Cei mai activi useri din categoria Religie pe 30 Noiembrie 2024 sunt:
Ce fel de munci prestează oamenii care ajung în Rai?
Bună! Am o nelămurire legată de obiceiurile de la botez (ortodox). Am auzit recent pentru prima dată de acea băiță care se face a doua zi după botez. Ăsta este un obicei religios sau ceva tradițional?...? (mai mult)
Este oare păcat să omori un om dacă el prezintă pericol pentru tine sau pentru viața celor dragi? De exemplu am văzut în filme unii oameni sunt gata să omoare dacă vine vorba despre viața lor...? (mai mult)
M- am gândit sa incerc puțin sa Îl studiez pe Iisus Hristos și religia crestina. Enciclopediile astea sunt bune? https://www.litera.ro/set- iisus- o- via- a- in- imagini- 4- car- i?gclid=EAIaIQobChMIueD58uebgAMVQEBBAh2ncgf0EAQYASABEgIqefD_BwE ...? (mai mult)
Sunt de confesiune crestin ortodox și asa vreau sa rămân însă în condițiile date cum pot face un legământ cu Domnul Iisus?
De ce crestinii isi lipesc pesti pe masini? E o legatura intre pesti si crestinism?
Bună ziua! Ce credeți despre viața după moarte și întâlnirea cu cei dragi?
De ce unii oameni religioși au o părere negativă și o atitudine negativă despre filosofi? Am văzut într- un videoclip religios adică am auzit cum un om a vorbit negativ despre filosofi dar după...? (mai mult)
Ce pare au despre Iisus Hristos alte religii în afara de creștinism? Ce atitudine au față de el de mîntuitor? Eu sunt creștin și din cîte știu eu în creștinism cred în fiul lui Dumnezeu și...? (mai mult)
Este oare păcat să te barbierești? Ar trebui oare bărbații să se lase barbă? De exemplu preoții, monahii, se pasă barbă și mulți oameni foarte aproape de Dumnezeu cum ar fi prooroci, discipoli,...? (mai mult)
Pe langa dovezile ca omul si maimuta au un stramos comun: - verigile intermediare descoperite - acelasi numar de fire de par, pe care le au maimutele ca si noi.(diferenta ca lor le cresc mai mult si ...? (mai mult)
Am auzit ca oamenii religiosi isi educa copiii prin bataie, chiar a fost un caz la mine in familie, ceva rude mai indepartate. Cu cat e omul mai religios cu atat devine mai inadaptat mintal sa...? (mai mult)
Vreau sa merg pe calea religiei, dar cum sa fac asta bine?
Dacă tot ceea ce a creat Dumnezeu este perfect, de ce trebuie să folosească cerul ca un stimulent pentru ca noi să credem în el?
De ce adesea, cel care ispitește pe cineva să facă o anumită faptă nelegiuită sau să încalce una sau mai multe porunci din Decalog, conducându- l astfel să comită un păcat (capital sau de...? (mai mult)
Bună seara! După ce murim ne întâlnim cu toți oamenii care au murit (inclusiv cu vecinii)?
Daca nu merg la biserică sa pun bani in cutia milei e adevărat că AJUNGI IN IAD? Așa zic multi, de fapt toată lumea din sat. De ce nici după ce mori nu găsești nimic gratis, adică de ce Dumnezeu...? (mai mult)
Exista religia "Satanism " sau e doar o strategie un mit un FAKE? Daca exista unde se vor duce după ce vor muri, adică nu unde se vor duce asta e clar, se vor chinui sau fiindcă l- au slujit pe diavol...? (mai mult)
Bună! Aș vrea să aflu câteva detalii despre Seminarul Teologic Ortodox al mănăstirii Prislop. Voi avea proba de admitere in august si nu prea știu cum să mă pregătesc. La admitere ce trebuie...? (mai mult)
Cum pot sa studiez Biblia?
Nu mai crezi in Mos Craciun pentru ca e stupid? Cum sa vegheze el toti copiii? Cum sa isi dea seama daca face vreunu vreo boacana? pff stupid nu? ..hmmm dar Dumnezeu care vegheaza toti oamenii? Dumnezeu...? (mai mult)
Ce mai rămâne la capăt de drum? Credința și speranța în Dumnezeu. Voi ce ziceți? Ce mai rămâne la capăt de drum?
