Cei mai activi useri din categoria Religie pe 5 Martie 2025 sunt:
De ce sunt asa de multe limbi? Cam 2700 de limbi diferite? Cam multe limbi a inventat Dumnezeu.
Buna, păcatul masturbării, păcatul furtului sau alte păcate de genu se iartă daca le recunoști, te duci la preot si îți pare rău de ele?
Deci,Dumnezeu stie ce va face omul in viitor?
Îmi puteţi da vă rog o definiţie cat se poate de completă a cuvantului "aghioritic"? L-am căutat în dex şi nu apare. Dau funda celui mai bun raspuns :)
La nivelul europei: Harta cu credincioși: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4a/Europe_belief_in_god_2010.png Harta bunăstării: http://www.dailymail.co.uk/travel/travel_news/article-...? (mai mult)
De care apostol va place cel mai mult? care a avut cea mai mare credinta?
Cum îl fac pe amicul meu Dumnezeu să mă lase înapoi în rai? Aștept păreri
Sfantul Apostol Pavel ce anume a scris? un rezumat
De ce avea nevoie zeul evreilor de miros de fum de maruntaie de animale? "Din acestea să aducă prinos şi jertfă Domnului: grăsimea de pe măruntaie, toată grăsimea care acoperă intestinele,...? (mai mult)
Salut, a avut cineva de aici experiete mai "adanci" cand a meditat? As vrea o povestire, cum a fost
Omul viu e de fapt doar materie moarta care gandeste adica are neuroni cu impulsuri electrice slabe in timp ce fulgerele sunt impulsuri electrice mari?
De ce credeti ca unele carti din biblie nu sunt canonice? Le este treama de relatarea unor oameni din timpurile acelea?
De ce alte Evanghelii apocrife nu sunt luate in considerare? de ce sau ales ce lea convenit unora? a venit iisus pe pamant sa spuna ce sa se includa si ce nu sa se includa? vorbesc doar de noul testament,...? (mai mult)
De la ce vârsta trebuie sa poarte fetele eșarfa pe cap in biserica?
Ma uitam la stiri. Cand ce sa vezi, au inceput sa se stranga lovitii in freza de credinta la nu stiu ce manastire pentru o traditie, ceva (ortodocsi). Ce am observat e ca raportul e de cam 20/1 in favoarea...? (mai mult)
Nu tin cu inchizitorii dar vreau sa pun o intrebare legata de modul lor de gandire. Inchizitorii l- au condamnat pe Galileo ca nu situa Pamantul in centrul universului asa cum doar aparent este prezentat...? (mai mult)
Multi necredinciosi au trecut prin dezamagiri legate de religie. Si pe mine ma dezamageste religia. Dar ce legatura are de fapt Dumnezeu cu religia? Eu nu vad nici o legatura. Faptul ca ii multumesc celui...? (mai mult)
Am primit de curand o cruciulita mica si frumoasa din aur.Stie cineva cum se poate sfinti sau cum se procedeaza? Credeti ca poarta noroc?
Pentru cei care credeti ca evolutia e falsa: https://www.youtube.com/watch?v=lIEoO5KdPvg Ce mai aveti de spus?
Am si eu o intrebare :daca sunt ortodoxa si din motive personale vreau sa ma botez la catolici, cum se face botezul? sau unde pot citi despre asta? schimbarea religiei?
Frati atei! Ce parere aveti? https://www.youtube.com/watch?v=vNjEbPfc2d0 Asta este totodata, un raspuns pentru Steregoi si pentru restul crestinilor.
Cum vede un crestin pacatul gurmandismului, unul dintre cele capitale? De ce ii este greu omului sa se abtina de la mancare si exista atat de multi afectati de gurmandism? Cat de grav este gurmandismul,...? (mai mult)
Suedia e o tara cu multi necredinciosi. Avicii s- a sinucis. https://www.google.ro/amp/s/www.libertatea.ro/stiri/avicii- s- a- sinucis- anunta- familia- artistului- 2231947/amp S- a sinucis din ...? (mai mult)
De ce vrăjitoarele pot comunica cu Lumea de Dincolo?
