Cei mai activi useri din categoria Religie pe 6 Martie 2025 sunt:
Oamenii evoluează din maimuțe spun unii! Atunci cum au apărut atâtea limbi în lume? Normal trebuia să existe doar o limbă.
Aș vrea să- mi spuneți cum vă amintiți „Cina cea de taină" a lui Da Vinci, acea pictură care Îl înfăptuia pe Mântuitor la masă cu apostolii. Vă amintiți dacă Mântuitorul avea ...? (mai mult)
De ce religiile crestine propovaduiesc Legea? "Vai vouă, învăţătorilor de Lege! Că aţi luat cheia cunoştinţei; voi înşivă n- aţi intrat, iar pe cei ce voiau să intre i- aţi împiedecat." ...? (mai mult)
Eu sunt un muzician clasic. Cant la vioara, dar stiu cate ceva si la pian, violoncel si contrabas. Eu obisnuiesc de asemenea sa cant la strana, si citind acum cateva zile un articol...? (mai mult)
Am fost invitată la botezul unei fete de religie baptista si nu stiu daca trebuie sa- i iau un cadou, iar daca trebuie ce sa- i iau? Prefer sa- mi raspunda cei care au participat la un botez baptist....? (mai mult)
Poate cineva respecta Biblia (ambele testamente)? daca da, cum va respecta urmatoarele porunci :? "Să nu- l cruţe ochiul tău, ci să ceri suflet pentru suflet, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte,...? (mai mult)
"Cel ce crede în El nu este judecat, iar cel ce nu crede a şi fost judecat, fiindcă nu a crezut în numele Celui Unuia- Născut, Fiul lui Dumnezeu. (Sfanta Evanghelie dupa...? (mai mult)
"Căci păcatul nu va avea stăpânire asupra voastră, fiindcă nu sunteţi sub lege, ci sub har." ( Epistola catre Romani a Sf. Apostol Pavel - 6/14) Cine sunt aceia care nu ...? (mai mult)
De ce majoritatea îi marginalizează pe virgini și virgine.Nu sunt și ei oameni membrii ai societății, dar nu au fost și ei acuzatorii virgini odată.De ce și cu ce drept fac asta?
Daca tot exista pe aici propaganda ateista si religioasa, m- am decis sa imi fac si eu propaganda. Cum in 2018 inca sunt oameni care cred ca vine noaptea bau- bau sa ii pape, va voi prezenta propaganda...? (mai mult)
"Stiinta fara religie este schioapa, iar religia fara stiinta este oarba". Vorbele astea au fost spuse de catre unul dintre cei mai mari oameni de stiinta ai planetei. Cu toate astea, lumea continua ...? (mai mult)
Există extratereștri sau OZN-uri? Extratereștri și OZN-urile sunt un fel de spiriduși, vampiri, vârcolaci sau fantome pentru omul modern?
Am niste intrebari legate de religie, daca ar putea cineva sa ma lamureasca. Dau funda. 1. Daca Dumnezeu i- a creat doar pe Adam si Eva, de ce exista mai multe rase de oameni (albi, negri, galbeni). ...? (mai mult)
Există dovezi raționale că nu există Dumnezeu? Aveți exemple?
Noe s-a nascut in Mesopotamia, atunci cum a putut el sa se duca in Africa,America de Nord,America de Sud,,Asia, Australia si Europa dupa animale ca sa le salveze de potop?
Ortodoxi sunt pe aici? Ce spuneti voi despre raspunsul asta, de ce sunt asa obsedati sectantii sa va pocaiasca ca doar aceeasi biblie aveti cu totii, de ce sunt asa obsedati sa renuntati la religia voastra?...? (mai mult)
Deci daca nu se poate demonstra ca Dumnezeu nu exista inseamna ca el exista? E logica afirmatia asta?
Ce parere aveti despre icoane? Mie mi se par oribile si nu stiu cum pot unii sa tina asa ceva in casa.
1, Credeti ca scopul unui crestin este propaganda crestina? 2, Ce inseamna cercetare de predica )))? 3, De ce crestinii nu pot accepta alte gandiri si trebuie sa convinga pe altii de ale lor? https://www.tpu.ro/religie/salut-...? (mai mult)
Salutare. Exista chakre? Daca nu, cum explicati faptul ca exista? Eu am folosit chakrele root pentru a absorbii energie, apoi m- am uitat la cineva si am programat energia si am redirectionat- o si trimis-...? (mai mult)
Astăzi la biserică am fost cercetată de predică, în timp ce mii de oameni din lume mor nemântuiți noi ( în poziție de copii ai lui Dumnezeu ) Îl ținem pe Isus numai pentru noi și...? (mai mult)
Pentru mintea umana moderna sunt mai usoare explicatiile care il includ pe Dumnezeu decat explicatiile rationale bazate pe dovezi?
