Cei mai activi useri din categoria Religie pe 5 Martie 2025 sunt:
Isus este Dumnezeu sau Fiul lui Dumnezeu? Ce argumente aveti?
Ati cerut vreodata semne de la Dumnezeu? Ati primit? Sa ceri semne nu e pacat, Isus a spus cereti si vi se va da. Sunt curios daca se verifica afirmatia aceasta.
Nu prea frecventez această categorie, dar mi- a venit ceva în gând. Dacă Apocalipsa se apropie de umanitate cu pași repezi după dovezile ce deja se derulează în mediul geopolitic și clima Pământului,...? (mai mult)
Ma maslinesc (TPU nu ma lasa sa scriu masturb**) o data la 1- 2 poate chiar trei luni aproape, si as vrea sa stiu daca la malahie se renunta de tot sau e ok sa mai faci cateodata foarte rar, adica e ...? (mai mult)
Considerati ca in Biblie s-au facut modificari? Puteti da exemple?
Dumnezeul Tatal din Biblie nu este echivalentul nici unui alt dumnezeu al paganilor. Cum mai sustineti ce am spus?
Dacă suntem intr-o zi in care zice in calendar că e,, înaintea prăznuirii unui eveniment religios", însemna că acea zi e de sărbătoare?
Nu este o contrazicere? Daca lui dumnezeu ii pasa de ce exista copii bonavi de cancer? acum 21 minute | Nilsson a răspuns: Copiii bolnavi de cancer care au trecut prin operatii ce sa mai zica? Nici...? (mai mult)
Http://incont.stirileprotv.ro/international/birourile-administratiei-publice-obligate-sa-afiseze-la-vedere-crucea-crestina-in-landul-german-bavaria.html Și clasicul: Cum comentați?
Stie cineva dacă nefilimii apar în religia ortodoxă? Este adevărat că oamenii cu RH negativ au gene de nefilimi?
"Adevărat* vă spun că toate păcatele şi toate hulele pe care le vor rosti oamenii li se vor ierta, dar oricine va huli împotriva Duhului Sfânt nu va căpăta iertare în veac, ci este vinovat ...? (mai mult)
Poate un preot sa te indrepte spiritual?. Daca da, de unde stiti?
Sunt creștin. De unde pot lua Sfânta Împărtășanie? Mă bazez numai pe Sfânta Scriptură și îi mărturisesc păcatele numai și numai lui Dumnezeu. Simt când pot să iau Sfânta Împărtășanie...? (mai mult)
Ultima oară când am fost să mă spovedesc, cu ceva mai mult timp în urmă, preotul a considerat că eu nu merit împărtășanie și am luat a doua zi agheasmă mare. Acum nu că eu aș merita...? (mai mult)
As dori sa stiu ce sunt MIRUL si UNT DE LEMN?
De ce oare doar Dumnezeu crestin este un Dumnezeu infinit care nu poate fi cuprins de mintea noastra limitata? De ce nu aplicam argumentul asta pentru alti zei? Sau fantome, varcolaci, vampiri, alba...? (mai mult)
Am o tema la religie si nu pot sa o fac. Nu vreau sa mi- o faceti voi. Numai sa- mi spuneti: Dumnezeu a mai dus oamenii la razboi inainte de intrarea evreilor in Canaan? Eu gasesc date numai...? (mai mult)
De ce nu comunica Dumnezeu cu noi? De ce nu mai trimite prooroci ca alta data?
De ce Dumnezeu s-a razbunat parca pe mine si mi-a dat toate defectele posibile de pe lumea asta?
Religia este foarte puternica in Romania si nu numai peste tot in lume, o data biserica avea control absolut, traim atunci intr- o lume perfecta? Nu inteleg de ce unii spun ca lumea se duce spre o prapastie...? (mai mult)
Ce v- a determinat pe voi, ateii, sa Il respingeti si sa Ii negati existenta lui Dumnezeu? Ati fost pur si simplu indoctrinati de alte persoane sau asa ati simtit voi de cuvinta? De unde ura asta fata...? (mai mult)
O intrebare pentru cei care cunosc cu adevărat Biblia! Scrie undeva, ceva despre nași? Eu sunt tare curios! Daca scrie, unde scrie, si daca nu scrie, e păcat sa faci lucrul acela? Sunt...? (mai mult)
Dumnezeu ma iubeste si ma protejeaza, asta o vad chiar daca nu merg la biserica. In 2004 cu cateva luni inainte de nasterea mea si dupa moartea bunicii mele(acesta a murit din cauza unei bolii de inima...? (mai mult)
Cat timp credeti ca o sa treaca pana cand pedofilia va fi considerata o "orientare sexuala"? Un clip de pe Youtube al canalului Tedx in care vorbea despre aceasta tema a fost sters, dar e suficient...? (mai mult)
Reliagia a aparut atunci cand mintea umana (primitiva) incerca sa- si explice cum functioneaza natura? "Mintea umană are nevoie să se poziționeze constant față de mediu înconjurător, să explice...? (mai mult)
Credeti ca va exista vreo Apocalipsa vreodata?