Salutare! Întrebarea este celor care știu cazuri sau dacă au auzit fapte de genu. Eu la anul termin o facultate care nu are treabă cu teologia. Urmează sa ma înscriu la teologie. Vreau din tot sufletul...? (mai mult)
De ce ne temem de moarte daca suntem vesnici? Daca este Rai?
Întrebare pentru religioșii religioșilor: de ce îngerii sunt portretizati că fiind oameni chipeși cu aripi, când ei de fapt sunt entități de dimensiuni mari, cercuri cu ochi, sute de ochi sau...? (mai mult)
Exista fete penticostale care nu vor căsătorie? Și de exemplu vor sa se axeze pe cariera etc
Oamenii leneși intra in iad? https://i.imgur.com/aFoLi1M.jpeg Este adevărat? Deci și sinucigașii intra și leneșii? Dar aia care ucid 8 oameni și se mântuiesc in ultimul ceas intra in rai asta...? (mai mult)
O să ajung în iad dacă mă uit la filme phrn?
După un lung timp în care am stat și am studiat am devenit sigur ca vreau sa ma convertesc la iudaism Ce sfaturi aveți pentru mine? Cum ma sfătuiți sa procedez și ce trebuie sa fac? Știu ...? (mai mult)
Sunt roman și vreau sa trec la iudaism. Care este procesul prin care trebuie sa trec? Cum ma sfătuiți sa procedez? Ce sfaturi aveți? Știu ca procesul este unul greu tocmai de aceea va cer sfatul...? (mai mult)
E sexul pacat? Argumentati
De ce stricăciunea sufletului nu vine o dată cu primul sau al doilea păcat, ci după perseverarea în păcate?
La recensământ v-ați declarat atei, agnostici?
Salut, pentru cine este ateu de ce nu crezi in Dumnezeu?
Salutari! M- a întrebat un prieten cum își dă seama că ceea ce a văzut este real sau nu, sau doar un vis, sa va explic. S- a trezit de dimineață și i- a lăsat mesaj colegului de la munca de...? (mai mult)
Cum putem ști că Dumnezeu există? Nu exista nicio dovada ca ar fi existat vreodată.
Cum putem reconcilia ideea de iubire și milă divină cu conceptul de iad și pedeapsă eternă?
Salut! Postul negru este benefic pentru sanatate? Te poate ajuta in lupta impotriva anumitor boli precum gastrita sau reflux gastric? Cat este recomandat sa postesti?
Daca Dumnezeu este atotputernic, poate crea o lume fara rau si suferinta?
Cum atragi o fata penticostala?
E adevărat ca pocaitii nu au voie sa se machieze? Ai doar haine decente? Fara bijuterii
Bună ziua! Ce reprezintă trecerea vămilor văzduhurilor?
Daca diavolul este de fapt creatorul?
Ce părere aveți despre penticostali? Dacă o să am iubita penticostala, va vorbi și altceva in afara de subiecte religioase? Unde își petrec timpul și cum te bagi in seama cu ele?
Am o colega baptista care se comporta destul de ciudat si e antisocială, care e faza cu religia asta?
Eu m- am cam resemnat în privința vieții și a morții.Acum o sa citesc cărți despre viata după moarte Oare exista o alta dimensiune, o lume mai buna sau reincarnar me după moarte? Ca rai și ...? (mai mult)
Dumnezeu ma poate mântui doar pentru ca am suferit mult în viata asta? Adică ca am avut o cruce grea și nu am stat bine cu sănătatea nefiind vina mea neapărat? Adică nu am vrut eu sa am TOC, anxietate...? (mai mult)
Salutare! Unde ma pot angaja ca și cântăreț bisericesc? Știu rânduială la toate slujbele și tainele. Am experienta în spate 8 ani. Am cântat și la strană de mănăstire și la mine în parohie....? (mai mult)
Am o teorie interesanta la care m- am gandit mult timp: cu totii suntem criminali in serie, crima e cand iei viata cuiva, animalele si insectele nu au si ele viata exact ca oamenii? Ba da, deci teoretic...? (mai mult)
Buna seara! Sunt în spital de 2 luni și mă închin in fiecare dimineața zi seara. Problema mea este ca nu ma simt confortabil, de când sunt aici ma rog afara pentru ca mi- e incomod sa ma rog in ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?