Cei mai activi useri din categoria Religie pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Exista un Dumnezeu pentru toti? Tocmai m- am contrazis cu o ortodoxa cica hindusa, cica e un singur Dumnezeu, dar sunt religii, credinte diferite. Crestinism credinta in Iisus care e fiul lui ...? (mai mult)
Ce credeti despre apa sfințită?(Aghiasma) Ajuta?
Cum pot sa primesc iertarea lui Dumnezeu?
Cum poți sa îți schimbi viata în bine cu ajutorul lui Dumnezeu?
Bună, în ultimul timp simt foarte multa vina, dar nu este legata de ceva sau cineva. Cred ca de mine... nu știu sa explic. Am început sa ma rog, deși eu nu sunt credincioasa, și cu cât o fac...? (mai mult)
Sa mai speram în prezent in secolul nostru ca exista viata după moarte atâta timp cat știința ne zice clar ca nu exista? Eu mi- as dori mult când plec de aici sa ne ducem poate intr- o lume mai buna...? (mai mult)
De ce credinciosii nu respecta porunca: " Dacă vrei să fii desăvârșit", i- a zis Isus, „du- te de vinde ce ai, dă la săraci și vei avea o comoară în cer! Apoi vino și urmează- Mă."? ...? (mai mult)
De ce credeți că toți avem același Dumnezeu?! Ioan 3:17- 18 VDC Dumnezeu, în adevăr, n- a trimis pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci ca lumea să fie mântuită prin El. Oricine crede...? (mai mult)
Iahve de ce nu mai comunica cu poporul lui in ziua de azi? Înainte statea și la grătare cu ei, ce l-a supărat așa tare?
Cetatea Țoar din Geneza - poate fi localizată geografic?
Care religie este cea corecta si adevarata?
Este spovedania leacul uitat asa cum scrie intr-o carte?
Este Impărtășania un medicament divin sufletesc și trupesc? Cum sa fiu vrednic sa o iau? E greu sa iei Impartasania adică e greu sa îndeplinești condițiile spirituale asa mi se pare.Si îmi doream...? (mai mult)
Cum pot face sa aibă loc în viata mea ceea ce se numește nașterea din nou din Apa și din Duh"adica pocăința adevarata și întoarcerea la Dumnezeu? De azi îmi doresc asta foarte...? (mai mult)
Întrebare pentru cei ce sunt de religie ortodoxa: de ce in unele biserici, in timpul Liturghiei când se canta cântarea Cuvine-se cu adevărat, canta toata lumea impreuna cu strană?
Daca chiar exista iadul asta nu ar însemna că majoritatea ajungem acolo!? Că nimeni nu are un stil de viață în conformitate cu ce e relatat în biblie nimeni nu prea e bun in totalitate, majoritatea...? (mai mult)
De ce oamenii religiosi in special cei penticostali au asa multe reguli stricte si imbecile, ca sa nu mai zic lipsite de logica? De exemplu nu asculta muzica aia, nu te duce acolo, nu fa asta, nu vorbi...? (mai mult)
Ortodocsia este o religie politeista ca se roaga la moaste, sfinti, Fecioara Maria, icoane si ingeri?
Ce trebuie sa fac ca Dumnezeu sa îmi dăruiască sănătate? Cel mai important, prețios și esential lucru de pe Pamant mie îmi cam lipsește.Doamne te rog mult fa o minune și ajuta- ma sa îmi redobandesc...? (mai mult)
Eu am citit esențialul din Biblie. Evangheliile adică. E bine sa citim cărți scrise de preoți despre Dumnezeu, credinta sau trebuie neapărat sa citim Biblia? De ce?
Sf.Impartasanie ma poate vindeca sau imi poate da sănătate?
Cultul mortii e mai raspandit la ortodocsi decat la alte culte crestine? Am vizitat cimitire catolice, ortodoxe, pocaiti si am observat ca ortodocsii parca isi viziteaza mortii mai des, gen am vazut...? (mai mult)
Salutare TPU! Cum pot deveni un calugar budist in România? Este posibil? Sau trebuie sa plec in altă țară pentru a face asta? Dau fundă!
Daca te sinucizi ajungi in iad? Exista demonul sinuciderii care se tine după tine până ajungi la suicid? Daca te sinucizi din cauza unei depresii in care ai dus lupte foarte grele și foarte îndelungate...? (mai mult)
Ortodocsii respecta doar Noul Testament? Sau si ala Vechi
Salut TPU, am si eu o intrebare, daca am terminat de citit Biblia și nu am inteles-o bine, să incep să o citesc din nou si cum sa o citesc pentru a o intelege mai bine?
