Https://youtu.be/d0A4_bwCaX0 ce parere aveți?
Ia uitati o demostratie a evolutiei omului https://www.youtube.com/watch?v=-qvY6VgDL-0.Ce parere aveti?
Credeți in Dumnezeu? Dumnezeu există?
Motivele greșite ale religiozității duc la reforma caracterului și victoria asupra ispitelor vieții?
In ce limba vorbea Dumnezu cu Adam?
Crezi ca avem un Creator Divin? DA sau NU? Daca nu,cine a facut viata,omul, Universul?
Credeti in vrăji sau făcături? Bunicii din partea tatălui si fratele lui sunt obsedați. Când ma duc la ei nu aud altceva decât despre astea. Bunica e bolnava, are făcute vrăji, bunicu e nervos...? (mai mult)
Un preot a zis: "daca am vedea ce este acum in jurul nostru cu adevărat am lua-o razna".La ce credeţi ca s-a referit?
De ce jocurile de noroc,televizorul, masturbarea sunt pacate? De ce e asta un lucru rau pentru care ai intra vesnic in iad?
Care e rostul liberului arbitru daca ajungem in iad pentru calea de am ales-o?
A existat cu adevarat Isus? Ce s- a intamplat cu multimile de evrei care au crezut in el cand propovaduia in Israel? De ce nu a scris niciun evreu care a crezut in el nimic despre el ci doar asa zisii ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul celor ce dețin cunoștințe despre ocult și păgânism. Este oare acest monument(nu știu cum să- l numesc) Poza 1 vedere generală https://ibb.co/eRm7Se Poza...? (mai mult)
Caldura a aparut din vidul lipsit de caldura sau din frig. Lumina provine din caldura. Biblia prezinta cea mai credibila modalitate de manifestare a creatorului in domeniul material. O societate fara definitia...? (mai mult)
Ce reprezintă pentru voi iadul? O legendă? O dimensiune? Dar demonii? Aau raiul?
Necredinciosul spune ca daca Dumnezeu ar exista l- ar acuza ca e responsabil de tot raul din lume. Insa nu putem sa acuzam si pe omul de stiinta ca e responsabil de rau chiar daca a facut o inventie buna?...? (mai mult)
Cum aflu dupa moarte ce voi fi de fapt? ....Nimeni nu a dovedit pana acum
De ce au oamenii instinctul de a se uita inspre cer?
Buna, de ce masturbarea e păcat? Ca nu omori pe nimeni, nu furi, de ce e așa mare păcat?
Doar pentru Deisti,Atei, Agnostici, Panteisti atat. In procente cat de mult credeti intr-un creator deist, panteist? Cum il percepeti pe acel creator?
Cine suntem noi, unde am aparut, de unde a aparut Dumnezeu, Maica Domnului si ceilalti? Cum de acum traim, nu stim nimic altceva, dintr- o alta viata sau dintr- o alta lume, doar cand dormim? E ...? (mai mult)
De ce crestinii promoveaza ideea ca e destul sa fii crestin cu numele si atat?
Astazi la usa mea au aparut doua persoane, o femeie si un barbat care mi- au cerut un moment pentru a discuta despre Biblie, avand si una in casa m- au rugat sa le prezint modelul, mi- am dat seama ...? (mai mult)
Ce hot e crestinismul.Ce avem noi aici? http://crestinismulexpus.blogspot.com/2015/06/noul-testament-expus.html
Care religie este cea mai corectă?
Religia are nevoie de oameni, ce ne oferă religia?
