Cei mai activi useri din categoria Religie pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Cum îți poți da seama dacă ești printre cei aleși?
Am avut un vis interesant care nu mai mă lăsat să dorm poate e un mesaj de la Dumnezeu 1 se făcea că la o casă plină de măicuțe începea sfârșitul lumii iar o măicuță mai tânără incerca...? (mai mult)
Religia creștină după regula de 3 simplă? După adulterul soției evreice minore în legiunile soldaților romani, Iosif tâmplarul nu își omoară soția (după legea lui Moise ) pe care o iubea...? (mai mult)
Buna seara. Ma macina foarte tare niste vise si as vrea sa le impartasesc cu voi. Poate ati trecut si voi pe aici, poate sunteti intr- o situatie asemanatoare... cine stie? Eu am avut de- a lungul ...? (mai mult)
Le este frică de Patriarh dar nu le este frică de Dumnezeu? Acceptă orice ce le spun Patriarhul și episcopii săi foarte fideli și ascultători, chiar dacă se încalcă flagrant învățătura...? (mai mult)
Luăm microbacterii și boli contagioase prin atingere la pupatul de icoane ortodoxe preasfinte?
Ai fost vreodată supărat pe Dumnezeu? Eu cam sunt. Da, Dumnezeu mi- a tăiat aripile incepand de la varsta de 14 ani, el putea sa schimbe asta și n- a facut- o lasandu- ma și acum sa sufăr de depresie...? (mai mult)
Care păcat credeți ca este de neiertat indiferent de context? Sa fie cel al sinuciderii?
Am visat ceva destul de ciudat și nu știu ce sa cred. Visul era ceva de genul Eram ca sub un acoperiș, fără pereți, apoi apare satan cu un fel de demon. Satana era tot negru, cu un cap de...? (mai mult)
Buna! De curand mi- a murit bunicul ( acum 2 luni) si l- am visat pentru prima oara astazi ( singura din familie care l- a visat). Am fost un copil extra iubit de el, divinizat pot spune, fiind singura...? (mai mult)
Ce părere aveți despre cartea Dumnezeu, o amăgire (the God delusions) de Richard Dawkins?
Mai putem alege sa ne incredem personal nu doar teoretic in Iisus ca a murit pentru păcatele noastre și apoi a înviat sau la ce se refera versetele de mai jos? 8:29- 30 VDC Căci, pe aceia pe care...? (mai mult)
De ce este numit Toma necredincios? Cică nu e adevărat fraza cu crede dar nu cerceta, Toma a certat și este necredincios numit
Dacă te nășteai în altă țară erai tot creștin? * agramați și cei care nu își pot argumenta opiniile într- un mod civilizat, sunt politicos rugați să se abțină. ** orientarea mea spritual-...? (mai mult)
Unde a fost Isus între 12 ani și 30 de ani? * agramați și cei care nu au citit Biblia să se abțină din a se face de ciocolată! ** Vor fi luate în seamă doar argumentele serioase.
Buna tuturor din nou, va explicam in anterioara întrebare despre situația tatălui meu, este încă internat si la vizite ne tot povestea de un vierme verde pe care- l vede pe acel perete de la ATI, ...? (mai mult)
Salutare, TPU! Astăzi am gasit ceva dubios în curte. Ceva care nu am văzut în viata mea. De fapt mama mea a găsit când făcea curat prin gradina din fata casei o chestie foarte ciudata ca un fel...? (mai mult)
Buna TPU. Am si eu 2 intrebari din aceasta categorie: 1.De ce crestinismul nu accepta ideea reincarnarii? Si invers, de ce budismul nu accepta conceptul de Rai si Iad? 2.Mai exista si alte conceptii...? (mai mult)
Exista speranța pe lumea aceasta? Exista speranța în Univers? Exista speranța în viata aceasta?
Am citit comentariile, nu mă dau mare cunosător, de fapt nici nu cunosc limba greacă. dar am cunoștințe (oameni cu studii superioare care cunosc. ce vreau eu? nu Biblia întreagă ci Noul testament,...? (mai mult)
Deci azi de dimineață am avut pomana și am primit ceva haine de pomana na, ma duc eu acolo ma pun în genunchi la preot, îmi pune aia pe cap, zice acolo ce zice și când termina și îmi da aia...? (mai mult)
Bună. Am și eu o întrebare, este păcat dacă te inchini la o biserica ortodoxa când ești din islam? Nu mai stau în Turcia stau în România dar nu știu dacă sa ma mai duc
Pe ce isi bazeaza ateii necredinta in Dumnezeu?
Dacă citesc cărți despre viata după moarte inseamna ca sunt un ciudat? Sper mult sa mai existe ceva dupa poate o alta dimensiune, o lume mai buna dincolo etc Îmi place sa cercetez subiectul...? (mai mult)
Este pacat daca te treci de la penticostal la ortodoxie?
Dumnezeu a făcut pe om în ziua 6, iar în ziua 7 s-a odihnit și a sanctificat-o. Atunci, când Dumnezeu i-a exilat pe Adam și Eva din gradina Eden? A fost în ziua 6, 7, 8 sau altă zi?
