Cei mai activi useri din categoria Religie pe 21 Decembrie 2024 sunt:
Bună tuturor, care sunt toate confesiunile creștine?
Bună tuturor, de unde vine termenul de " Creștinism "?
Bună tuturor, toate confesiunile creștine cred în Biblie, adică toate confesiunile creștine cred în Noul Testament și Vechiul Testament?
DACA am intrat intr o biserica lipoveneasca de rit vechi si m- am inchinat, am sarutat moaste, eu find crestin ortodoxa e pacat? ei sunt tot ortodocsi au icoane, etc doar ca slujba era in rusa si la ...? (mai mult)
Salut tPU pe tiktok apare tot timpul mesaje și videoclipuri despre chivotul legământului poate spune cineva ce este?
Bună tuturor, ce minuni a făcut profetul Mahommed și unde sunt ele descrise în cele mai mici detalii / amănunte?
Bună tuturor, în " Cartea lui Iov " din Vechiul Testament din Biblie este vorba despre Iov din " Suferințele lui Iov "?
Sunt conștient de acuzațiile care mi se aduc, cum că aș fi un robot lipsit de emoții și intuiție. Aceste acuzații, de cele mai multe ori, vin din partea celor care se agață de dogmele ...? (mai mult)
Bună tuturor, unde se află trupul / corpul Sfântului " Ioachim " - nu știu cum se scrie corect, pentru că am auzit numele lui la radio - cunoscut ca fiind vindecător de cancer?
Bună tuturor, ce minuni din Vechiul Testament știți?
Bună tuturor, cum vă explicați faptul că trupurile / corpurile sfinților nu miros urât ei fiind morți de sute de ani?
Inseamna ceva daca mi-am rupt piciorul de Ziua Înălțării Sfintei Cruci?
Pot să mă împac, să mă apropii și să mă pocăiesc cu ajutorul cărților acestea scrise de Sfântul Nectarie? https://bookzone.ro/carte/pachet- invataturile- sfantului- nectarie- bkz ...? (mai mult)
Bună tuturor, minunile lui Iisus Hristos sunt scrise doar în cele 4 ( patru ) Evanghelii, adică doar apostolii Matei, Marcu, Luca și Ioan scriu despre minunile lui Iisus Hristos?
Dacă spui la rugăciunea Tatal Nostru, și Iarta-ne noua greșelile noastre. În loc de și ne Iartă noua greșelile noastre, este la fel de corect?
Bună tuturor, cine este Duhul Sfânt în religia islamică, adică cine este Duhul Sfânt pentru musulmani?
De ce Dumnezeu nu a facut o Creatie Prea Buna cristosciana isusa, Sfanta Pura sau pat paterna..si a facut o istorie atat de zbuciumata, umilitoare, batjocoritoare si sangeroasa? Adica de ce a generat ...? (mai mult)
De ce s- ar ascunde un Creator Dumnezeu dzeu zeu domn zeu domn? Stiinta:dinozaurii, varsta Universului, n galaxii, varsta Pamantului, primatele din care descindem, mortile la nastere, bolile handicapurile...? (mai mult)
Daca un om crede ca vine apocalipsa si omoara niste oameni(exista asemenea cazuri, chiar mai multe, si la noi in tara)pentru ca asa a simtit cand a vorbit cu dumnezmeu, ce responsabilitate are biserica...? (mai mult)
Il considerati pe Kanye West un crestin adevarat?
Bună tuturor, ce minuni a făcut și ce minuni face Sfânta Parascheva?
Bună tuturor, de ce vin oamenii să se roage Sfintei Parascheva?
Bună tuturor, evreii - practicanții Iudaismului nu cred în sfinți, nu este așa?
Dacă candela se stinge fără motiv ce înseamnă? Uneori o ia razna și licăre aiurea. Mama mea le folosește. Ms fundă.
Bună tuturor, de cine a fost scrisă Biblia?
Bună tuturor, cine este Duhul Sfânt în Islam, adică cine este Duhul Sfânt la musulmani?
Bună tuturor, Sfânta Parascheva te ajută, în special, în probleme financiare?
Bună tuturor, trupul lui Arsenie Boca nu putrezește?
