Cei mai activi useri din categoria Religie pe 6 Martie 2025 sunt:
Dacă ma pocaiesc și ma voi lasă de păcate, Dumnezeu ma va ajuta pe mine și pe familia mea sa avem viața lunga?
Preoții și cei ce se pocaiesc au toți viața lunga pe pământ și ii ferește Dumnezeu pe ei și familia lor de boli și de tot felul de încercări?
1. Se poate interpreta dezbrăcarea femeii, exagerate, din secolul actual ca fiind urme ale Evei din trecut, ispita din trecut? Ba chiar frumusețea ei promovată și dusă la extrem? 2. Se poate...? (mai mult)
Salut, TPU! Azi noapte pe la 2- 3 dimineata, nu stiu sigur ora, am cerut persoanei cu care dormeam o carticica numita "Paraclisele Maicii Domnului" in timp ce dormeam, eu nestiind de acea carticica....? (mai mult)
E pacat sa pupi in fund pe cineva?
Dacă eu sunt crestin (ortodox) as putea sa devin cantaret? Nu cantaret de muzica rock, manele, etc...ci canteret de muzica pe care o canta Ed Sheeran, Tom Odel ( nu știu cum se numește)... Mulțumesc...? (mai mult)
Din perspectiva postului Ortodox sunt fructele de mare de post sau nu? Unii spun că da pentru că nu au coloană vertebrală și nici sânge, alții spun că nu pentru că teoretic sunt animale....? (mai mult)
Iisus e robul zeului iudeu?
Ce trebuie mâncat de post?
Salut. Acum 3 luni a murit bunica mea. De atunci nu am nopți liniștite, ma trezesc de 3 4 ori pe noapte, dorm cu sora mea mai mica și când ma trezesc noaptea parca vad pe cineva langa ea ca o tine...? (mai mult)
Cum postim? Este obligatoriu? Ce ar trebui să mâncăm?
Buna! Se poate baga la spalat azi? Multumesc!
Ce se întâmplă dacă spun cuvinte urâte în fața icoanei?
Salut, mi- am procurat o haină de la second- hand și am adormit în ea, am avut niste coșmaruri îngrozitoare in acea noapte, nu vreau sa trec la detalii, a fost ceva neobișnuit, de parcă îmi...? (mai mult)
Intrebare pentru religiosi in special pocaiti: de ce afirmati ca sexul e pacat daca tot voi va reproduceti ca sobolanii, gen in cantitati industriale
Am auzit acum vreo cateva zile ca celebrul Dinca s- ar fi "pocait". Credeti ca a fost mantuit si va ajunge in rai desi a facut ceea ce a facut, dar o persoana complet inocenta care nu a facut niciun rau...? (mai mult)
Buna TPU! Mi se întâmplă ceva daca am spălat o pereche de adidași in această zi? Niciodată nu am spălat in zi de sărbătoare, dar azi uitai
Buna! Am 25 de ani si vreau sa ma botez ortodox.Eu fiind adult, e obligatoriu sa am nas?
Salutare, doresc să descopăr mai in profunzime relatia cu Dumnezeu ce imi recomandati, cer putină seriozitate nu veniti cu biserica icoane coliva pomelnice, etc vreau o relatie mai personala cu ...? (mai mult)
Intrebare care este mai mult focalizata (dar nu exclusiva) spre persoanele religioase si conservative cu tendinte de homofobie. Daca religia si biblia nu ar fi existat, gen, nu daca ar disparea, ...? (mai mult)
Bună ziua! Pe 25 februarie 2023 este Sfântul Toader? Am căutat în calendar și nu îmi arată!
Au creștinii viziuni? sau cum le numesc
Enki și Enlil s-au războit fără ca tatăl lor să încerce să îi împace. De ce nu a intervenit Anu?
Salut fraților. Am nevoie de cateva sfaturi sa pot spune cuiva evanghelia pe placul lui si sa înțelega sa fie interesat de evanghelie. As vrea câteva sfaturi daca de poate. Mulțumesc. As dori sa ...? (mai mult)
Dacă în Sodoma bărbații erau homosexuali, care era situația femeilor?
