Cei mai activi useri din categoria Religie pe 1 Februarie 2025 sunt:
Buna ziua. Știe cineva cum pot da de parintele Cucu din Sf Gheorghe?
Ceva grupuri de persoane atee, agnostice?
Vin cu o nouă întrebare și mai personală și mai serioasă. Sper să pot găsi măcar mici răspunsuri, dar la fel de serioase. 1. Credeți că un copil ce și- a abandonat tatăl, forțat de ...? (mai mult)
Este practica ortodoxă numită cultul sfinților o închinare și slujire falsă? Cum comentati versetul de mai jos: "Lui Dumnezeu să te închini și numai Lui să îi slujești!" Matei 4
Ce inseamna sa te inchini?
Este adevărat că Fecioara Maria, mama lui Iisus Hristos, se roagă pentru păcătoșii lui Dumnezeu să le ierte păcatele?
Cum s-au creat negrii daca Adam si Eva erau albi?
Ce versete biblice va plac si îmi puteți recomanda? P.S: Cel mai bun răspuns primește F.U.N.D.I.T.A!:*
Oamenii sunt produsul imaginației zeitatilor?
De ce urăsc creștinii Coranul, chiar dacă majoritatea nu au citit niciodată această carte?
Să vorbim despre preoți. De ce o parte dintre ei sunt aroganți, vicleni și fără evlavie? Dau un exemplu. Acum câțiva ani frecventam o biserică. Acolo slujea un preot în vârstă care era un...? (mai mult)
E păcat sa te rogi pentru un musulman ca ortodox? (Rugăciunea a mers :)
Ce parere aveti despre acest verset si cum il interpretati: Fiindcă atît de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă...? (mai mult)
Am inteles ca Musulmanii si Evreii fac o practica rituala pentru copii mici si adolescenti. Se numeste circumcizia. Eu stiu ca se practica in tarile de musulmani si evrei spre exemplu Kosovo, Albania,...? (mai mult)
"Era o dată un băiat numit Alex, care era un ateu convins. El nu credea în existența lui Dumnezeu și refuza să asculte de cuvântul lui Iisus. El trăia o viață plină de plăceri materiale și...? (mai mult)
Stie cineva cum ar putea Religia sa influenteze Natalitatea?
Salutare, este un pacat mare daca am tatuaje? V-a influenta asta in viata de apoi?
Buna TPU. Am si eu nevoie de niste raspunsuri: 1.Voi mai degraba credeti in existenta reincarnarii sau a Raiului si Iadului? Si care e treaba cu Purgatoriul? 2.Ce parere aveti despre "contractele dintre...? (mai mult)
Timp de trei ani și jumătate, cât a predicat, Isus unde stătea? Unde dormea nopțile; mai ales iarna?
Cum interpretați acest verset? Psalmii 126:5- 6 "Cei ce seamănă cu lacrimi, vor secera cu strigăte de bucurie. Cel ce merge plângând, ducându- și traista cu sămânță, se va întoarce ...? (mai mult)
Teoretic dzeu sustine incestul daca suntem toti copiii lui. Gen daca nu planuia ca oamenii sa fie niste mamifere care se inmultesc de ce a mai facut vaginul si penisul? Daca le- a facut inseamna ca a fost...? (mai mult)
Cum pot sa devin un copil al lui Dumnezeu? Cum pot face sa vina Mantuitorul Iisus Hristos cu adevărat în inima și viața mea? Cum pot sa mă pocăiesc?
O intrebarea veche,poate cat lumea, adresata in special crestinilor: Considerati pamantul de doar 6000 de ani sau de milioane de ani? As dori sa raspunda cat mai multi.Va multumesc.
Am visat asta: Am visat ca eram intr- o camera și m- am uitat la ceas la ora 23 și ca așteptăm sa vina mama de la lucru și undeva in alta camera in hol sau ceva trecea cineva și după au intrat ...? (mai mult)
Este păcat să faci glume despre preoți?
Care este rostul bărbatului pe Pământ? Mai ales în secolul XXI când nimeni nu mai crede în Dumnezeu și Biserică. Rolul lui era de procreare/înmulțire alături de femeie, dar azi nimeni...? (mai mult)
Salut TPU. Am o intrebare, am o copila de 8 luni, este pacat sau nu e bine daca botez copilul cuiva inainte sa-i fac la copila mea botezul?
Bună. Cate lumanari se pun pe mormânt? Ma refer numar par sau impar
Exista vreun lider de organizatie religioasa care e "sarac"? Daca da, cum il/ii cheama si ce organizatie/i conduc/e.
Banii pe care ii cer diverse organizatii religioase de la adeptii lor reprezinta un fel de taxa de protectie? Daca nu dai, vine "seful" si te beleste. Prin "sef" intelegandu- se spiridusul pe care ...? (mai mult)
Ce părere aveți de pocăiți, dacă ati avut tangente cu ei l-ați văzut pe Isus în ei?
Te poate face Dumnezeu sa suferi?
Bună ziua, vreau sa botez o fetita in aprilie și știu ca e postul Pastelui. Am auzit ca nu se boteaza in post și părinții au spus ca se boteaza. Știți cumva dacă se boteaza sau nu?
Este pacat daca am făcut ceva fara să știu că este păcat și mi-am dat după seama?
Buna TPU. In urma cu un an jumate am încheiat o relație cu un băiat care nu a fost una foarte sănătoasă. Ne- am despărțit pentru că am găsit mai multe fire de par de femeie la el în mașină...? (mai mult)
Credeți că Iisus în timp ce practica meseria de tâmplar a construit și cruci?
Bună, am voie să consum băuturi alcoolice zilnic sau fac un păcat dacă consum zilnic băuturi alcoolice, fără să fiu violent după aceea sau alte probleme de genul acesta?
Buna TPU. Oare sunt psihopata? Stiu ca pare ciudat dar mai am niste apucaturi din astea mai ciudate. Odata, colegul meu de banca s- a impiedicat la scoala si mie imi venea sa rad efectiv si parea ciudat...? (mai mult)
Cat de des trebuie sa pui un acatist?
Colega mea, profesoara de psihologie, culmea, mi- a povestit despre o intamplare neplacuta acasa la sora ei mai mica. Ea mereu a invidiat- o (cea mica) pentru ca are statut, familie. In timp ce manca...? (mai mult)
Dupa 7 ani se mai face pomenire pentru cel mort? Din ce am citit biserica face pana la 7 ani apoi nu mai zice nimic, de ce oare si ce se intampla cu sufletul dupa 7 ani?
Oare e posibil ca Dumnezeu să aibă vreau frate sau soră? Noi oamenii avem. Am auzit că și universul are. Deci logic și el ar trebui să aibă.
Buna seara! Am o întrebare. Poți ajunge in iad dacă ai parul lung?
Ar trebui sa lipsesc de la ultimele 2 ore pentru taina maslu? Părintele Mia spus din gluma dar mă gândesc să fac o cerere sa lipsesc pentru că acum incepe taina.
Buna, as vrea sa ma ajute cineva, de 2 ani de zile poate si mai mult in vise imi apare o entitate rea, am avut multe interactiuni, conflicte, cel care m- a marcat cel mai tare a fost cel in care mi-...? (mai mult)
Pot sa reclam un popa daca mi- a vandut ceva pe post de facator de minuni? Asta daca nu face minunea respectiva. Sa zicem ca o sa iau ceva de la o ''vrajitoare'' care face minuni, si ceva de la...? (mai mult)
Salut TPU! Exista oameni posedati? Iar daca da, cum se manifesta si cum trebuie tratati in acel moment, fiindca este unul delicat si periculos din punctul meu de vedere...Nu as sti ce anume as avea de...? (mai mult)
Vreau răspunsuri avizate. Nu poliloghii. Dar promit că voi citi tot. 1. Sinuciderea este până la urmă iertată vreodată în ochii Lui? 2. Este adevărat că nu se fac slujbe niciodată unui...? (mai mult)
Nu pot plânge la inmormantari, nici măcar când au murit rude.În unele cazuri mi-a părut rău în altele eram indiferent.Este ceva ciudat în cazul asta?
De ce ideea condamnării eterne este atât de respingătoare pentru mulți oameni?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!