Voi astia care fluturati credinta si Biblia! De ce nu va revoltati si nu aratati ca in Biblie scrie de 6 zile de lucru si O ZI de odihna? Acum avem 2 zile de odihna si se introduce a treia. Nu e deloc...? (mai mult)
Din punct de vedere religios ce rol, rost au celelalte planete, stelele constelatiile cazatoare, necazatoare, pietrele cazatoare, necazatoare? Cum pot fi interpretate, pesonificate din punct de vedete ...? (mai mult)
Daca Dumnezeu ar exista,care credeti ca ar fi pasiunea Lui? Adica ce meserie credeti ca i-ar placea? Exemplu:inventator,medic,politist, macelar..etc.?
Cum puteți să vă bazați moralitatea pe o carte care conține atâtea contradicții, absurdități și atrocități? Cum puteți să credeți că Dumnezeu este iubitor și drept, când el ordonă ...? (mai mult)
Credeti ca exista Dumnezeu? Cum credeti ca e? De ce nu apare? De ce a facut viata pe Pamant trecatoare din moment ce exista lumea cealalta spirituala eterna?
Merita sa ma pocăiesc? Ce implicații are asta? Cred în Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu și m- a ajutat de nenumărate ori în viata asta chiar dacă nu meritam și chiar dacă am în continuare probleme...? (mai mult)
Ce va face sa mergeți la biserici și manastiri și sa fiți în continuare credincioși? ( Întrebare pentru credincioși).
Credeti in Dumnezeu? Cum credeti ca e? Ati vrea sa fiti ca El?
Buna TPU. De ce atunci cand imi spun rugaciunea de seara(care cuprinde atat recunostinta, cat si exprimarea unor dorinte) imi e greu sa imi exprim in cuvinte nevoile, desi stiu ce imi doresc? Pur si ...? (mai mult)
Exista preoți ortodocși care ar putea cununa religios o persoană ortodoxă cu o persoana nebotezată in nicio religie? Stiti ceva situatii in care a fost posibila o cununie intre doua persoane de...? (mai mult)
Exista cer si iad?
Hei! Cum as putea uita anumite injuraturi (ex: bag ceva, f*** etc). Îmi tot vine să le folosesc impotriva lucrurilor sfinte, sfinti etc, și nu prea mă pot oprit (e in gand btw, se întâmplă din...? (mai mult)
Credeți că sunt posedat de un demon rău? Altcumva nu-mi explic furia mea venită dintr-o dată.
Hello guys, o sa fiu direct, am decis sa- mi schimb religia catre Satanism, mi se pare ca toata viata ni s- a spus o minciuna despre un Dumnezeu anume care ne vrea numai binele și cum Satan este mereu...? (mai mult)
Nu vă este frică de Dumnezeu? El este un Tată, nu o Mamă. Bărbații sunt înfricoșători.
Ce reprezinta Steaua lui David? Este un simbol negativ pentru crestini?
Voi țineți postul?
Buna ziua. Am o frica in mine ca nu stiu daca am pacatuit sau nu. Astazi e ziua pisicii mele si am vrut sa ii cant la multi ani si i am dus mamcare de pisica cu o lumanare in ea, doar ca nu gaseam in ...? (mai mult)
Ați avut vise cu persoane dragi care au murit? Erau fericiți sau triști?
Nu e o blasfemie să afirmi că Atotputernicul Stăpân al Universului încape într-o zidire făcută de mâna omenească (templu, biserică, geamie, sinagogă
Care este cel mai mare păcat?
Dacă dumnezeu este de fapt întruchiparea răului și satana e cel bun? În fond, povestea biblică e scrisă doar din perspectiva lui dumnezeu și a supușilor săi, de la satana nu avem nimic. Știu...? (mai mult)
De ce preotii se casatoresc mereu cu educatoare/invatatoare/profesoare? Ati cunoscut vreodata preoti casatoriti cu doctorite/avocate?
De ce Dumnezeu a creat mai intai barbatul apoi femeia si nu invers?