Cunoaște careva o vrăjitoare sau o tămăduitoare buna care mă poate ajuta într o problema de dragoste? Cine a apelat la vreuna și poate sa mi recomande
Are cineva nr de tel al parintelui Paulin de la Manastirea Maglavit? Dau funda
Daca nu aveti rabdare sa urmariti tot clipul, dati de la minutul 4:40. https://www.youtube.com/watch?v=ttevamkS6gw Ce parere aveti? Cred ca le raspunde multora dintre crestini. Urmariti tot clipul,...? (mai mult)
Frati si surori, se spune la multi ani celor care poarta numele de Maria pe 15 august? Pana anul trecut, eram convins ca da, ca invatasem de la parinti ca trecerea in rai e de bucurie, deci de adormire...? (mai mult)
Zeii mitologici nordici aproba guvernarea umana. Dumnezeu nu aproba guvernarea umana desi o permite si el chiar i-a dat porunca lui Cirus persanul. Ce parere aveti?
Câte pofte are păcatul, (mai multe de 666) şi de la cine vin pentru ce?
Doar sectanctii sunt credinciosi iar ortodocsii, catolicii pacatosi? acum 10 minute | LOVW a răspuns: Nu te boteza degeaba dacă n- ai pocăință, citește biblia și vezi ce spune despre el. ...? (mai mult)
Buna la toti, sunt intr- o relatie dificila, grea, complicata..De la un timp sunt foarte trist descurajat si am nevoie de ajutor.Deci vine vorba despre RELIGIE..Sunt intr- o relatie cu o fata de religie...? (mai mult)
CITESTE PANA LA CAPAT, NU ESTE ORICE FEL DE INTREBARE CRESTINA, E O TEORIE PERSONALA CU CREDIBILITATE MARE Sunt de parere ca Dumnezeu si Iisus Hristos au existat si exista si vor exista pe vecie dar nu...? (mai mult)
De ce balaurul din Apocalipsa lui Ioan trage cu coada a treia parte si arucă stelele pe pământ şi cine este?
Necredinciosii spun ca binele si raul e ceva relativ. Asadar stie necredinciosul ce e bine si ce e rau? Daca stie, pe ce baza? Pe evolutie? Evolutia, daca exista, e neparat spre un bine sau un rau? ...? (mai mult)
Are omul ceva fara sa fi primit?
Salut, diseara trebuie sa merg la biserica doar ca nu prea vreau sa merg, as vrea sa ies in oras insa nu stiu ce sa- i pun lu taicamiu, dati- mi niste sugestii ce sa- i zic cand ma intreaba daca am ...? (mai mult)
Religia e om de paie din argumentul omului de paie?
Hei TPU, iubitul verisoarei mele s- a trezit noaptea trecuta si nu s- a vazut in oglinda iar noaptea verisoara mea spune ca vede pe cineva in spatele lui.....imi poate spune cineva ce se intampla sau ...? (mai mult)
Oamenii necredincioși ies in strada. Ei așteaptă ca omul sa le dea si nu Dumnezeu. Când nu le convine ceva ies in strada. Omul e incapabil sa stabilească singur dreptatea. Ce spuneți?
Ce face preotul in timpul slujbei in altar si in afara lui?!?!?!
am 13 ani și am câteva întrebării despre religie 1. Dacă dumnezeu este așa de iubitor precum se spune de ce există: războaie, foamete, moarte etc. 2. Dacă iadul există atunci ...? (mai mult)
Dar aţi fost dezamăgiţi de religie?
Vreau sa- i intreb ceva pe credinciosii care se roaga la Dumnezeu. Deci Dumnezeu permite ca copii mici sa moara de foame, sa fie violati, sa fie rapiti si omorati pentru organe si in acelasi timp va...? (mai mult)
Voi ce ati alege? 1. Sa ajungi in iad dupa ce mori 2. Sa mori definitiv dupa ce mori
De ce se lasa Isus atat de mult asteptat?
Http://www.depresium.ro/misticism-si-delir-mistic Nu vi se pare că se potrivește multor profeți și fondatori religioși, dar și religiosului tipic?
Cum pot deveni copilul lui Dumnezeu? Am vb cu sa zicem preot nu stiu sigur ce e pastor /preot / veghetor si a zis ca trebuie sa fiu copilul lui Dumnezeu sa ajung in rai si multe chestii(fara com ca nu...? (mai mult)
Mă cam macină un gând...eram foarte bună prietenă cu o fată, eram ca niște surori.Ea a suferit de o depresie și uneori cam înflorea unele lucruri (cred eu). Se tăia pe mâini practic...? (mai mult)
Sunt teistii mai sociabili decat persoanele atee oare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului