Cei mai activi useri din categoria Religie pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Ce restrictii urmeaza persoanele din cultul penticostal? Ce au voie sa faca si sa nu faca? Din ce stiu totul e interzis la ei
De ce femeile pocaite sunt obligate sa poarte batic/fusta? Ce se intampla daca nu se conformeaza acestei reguli idioate? Vor ajunge in "IAD"?
Hristos a inviat! Acum cateva ore am iesit de la ultima zi de evangleziare care a fost sustinuta de Biserica Penticostala(am mers si sunt orthodox). Mi- am dat aseama ca aceasta este religia care mi se...? (mai mult)
Ce salariu are un preot?
Hey TPU, eu sunt o atee convinsă și mă mândresc, pentru că sunt atee, am fost creștină ortodoxă, dar am renunțat la aceasta religie și am primit ateismul în viata mea, deoarece religia este...? (mai mult)
De ce este un păcat incinerația?
FUNDA! Ce credeti ca s- ar intampla daca toti credinciosi, crestinii si alti religiosi ar afla Adevarul despre originea si evoultia lor de la liderii ocultelor bisericesti precum preot, popa, papa sau...? (mai mult)
Buna TPU. Stiu ca pare o intrebare fara sens sau putin deplasata, insa curiozitatea mea ar fi de ce animalele nu au parte de slujba de inmormantare dupa ce mor? Sufletul lor unde ajunge dupa moarte? Care...? (mai mult)
Hey buna seara Hristos a înviat! Hey prieteni câți bani se pun la pomelnic de 5-6 persoane? 40 lei e bine? Nu vreau să mă dau mare întrebarea e doar in scop informativ VA ROG FARA HATEURI!
De ce Paștele pica în zile diferite gen Isus se naște de mai multe ori sau cum vine asta?
Am o întrebare pentru susținătorii LGBT Ce părere aveți despre cazuri de genul? https://youtu.be/lGduDUGIHgQ Vedeți oportună creerea de competiții separate pentru persoanele care își...? (mai mult)
Unchiul meu a decedat și am avut un doliu care se pune intr-un colt al hainei și la groapa am uitat să il arunc.E ceva rau, poți să mori mai devreme?
Ce cromozomi avea Iisus? Daca s-a nascut doar dintr-o femeie, avea doar cromozomii ei si totusi a iesit barbat, suna a transexualitate.
1. In Faptele Apostolilor, capitolul 16, scrie ca Lidia, vanzatoarea de porfira, "s- a botezat ea si casa ei" (versetul 15); iar temnicerul din Filipi "s- a botezat el si toti ai lui indata" (versetul...? (mai mult)
Salut, ce trebuie sa fac când simt ca, credința îmi este slaba? Va rog ajutor știu că există Dumnezeu dar parca ma simt rece, poate fi posibil din cauza ca tot i- am promis ca ma las de un anumit...? (mai mult)
Salut. Am citit deunăzi o teorie conform căreia Adam nu a fost primul om al planetei. Conform teoriei evolutiei după homo sapiens, à apărut subspecia homo sapiens sapiens(da de 2 ori sapiens). ...? (mai mult)
Se ține post in miercurea și vinerea de după săptămâna paștelui?
Bună TPU! Acum câteva zile în urmă mă uitam pe Yotube și tot vedeam videoclipuri despre zâne sau chestii de genul și părea interesant. E un fel de trend role- play și chiar mi- ar plăcea să...? (mai mult)
Cat mai este taxa de cununie la biserica 2023?
Este păcat sa te împărtășești dacă ai făcut sex necununat in fata lui Dumnezeu, Cunoașteti consecințe ale unui fapt de genul?
Cum comentati asta? https://i.imgur.com/26dnVnQ.png E adevarat sau am eu vedenii?
Ah, vă închipuiți că există o entitate supremă care ne guvernează? Ridicol! O idee atât de primitivă nu merită decât dispreț. Oare nu înțelegeți că acest pretins Dumnezeu a fost doar un...? (mai mult)
Bună! Am vârsta de 16 ani și mă gândesc la viitorul meu cu lucrurile sfinte. Am auzit multe păreri și multe comparații însă nu sunt decis. Eu sunt ortodox și aș vrea să fiu un creștin, să...? (mai mult)
De ce s-a scos vechiul testament si a ramas doar Noul testament?
Credeti ca Allah din islam este Lucifer si religia in general daca este de la Lucifer? Este ciudat faptul ca acest Allah uraste evreii si crestinii atat de mult incat vrea sa ii arunce in focurile iadului...? (mai mult)
Salut..Am văzut ceva timp cu film care se numea 40 de ani după moartea lui Iisus Și 2 războinici căutau trupul lui IISUS Iar preotul explica oamenilor cum Iisus a mințit foarte multe lucruri
Credeti ca Jibril (Arhanghelul Gabriel) care i- a dezvaluit Coranul este Satana? In Biblie spune ca Gabriel a venit la Maria sa ii dea vestea ca il va naste pe Fiul lui Dumnezeu, insa in Coran spune sa...? (mai mult)
De ce dacă lumea nu crede în Paranormal, lumea iubește mai mult acest gen cinematografic, mai mult decât orice alt gen? Nu- mi dați răspunsuri că voi nu vă uitați sau că vouă nu vă place....? (mai mult)
De ce pocaitii se casatoresc asa repede, la 17/18 ani?
[Doar ortodox] Intre Sfintele Pasti si Rusalii, rugaciunea incepatoare "Imparate Ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului..." se inlocuieste cu "Hristos a inviat din morti..."? In Facerea 3, 15, ...? (mai mult)
Un paște fericit turor românilor sa aveți un paște și parte de fericire sănătate alături și împreună cu celor dragi vouă. Top G Forever)
Eu sunt ortodox iar iubita mea este greco-ortodoxa si vrea sa isi faca botezul in apa in curand,se mai poate realiza casatoria religioasa in acest caz, sau va fi nevoie sa ma pocaiesc si eu?
Vi se pare corect ca in zile de sarbatoare ortodoxe, vecinii catolici sa se trezeasca la 6 si sa bage bormasina, aparatul de sudura, freza si toate ciocanele pe care le au la indemana in functiune si...? (mai mult)
Cum sa nimeresti în Rai când 5 din cele 7 pacate de moarte sunt hobby?
Daca Iisus a fost fiul lui Dumnezeu, care stia viitorul trecutul, legile divine, universale etc, cum de nu a adus vorba despre sclavagism? Ar fi putut sa zica bai fratilor omul ar trebui sa fie liber,...? (mai mult)
Salut TPU! Hristos a înviat. Bun deci eu tot răspund cu "Adevărat c- a înviat" câteva fetițe m- au corectat, sa- mi spună ca nu este corect, ci "Adevărat a înviat" este. Eu sunt super convinsă...? (mai mult)
Zilele trecute am cunoscut un pocait plin de lanturi de aur. Am intrebat subtil daca biblia nu zice cumva sa fii mai modest, in fine, nu mai stiu exact cum am formulat, dar el a zis ca nu, din contra,...? (mai mult)
Este pacat sa faci baie in ziua de Paste?
Dacă nu m-am spovedit de Paste e un păcat mare?
Cristos a inviat! stimabili TPU, Crestinismul e si o filosofie de viata? Cum faci sa fii crestin, in cativa pasi simpli? Astept raspunsurile voastre, ca de maine sa inteleg si eu ce inseamna sa fii...? (mai mult)
De ce majoritatea religiosilor cred ca "bataia e rupta din rai"? Inca nu imi vine sa cred ca in 2023 exista astfel de persoane care cred ca e ceva normal sa iti abuzezi copiii! De ce nu se sesizeaza ...? (mai mult)
Ce se intampla daca nu am fost de paste la biserica sa ma spovedesc?
Dacă ești bărbat și te autosatisfaci singur și cu vibratorul sau alte obiecte, acest păcat intră în malahie, curvie sau sadomie?
Da ce pupa toata lumea icoanele la bisetica?
Dragi crestini, Treceti si voi azi pe sub masa ca crestinu? Apropo, pe voi nu va enerveaza cand vedeti pe cate unu: Eu nu mananc cutare ca scrie pe eticheta lapte praf, ou si postesc vai. Unii...? (mai mult)
Ce Doamne iarta- ma e, , Pastafarianismul, , ... Religia asta e la misto sau chiar unii oameni cred in marele zeu al pastelor... UITATI CE SPUNE PE WIKI DE, , Pastafarianismul, , , , Discursul principal...? (mai mult)
Salut! Am 16 ani și vreau să țin post, sunt singur acasă dar am numai carne, ouă, lapte și astea știu că nu sunt de post.Am doar niște cartofi și alte legume dar nu cred că pot mânca toată...? (mai mult)
Buna TPU. Daca scopul omului este evolutia spirituala, atunci de ce exista Judecata de Apoi? De ce Dumnezeu alege sa ii judece pe indivizi dupa faptele rele din viata lor atata timp cat aceste actiuni...? (mai mult)
Salut! Azi am fost la spovedit la o mănăstire și acel preot unde m- am spovedit era puțin cam sever gen m- a întrebat dacă mai sunt fecioara și ca e păcat ca nu mai sunt, mi- a oferit de înțeles...? (mai mult)
Merg cu copilu la împărtășanie, ii este știe știu ca nu trebuie sa mănânce însă apa ii pot da? Mai avem destul drum, mergem la o Mânăstire cu clasa nu a mâncat și nu va manca însă apa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!