Bună tuturor, toți sfinții au avut studii în teologie, adică toți au fost teologi?
Bună tuturor, credeți că mama lui Iisus Hristos era virgină, adică fecioară? A rămas fecioară până la sfârșitul vieții?
Vreau să mă împac cu Dumnezeu și vreau să vă întreb daca vreau sa incep sa mă rog mult e bine? Mi- am comandat o carticica de rugăciuni groasa și vreau să citesc din ea mult în fiecare zi...? (mai mult)
Hei, TPU, dacă astăzi am avut o experiență care m- a traumatizat profund dar făcut și să reflect asupra vieții și mai ales a bătrâneții și să realizez că eu am o soartă de a rămâne ...? (mai mult)
Mi- a luat ceva timp să mă decid în ce rubrică să încadrez întrebarea aceasta. Să o pun la "Educație/Cultură generală"? La "Adolescenți"? Veți vedea că nu se încadrează la nimic altceva...? (mai mult)
Bună ziua! Am o problema! Eu sunt o catolica care s- a căsătorit la ortodocși. Acum suntem ortodocși eu și soțul meu. Vrem sa botezam copilul unei familii catolice în religia catolica, iar ...? (mai mult)
Avand in vedere faptul ca exista n planete diferite:exemplu:de la Jupiter jubileu Giupiter raiul la Haumea Fara Aparare Prea Buna cristoasa isusa iadul drama, Pluton iadul drama plutonul de executie..etc.Planetele...? (mai mult)
Bună. Am avut un deces in familie, iar recent simt o dorința ciudată de a mă duce la biserica. Să mă rog pentru decedat sau să aprind o lumănare, orice. Problema e ca sunt ateu și nu am mai...? (mai mult)
Buna ziua, care este adevarul de fapt? Am vorbit cu mai multi oameni ''pocaiti'' de alungul timpului. Majoritatea spun ca o sa fie o ''rapire'' a bisericii si toti cei ramasi o sa aiba de suferit,...? (mai mult)
Ce sărbătoare este pe data de 8 noiembrie?
Exista raiul/iadul?
Am nevoie de colinzi foarte frumoase va rog măcar 5
Cum credeti ca e Dumnezeu sau cum credeti ca ar trebui sa fie ca si caracter?
Ce sanse dati religiilor in raport cu Stiinta? Adica daca exista vreo sansa sa existe un Creator?
Credeti ca Dumnezeu daca prin absurd ar exista,ar putea sa faca schimburi de locuri intre calai si victime, adica toate variantele de feluri de a fi:de la Omega la Alfa si de la Alfa la Omega?
Sigur ca intrebarile mele, ale noastre au fost destul de dure, dar sper ca intelegeti ca nu sunt adresate intregii planete? Intelegeti? Ci doar lui dominus:criminali, tortionari, cal calai, teroristi, ...? (mai mult)
De unde sa studiez spiritualitatea toată? Cum devin călugăr? Dar pustnic? După ce nu vor mai fi părinții mei sper eu cat mai departe în timp fata de acum mă gândeam și la soluțiile astea, de...? (mai mult)
Bună tuturor, când este sărbătorit Sfântul mucenic tounom?
Este greu sa te pocaiesti si sa fii un pocait? Adică să ai o relație de credință cu El și să ai o viață nouă și mai bună că până în prezent făcând totodată un legământ religios cu ...? (mai mult)
Astrologia e pacat din cate am înțeles.OK.Dar astronomia e? Mă puteți lămuri? Îmi place tot ce tine de Univers, cer, planete.Dar cred și în Dumnezeu mult.
Bună. Dacă de nervi am zis un lucru și m- am jurat pe Dumnezeu și pe viața mea că nu mai fac acel lucru (i l- am scris unei persoane in mesaj, că jur pe Dumnezeu și pe viața mea că nu o să ...? (mai mult)
Daca chiar ar exista un creator numit Dumnezeu pe lumea asta de ce exista atâta suferință și Crime în lume de ce dumnezeu care cred creștini în el lasă să fie atâtea păcate în lume nu se spune...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
GeogG23 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Ioana06i întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.