De ce asa- zisii crestini sunt impotriva persoanelor trans? de ce cand merg la bise toti ma fac in toate felurile pe la a spate pentru ca sunt satanist si baiat trans? uite ca poate ca nu ma recasesc ...? (mai mult)
Sufletul care nu a știut nimic despre creștinism merge in purgatoriu?
Colegii am mai multe întrebări care cu greu incerc sa le deslușesc. Mulți mi- au zis "Crede și nu cerceta" alții mi au spus că Dumnezeu e Oceanul iar noi ca oameni suntem decât o picătură (avem...? (mai mult)
Buna ziua! Poate sa imi explice si mie cineva bancul asta, va rog frumos? Un tanar calugar ajunge la manastire. El este insarcinat sa- i ajute pe ceilalti calugari sa copieze manual manual vechile ...? (mai mult)
De ce scrie in biblie ca fricosii ajung in iad? Adica de ce ar ajunge fricosii in iad? Cine poate sa-mi raspunda?
Iudaismul,hinduismul,budismul,alte credințe non creștine te vor duce in iad? Doar creștinismul 2, 5 miliarde vor merge în rai, iar 5 miliarde în iad?
Ce este psihoterapia ortodoxa? Am o carte albastra mare de mult timp de Hierotheos Vlachos pe care scrie psihoterapia ortodoxa dar nu m-am avantat în ea încă, merita?
Dacă ma refugiez putin în spiritualitate și religie pot avea o speranța mai benefica si mai reala la problemele mele de sănătate?
Are rost sa studiez religie si spiritualitate? Către asta ma bate gândul,mai ales ca sunt și cu probleme de sănătate. Iisus,Dumnezeu, Creatorul Universul a ramas singura mea speranța
Bună TPU! Întrebarea asta nu este despre religia creștină ci despre religia budistă, sunt ateu și am fost foarte interesat de religia budistă recent, și mă tot bate un gând, care este marea...? (mai mult)
Hey TPU, de ce anumiți oameni sunt dispuși să facă atât de mult rău în numele lui Dumnezeu? Am văzut că în anumite țări femeile sunt bătute, dar chiar și ucise dacă nu se acoperă din ...? (mai mult)
1. Religia este o sursă de conflict și o justificare pentru credința fără dovezi. Religia nu se bazează pe rațiune, ci pe autoritate și tradiție. Ea nu poate fi supusă testării științifice,...? (mai mult)
Bună ziua am și eu întrebare, la taică-meu la mormânt se lasă mereu pământul...foarte mult, ce înseamnă... de ce se întâmplă asta.
Cum puteți să respingeți argumentele lui Bart Ehrman, unul dintre cei mai respectați critici textuali ai Noului Testament, care a demonstrat că manuscrisele biblice conțin numeroase contradicții,...? (mai mult)
Maica-mea ma obliga sa merg la biserica, fiind din cultul penticostal. Eu nu vreau si totusi ma amenintaa cu bataia si ca nu o sa ajung nimic in viata daca nu ma duc la biserica. Ce sa fac? Am 17 ani
Cum puteți să acceptați ca adevărată o carte care conține atâtea erori, contradicții, absurdități și atrocități, cum este Biblia? Nu vedeți că aceasta este doar o colecție de scrieri...? (mai mult)
Cum puteți să credeți într- un Dumnezeu care a creat lumea în șase zile, a ordonat genocidul popoarelor canaanite, a trimis un potop universal pentru a distruge aproape toată viața de pe pământ,...? (mai mult)
Cum puteți accepta dogmele și miracolele religioase fără nicio dovadă științifică, când există atâtea dovezi pentru evoluția naturală și originea naturalistă a vieții? Nu vedeți că religia...? (mai mult)
De ce este atât de multă suferinta în lume? Doamne fa ceva și da sănătate lumii întregi inclusiv mie te rog!
Buna ziua, o sa fiu o poveste mai ciudata dar sper sa ma lamuriti cu ceva. Voi credeti in spirite? Tatal meu a murit in februarie ( eu am avut grija de el in ultimele lui saptamani ) el avea ciroza in...? (mai mult)
Am fost la oastea Domnului și am depus legămant și mi- am dat seama că au un comportament, că is că un fel de sectari și vorbesc mai mult ca preoții. Au scos numai prostii pe gura.Iar lagamantul...? (mai mult)
Salut,as dori sa știu, cunosc pe cineva care crede și în Allah și în Iisus Hristos, as dori părerea voastră și este posibil așa ceva?
Care credeţi că este motivul pentru care esenienii nu apar menţionaţi în biblie? Celalălalte trei grupuri (fariseii, saducheii şi zeloţii) apar menţionaţi, dar esenienii nu. Interesant este...? (mai mult)
Salut, am 2 intrebari: 1. Daca nu duci actul sexual pana la capat si te opresti la mijloc se mai considera curvie? 2. Atingerile cu mana pe corpul partenerului sunt curvie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
Dhhyyyy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului