Cei mai activi useri din categoria Religie pe 5 Martie 2025 sunt:
Semnul fiarei 666 ce semnificaţíe are?
Uite o afirmatie rationala care ar aduce pacea intre teisti si atei, pareri? Nu am nimic împotriva credinciosului, care recunoaște deschis că baza credinței sale este una pur emoțională. Poate...? (mai mult)
De ceva timp ma tot gandesc la chestia asta si am ajuns la unele presupuneri care ma sperie pana si pe mine. Stiu ca subiectul asta a fost dezbătut de mai multe ori, dar nu vreau hate si răspunsuri...? (mai mult)
Salutare, mi- ar placea sa particip la o dezbatere publica de ateism vs religie (in mod activ, nu ca spectator). Am cautat pe google si n- am reusit sa gasesc nimic in Romania. Cred ca e un subiect ...? (mai mult)
Binecuvântat e Dumnezeu că nu m- a făcut femeie? Evreii se roagă de trei ori pe zi: dimineața, la prânz și seara. La rugăciunea de dimineață bărbații se înfășoară în patrafir (Talith,...? (mai mult)
Mi se pare ca Dumnezeu nu imi asculta rugaciunile.Voi cum va rugati? Care sunt pasii pe care ii faceti? In ce loc? Spuneti mai intai rugaciunea, faceti crucea si apoi cererea?
Azi dimineata m-am trezit cu o dunga lunga pe un brat, are o forma de cruce. Ma sperii. Ce înseamna asta?
Unde credeți că a fost mai cumplită teroarea religioasă: în țările în care acționa inchiziția catolică sau în Geneva calvinistă? - Mă refer în special la prima jumătate a sec. al XVI- ...? (mai mult)
Dumnezeu lasa oamenii sa pacatuiasca si ii lasa sa moara neintretinandu-le trupul sa traiasca vesnic. Asta e realitatea, nu-i asa?
De ce unii sunt bolnavi si se chinuiesc o buna parte din viata si altii sunt sanatosi? De ce unii sunt saraci lipiti si altii au tot ce isi doresc toata viata? De ce unii sunt sanatosi psihic si altii ...? (mai mult)
Traducerea bibliei in Limba Romana s-a facut din Greaca veche sau din Engleza? Cine cunoaste limba Greaca? Cat de diferita este fata de limba Romana?
In ce categorie de crestini va incadrati? Conservatori sau Liberali? Sau daca in niciuna, spre care inclinati mai mult? Si Liberalii si Conservatorii cred in Isus Hristos, insa exista niste diferente: ...? (mai mult)
Exista vreo practica in crestinism numita "dezlegare de boala"? Am impresia ca am vazut ceva la TV odata. Imi poate da cineva mai multe detalii, daca stie, de ex in ce conditii poate preotul dezlega ...? (mai mult)
Deci,Dumnezeu l-a facut pe om din tarana, nu? Dar cum de avem majoritatea apa in noi, celule, bacterii, fier si asa mai departe?
Heii! Ce înseamnă când îl visezi pe Iisus Hristos ca te da cu sânge pe frunte și te pune cu picioarele pe o scândura?
Cum se face ca necredinciosii nu au o gandire foarte abstracta? I- am zis unui ateu ca nu e logic sa existe o infinitate de cauze si a zis ca aberez. E logic sa existe un numar infinit de cauze? Daca ar...? (mai mult)
De ce protestanți și neoprotestanți sărbătoresc Paștile creștin în zi de Duminică? De ce protestanți și neoprotestanți sărbătoresc Crăciunul? Unde scrie în Biblie să sărbătorești...? (mai mult)
Religie monoteista vs politeista.Care vi se pare mai credibila?
Ce înseamnă frica, de la cine şi de unde vine?
Heii TPU! Eu ziua mă gândesc și noaptea nu pot adormi din cauza că la sfârșitul vieții voi arde in iad in dureri cumplite, iar de pocăit îmi este foarte greu sa fac asta nu pot renunța la unele...? (mai mult)
Doar pentru panteisti. Conform panteismului orice lucru are propria constiinta sau totul este o singura constiinta?
Am aflat recent ca unul dintre prietenii mei e satanist. Cum il fac sa renunte? In plus vrea sa se sinucida de mult timp...
Crezi in existenta vesniciei de dupa viata? De ce nu? De ce da?
Conform scrierilor orginale ale Bibliei niciun om nu va trai vesnic asa ca luati- va gandul voi cei care sperati. Viata vesnica si pedeapsa vesnica au fost introduse la un conciliu de catre niste oameni...? (mai mult)
De ce se ajunge la mantuire prin credinta, ci nu prin fapte bune?