De ce nu credem in Dumnezeu? Care este motivul principal? Am sa- mi expun parerea si eu. Nu doresc să ofer motive, pe care ateii le pot oferi drept motive proprii pentru a nu crede în Dumnezeu. Sincer,...? (mai mult)
Dacă Dumnezeu ar face binele cu forța adică ar fi violent când face binele cum doresc unii atunci ar mai exista oponenți ai Lui cum sunt demoni, eretici, păgânii? Sunteți de acord cu un astfel...? (mai mult)
Aveti Snapchat? Cica poti prinde fantome cu aplicatia asta: https://www.youtube.com/watch?v=669jI1uRIQ8 Ceea ce e interesant e faptul ca unii din acele filmari au vorbit cu presupusele fantome sa...? (mai mult)
Mi- e rău de miercuri foarte tare.Am fost la şcoală în rochie pentru prima data si toata lumea se uita la mine. A 2- a zi, am visat ceva urât și 2 zile la rând am făcut atacuri de...? (mai mult)
Dupa facultatea de teologie ce alte studii se mai fac pentru a deveni preot?
Ființa umană este singura ființă care este îmbrăcată. Care este explicația? Este acesta un semn al evolutiei sau al pacatului? The human being is the single being who are dressed up. Which ...? (mai mult)
Salutare. Pentru cei ce spun ca nu exista chakrele si ca nu exista puteri psihice sau pentru cei ce spun ca puterile psihice nu trebuiesc folosite. 1) De ce imi scade activitatea undelor cerebrale cand...? (mai mult)
De ce crestinii considera toata Biblia ca fiind Cuvantul lui Dumnezeu si insuflata de Duhul Sfant? Este vreo dovada in acest sens? De unde stim ca nu s-au infiltrat si minciuni in Biblie?
In Exodul 32:25- 29 Dumnezeu le- a poruncit levitiolor sa ii omoare pe semenii sai pentru a le ierta păcatele. De ce un Dumnezeu iubitor ar face asa ceva? Nu spune El ca toți sunt egali în fata Sa si...? (mai mult)
In Geneza 32:25- 29 Dumnezeu le- a poruncit levitiolor sa ii omoare pe semenii sai pentru a le ierta păcatele. De ce un Dumnezeu iubitor ar face asa ceva? Nu spune El ca toți sunt egali în fata Sa ...? (mai mult)
O intrebare mai mult pentru crestini. Cum l-ati privi pe Dumnezeu daca maine v-ati imbolnavi de cancer?
Ce se face la pomenirea de 9 zile? Ce ar trebui preparat, mai ales ca suntem in postul Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel? Nu am nici o idee despre ce se intampla.
Un crestin a intrebat daca am prefera o lume in care binele e facut cu forta (societatea actuala) sau o lume in care orice psihopat e liber sa faca ce vrea muschiul lui, fara restrictii (anarhie). Spre...? (mai mult)
Dumnezeu se ocupa cu meteorologia? As vrea sa vorbesc cu cineva care are habar despre mitologia sumeriana sau din jurul Israelului, ce cunostinte aveau ei despre ploaie. 7. El atrage picăturile de...? (mai mult)
Dacă faci binele cu forța, e un lucru bun? Sau e un capriciu, un moft? Ateii vreau ca Dumnezeu să împiedice toate relele adică crimele, violurile, jafurile. Comuniștii și naziști făceau...? (mai mult)
Hristos este un înger slujitor si nu e o parte a vreunei trinități ci o unealta confecționată de Dumnezeu tatăl. Hristos is a ministering angel and he's not a part of some trinity but he's- a ...? (mai mult)
Ce i-ati spune sau L-ati intreba pe Dumnezeu daca ati fi pusi fata in fata cu El?
Ce parere aveti despre Richard Dawkins? Ce carti ati citit scrise de el?
De ce teistii nu recunosc ca nu exista nici o dovada ca exista Dumnezeu, Iisus si nu se numesc teisti agnostici? As mai vrea sa afirm ca ateismul nu este o convingere, dogma, credinta si ca orice ateu...? (mai mult)
Considerați veridic mitul nașterii lui Iisus?
Daca Isus ar fi existat nu ar fi trebuit sa existe scrieri in ebraica despre el? Ce au facut toti evreii aceia care l- au urmat si au crezut in el? De ce noul testament este in greaca? Cunosteau apostolii...? (mai mult)
De ce crestinii tot propovaduiesc si ameninta cu iadul din moment ce biblic acesta nici macar nu exista?
Hei. Câți dintre voi știți ca mântuirea e prin credință. NU PRIN FAPTE! Dacă Domnul Isus a murit pentru păcatele noastre noi cum să fim mântuiți prin fapte? Degeaba ar mai fi murit El ...? (mai mult)
Masturbarea, este un păcat?
Omul de Piltdown e un fel de moaște pentru darwiniști? Așa în general „fosilele evoluției umane" pentru darwiniști sunt un fel de moaște?
Cum m-as putea lasa de samanta Rio (fara sare)
TPU. Cum pot sa ma vindec prin energie kundalinica si auto inductie, ridicarea, programarea si redirectionarea energiilor? Ms.
Mai am momente de contemplare cu persoana mea. Oare toata lucrurile care ni se intampla sunt pur si simplu intamplari sau destin? Nu stiu, eu ma gandeam ca fiecare dintre noi avem probleme din ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.