Cine imi poate spune opinia lui despre budism? Doar pe scurt. Raspundeti doar daca stiti. Fara comentarii rautacioase ca nu ajung departe;)
E bine sau nu să-ți faci cruce?
Daca dezastrele naturale reprezinta "mania lui dumnezeu", de ce au loc si pe planetele nelocuite de oameni?;)
Divizarea tot mai accentuata a națiunilor sau tendinta spre divizare si independenta a națiunilor "lut amestecat cu fier" arata împlinirea profeției din cartea biblica Daniel. Acest lucru dovedește...? (mai mult)
S- au găsit rotile carelor egiptenilor care au fost înecați in Marea Roșie când evreii au ieșit din Egipt împreună cu Moise. O parte din vârful muntelui Sinai unde au fost fulgerele lui Dumnezeu...? (mai mult)
Daca omenirea nu ar avea noțiuni comune despre ce e bine si rău s-ar fi autodistrus cu mult timp in urma. Ce părere aveți?
De ce a creat Dumnezeu universul? De ce ar avea nevoie un creator de niste sclavi supusi lui toata viata?
Conform teoriei evoluționiste bacteriilor ar trebui sa le apara ochi, mâini si picioare. Acest lucru nu este vizibil la microscop. Tot conform acestei teorii pestii ar trebui sa se adapteze la viata...? (mai mult)
Eu cred ca crestinii vor ocupa locurile din fata din iad fiindca ii alatura lui Dumnezeu imaginea unui om respectiv Isus ba chiar merg pana acolo incat spun ca sunt acelasi lucru dar diferiti. Cum sa spui...? (mai mult)
¡Ajutor! Nu mai cred în nicio religie dar de asemena nu cred nici în știință. Am fost un creștin religios și credincios până când am dat de un evreu care a spus ceva (ce nu vreau că voi să...? (mai mult)
Într- o noapte mi- au trecut mai multe gânduri. Printre care și faptul că în unele situații simt o voce care imi spune parca anticipând ceea ce se va întâmpla si mereu ieșind bine din acele situații...? (mai mult)
De ce sunt crestinii atat de incuiati? Cum poti sa mai crezi in Dumnezeu, dupa tot ce s- a intamplat in trecut, dupa toate cruciadele si razboaiele provocate de religie, dupa felurile ingrozitoare ...? (mai mult)
Aici este locul in care RELIGIILE discuta. Eu nu prea inteleg ce ar putea discuta in afara de a se contrazice unii pe altii deoarece au invataturi diferite cu privire la acelasi lucru Intrebare : - ...? (mai mult)
De ce pun botul crestinii asa usor la tot ce scrie in Biblie in loc sa se informeze, sa studieze si sa- si dea seama ca ceva nu este in regula cu aceasta carte, de la traduceri dubioase pana la contradictii...? (mai mult)
Ce este adevarul? Cum poti sa mai ai incredere intr- o persoana dogmatica? Adevarul asta presupune ca poti dovedi ceea ce afirmi cu dovezi, dar cand un dogmatic, o persoana religioasa spune stiu ca exista...? (mai mult)
Care este diferenta oare? Religia si Schizofrenia http://www.teoretic.com/? p=13149 Schizofrenie – " Este o denumire a unui grup de boli mintale care se includ în categoria psihozelor endogene....? (mai mult)
"Biserica este o corabie, iar creştinii care merg la Sfânta Biserică şi intră în ea sunt izbăviţi din furtuna păcatelor." (definiţie data de Sfântul Nicodim) Sfantul Nicodim se refera la ...? (mai mult)
Voi credeți in farmece/vrăji?
De ce doar Dumnezeu a existat dintodeauna si nu are inceput? De ce nu Zeus, Brahma, alti zeii care erau venerati de om mii de ani? https://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_zei_romani A doua ...? (mai mult)
Complexitatea vieții a apărut spontan, sau a avut nevoie de un creator? Creștinii cred că un creator este esențial. Cercetătorii consideră idea unui creator pură mitologie și că complexitatea...? (mai mult)
Am și eu o întrebare bunicul meu a decedat recent si i- a apărut fratelui său în vis și i- a spus :, , , Mă ajuți sa fac un zmeu pentru a mă înălța la cer" imi puteți spune ce...? (mai mult)
Am auzit spunandu- se despre Biblie ca este o carte ce a fost ciopartita de- alungul secolelor, la acele consilii ecumenice, din diverse motive. As vrea sa intreb daca stie cineva cand au fost scoase...? (mai mult)
"Căci dacă (testamentul) cel dintâi ar fi fost fără de prihană, nu s- ar mai fi căutat loc pentru al doilea; " (Epistola către Evrei a Sfântului Apostol Pavel - 8/7) Care este defectul vechiului...? (mai mult)
Aţi auzit că s- a zis: "Să iubeşti pe aproapele tău şi să urăşti pe vrăjmaşul tău". Iar Eu zic vouă: Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine...? (mai mult)
"Astfel porunca data intai se desfiinteaza, pentru neputinta si nefolosul ei" (Epistola catre Evrei a Sfantului apostol Pavel –7/18) Care porunca se desfiinteaza? Cine desfiinteaza...? (mai mult)
Ai putea sa iti privesti mama sau tatal, fratele, sora ca ard in veci in iad iar tu sa te bucuri in rai?
