnezeu este bun. Cel ce a creat viața are tot dreptul să o ia când vrea El? Deci parintii care ti-au dat viata iti pot lua viata oricand?
Donarea de organe e păcat?
Care este opusul dragostei? Este ura sau indiferenta?
Uni spun ca diavolul e rau, dar dumnezeu cum e? http://bibliapentrusceptici.ro/crime-dumnezeiesti-biblie/ de ce se ignora acest personaj in care cred evrei, mulsulmani, crestini?
Care este puterea diavolului? Eu nu stiu, dar am o parere si anuma ca puterea diavolului sta in slujitorii lui. De cand ma stiu am vazut oameni facand rau altor oameni. Pe diavol nu l- am vazut...? (mai mult)
Care a fost prima biserică originală este prima biserică adevărată?
Care vor fi bucuriile si fericirile vietii vesnice? Daca mancare nu, bautura nu, fumat nu, sex nu? Ce bucurie este in viata fara bucurii? Va fi ca la manastire? Atunci eu spun nu, multumesc. Prefer...? (mai mult)
Pare sa fie un Prooroc adevarat? Vorbele Proorocului : Asculta, asculta, ia aminte ca la amanta suflete, pentru ca inima ta sa caute sfintania, curatania, si privirea ta sa fie indreptata in ...? (mai mult)
Vreau sa devin un calugar budist si sa ating iluminarea, ce trebuie sa fac pentru asta? Cui trebuie sa ma adresez? Pe net nu am aflat mare lucru.
La cine se inchina catolicii (Maria, Buda, Hristos, Dumnezeu, Zeus, Satana, Confucius)?
Ce avem noi aici? https://sites.google.com/site/enciclopedialuicoman/ateism/crimele-ortodoxiei? Pe vremea aia inca nu s-a impartit in doua crestinismul. Dabi in 1054
Isus a spus ca cine pazeste poruncile acela il iubeste. Deci de ce tot o ard unii crestini dubiosi de aici cu harul si credinta? Degeaba ai credinta daca nu respecti poruncile iar daca respecti poruncile...? (mai mult)
Cele 10 porunci pot fi catalogate drept cea mai veche formă de legislație socială, cu sensul de legi date cu scopul de a stabili ordinea în societate? De ce se consideră diferențe...? (mai mult)
Stiti vreun calugar care face minuni in Sfantul Munte Athos?
Care este diferența dintre un pastor, un preot sau un predicator?
E frumos sa minti pentru Iisus? Verdictul stiintei: Creatie scrie pe un video pe Youtube, ceea ce nu este adevarat, stiinta nu afirma ca exista Dumnezeu https://www.youtube.com/watch?v=JCfeagzwSr8 ...? (mai mult)
Există vreo modalitate la mântuire pentru oamenii care nu au auzit niciodată Evanghelia?
Ce parere aveti despre viata de apoi? Prin intermediul stiintei, a experientelor traite de unii oameni si a ratiunii am dedus ca aceasta exista, iar eu abia astept sa ma intrupez in materie spirituala...? (mai mult)
Nişte miniţi iluminate şi luminate şi cine doreşte! Francmasoneria ce scopuri are si ce este?
Daca unul e musulman dar ortodoxia e religia corecta,el intra in iad pe veci? Oamenilor, de ce daca el a crescut si a fost invatat asa? Adica..nu e vina lui. si intra in iad. de ceeee?
Nu vreau să- mi iau hate, deci sa incept cu ce am de zis... Eu una de la o buna vreme nu mai cred in Dumnezeul vostru, sunt crestin ortodoxa dar eu nu cred in Dumnezeul vostru, in acel Dumnezeu care...? (mai mult)
Parca ma simt ca nu am liniste. De ce? Nu sunt foarte pacatos. Voi aveti liniste?
De ce pun oamenii asa usor botul la ce scrie in carti? Crestinii la Biblie, musulmanii in Coran, hindusii in Vede. Nu sunt oare toate acestea doar niste amagiri? Noi cercetari se fac in domeniul proiectiilor...? (mai mult)
Comunitatea religioasă desemnează spațiul sacru, obiectul sacru, persoana sacră, și timpul sacru în baza căror principii?
Evanghelia dupa Toma. "Şi El a spus:„Acela care găseşte interpretarea acestor cuvinte nu va gusta moartea." Iisus a spus:„Cel care caută, nu trebuie să înceteze să caute, până ce găseşte...? (mai mult)
Pentru ce suntem ortodocşi, protestanţi, catolici sau budişti, dacă nu avem fapte?
Ce este Biserica a lui Dumnezeu și ce cred ei?
Cine este liderul pamantean al bisericii Catolice si unde isi are el "biroul"?
Daca viata este doar vis si moartea este trezirea a realitate? Sau daca viata este ca un joc, anii fiind lvl- urile si atunci cand murim e ca si cum am trece la alt nivel si tot asa? Sau daca noi suntem...? (mai mult)
Salutare. Care este legatura dintre Satanism, Iluminati si Francmasoneria(Masoneria moderna)? Masonii, se crede a fi satanisti. Nu sunt. Ei sunt evrei foarte multi, rabini si multi altii. Ei il venereaza...? (mai mult)
De ce catolicii sustin ca omul nu ajunge in iad, iadul neexistand si omul de fapt e iertat si biruit de toate pacatele si se duce- n Paradis, indifierent de faptul ca a facut cel mai mare ucigas sau...? (mai mult)
Ar trebui să credem în vise? Ce spune Ortodoxia?
Nu e surprinzator faptul ca Dumnezeu, creatorul a toate, voia jertfe de animale si daruri de mancare si bautura? Acelasi lucru faceau si neamurile pentru zeii lor si probabil evreii au luat acest obicei...? (mai mult)
Unii sunt pasionati de fotbal,altii de automobile/avioane, altii de cantat/desenat/sculptat si. altii de tehnologie. Te duc pasiunile in focul vesnic?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
sabin89 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?