Nu ar fi mai corect ca rubrica asta sa se numeasca "Misticism si superstitii"?
Buna de o saptamana si ceva am inceput sa visez in fiecare noapte un barbat (il cunosc ) ideea e ca eu nu il plac sau ceva de genul dar il visez noaptea de parca am fii impreuna (tin sa mentionez ca e...? (mai mult)
Dumnezeu la început a creat toate lucrurile, de ce a trebuit să creeze îngeri care aveau prosperitatea să-l sfideze?
Câte părți are crezul? și care sunt acelea
Părinții voștri merg la biserică în fiecare duminică? Trebuie și voi să mergeți, adica e ca un fel de obligație?
De ce toti sunt de parere ca doar "religia" lor este singura buna iar restul nu? De unde stiu ei asta? Sunteti de acord ca religia e o forma de a controla oamenii mai usor? De ex, "nu face asta ca...? (mai mult)
Buna tuturor! Tatăl meu a decedat 5 luni in urma! Acum câteva zile mama mea a mers la cimitir și a găsit foarte multe monezi de 50 și de 10 bani pe mormânt, plus un ou îngropat in mormant( pământ)...? (mai mult)
Deci as vrea sa spun in felul urmator, eu merg cam de 2- 3 ani la o biserica de penticostali desi nu prea vreau sunt tot obligat si chestii sa merg duminica de duminica (am 15 ani) ce ziceti ca e bine?...? (mai mult)
As putea gasi pe aici oamenii pocăiți/creștini care citesc cuvantul Domnului zi de zi, se roaga, etc si ar dori sa fim prietenii? Chiar as dori sa găsesc persoane de genul, eu sunt pocăit și ...? (mai mult)
Salutare! As dori sa imi fac prietenii pocăiți/credincioși care citesc cuvantul Domnului zi de zi, se rog si multe altele. As putea găsi pe aici? Mi ar plăcea mult sa imi fac prietenii si sa fac...? (mai mult)
Salut! Ce spune Biblia ortodoxa despre Apocalipsa?
Buna ziua. Știe cineva cum pot da de parintele Cucu din Sf Gheorghe?
Ceva grupuri de persoane atee, agnostice?
Vin cu o nouă întrebare și mai personală și mai serioasă. Sper să pot găsi măcar mici răspunsuri, dar la fel de serioase. 1. Credeți că un copil ce și- a abandonat tatăl, forțat de ...? (mai mult)
Este practica ortodoxă numită cultul sfinților o închinare și slujire falsă? Cum comentati versetul de mai jos: "Lui Dumnezeu să te închini și numai Lui să îi slujești!" Matei 4
Ce inseamna sa te inchini?
Este adevărat că Fecioara Maria, mama lui Iisus Hristos, se roagă pentru păcătoșii lui Dumnezeu să le ierte păcatele?
Cum s-au creat negrii daca Adam si Eva erau albi?
Ce versete biblice va plac si îmi puteți recomanda? P.S: Cel mai bun răspuns primește F.U.N.D.I.T.A!:*
Oamenii sunt produsul imaginației zeitatilor?
De ce urăsc creștinii Coranul, chiar dacă majoritatea nu au citit niciodată această carte?
Să vorbim despre preoți. De ce o parte dintre ei sunt aroganți, vicleni și fără evlavie? Dau un exemplu. Acum câțiva ani frecventam o biserică. Acolo slujea un preot în vârstă care era un...? (mai mult)
E păcat sa te rogi pentru un musulman ca ortodox? (Rugăciunea a mers :)
Ce parere aveti despre acest verset si cum il interpretati: Fiindcă atît de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă...? (mai mult)
Am inteles ca Musulmanii si Evreii fac o practica rituala pentru copii mici si adolescenti. Se numeste circumcizia. Eu stiu ca se practica in tarile de musulmani si evrei spre exemplu Kosovo, Albania,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice