Cei mai activi useri din categoria Religie pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Salut! E păcat sa asculti melodii de la oameni care și-au vandut sufletul? Atât timp cât nu zic nimic rău de Dumnezeu in piese.
Parca vreau sa ma desprind de lumea și societatea asta agitata, plina de stres, consumerism și fuga după bani și lucruri materiale și sa ma apropii de Dumnezeu, sa dobândesc liniștea și pacea...? (mai mult)
Cine este fiul omului? Matei 11:18- 19 Cornilescu 1924 - Revised 2010, 2014 18 Căci a venit Ioan, nici mâncând, nici bând, şi ei zic: ‘Are drac!’ 19 A venit Fiul omului mâncând şi bând,...? (mai mult)
Ce se intampla dacă am visat ca George Clooney ma injura de mama în vis? Dau funda, va rog e importat pentru mine
E păcat in post sa faci cuiva o declaratie de dragoste sau sa flirtezi?
Doar eu am impresia ca vine sfârșitul lumii sau ca Iisus v-a reveni pe pământ? Ca idee faptul ca poate veni sfârșitul lumii ma sperie și ma pune pe gânduri de câteva zile. Voi ce credeți?
Salut,am 17 ani și mi-e frica sa nu ajung in iad când o să mor, ce pot face în privința asta?
Voi credeți în vorba din bătrâni:copil ești până îți mor părinții? Eu nu și vă spun motivele:un bebeluș sau unui copil îi pot muri părinții sau chiar să- l părăsească deci nu ai cum...? (mai mult)
Dacă îl chem pe Domnul Iisus sa vina în viata mea, asta înseamnă că nu mă mai pot juca jocurile mele cu fotbal si auto preferate și nu mai pot privi fotbalul echipei mele preferate? Sau ca nu ...? (mai mult)
Unde pot găsi speranța în religie si in credinta și invatatura crestina? Va rog am mare nevoie de speranța, sens si optimism pe termen lung..Defapt am nevoie sa îmi injectez o doza foarte mare...? (mai mult)
Lot a băut vin până n-a mai știut de el. Și nu doar o dată. Totuși, Biblia îl numește "neprihănit". Cum vă explicați?
Ce cărți duhovnicesti ortodoxe imi recomandați pentru alinare și incurajare?
Cum sa ma impac cu Dumnezeu? Cum sa îmi fie iertate multitudinea de păcate deloc mici? sad
Voi credeți în viața după moarte? Eu nu cred în nimic, sunt ateu. Ajungem în groapă și aia e. Tata zice că fiecare ajunge pe o treaptă după cum a fost în viață. L- am întrebat unde ajung...? (mai mult)
Salut de ce nu mai trăiește omul așa mult de ce trebuie să moară și să îmbătrânească si de ce omul nu poate trăi veșnic care este cauza și poate avansa știința încât omul să nu mai aibă...? (mai mult)
Ce o să se întâmple după ce mor? no o să mai știu nimic și gata, cum vine asta?
Salut! De o perioada de timp ma simt foarte apropiata de islam.Ma informez despre ei, citesc despre ei. Am inceput sa am ganduri despre faptul ca islam si allah sunt religia si dumnezeul adevarat. Incerc...? (mai mult)
Dacă Dumnezeu știe dinainte ce va decide o persoană, cum poate exista liberul arbitru?