1 Timotei 6:20 Timoteie, păzeşte ce ţi s- a încredinţat; fereşte- te de flecăriile lumeşti şi de împotrivirile ştiinţei, pe nedrept numite astfel, De ce spune aici ca stiinta este pe nedrept...? (mai mult)
Se stie ca cei care sunt crestini adevarati au o singura invatatura. Puteti da exempple de alte invataturi pe care mai marii bisericilor le-au introdus in dogma lor?
Ateii propovaduiesc stiinta si asta este un lucru bun, numai ca ei isi bat joc de cei care pe langa stiinta au si convingeri religioase Cei care apartin unor religii, propovaduiesc dogma lor, dar ...? (mai mult)
Pe noi o vesnicie ne asteapta?
Ce parere aveti despre meditatie si proiectia astrala? Uitati si voi ce minunatii pot scrie unii oameni "Proiecția astrală este una dintre cele mai interesante experiențe din viața ta. Imaginează-...? (mai mult)
De ce voi crestini credeti in astrologie, in zodii? De ce unii credeti in telepatie, telekinezie? De ce credeti in clarviziune? De ce credeti in descantece? Cand eram mic si mi se facea rau de la...? (mai mult)
De ce exista atatea religii? De ce esti condamnat de unii oameni pentru ca nu crezi in ce zeu cred ei? Exista viata de apoi? Daca exista, ce zeu ne- ar intampina cand murim? Au existat sute de zei de ...? (mai mult)
E mai pacat sa te masturbe** uitandu- te la p*rn* decat sa te masturbe** uitandu- te la twerk, dar daca nu te uiti la nimic? Conteaza cat timp o faci? (adica daca e mai pacat 5 min decat 2) Cei ...? (mai mult)
Deci.De ce ploua pe Terra? Ce zice biblia despre asta?
E amuzant cum anumiti oameni cred ca iti trebuie un motiv concret pentru a nu crede in Dumnezeu, dar cand vine vorba de unicorni, spre exemplu, simpla lipsa a dovezilor e suficienta oare de ce se...? (mai mult)
44. Iar Eu zic vouă: Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi- vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc, 45. Ca...? (mai mult)
Credeti ca un necredincios se poate intoarce la Dumnezeu? https://www.youtube.com/watch?v=GrEdywQRS-A
Frica de moarte o au si necredinciosii. Aceasta frica e o emotie sau o empatie?
Am si eu o curiozitate mai mult! Nu vreau sa radeti de mine sau ceva! Eu sunt o persoana credincioasă și de un timp cand am timp liber nu ma uit la filme sau documentare ma uit pe Youtube despre...? (mai mult)
Cine ne salveaza de asteroizi? Dumnezeu? Sau de ce a facut Dumnezeu celelalte plantete? Credeti ca Terra este singura planeta din univers care poate sustine viata?
Rog ajutorul vostru! Am o problema foarte mare si sincer mi- as dori sa fie o gluma sau in capul meu. Totul a inceput acum cateva zile cand am fost sa- mi dea una in carti(tarot). Mi- a bagat multe chestii...? (mai mult)
De ce imi da Dumnezeu depresie, anxietate, toc? De ce eu sufar si altii sunt bine mersi? Care- i raspunsul corect la intrebarea asta? De ce unii sufera mult in viata si altii mai deloc? De ce nu e...? (mai mult)
Mai merita sa citesti Biblia sau carti religioase in secolul 21 anul 2018?
De ce toata lumea din jurul meu nu crede in Dumnezeu? La mine in familie cumnatul meu este ateu, sora si mama mea la fel in schimb tata e un fanatic religios cand ii zice cineva ca nu exista Dumnezeu ...? (mai mult)
Viata are un rost?
De ce neoprotestanții nu au un calendar al lor? De ce în Occident sărbătoresc Paștile cu catolicii iar în țările ortodoxe sărbătoresc Paștile și Crăciunul cu ortodocși?
Legile fizice au un inceput. Ele puteau sa apara fara Dumnezeu?
De ce nu ii ajuta Dumnezeu pe copii saraci care mor de foame in Africa sau chiar si in Romania?
Daca Dumnezeu chiar exista credeti ca este corect din partea Lui sa se ascunda, sa nu ne ofere o dovada clara a existentei Sale? Eu personal cred ca as fi un om mai bun daca as avea o dovada incontestabila...? (mai mult)
Daca in Biblie Dumnezeu si Isus spun ca oamenii sunt rai atunci de ce toti crestinii dau toata vina pentru tot raul din lume pe Diavol si nu pe oameni?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!