Http://m.mediafax.ro/externe/moscova- invita- tarile- nato- la- jocurile- militare- internationale- din- rusia- o- tara- membra- a- acceptat- invitatia- 17372528 Joc în miniatură? Război rece în...? (mai mult)
As vrea sa intreb doar agnostici,deisti, panteisti de ce nu puteti renunta la ipoteza unui creator? nu credeti ca ar putea exista o alternativa fara un creator?
Ce este otpustul?
Salut, Ma bantuie numarul 52. Ce inseamna? De exemplu: 1.La scoala la matematica, nu exista sa nu aud 52 2.ma uit pe tel vad 52 3.Numar de inmatriculare 525 4. Oriunde in timpul zilei vad 52. Imi...? (mai mult)
Cand vine Apocalipsa? Cat de aproape e?
Daca exista Dumnezeu, de ce oamenii care vad ingeri, demoni, Iisusi si vorbesc cu ei sunt considerati schizofrenici? :D
Daca Dumnezeu te vrea langa el de ce regreti ca pleci din lumea asta in una mult mai buna? De ce crestinii in prag de moarte nu sunt fericiti ca in sfarsit scopul existentei lor se implineste?
Daca nu Dumnezeu a creat microbi, virusi care ne imbolnavesc atunci cine? Mi- a fost raportat un raspuns de catre o crestina care afirma indirect ca nu dumnezeu a creat in acest caz rolul de creator...? (mai mult)
Https://www.cancan.ro/sfarsitul- lumii- are- loc- astazi- la- ora- 2322- profetul- care- a- panicat- lumea- cu- previziunea- lui- despre- luna- sangerie- 19820837, sfarsitul lumii? =))Ala din 2000 s-...? (mai mult)
De ce exista atatea religii? De unde sa stim care este adevaratul Dumnezeu si adevarata religie?
Si daca Dumnezeu este independent de orice religie?
De ce ar trebui sa citesc sau de ce ar trebui sa citim Biblia? E o carte atat de veche.
Ce acţiuni se consideră că sunt greşite şi de ce?
Https://www.facebook.com/hristos.esteortodox.75/posts/146089499610322 Traiasca propaganda religioasa.De ce la noi sunt inundatii, noi nu am legalizat casatoria intre gay cum a facut Grecia. Tare asta...? (mai mult)
Credinciosii traiesc pentru Dumnezeu si pentru viata vesnica si poate putin si pentru familie. Ateii pentru ce traiesc? Familie si vise? Sunt doar curios, nu vreau sa judec pe nimeni.
Am făcut o promisiune fața de Dumnezeu și nu m-am ținut de promisiune decât o săptămână. Ce sa fac?
Tatal meu e un criminal, si inainte sa se duca la puscarie, moare, automat eu trebuie sa ii iau locul la puscarie? Asa e si cu pacatul stramosesc.Ce parere aveti?
„Faith is more powerful than government, and nothing is more powerful than God." (Donald Trump, https://youtu.be/bf3Rhaa3Nlc) În contextul libertății religioase, cum comentați afirmația președintelui...? (mai mult)
Daca esti un om bolnav la pat si nu te poti ridica, nu mori de foame si de sete daca nu iti da careva de mancare si de baut, cum te ajuta Dumnezeu aici? Iti va da Dumnezeu de mancare si de baut, ...? (mai mult)
as dori sa aflu un raspuns la o intrebare. Se spune in biblie ca viata ne este data de Dumnezeu pe pamant sub imprumut daca tot ne vrea sufletul innapoi de ce ne mai trimite pe pamant sa ...? (mai mult)
Cum a aparut rasa neagra?
De ce sa citim Biblia? Mai merita in zilele noastre? De ce citesc unii Biblia? Tu ai citit-o? De ce?
As vrea sa cochetez putin cu zonele de interes spiritual. Sunt ateu dar as vrea sa incerc ritualuri incantatii de orice tip. Sper ca imi puteti recomanda ceva secte sau pseudo religii, orice. Mersi...? (mai mult)
Ateismul se mărginește la negare, şi reduce totul la zero, calea lor unde merge?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!