De ce a nu crede in Dumnezeu esti pacatos si a crede in Dumnezeu esti fara de pacate? Se ce obsesia asta ca esti pacatos, inca de mic ti se spune ca esti pacatos desi tu nici nu esti constient ca existi....? (mai mult)
Ce parere aveti despre biserica? Cum poate lumea sa stea acolo 2- 3- 4 ore si sa asculte incontinu slujba fara sa se plictiseasca? Mergeam pe la vreo 6- 7 ani cu bunicii, mai mult de 10 minute nu rezistam...? (mai mult)
Cum poate fi convins un bolnav care crede ca n- are nimic sa se trateze? Tot asa, un pacatos care se crede bun si zice ca n- a facut nimic rau in viata lui cum poate fi convins ca are nevoie de iertare...? (mai mult)
Venisera niste indivizi de la Martorii lui Jehovah si sunt putin confuz, nu stiu daca vreau sau nu sa merg si eu fiindca sunt un individ spiritualist si cred ca ar fi o experienta din care ai doar ce ...? (mai mult)
A sosit timpul ca orice crestin sa-si puna intrebarea... A fost Big-Foot pe arca lui Noe?
Ipocrizia este un pacat?
Ce trebuie mai exact sa faca un crestin si ce trebuie sa creada pentru a fi mantuit? Daca crezi ca Isus este Dumnezeu si nu faci nici bine nici rau si esti la fel ca toti, esti mantuit?
De ce să cred în vreo zeitate dacă nu există dovezi ale existenței lor? Cărți despre ei pot face oricine dar pentru mine aceste "dovezi" nu sunt suficiente. La fel și cu zeul din Biblie de ce nu...? (mai mult)
Pana a izbucnit potopul necredinciosii radeau de Noe cand construia arca iar cand a venit potopul i- a innecat pe toti aceia care au ras. La fel se intampla si in prezent cand necredinciosii rad de credinciosi...? (mai mult)
Intotdeauna credinta in zeitati mi s- a parut mama arogantei, si o sa va explic si de ce. Faptul ca un religios crede ca este buricul unui univers creat cu el in gand, faptul ca un religios crede ca ...? (mai mult)
Cine stie un citat in care se spune ca cei care sunt crestini sunt sub lege, sau au pacate, sau ca vor fi judecati?
Desi sunt ateu ma intreb de ce se ataca baza a ceea ce inseamna crestinism? Se promoveaza destramarea familiei, homosexuali, lesbiene, curvia, feminizarea barbatului, misandria, acuze pe nedepret aduse...? (mai mult)
Cand ati ajutat ultima data un sarman frate al lui Isus de va dati atat de buni crestini mantuiti care le stiti pe toate?
Dupa '89 treptat toti oamenii sau marea majoritate a romanilor au devenit milionari. A aruncat Dumnezeu cu bani?
Pana nu va izbucni Armaghedonul nu vor fi evenimente extraordinare pe Pamant care sa arate vreo interventie divina vizibila. Ce parere aveti?
Ce ii determina pe necredinciosi sa nu creada in Dumnezeu?
Ce indicii, dovezi aveti ca Biblia este adevarata si nu o carte de manipulare si indobitocire evreiasca?
Situația de pe TPU din prezent a fost si in cer înainte ca Mihail să arunce pe Pământ demonii si pe Satan. Când Satan si demonii erau în cer discuțiile contradictorii între îngeri și demoni...? (mai mult)
Argumentul prin care faptul că Dumnezeu are caracter asemănător cu omul ( dragoste, dreptate ) nu este un argument ca Dumnezeu nu ar exista sau ca Dumnezeu e om sau asemenea zeilor mitologici falși....? (mai mult)
"Căci toţi câţi sunt din faptele Legii sub blestem sunt, că scris este: "Blestemat este oricine nu stăruie întru toate cele scrise în cartea Legii, ca să le facă". ...? (mai mult)
Care este lucrarea lui Dumnezeu? Intrebarea este adresata mai mult protestantilor deoarece pe ei ii tot aud vorbind despre asta
Ce inseamna a trai in Duh?
Oare cum se face nunta la necredincioși dacă se mai face? Necredinciosii se mai casatoresc? Ei nu stiu de Dumnezeu, de duh, de suflet. Oamenii de știință spun că alcoolul dăunează la ficat. Ce...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=Qv3fVuJY27U Puteți asculta acest link lângă un pahar si o femeie frumoasă sau un barbat frumos după caz. În IT se muncește mult. Adam muncea cu moderație. Ce ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!