Cei mai activi useri din categoria Religie pe 5 Martie 2025 sunt:
Este Dumnezeu cel mai bun si singurul tau prieten?
E ok daca de fiecare data cand simtim ca fac păcate zic Doamne iarta-mi mie toate păcatele mele?
Ce este viata? Ce este moartea?
Si necredinciosii n-au stiut nimic pana a venit potopul sau moartea si i-a maturat pe toti. La fel se intampla si in prezent si la fel se va intampla cand va veni Armaghedonul. Ce spuneti?
Daca omul e facut din 'tarana', atunci animalele mai putin dezvoltate decat omul din ce sunt facute?
Rolul unei religii este să îți arate care e sacrul și care e profanul? Rolul religiei este să îți arate o moralitate adică ce e bine și ce e rău? Sacralitatea e o dovadă că Dumnezeu exiată? ...? (mai mult)
Religia te invata sa fii milog, nu e asa?
Sunt jocuri care sunt interzise de biblie? Religie?
Dacă am ştii precis data morţii noastre ce am face altfel, schimbăm religia sau ce?
De ce se contrazic intre ele invataturile din noul testament? De exemplu Isus spune ca oricine crede in el va fi mantuit dar Pavel spune ca credinta fara fapte este moarta deci cei care doar cred dar nu...? (mai mult)
Faptul ca creatia nu intrece creatorul este o dovada ca evolutia nu exista. Ce spuneti?
Mai apare inca o parte din biblie la a 2 a venire a lui Iisus, daca la prima venire a aparut noul testament.Voi ce parere aveti? =))
'De ce ateismul nu este considerata o religie atata timp cat si ei cred in zei? Darwin, de ex., este zeul care a lasat o carte asa cum a lasat si Moise, despre cum a aparut omul si animalele, si...? (mai mult)
De ce ateismul nu este considerata o religie atata timp cat si ei cred in zei?. Darwin, de ex., este zeul care a lasat o carte asa cum a lasat si Moise, despre cum a aparut omul si animalele, si ...? (mai mult)
Cum de a trait Adam 930 de ani? Parca un om nu traieste mai mult de 100 de ani si ceva.Dar culmea, pe Adam l-a facut Metusala cu 969 de ani.
Credeti ca userii crestini de la aceasta categorie ar trebui sa se incurajeze reciproc in ignorarea colectiva a celorlalti? Din pacate exista multi useri crestini tineri care inca nu au descoperit ...? (mai mult)
Aceasta categorie trebuie sa fie propaganda crestina? Sau libertatea de exprimare diferita a unor indivizi care exprima diferite credinte sau lipsiti de credinta?
Credeti ca ar trebui sa se implice mai mult crestinii la aceasta categorie, sa aiba mai mult curaj sa isi exprime credinta in Dumnezeu si motivele, sa se incurajeze unii pe altii si sa faca tot posibilul...? (mai mult)
De ce unii nu pot intelege ca ateismul e vechi de cand lumea si fac conexiunea intre el si stiinta, iluminism sau simptomul unei decadenţe a Occidentului prăbușit sub loviturile capitalismului? ...? (mai mult)
De ce este teama asta sau frica asta de a te numi Ateu? Așadar, 7% dintre americani spun că nu cred în Dumnezeu și nici într- o fiinţă superioară, iar 2, 4% spun că sunt atei desi 4%...? (mai mult)
Cum inteleg protestanţii americani credinta? Cercetarea bazată pe intervievarea a 1.010 respondenţi membri ai unei biserici protestante sau creștină neconfesională a descoperit că 69% dintre ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre aceasta lista pe usa unei biserici? http://prntscr.com/kg8qcq
Ateismul si tehnologia este un plan de a starpi pe cat posibil cresterea demografica. Necredinciosii intra mai usor in depresie si se sinucid. Omul prin natura lui are nevoie de speranta ca sa traiasca....? (mai mult)
Satanisti -imi faceti un rezumat a bibliei voastre si a ceea ce credeti?
Ce s-ar întâmpla pe Pământ dacă nu ar exista credinţa?