Buna TPU. Considerati ca oamenii care nu au reusit sa isi indeplineasca anumite scopuri pamantene, vor mai avea o a doua sansa in urmatoarea viata? Multumesc mult!
Hei! Sunt Creștin Ortodox pe Stil vechi, iar prietenul meu este pe Stil nou, am citit aici mai multe discuții despre căsătorie și religie, despre schisme și abateri de la lege. Voiam să vă cer...? (mai mult)
De ce e asa greu sa ne pocăim? Nu ma lasa întunericul sa primesc Lumina.De ce se intampla asta? Deseori sunt chiar resemnat.Si mi- as dori sa primesc viata vesnica după moarte iar cand mor sa fiu scris...? (mai mult)
Cum îmi poate da si mie Domnul Iisus Hristos pacea Lui asa cum ne- a promis în Biblie intr- un verset? Am cea mai mare nevoie de pacea Lui în viata, inima mea, mintea, trupul și sufletul meu.Pacea...? (mai mult)
Salut TPU, aș vrea să vă spun o întâmplare. Astăzi am fost la împărtășania și spovedanie, totul a fost bine și frumos până am ajuns acasă, am așteptat să treacă 2 ore, după ce am...? (mai mult)
Eu sunt romano-catolica, dacă ii fac botezul copilului meu la greco-catolici, este păcat?
Buna ziua. Am întrebări? Eu Ordodox și ea creștina penticostal iubita timp 8 ani. Cum sa fac căsătorie sau?
Egoismul este un păcat?
Poate pune Dumnezeu pe cineva sa ucidă? Crime in numele Domnului? David i- a răspuns: 1 Samulel 17 :45, 46 – 45. Tu vii la mine cu sabie, suliţă şi lance dar eu vin la tine în Numele...? (mai mult)
După ce murim, ne ducem intr-o lume mai buna? Eu asa sper.
Îmi doresc extrem de mult viata veșnică sau mantuirea după ce voi muri dar sper si ma rog mult sa mai trăiesc ceva ani.Cum pot sa o primesc? Ne vom reîntâlni cu părinții și bunicii acolo? Ce...? (mai mult)
Dacă citesc Biblia și cărți religioase și încerc sa ma apropii de Dumnezeu putin mai mult o sa primesc viata veșnică sigur? O doresc mult după ce voi pleca de aici sper eu sa mai trăiesc...? (mai mult)
Hei! Vreau sa va cer parerea. Alaltăieri am ieșit cu prietena mea pe afara și ne- am așezat pe banca, aproape de de curtea vecinului meu. Acest vecin a murit acum un an și ceva. (A murit după o ...? (mai mult)
Doctoras, minerest daca sunt pe aici. Doar cei care au habar sa raspunda, pana la urma crestinismul urmeaza doctrina paulina? Am citit pe wiki despre asta, despre noul si vechiul legamant, scria...? (mai mult)
Am vizionat un documentar pe Youtube si nu il mai gasesc, era vorba despre Hollywood si vanzarea sufletului pentru faima. Tot documentarul era realizat de un pastor cred ( aparea si el in documentar ...? (mai mult)
Bună TPU! Este adevărat că acest post al lui Petru și Pavel ori îl ții pe tot ori deloc? Adică dacă țin ultimele 2 săptămâni mă pot împărtăși? Eu mă împărtășesc și spovedesc la o...? (mai mult)
Buna TPU. Am si eu o mica curiozitate: din punct de vedere religios sau spiritual, ce stiti sau ce se spune despre acei oameni care mor in ziua lor de nastere sau in preajma unor sarbatori importante?...? (mai mult)
De ce se enerveaza pocaitii cand ii intrebi de religia lor? Ei se auto numesc crestini, se cred singuri crestini?
Mama si tata beau doar apa de trei zile. O fi ceva in neregula cu ei?
Salut! Aseara am avut parte de o experienta paranormala si foarte ciudata si vreau sa stiu ce ar putea insemna. Eram cu tatal meu la bucatarie si incepuse sa cante o cucuvea pe acoperisul casei noastre,...? (mai mult)
Chiar trebuie sa citim Biblia sau Îl putem cunoaște pe Dumnezeu și în cărțile de tip Viata lui Iisus de Ellen G. White? O carte care pe mine ma atrage și cred ca cu asta voi începe în a Îl cunoaște...? (mai mult)
Cum poți fi iertat de Dumnezeu? Cum poți sa Îl cunoști pe Dumnezeu?
Natura e influențată de Dumnezeu? Dumnezeu e natura si natura e Dumnezeu? Vremea e influențată de Dumnezeu, de voia Lui?
Chiar exista viata veșnică?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
LarisaChe07 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!