Ateismul se mărginește la negare, şi reduce totul la zero, calea lor unde merge?
Daca omul a pacatuit in fata lui Dumnezeu, de ce mor si animalele? Pentru cei care zic ca pamantul a fost blestemat: De ce nu ducem animalele pe luna ca sa nu mai moara? Oare mai mor?
Poti sa iti gasesti alinarea in Biblie? Asta e intrebarea. Asta fac unii, e adevarat?
In ce putem sa ne gasim alinarea aici pe Pamant noi oamenii? Care-i alinarea noastra?
Uitati ce am gasit: https://editura-foryou.ro/de-vorba-cu-extraterestrii-comunicari-cu-fiinte-iluminate Ce parere aveti despre acest subiect?
Ciao, astăzi țin post negru (in aceea zi bei doar apă.)pentru a, arde karma. Ce beneficii spirituale cunoasteți de la această practică? (PS:Răspunde doar dacă cunoști subiectul.)
as dori stiu dupa ce moare un om din motive de varsta, ani sau boala de ce trebuie sa stea 3 zile acasa?
Este masturbarea un păcat sunt Creștin. Am făcut-o câteodată și după m-am simțit vinovat.
De ce exista atat mister cu privire la viata de apoi sau in legatura cu existenta lui Dumnezeu sau a extraterestrilor, ma refer ca misterul dainuie chiar si in era asta a vutezei si a dainuit mereu in ...? (mai mult)
Un agnostic are credinta fata de dumnezeu?
Conform agnosticismului este imposibil de știut dacă există Dumnezeu, zei etc. Oare asa e? Teismul ce crede, se poate afla/se va putea afla vreodata daca exista zei?
De ce BOR folosește denumirea lunilor calendarului ateu al Revoluției Franceze adică gerar, făurar, brumar, brumărel, etc? „Înfrângerile militare din vara anului 1799, dificultăţile...? (mai mult)
Este Isus cel mai batjocorit om din istoria umanitatii? De ce il injura oamenii de nimic atat de mult cand nu a facut rau si i- a invatat pe oameni numai bine? Nici macar politicienii nu sunt asa ...? (mai mult)
Ce sfânt credeți că ar ajuta mai mult? Sau la care să ne rugăm mai mult?
Credeţi în răutatea omenească? De unde aşa de multă?- o cunostem cu toţii!
In afara de Evanghelia dupa Ioan care este gnostica si nu ar trebui sa fie in Biblie cum nu sunt nici celelalte evanghelii gnostice, unde mai regasim ideea ca Isus ar fi insusi Dumnezeu Atotputernic? ...? (mai mult)
Pentru teiști - ai putea sa fii pentru o zi Ateu? Cum crezi ca ar fi? Pentru atei, deiști, panteiști ai putea sa fii pentru o zi teist? Cum crezi ca ar fi? ps sa nu va mai rugati sa ploua ca...? (mai mult)
Ce facem de sabat?
"Cine* are poruncile Mele şi le păzeşte, acela Mă iubeşte şi cine Mă iubeşte va fi iubit de Tatăl Meu. Eu îl voi iubi şi Mă voi arăta lui." Evanghelia dupa Ioan. Vi s- a aratat Isus sau voi...? (mai mult)
Foametea crunta si saracia si bogatia si dorinta de dominare pune la grea incercare credinta omului. Ma refer si la revolutia franceza de unde a aparut miscarea secularista care se poate vedea si aici ...? (mai mult)
Ce e scris sa se intample se va intampla. Inversunarea necredinciosilor de pe TPU este prezisa in Biblie. Inversunarea sau secularismul din lume. Apocalipsa 17, 18. Ce spuneti?
Carti ce iti alina sufletul intristat sunt?
Merita sa imi bat capul cu citirea Noului Testament? Sau a Evangheliilor? Sau e timp pierdut?
Desi exista dovezi cu privire la existenta lui Dumnezeu si a vietii de apoi, de ce nu sunt luate in considerare? Cineva zicea ca in Dumnezeu trebuie sa ai doar credinta, si ca nu exista dovezi. Dupa ...? (mai mult)
Sunt crestina si toata viata am citit acatiste ale sfintilor sau a Maicii Domnului dar de curand am citit undeva cum ca nu e bine si trebuie sa ne rugam doar la Iisus Hristos. Nu zic de idolatrizare, ...? (mai mult)
De ce va prosternati inaintea icoanelor si va rugati la oameni morti "sfintii"? Pentru ortodocsi si catolici.
Ce parere aveti de pedofilii care s-au pocait? Veti sta cu ei la masa in imparatia lui Dumnezeu?