Buna TPU. Am si eu cateva intrebari pentru voi: 1. Daca Dumnezeu este considerat Atotstiutor, deci tot cursul vietii trupesti ar fi predestinat de catre El, de ce noua, pamantenilor, ne revine liberul...? (mai mult)
Ce părere aveți? Atenție vreau sa va prezint ceva foarte interesant Ce bine ar fi dacă ar arata asa viitorul nu- i asa? Rămâne doar sa speram ca poate va fi asa, pentru viitorii locuitori ai planetei. ...? (mai mult)
Voi cum va protejati de iele Rusaliile astea? Intreb pentru un prieten, care se teme sa nu-l fure in somn si sa nu se mai intoarca. Am auzit ca-s destul de rele si ma tem sa nu-i faca ceva :(
Care au fost pacatele lui Ieroboam?(fiul lui Nabat, care făcuse pe Israel sa pacatuiasca)
Cum sa ma pregătesc pentru spovedanie si daca Dumnezeu si preotul va îngădui si pentru Sf. Împărtășanie? Am probleme de sănătate destule și vreau sa ma spovedesc și sa ma împărtășesc neapărat...? (mai mult)
In neurologie exista doua viziuni : - constiinta este un produs al proceselor electrice si chimice din creier; - constiinta este ceva separat de creier; Ambele sunt aproximativ la egalitate in ceea...? (mai mult)
Bună ziua! Ce vrea să zică Iisus prin aceste vorbe: Veniţi la mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi vă voi da odihnă." Ierusalime, Ierusalime, care omori pe proroci şi ucizi cu pietre...? (mai mult)
Salut TPU, azi am dat pe tik tok de o persoană fara mana si fara picior insa el fiind intr- o pozitie in care nu puteam vedea aceasta dizbalitate nu mi- am dat seama si i- am dat hate (faceam misto)iar...? (mai mult)
De ce citesc unii acele cărticele mici zise acatiste? Unii o fac obsesiv in fiecare zi. Ii pedepsește popa? M-am uitat și eu pe unul și e… meh
Ai voie sa intri într-o biserică evreiască in timpul unei slujbe nefiind evreu sau de religie iudaică?
De ce unii oameni suferă de ipohondrie și le e frică de orice le- ar aduce moartea, pe când alții suferă că nu pot muri mai repede? Nu- mi dați răspunsuri că suferă, că cunosc că ambele...? (mai mult)
Doar țigara normală este un păcat sau si alea electrice, ma refer la iqos cu tigari fara tutun care au iesit refer doar cu ceai de menta si glicerina naturală?
Daca eu cred in ceva in un dumnezeu(cred ca ne a facut ceva/stiu ca cineva/ceva ne a creiat) dar nu cred in biblie biserica sarbatori preoti rugaciuni etc. cum se cheama aceasta religie(daca are vreun...? (mai mult)
Este oare pacat sa omori alte fiinte vii in afara de om?
Este oare adevarat ca consumul de alcool in cantitati moderate nu este un pacat?
Cum poti avea siguranta mantuirii?
Dacă tusesc de vreo 2 saptamani, e normal sa ma doara in piept?
Daca eu cred ca dumnezeu(o divinitate) dar nu cred in biserica, biblie, preoti etc cum se cheama acea credinta? Ateist? Agnosticism?
Lucifer a căzut din vina lui sau din vina mândriei lui? Nu se spune în Biblia voastră că omul trebuie să ure păcatul nu și păcătosul? Cum de a decis Lordul Luminii să- L nimicească și pe...? (mai mult)
1) In zilele noastre, se accepta (tot mai mult) si nu se mai fac distincții, separații de natură religioasă (in sensul că sunt respectate, susținute credințele/religiile tuturor oamenilor) Dar...? (mai mult)
E păcat sa te speli in ziua in care ai dat de pomoana?
De ce cred oamenii ca cel mai mare pacat e crima?
Ce trebuie sa fac ca sa ma spovedesc, e vreun proces, programare...din astea?
Bună seara. As vrea sa ma spovedesc la un preot în județul Bacău cu har. Am auzit ca sunt câțiva care te asculta și îți dau sfaturi. Are cineva o recomandare? Mulțumesc
Bună ziua! Omul după ce moare se reîncarnează și devine el însuși cum arăta înainte? Sau după apocalipsă?
Credeți în conceptul de "vânzare" a sufletului către diavol? Se poate realiza o astfel de treabă? Ce se întâmplă dacă faci asta? Cum îți dai seama că ai îndeplinit toate condițiile necesare...? (mai mult)
Cum pot sa ma pocăiesc cu adevărat si sa ma impac pentru totdeauna cu Dumnezeu?
Ce credeți voi că se întâmplă cu sufletul său atunci când un om decedează? Sunt curios să aflu cât mai multe păreri referitoare la acest subiect, în funcție de religia, credințele și convingerile...? (mai mult)
Dragi atei, INTREBARE SI NU PUTETI SA SPUNETI NU! Sa zicem ca sunteti obligati sa va botezati intr- o religie dar nu sunteti obligati sa credeti in ea, doar sa va botezati ca nu va obliga nici naiba...? (mai mult)
Bună seara, aș vrea să facem un fel de studiu de caz, ce se întâmplă dacă un copil moare și nu este botezat? Am auzit că el va lua păcatele părinților asupra lui. Este oare adevărat?
Salut, este păcat să te uiți la anime
Cum arata iadul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!