Maica-mea ma obliga sa merg la biserica, fiind din cultul penticostal. Eu nu vreau si totusi ma amenintaa cu bataia si ca nu o sa ajung nimic in viata daca nu ma duc la biserica. Ce sa fac? Am 17 ani
Cum puteți să acceptați ca adevărată o carte care conține atâtea erori, contradicții, absurdități și atrocități, cum este Biblia? Nu vedeți că aceasta este doar o colecție de scrieri...? (mai mult)
Cum puteți să credeți într- un Dumnezeu care a creat lumea în șase zile, a ordonat genocidul popoarelor canaanite, a trimis un potop universal pentru a distruge aproape toată viața de pe pământ,...? (mai mult)
Cum puteți accepta dogmele și miracolele religioase fără nicio dovadă științifică, când există atâtea dovezi pentru evoluția naturală și originea naturalistă a vieții? Nu vedeți că religia...? (mai mult)
De ce este atât de multă suferinta în lume? Doamne fa ceva și da sănătate lumii întregi inclusiv mie te rog!
Buna ziua, o sa fiu o poveste mai ciudata dar sper sa ma lamuriti cu ceva. Voi credeti in spirite? Tatal meu a murit in februarie ( eu am avut grija de el in ultimele lui saptamani ) el avea ciroza in...? (mai mult)
Am fost la oastea Domnului și am depus legămant și mi- am dat seama că au un comportament, că is că un fel de sectari și vorbesc mai mult ca preoții. Au scos numai prostii pe gura.Iar lagamantul...? (mai mult)
Salut,as dori sa știu, cunosc pe cineva care crede și în Allah și în Iisus Hristos, as dori părerea voastră și este posibil așa ceva?
Care credeţi că este motivul pentru care esenienii nu apar menţionaţi în biblie? Celalălalte trei grupuri (fariseii, saducheii şi zeloţii) apar menţionaţi, dar esenienii nu. Interesant este...? (mai mult)
Salut, am 2 intrebari: 1. Daca nu duci actul sexual pana la capat si te opresti la mijloc se mai considera curvie? 2. Atingerile cu mana pe corpul partenerului sunt curvie?
E bine sa ma spovedesc la un preot? Am auzit cazuri in care oamenii le- au spus pacatele la preoti si dupa acestia i- au barfit ca "uaaa ce a facut ala" si ca nu stiu ce. Mi- e frica sa ma mai duc la spovedit...? (mai mult)
Buna seara, de unde pot sa cumpar biblia?
Anafură se poate găsi oricând sau doar la anumite ocazii?
De ce a fost arianismul declarat erezie, la conciliul de la Niceea? Un observator independent, nereligios și cu atât mai puțin îndoctrinat își poate da seama că ideile lui Arius (Arie) sunt mult...? (mai mult)
Sincer credeti ca iisus a murit apoi dupa 3 zile a inviat cu tot cu trup?
Care credeţi că era diferenţa de vârstă dintre Maica Domnului şi Fiul ei? Cu alte cuvinte, câţi ani avea aceasta când a zămislit de la Duhul Sfânt şi L- a născut pe Mântuitor? Credeţi că...? (mai mult)
DUMNEZEU DEFECHEAZĂ? Biblia spune ca a mancat si a baut la Avram. Deci?
Salutare, am o curiozitate : credeți că este păcat să piratezi jocuri, cărți, filme etc.? Poate că "piratezi" e un cuvânt cam prea dur. Mă refer la a obține acces la anumite resurse online...? (mai mult)
Dacă un om păcătuiește o vreme îndelungată din cauza faptului că are o voință slabă, nu poate spune "nu" (înțelegeți voi) fiind influențat/presat de un altul, dar până la urmă celui ...? (mai mult)
Eclesiastul 4:3 Dar mai fericit decât cei morți sau cei vii, este cel care nu s-a născut încă, cel ce nu a văzut încă faptele rele care sunt făcute sub soare?
Dacă ai ispită sexuală doar cand vezi o singură persoană și te înfrânezi in primul rand de la gandurile spurcate și nu faci s3x cu ea nefiind căsătoriți, poți după un timp să ai o dragoste...? (mai mult)
Bună! Mă aflu la o răscruce de drumuri. Sunt intr- o relație lunga cu un baiat care a crescut intr- o familie de Martori ai lui Iehova dar el nu e botezat in religia asta. Problema e ca am vrea sa ...? (mai mult)
Bună ziua! Ce înseamnă expresia:" Dacă cei morți sunt eliberați din trup și sunt deja în cer, cum se face că morții înviază deja în trup la venirea lui Iisus ieșind din morminte?