Lilith a fost sau nu prima femeie din lume?
Sunt botezata crestineste de mic copil, nu sunt genul care sa bea, sa fumeze, consider ca am fost un copil bun, ma rugam dar nu m- am simtit atat de aproape de Dumnezeu. De cateva saptamani, parca...? (mai mult)
Vi se pare ceva democratic si normal ca misionarii creștini sa duca religia lor intr- o tara non crestina si sa impuna religia lor acolo? Religia face parte din cultura unei tari o data impusa alta religie...? (mai mult)
Ateii au și ei Apocalipsă? Apocalipsa lor e din cauza suprapopulării și a epuizărilor resurselor? Dragă Julieta, Acum, că ai implinit 10 ani, vreau să- ţi scriu despre ceva ce este...? (mai mult)
Este corect argumentul generalizării unei idei pana la extrem pentru a se dovedi daca acea idee e falsa sau adevărata adică ilogica sau logica? Eu cred ca e valid acest argument. Ce ziceți despre...? (mai mult)
Azi am simtit nevoia sa ma autosatisfac (sunt baiat) si fara sa ma gandesc ca e sarbatoare azi am facut- o oricum. Aceasta fapta este grava si necesita mai mult decat spovedanie? (din punct...? (mai mult)
In ce cred paganii? La cine se roaga? La idoli si zei?
Evolutionistii studiaza toate gazele si fosilele dar existenta lor nu dovedeste ca au aparut prin evolutie. E ca si cum ai spune ca un gandac a ajuns sa existe intr- un loc de pe alt drum decat cel real...? (mai mult)
De ce e atat de greu sa fii politicos? Vad in aceasta categorie tot felul de oameni care nu stiu sa poarte o discutie civilizata. Va laudati ca voi sunteti destepti, inteligenti si vorbiti ca la usa cortului....? (mai mult)
Salut.Eu am o nelamurire, am auzit tot mai des in ultimul timp despre acea chestie care ni se va baga in corp si pe care scrie 666 ..eu nu vreau sa imi bag aia dar din pacate in viitor fara aia vei ii...? (mai mult)
Exista sau nu o entitate care a creat totul? Astept argumente de la ambele parti.
Ziua are corespondent astronomic pentru ca ziua inseamna o rotatie completa a Pamantului in jurul propriei axe. Luna calendaristica are corespondent astronomic pentru ca inseamna o rotatie a Lunii in jurul...? (mai mult)
Iata motivul si dovada pentru care exista un singur autor si un singur Dumnezeu adevarat sau real si ca religiile politeiste sunt gresite. Legile fizice sunt aceleasi peste tot. Vietuitoarele au aspecte...? (mai mult)
Cercetatorii britanici au observat lucruri care au masa negativa. http://www.descopera.ro/stiinta/16230867- descoperire- fascinanta- a- cercetatorilor- exista- obiecte- cu- masa- negativa Dumnezeu...? (mai mult)
Pe necredinciosi nu- i vede nimeni si orice fac ei nu este vazut de nimeni pentru ca pentru ei nu exista niciun Dumnezeu iar universul material nu are ochi si nu stie ce e inteligenta lor si nu recunoaste...? (mai mult)
Credeti în existenta ingerilor? Ce credeți despre ei?
Daca ar fi existat evolutie ar fi dovezi sigure ca exista viata biologica extraterestra si alte planete locuibile. Deci unde sunt dovezile man? De ce credeti ca se zbat cei de la Nasa sa gaseasca dovezi...? (mai mult)
Sunt multe filme despre sfarsitul lumii. In Biblie scrie ca in ultimele zile ale acestui sistem oamenii se vor gandi din ce in ce mai mult la un sfarsit al lumii. Profetia se implineste. Ce ziceti despre...? (mai mult)
Ce semnifică faptul că visezi cu pentagrama satanica? Gen, te uiti in oglindă și vezi pentagrama pe tot corpul tău desenată cu sânge
Cica "99% dintre romani sunt crestini" dar majoritatea n- au citit macar niciodata Biblia in intregime, cand ies din biserica isi continua faptele rele. Biblia nu- i numeste pe acestia crestini ci necredinciosi...? (mai mult)
Ce inseamna acel ochi din triunghi?
Daca Maria l-ar fi avortat pe Isus, acesta s-ar fi conceput din nou, dupa 3 zile?
Vreau sa dau comanda de monument funerar, dar nu stiu ce material e mai bun: marmura, granitul sau mozaicul? (Din punctul de vedere al rezistentei)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!