Cei mai activi useri din categoria Religie pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Buna TPU. Cum ar fi ca dupa ce murim, chiar sa nu existe nimic, iar toate ideile despre Rai si Iad sau reincarnare ca si consecinte ipotetice ale procesului mortii sa nu se intample? Pur si simplu "m-...? (mai mult)
Bună dimineața! Ce vrea să zică această poruncă:"Să* nu pofteşti casa aproapelui tău; să** nu pofteşti nevasta aproapelui tău, nici robul lui, nici roaba lui, nici boul lui, nici măgarul...? (mai mult)
Buna, TPU. Am si eu o intrebare si rog cunoscătorii sa- mi raspunda. Deci, eu sunt de religie ortodoxa, iar iubitul meu este penticostal pocait. Treaba este ca vrem sa ne mutam impreună si eu sa...? (mai mult)
Ce părere aveți de cartile Secretele Întregii Vieți?
Ce părere aveți de cartea si documentarul Secretul? Merita sa te avânți sa citesti/studiezi legea atractiei si sa aplici ce zice acolo pentru schimbarea vieții în mai bine?
Unde te poti spovedi/ marturisi online sau, mai ales la telefon? As dori un numar de telefon al unui slujitor serios al Bisericii, indiferent de confesiune pe care sa il gasesc pe un site pe net unde...? (mai mult)
Ce sfaturi îmi puteți da despre Rugăciunea lui Iisus cu metanier făcută, ar fi ideala in locul unui acatist?
Dacă ești ortodox te poți căsători cu persoane de alte religii?
Hey TPU, este adevărat că unele religii sunt mai diabolice și mai violente decât satanismul în sine?
Buna TPU. Din punctul vostru de vedere, care ar fi principalele asemanari si diferenta in ceea ce priveste crestinismul si budismul? Iar voi pe care o preferati, in general, care credeti ca ar fi mai...? (mai mult)
Hey TPU, credeți că Dumnezeu există? Dacă da, de ce Dumnezeu nu se arată oamenilor? Întreb asta, pentru că, în lumea asta există peste 2000 de religii diferite, iar dacă Dumnezeu s- ar arată...? (mai mult)
Cum e în viata de apoi? Puteți sa va imaginați sau e explicat undeva?
Chiar exista viata după moarte sau e doar o speranța mare a omului bazata pe anumite credinte? Eu am observat ca o mare parte din crestini si din popor nu prea mai cred în viata după moarte ca ceva...? (mai mult)
Cat de siguri sunteți de existenta vieții după moarte? Pe ce va bazați?
Vouă vi s- a întâmplat ca Dumnezeu sa va ia starea de rău? Dumnezeu mi- a dovedit în noaptea asta ca e Marele Medic și Vindecator.Mi- a fost rău, am avut o criza urata de anxietate, palpitații,...? (mai mult)
Întrebare pentru oamenii religioși, era o poveste pe care ne- a zis- o un preot la școală, o să scriu doar ce îmi amintesc, deci era o fata care nu a vrut sa se îndrăgostească de un băiat,...? (mai mult)
Bună ziua! Cum adică după moarte duhul se va ridica la cer?
Bună seara! Ce înseamnă expresia:Cei vii ştiu că vor muri; dar cei morţi nu ştiu nimic şi nu mai au nici o răsplată, fiindcă până şi amintirea lor li se uită". Asemenea acestor oase în...? (mai mult)
Bună ziua! Ce înseamnă această expresie biblică: Domnul a zis: „Duhul* Meu nu va rămâne1 pururea în om, căci** omul nu este decât carne păcătoasă; totuşi2, zilele lui vor fi de o sută...? (mai mult)
Credeți în destin? Vreau răspunsuri argumentate la această întrebare.
Dacă ma apuc sa studiez spiritualitatea(nu religia) e o idee buna? De ce?
Să zicem că o femeie și un bărbat au comis un păcat, încălcând una dintre cele 10 porunci. Ea conștientizează greseala făcută, dar el, deși știe că ce face e condamnabil dpdv religios,...? (mai mult)
Se poate relatia intre un ortodox si un penticostal? De ce penticostalii nu sunt de acord si zic ca nu pot continua o relatie cu un ortodox daca nu se trece la penticostali? De ce nu renunta ei la religia...? (mai mult)
Este păcat dacă îmi fac operație de vasectomie (sterilizare masculină) pentru a nu face copii? Ce zice biserica ortodoxă de asta? Nu vreau copii, aceasta însemnând că nu mă voi căsătorii ...? (mai mult)
Este adevărat că în culturile religioase nu exista bărbați gay sau lesbiene sau trangenderi? Dacă o persoană din acele culturi spune că are alt gender sau orientare sexuală ce i se va...? (mai mult)
Ce sunt prejudecățile? Ar trebui să aibă creștinii prejudecăti?