Salutare tovarășilor! Vreau să spun că de când m- am mutata în București, am întâlnit un dealer, care tot îmi dă marfă ieftină, iar eu cred că vrea să ajung dependent și să fiu clientul...? (mai mult)
Buna, daca mereu am esec in viata si la teste iau note mici chiar daca invat. Ar putea sa fie blestem? Voi ce spuneti?
Buna TPU, când citesc Biblia, mă rog, îmi vine în gând deodată " daca tu când mori nu se întâmplă nimic "; " daca toate astea nu sunt adevărate"; " daca ei ne mint că sa ne piardă timp...? (mai mult)
Este adevărat că ateii sunt cei mai buni oameni?
Am cercetat sa zicem asa de mic copil din carti subiectul posibilitatii existentei vieții de după moarte dar încă nu am ajuns la o concluzie finala și poate nici nu voi ajunge însă vreau sa va ...? (mai mult)
Exista legământ rău? Salut, nu stiu cum sa ma exprim mai exact dar știu ca in biblie exista așa zisul legământ dar și că ar fi si un altfel de legământ de ar face persoanele sa sufere, un...? (mai mult)
Buna ziua, aveam o intrebare legata de nasii de botez, daca eu as vrea sa il pun pe prietenul meu nas la copilul meu el mai are voie sa ma puna pe mine nas la copilul său?
Dacă îmi place mult astrologia și religia spune ca e păcat eu ce sa fac atunci căci cred și în Dumnezeu? E vina mea? Astrologia e foarte frumoasa daca intri puțin în "tainele" ei Și plus de...? (mai mult)
Oare persoanele care sunt pocaite, se pot casatori cu cele care nu sunt?
Vreau mult sa ma pocaiesc, sa îmi schimb viata in bine, sa fiu un om mai bun și sa ma apropii mai mult de Dumnezeu.Cum pot sa fac toate astea? Nu este deloc simplu dar simt ca de asta am nevoie, ...? (mai mult)
Eu aleg sa ma pocăiesc.E o idee buna? Vreau sa fiu un om mai bun din toate punctele de vedere.Nu știu dacă o sa și reușesc dar cu ajutorul lui Dumnezeu, a Creatorului, Universului etc poate voi ...? (mai mult)
Salut TPU întreb pentru un prieten, Noi acum ceva timp a aflat că masturbarea este un păcat ( noi suntem băieți credincioși ). Amândoi am jurat cu mana pe biblie că nu ne vom mai face acest lucru....? (mai mult)
Salut TPU, daca m-am jurat lui Dumnezeu cu mana pe biblie că nu voi mai judeca ( de exemplu ), voi putea fii iertat sau nu voi putea fii iertat niciodată și voi sfârși in iad?
Este pacat narghileaua / mininarghileaua fara tutun si nicotina? Este pacat daca NU ESTE O DEPENDENTA?
Vreau sa ma împrietenesc cu diavolii! Sunt prietenoși,au ochii roșii, sunt negri, mananca oameni? Ce credeți?
Este așa de mare păcat daca imi fac un tatuaj religios? Adica cu sfinti,cruci, etc...
Buna ziua, astăzi este Sf. Nectarie și mi-a spus cineva că nu se muncește, este adevărat? Sau pot face treabă liniștit?
Vreau sa studiez si spiritualitatea.E greu? E frumos? Cum e domeniul?
Ce se afla în iad?
Este păcat sa vapezi FĂRĂ nicotină? De exemplu vapy de astea noi / narghilea ( as vrea raspunsul sigur unui om care este informat, ofer fundă )
Ce plan are Dumnezeu cu mine?
E bine doar sa ma rog acasă în camera mea și sa nu prea merg la biserica? Nu ma prea simt în largul meu acolo ca e multa lume.
55% din romani cred in iad și rai.Asta se arata intr- un sondaj.Cat de credincioși va considerați? Pentru cei care au mers în Muntengru, Grecia, Serbia, Polonia, Macedonia de Nord, Slovacia, considerați...? (mai mult)
Diavolul e malefic?
Îi chinuie diavolii pe oameni în iad și psihic nu doar fizic?
E și vina mea dacă cineva a mințit sau ține un secret din cauza mea? (cum ar fi chestia cu un admirator secret care își ține identitatea un secret)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Sara2 întreabă:
___iAho întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!