Ce teorii aveti despre religie si ce credeţi de religia din ziua de azi? Oare ea ne protejează la modul ca faci ceva gresit si zici ca nu mai faci ca te vede Dumnezeu? De ce esti judecat daca nu crezi...? (mai mult)
L-am cautat pe Dumnezeu cu toata inima dar nu l-am gasit. Si pe deasupra m-am ales cu batai de cap, suferinta si probabil nebunie mintala. De ce?
Credeti in Sfinti si minuni?(de exemplu, marele facator de minuni Sf.Nectarie care i se mai spune vindecatorul de cancer) dar si altii)
Cata incredere mai aveti in biserica si preoti?
Ce avem noi aici? http://www.descopera.ro/dnews/13521964-evanghelia-pierduta-potrivit-unui-manuscris-antic-iisus-a-avut-copii-cu-maria-magdalena. Iisus a fost casatorit se pare =))
Cine credeti ca mentine cele 8 planetele din sistemul nostru solar de nu se misca aiurea prin spatiu? Dumnezeu sau?
Credeţi in iad? Sau mai precis in demoni? Credeti ca sufletul nostru poate ramane blocat pe pământ? Credeti in reincarnare? Ce este viata? Unde este senul ei?
Credeți că există spirite / fantome / orice altă denumire pentru aceste entități? O să vă spun 2 povești și vreau să văd părerea voastră sau o explicație pentru ele. Un prieten a mers...? (mai mult)
Ce fel de Dumnezeu ar lasa majoritatea oamenilor sa sufere vesnic in iad? Va spun eu, falsul dumnezeu Isus. Adevaratul Dumnezeu, Domnul ostirilor, ii va pedepsi pe cei rai omorandu-i.
" Când* va veni Fiul omului în slava Sa, cu toţi sfinţii îngeri, va şedea pe scaunul de domnie al slavei Sale. Toate neamurile vor* fi adunate înaintea Lui. El** îi va despărţi pe unii de ...? (mai mult)
Ce va face sa credeti ca Apocalipsa e aproape?
Credeti in al treilea ochi? Este ceva adevărat? Are legatura cu religia? Ar trebui sa încerc să il deschid?
De ce in secolul XXI inca mai exista oameni atat de prosti pe suparafata pamantului? Acum cand noi avem oameni de stiinta geniu contemporani cu noi, ca de exemplu Stephen Hawking.Care a sustinut pe tot...? (mai mult)
Și dracii cred și se înfioară, deci au o afirmaţie clară de existenţa lui Dumnezeu?
Biblia a fost scrisa cu mult timp in urma, cand omenirea nu era dezvoltata iar mintea omului era putin exersata. Este posibil ca sa existe in zilele noastre oameni mai putin evoluati decat in acele vremuri,...? (mai mult)
Natura e ca o Biblie pe care fiecare om o interpreteaza dupa placerea lui? Eu cred ca asa se intampla. Ce spuneti?
De cate ori pe zi va rugati?
Crestinismul face parte din cultura? Crestinismul propovaduieste un mod de viata normal (anormal e sa furi, sa ucizi, sa chinui pe altii, sa minti, etc). Cat de cult poate fi un om care nu se comporta...? (mai mult)
Satanismul de ce nu se poate opri, şi evoluează tot mai mult?
Daca v-ati inalni cu un extraterestru, tot in Dumnezeu ati crede? =))
Lucifer după ce a fost alungat din rai, din înger a devenit diavol, boala poate veni de la diavol sub diferite forme?
Care este sensul vietii? De ce traim? Cum am aparut noi ca rasa umana? In biblie scrie ca dumnezeu a creat tot ce exista iar el nu are "inceput". Personal nu cred asa ceva.
Au dreptul sectanctii sa judece primele biserici crestine pentru trecutul lor? https://www.tpu.ro/religie/semnul- fiarei- 666- ce- semnificat- e- are/ acum 2 ore | Nilsson a răspuns: Aduna si tu...? (mai mult)
Bunul simt este o calitate sau un defect? Face rau la ratiune?
Semnul fiarei 666 ce semnificaţíe are?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?