Bună! Trec acum în clasa a- 7- a și m- am decis de ceva timp că o să dau la seminar. Vreau să știu dacă ar trebui să învăț muzica psaltică de acum sau dacă o s- o învăț la seminar. Vă...? (mai mult)
Buna! Vin si eu cu o problema care ma macina. Eu am citit intreaga Biblie o data si m- am apucat de cateva luni sa o citesc iar, ajungand la jumatate. Recent am descoperit ca nu este ortodoxa, ceea ce...? (mai mult)
Oare acest verset are legătură cu faptul ca mantuirea e doar prin har și nu putem fi mantuiti prin fapte? Ca altfel nu- mi explic ce vrea să însemne: Apocalipsa 22 11 Cine* este nedrept să fie nedrept...? (mai mult)
Întrebarea e strict obiectivă, inspirata din realitatea cotidiană. Să zicem că o tipă care provenea dintr- o familie cu posibilități materiale reduse, practica prostituția, vanzandu- si...? (mai mult)
Există Dumnezeu? Cel mai simplu răspuns este că nu putem şti dacă Dumnezeu există sau nu. Ateii şi credincioşii se înşeală în proclamările lor, iar agnosticii (cei care spun că existenţa...? (mai mult)
Nu vi se pare Biblia varianta Cornilescu mai usor de citit/inteles decat varianta invechita a BOR? Ce parere aveti?
Dumnezeu. A fost sau nu a fost amantul Mariei?
Buna seara. Stiti careva ce spune Biblia despre iscodire? Nu ma refer la iscodirea din Canaan, ma refer la iscodirea omului către alt om sa zic asa. Multumesc.
Credeți că este bine să fie multe religii in întreaga lume sau una singura? Și care ar trebui sa fie aia sau alea?
Dacă în biblie spune să nu- ti lași nevasta în mai multe versete atunci la ce se refera? Matei 19:29 Și oricine își lasă case sau frați sau surori sau tată sau mamă sau nevastă sau copii ...? (mai mult)
Și dacă ne vom duce toți intr- o lume mai buna după moarte? Eu asta îmi doresc foarte mult dar sunt conștient ca nu merit deși am cunoscut deseori suferința în aceasta viata.Cum pot sa primesc...? (mai mult)
Hei, voi cum sarbatoriti azi? Ceva superstitii de care ar trebui sa tin cont?
Ca se tot vorbeste de sarbatoarea de azi. Azi e "Adormirea". Voi faceti sarbatoare din ziua cand v-a murit cineva din familie sau cineva drag? De ce azi ar fi motiv de bucurie si de petreceri?
Este adevărat că azi (15 august se sărbătorește și numele Mara? Două prietene mi-au zis "La mulții ani" și eu știam ca numa numele de Maria se sărbătorește astăzi.
Poti sa spui diferite urari pe 15 August care sa nu includa si la multi ani sau este un pacat chiar daca nu spui si la multi ani?
Bună ziua! Ce înseamnă expresia: " Orice păcat și orice hulă vor fi iertate oamenilor, dar hula împotriva Duhului Sfânt nu le va fi iertat"
Cum a fost posibil? [Talmudul precizează că Jeshua a fost conceput de o tânără evreică, Miriam, cu un soldat roman, Pandera, deşi era logodită cu tâmplarul Iosif din Nazaret. Apocrifele...? (mai mult)
Hey..nu m- am gândit bine înainte să fac ce am făcut.Am văzut pe tt o vrajă "alba" și m- am uitat în comentarii sa vad daca alte persoane au încercat și m- am gândit să fac si eu și acum regret...? (mai mult)
E normal sa te oblige părinții sa mergi la biserica?
Ce părere aveți de curentul New Age? Mi se pare cel mai ok si mai open mind.Am multe carti New Age și sunt super interesante dacă le citești cu mintea deschisa ceea ce la crestini e cam greu.
E adevarat ca religiosii nu se spala duminica ca e pacat? Am auzit undeva asta si ma crizez de ras. Chiar exista asa oameni in 2023?
Ați mai folosit praf de cărbune la cădelniță/ cățuie? De obicei foloseam cărbunele întreg, asa solid cum era el. Dar am achiziționat 500gr praf de cărbune. Din prima incercare nu mi- a ieșit,...? (mai mult)
„In Buzau peste 1000 de oameni au refuzat cardurile de sănătate din motive religioase„ Voua nu vi se pare ca asta e gandire din 1500? Ce treabă are sanatatea cu religia? Vreau sa imi raspunda...? (mai mult)
Iubitul meu e pocait iar eu nu. Se poate casatoria între o persoana pocaita iar una nu? Nu as vrea sa ma pocaiesc... Plus nu știu ce vor crede parintii lui
Oare traim intr-un vis sau o simulare pe care o putem simti sau este o viata care se repeta la nesfrsit voi ce credeti
De ce religioșii penticostalali sunt considerați primitivi? Părinții mei sunt penticostali iar oamenii ne cred izolați de societate, anormali, rupți de realitate, trăim în 1800 etc Mai mare...? (mai mult)
"Dacă nu greșește cineva în vorbire, este un om desăvârșit". Credeți că marii oratori sunt oameni desăvârșiți?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Dragobeta întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!