Cum se intretin oamenii din comunitatile monastice (catolice)? De unde provin veniturile lor? De exemplu cistercienii, preoti care nu ies niciodata din camarutele lor, decat atunci cand e timpul pentru...? (mai mult)
Dumnezeu a dat liberul arbitru nu? Steregoi a zis ca oamenii au liberul arbitru, doar ca demonii le pot insufla ganduri sau idei, iar oamenii considera aceste ganduri ale lor... deci se contrazice...? (mai mult)
Am tot observat in ultimul timp, ca unii de pe aici cel putin, nu stiu sa faca diferenta intre oameni, si îi bagă pe toti in aceeasi oala. Gen nu conteaza ce credinta ai, si chiar daca le explici...? (mai mult)
Nu-i asa ca nu e bine sa te bazezi pe Dumnezeu pentru ajutor fiindca ramai dezamagit? Asta mi s-a intamplat mie.
Ce vrea Omul de astăzi, dacă vrea să se schimbe, sau nu mai vrea să aibă responsabilități?
De ce înjură crestinii? Sunt ei posedati de diavoli?
De ce se uita crestinii la filme deocheate? De ce fac s*x in afara casniciei? De ce au fantezii cu alte femei sau de ce se uita dupa fundurile lor? Religia spune ca astora ar trebui sa li se scoata ochii....? (mai mult)
Din ce material a facut Dumnezeu Terra?
Mișcarea nu are început. Aceasta idee nu are nici o legătură cu notiunea de perpetuum mobile. Perpetuum mobile are legătură cu conservarea energiei in lumea materiala in cadrul unui sistem. Nu exista...? (mai mult)
Daca tot ce exista a fost facut de Dumnezeu, de ce se tem crestinii de paianjeni, viespi, serpi, ursi, etc? De ce se activeaza instinctul asta daca noi nu am evoluat?
De ce fumeaza crestinii?
Sacralitatea și profanul pot fi relative așa cum este moralitatea care depinde de adevăr și de dreptate?
Am o întrebare, in ultimul timp simt nevoia sa stau in genunchi, gen simt nevoia sa ma spovedesc (nu ca as fi fanatica a bisericii) imi puteți spune de ce?
Hei TPU... Am o întrebare, e VINERI ora 23:15.Pot sa cos la ora asta, e bine sau nu?
"Infinitatea pe care o considera omul, mereu este finita". Si daca ar fi finita se ajunge la o cauza prima care la randul ei nu are cauza. Cata iratiune poate incape in mintea unui om sa gandeasca in ...? (mai mult)
Cum de s-a stricat atat de mult lumea la cap incat crede ca o floare galbena cu cinci petale simetrice a aparut fara interventia unui creator?
Am un subiect care ma deranjeaza de mult timp. Cand te masturbezi si te uiti la filme d-alea este pacat in fata lui dumnezeu, sunt crestin(pocait)
Cam ce credeți că va mai fi anul acesta, din punct de vedere profetic? (Doar pentru cei ce au habar despre ce vorbesc.)
Dacă nu ai alta sursa de venit ( esti minor ) si iti doresti din tot sufletul sa ajuți o persoană draga cu ceva bani... recurgerea la pariuri sportive e păcat?
Care este puterea convertirii ateilor către un credincios?
Am un prieten "ortodox" care are nașii de botez catolici. Se poate asa ceva?
Dragi religiosi, va propun un joc de imaginatie. Imaginati- va ca aveti o fiica. Intr- o zi ea va spune plangand ca a fost violata si in urma anumitor teste observati ca ea este insarcinata. Acceptati...? (mai mult)
Ce parere aveti despre pactul cu Dumnezeu? Iti poate darui Domnul putere (psihica)fericire, sanatate iubire fata de cineva, înțelepciune? Am promis ca dacă imi voi gasi or cineva Ma voi lasa de băutură,...? (mai mult)
"Într- o zi era cu ucenicii săi în Iudeea și i- a găsit pe aceștia strânși laolaltă și asezați plini de pioșenie. Când [s- a apropiat] de ucenicii lui, strânși laolaltă și așezați la...? (mai mult)
Daca Iisus Hristos, a murit pentru a ne fi iertate toate pacatele facute, care le facem si le vom face, de ce mai exista iadul? Adica... intelegeti voi, daca sunt si pacatele viitoare iertate de ce mai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
sabin89 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului