Cei mai activi useri din categoria Religie pe 6 Martie 2025 sunt:
De ce ti- ai alege o religie anume cand mai toate se bazeaza pe aceleasi idei si fiecare promite aceleasi lucruri. Este crestinismul doar un trend? Nu credeti ca religia individului este de fapt legata...? (mai mult)
Cine aduce mai multe blasfemii la adresa stiintei? Ateii sau crestini?
Conform crestinismului exista ideea de judecata finala. Momentul in care Dumnezeu judeca pe fiecare dupa anumite criterii. Care sunt acele criterii? Si Daca fiecare om va fi judecat cu aceeasi exigenta...? (mai mult)
Dumnezeu ne cere la toti aceleasi lucruri dar ne- a oferit diferite lucruri, la unii mai putin la altii mai mult, de ce nu a fost Dumnezeu egal cu noi toti? De ce exista inteligenti vs prosti, frumosi...? (mai mult)
Cum isi bat joc ateii de cei care care se duc la manastiri si le inconjoara in genunchi? Adica ce le face ateii astia acelor crestini? Ii injura, ii ard pe rug, le interzice sa faca asta? Ati auzit voi...? (mai mult)
Ateii pretind ca ei fac bine nu de frica iadului ci din empatie. Intrebarea mea e: unde este empatia lor cand isi bat joc de oamenii simpli care se duc la manastiri si le inconjoara in genunchi? Daca...? (mai mult)
Care pot fi cauzele/ motivele in care Martorii lui iehova incearca sa- si provaduiasca credinta intr- un mod foarte agresiv umbland din usa in usa si convingand oamenii sa participe la ...? (mai mult)
As vrea sa intreb pe cei care nu cred in Dumnezeu biblic. Nu ma refer doar la atei ci la agnostici, deisti, panteisti, non religiosi, v- a determinat stiinta sa nu credeti in Dumnezeul biblic? Sau ...? (mai mult)
Stie cineva vreun site in care sa gasesc intrebari cu raspunsuri din Biblia ortodoxa si sa aiba si teste?
"Pe cel ce va birui, îl voi face un stâlp în Templul Dumnezeului Meu şi nu va mai ieşi din el. Voi scrie pe el Numele Dumnezeului Meu şi numele cetăţii Dumnezeului Meu, Noul Ierusalim, care ...? (mai mult)
De ce i se spune lui Isus "Domnul domnilor si imparatul imparatilor". Nu ar trebui sa fie Satan denumit asa daca el conduce lumea? La ce domni si imparati se refera?
Incerc sa imi dau seama care este cauza aversiunii mele fata de Biserica. Vin cu cateva motive si va rog sa imi spuneti ce parere aveti despre acestea: - nu se pune accent pe dezvoltarea capacitatilor...? (mai mult)
Ce este Imparatia lui Dumnezeu?
L- am visat pe diavol.Deci, si este vorba ca daca te uiti la soare, si dupa inchizi ochii si te gandesti la ce vrei, vei avea puteri sau ceva.Dar cand niste prieteni au incercat, au fost ...? (mai mult)
Cei care nu cred sau nu deduc existenta lui Dumnezeu fac un legământ cu moartea in sensul ca ei zic ca "ce rost are sa deducem rațional exista lui Dumnezeu daca si cei care deduc mor?" Dar ei însăși...? (mai mult)
Ce parere aveti despre versetele urmatoare din Isaia capitolul 53 si cum explicati relatarile despre patimile lui Isus descrise in evanghelii? ``3. Dispretuit si parasit de oameni, Om al durerii ...? (mai mult)
Are vreun rost sa iti pierzi timpul cu o persoana bigota, dogmatica?
Daca s- au descoperit, s- au descoperit foarte putine fosile prezentand malformatii. Aceasta este o dovada ca teoria evolutiei este falsa. Ar fi trebuit sa se descopere mult mai multe fosile prezentand...? (mai mult)
Ce pățesc țărăniștii după moarte?
De ce teistii nu recunosc faptul ca nu exista vreo dovada ca exista Dumnezeu? Apropo sunt curios care e dovada aia clara ca exista Dumnezeu? Dovada care sa nu includa biblia desigur si metoda stiintifica. ...? (mai mult)
O prietena de- a surorii mele se certase cu iubitul ei. El între timp si- a gasit pe alta, a stat prietena surorii mele si a gasit pe net niste farmece de despartire. Era ceva cu o panza neagra peste...? (mai mult)
Ia cititi cu bagare de seama urmatoarele lucruri spuse chiar de catre Dumnezeu care releva ce trebuie sa faca strainii, ne- evreii pentru a fi mantuiti. "Străinul care se alipeşte de Domnul să nu ...? (mai mult)
Cei care pun si raspund la intrebari ce vor? - sa invete? - sa-si propovaduiasca religia lui - sa afle adevarul despre cuvantul lui Dumnezeu? - sa mai vada si alte pareri?
Daca handicapatilor li s- ar da de lucru potrivit capacitatilor lor atunci prosperitatea in lume ar creste. Insa necredinta oamenilor si competitia promovata de teoria evolutionista trage in jos societatea...? (mai mult)
Există 4300 religii în lume, și fiecare din adepți crede cu la fel de multă tărie că a lui este cea adevărată. Există mii de alți zei la care se roagă oamenii. Cum poți fii 100% sigur că...? (mai mult)
Natalitatea scazuta in Germania si SUA este rezultatul ateismului ce cauzeaza egoism printre oameni si intre generatii. Odata cu scaderea credintei in Dumnezeu problemele se accentueaza in lume. Economia...? (mai mult)
Credeți în Dumnezeu? Vreau să văd cine crede și cine nu...
Ce cunoasteti voi despre Hinduism?
Mai vine odata sfarsitul ala al lumii? M-am saturat de tot si n-am curajul sa pun punct.
Https://www.tpu.ro/religie/de- ce- nu- credeti- ca- pamantul- este- plat- copacul- acesta- s- a- facut- mare- si- puternic- varful- lui- se- inalta- pana- la- ceruri- si/#16463460 "Copacul acesta s-...? (mai mult)
Care este pacat mai mare - masturbarea - sexul cu aproapele (familia etc.)
De ce credeti ca ateismul este o religie,dogma,credinta,cult,secta, ideologie, stiinta? Sunt curios de motive
Salutare,as dori sa mi raspunda numai cei care apartin acestei religii.Biserica luterana crede in filioque?
Ordotoxii, baptiști, penticostali sunt secte religioase ale Creștinismului?
Cine stie cum se cheama haina aceea neagra normala a preotului cu ceva alb la gat? Dau funda
Evoluționiștii sunt de acord cu știința numită criptozoologie? În criptozoologie extratereștri nu sunt incluși, de ce? List of cryptids https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cryptids De...? (mai mult)
Străinii îţi vor zidi zidurile şi împăraţii lor îţi vor sluji, căci te- am lovit în mânia Mea, dar, în îndurarea Mea, am milă de tine. Porţile tale vor sta veşnic deschise, nu vor...? (mai mult)
"Frica de Domnul este inceputul intelepciunii." Voi aveti frica de Dumnezeu? Daca nu aveti atunci nu aveti nici intelepciune si nici nu sunteti pe placul Domnului si credeti aiureli despre Dumnezeu.
Pentru crestini,te-ai interesat vreodata de teoria big bang, evolutiei sau ignori absolut totul si doar ce scrie in biblie conteaza?
Deci chiar nu mai rezist! Tot timpul o baba sau un mos comunist trebuie sa- mi atraga atentia ca daca ascult rock sunt satanist! Traiesc intr- o familie de credinciosi, dar prefer sa ma indrept spre ateism. ...? (mai mult)
Voi credeti in destin? Adica daca exista raiul si iadul atunci nu exista destin, deoarece daca faci ce e scris in destin, atunci ajungi in iad sau in rai din cauza destinului.Si in plus Dumnezeu ne- ...? (mai mult)
As vrea si eu sa imi exprim parerea despre unele minciuni scrise la categoria asta, as vrea sa afirm faptul ca unii nu cred in stiinta pentru ca e mai complicat, trebuie si sa gandesti nu doar sa spui ...? (mai mult)
De ce nu credeti ca Pamantul este plat? "Copacul acesta s- a făcut mare şi puternic, vârful lui se înălţa până la ceruri şi se vedea de la marginile întregului pământ." (Daniel 4:11) Nu-...? (mai mult)
Daca din nimic a aparut totul asa cum sustineti, de ce astazi nu puteti crea ceva din nimic? Chiar si un simplu scaun. Nu poti spune ca a aparut din nimic, ci mai degraba este rodul unei minti creatoare...? (mai mult)
Ce intamplare din viata voastra credeti ca v-a marcat cel mai mult?
Yhwh era duh sau era facut din carne si oase?
Uite o întrebare interesantă că tot vânturează pe aci creștini cu voia Divină și cu libertatea. Dacă scopul omului este să venereze Zeul, de ce a mai liber arbitru? Doar să- i trimită...? (mai mult)
Ati observat ca aproape de fiecare data cand cineva isi exprima o opinie in favoarea credintei la acesta categorie urmeaza niste postari din partea ateilor care incearca sa ii combata? Asta dovedeste...? (mai mult)
Vreau sa vad si eu o dovada ca exista minuni, miracole, relevatii, sacru? https://www.tpu.ro/religie/exista- dovezi- rationale- ca- nu- exista- dumnezeu- aveti- exemple/pagina- 2.html#16455313 ...? (mai mult)
Daca Dumnezeu este bun, de ce exista atata rau in lume? Aş vrea să răspund la întrebarea aceasta apelând la ce mi se îtâmplă mie, ca soră, în relaţia cu fratele meu mai mic. De multe ori...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!