Bună ziua! Cine poate deveni, în Biserica Ortodoxă, băiat de altar/acolit?
Salut. Cunosc o persoana care a facut botezul la penticostali. Ea avand botezul facut poate renunta la religia aia si sa vina la ortodoxi?
Bună seara! Sufletul este muritor sau nemuritor? Se înalță sufletul după moarte la cer? Ce spune Biblia?
Buna ziua. O sa sune cam stupid, dar am asa o situatie. Acum ceva timp, nu stiu, o luna, o luna si ceva am gasit pe clanta usii mele (locuiesc cu logodnica) un servetel alb murdar, infasurat pe...? (mai mult)
Unde pot gasi fete emo religioase?
Ce parere aveti despre religiosi?
Bună ziua! Sufletele morților umblă prin casă și beau apă timp de 40 de zile?
Credeti cu adevarat ca Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu inspirat de Duhul Sfant? Daca da, respectati cu stictete Cuvantul Bibliei?
Bună ziua! Tot îmi este dor de o persoană decedată? Știți vreun remediu!
"Nu judeca, ca să nu fii judecat" - Judecătorii din tribunale nu țin cont de porunca asta?
Cum să depistezi că ți se fac farmece? Și cum să scapi de ele? Eu am presupunerea că mi se fac farmece și mi-i interesant cum să depistezi 100% că ți s-au făcut și cum să scapi de ele
Citind biblia ar trebui sa te simti intr-un fel sau daca ai reusit sa termini VT sau chiar ambele ar trebui sa te simti altfel sau ar trebui sa te ajute intr-un fel?
Citind biblia ar trebui sa te simti intr- un fel sau daca ai reusit sa termini VT sau chiar ambele ar trebui sa te simti altfel sau ar trebui sa te ajute intr- un fel? ( chiar nu stiu cum sa ma exprim,...? (mai mult)
Indiferent de orientarea sexuală, toți oamenii sunt fii de Dumnezeu. La fel cum sunt toți proștii și deștepții din țara asta, indiferent de religie, apartenență politică, castă socială...? (mai mult)
Ce fel de munci prestează oamenii care ajung în Rai?
Bună! Am o nelămurire legată de obiceiurile de la botez (ortodox). Am auzit recent pentru prima dată de acea băiță care se face a doua zi după botez. Ăsta este un obicei religios sau ceva tradițional?...? (mai mult)
Este oare păcat să omori un om dacă el prezintă pericol pentru tine sau pentru viața celor dragi? De exemplu am văzut în filme unii oameni sunt gata să omoare dacă vine vorba despre viața lor...? (mai mult)
M- am gândit sa incerc puțin sa Îl studiez pe Iisus Hristos și religia crestina. Enciclopediile astea sunt bune? https://www.litera.ro/set- iisus- o- via- a- in- imagini- 4- car- i?gclid=EAIaIQobChMIueD58uebgAMVQEBBAh2ncgf0EAQYASABEgIqefD_BwE ...? (mai mult)
Sunt de confesiune crestin ortodox și asa vreau sa rămân însă în condițiile date cum pot face un legământ cu Domnul Iisus?
De ce crestinii isi lipesc pesti pe masini? E o legatura intre pesti si crestinism?
Bună ziua! Ce credeți despre viața după moarte și întâlnirea cu cei dragi?
De ce unii oameni religioși au o părere negativă și o atitudine negativă despre filosofi? Am văzut într- un videoclip religios adică am auzit cum un om a vorbit negativ despre filosofi dar după...? (mai mult)
Ce pare au despre Iisus Hristos alte religii în afara de creștinism? Ce atitudine au față de el de mîntuitor? Eu sunt creștin și din cîte știu eu în creștinism cred în fiul lui Dumnezeu și...? (mai mult)
Este oare păcat să te barbierești? Ar trebui oare bărbații să se lase barbă? De exemplu preoții, monahii, se pasă barbă și mulți oameni foarte aproape de Dumnezeu cum ar fi prooroci, discipoli,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
LarisaChe07 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a