Cei mai activi useri din categoria Religie pe 1 Februarie 2025 sunt:
Am o întrebare, se poate merge cu urătura singur? Dacă puteți să îmi dați și o urătură pentru un copil de 10 ani.
Ce credeti despre ocultism, ce stiti despre el? Aceasta intrebare este adresata atat credinciosilor cat si ateilor, agnosticilor, etc.
Bună seara! Când vine Domnul pe pământ toți morții vor fi la fel cum erau înainte (adică dacă moare îmbrăcat în costum alb tot așa va fi și după aceea)?
Să zicem că o femeie e atrasă de un preot. Acesta e căsătorit. El arată bine, are șarm atât fizic cât și prin atitudine. Cei doi se cunosc, au schimbat vorbe, au glumit. Femeia e singură,...? (mai mult)
Va place sa puneți preoților întrebări incomode? Cum raspund creștinii la întrebările astea: - cum a fost posibil ca domnul Iisus sa se nască dintr- o fecioara? - dacă la început erau doar...? (mai mult)
Craciun fericit si binecuvantat tuturor.Intrebare pentru crestini(sau alte religii, dar important este sa credeti im ceva). Credeti ca lectura romanelor fantasy gen Harry Potter sau Stapanul Inelelor ...? (mai mult)
Dumnezeu cand l-a creat pe satan, stia ca se va razvrati?
Intrebare de cultura generala, ce sarbatoriti voi crestinii azi?:)
Crăciun fericit! De obicei, cam cât timp se ține slujba la biserică de sărbătoarea Crăciunului? Ar fi să termine până la 12 sau 14 sau ar fi mai mult?
Cică și vechiul și noul testament au apărut în același timp și era concurenta între ele?
Cei care merg la colindat, cam câte colinde se cântă la o casă, toate pe care le știu sau numai una?
Buna dimineata! De ce serbam noi acum Craciunul? Biserica a stabilit ca acum s- a nascut Hristos. Bine, se stie c alta e data nasterii. Dar biserica asa a hotarat. Cel cu darurile, este Nicolae. Craciun,...? (mai mult)
Îmi spune și mie cineva niște zone, cartiere bune din Iași la care se câștigă cu colinda bine? Mă duc din plăcere dar prefer să nu merg degeaba:)
Este sexul oral și masturbarea un păcat?
Cum au aparut miturile despre rai si iad daca nu exista nicio dovada a existentei lor?
Am 17 ani, pot sa merg la colindat? Adică e ok?
Hey, vreau sa merg la colindat anul asta dar mereu am fost cu Colindita, dar vreau sa schimb si sa fie o colinda ce nu au mai auzit- o alti oameni si sa fie frumoasa si scurta! Va rog vreau sa readuc ...? (mai mult)
Cum pot sa fac un om sa revina la dreapta credinta? Deoarece a fost manipulat de catre pocaiti
Issus s-o născut pe 25 decembrie voi ce spuneți? Sau e ziua zeului soare? Când sa născut Iisus?
Cum pot sa fac un om sa revina la dreapta credinta? Deoarece a fost manipulat de catre pocaiti, va rog ajutor
Buna seara TPU, eram pe Youtube si pentru o fracțiune de secunda am vazut o femeie goala, dupa aia am închis telefonul si nu am mai intrat pe Youtube. Nu m- am uitat cu intenție. Se considera...? (mai mult)
De ce ortodocsii nu citesc Biblia?
Ce parere aveti desore Quran?
Buna, As dori sa incep sa studiez Biblia, insa nu stiu ce lecturi as putea sa atasez studiului pentru a intelege contextul textelor de acolo. As dori sa o studiez din perspectiva ortodoxiei din dublu...? (mai mult)
Buna. Care este pe scurt in 2-3 cuvinte cel mai mare motiv pentru care CREDETI in Dumnezeu? Ce va convinge sa credeti?
La mine tocmai a tunat si este iarna cum este posibil asa ceva? Am auzit de la batrani ca nu este bine sa tune dupa o anumita data... Care este faza?
Cine a scris Biblia? Un grup de bărbați sau unu de femei?
Cum va puteți numi creștini si va închinați banilor? Oare de ce satana i-a promis lumea materiala?
Ce an Crăciunul şi Anul nou pică în acelaşi an
Mă poate întoarce Dumnezeu/Allah în timp? Am rănit sufletește oameni în trecut și acum îmi pare foarte rău. Vreau să fiu întors în timp și Dumnezeu/Allah să mă oprească în momentele în...? (mai mult)
Buna ziua.Vreau sa va întreb ceva.Dacă te îmbraci in haine de lux cum ar fi Prada, Versace, Jordan si ce mai sunt. Acesta este un păcat mare încât ajungi in iad, deoarece in păcatul al 58- le- ...? (mai mult)
De ce sarbatorim Crăciunul?
Prietenul meu sta la 2 ore distanta de mine si mama lui i- a luat telefonul si la verificat apoi a aflat niste chestii naspa si a incercat sa dea in el dar s- a ferit si acum incearca sa se omoare or sa...? (mai mult)
Bună seara! La 16 ani, rămas însărcinată cu un băiat, îl iubeam, totul a durat 2 zile: într- o zi am venit de la școală, mama mi- a adus un test de sarcina, l- am făcut de fata cu ea a ...? (mai mult)
Salutare TPU! Am o problema legata cu credința, acum 1- 2 săptămâni m- am apucat sa am o relație mai buna cu Dumnezeu, sa citesc din biblie, sa fac fapte bune, sa fiu mai bun la suflet și sa...? (mai mult)
Dacă două persoane sunt obligate să fure (sub diverse amenințări) de către o a treia persoană, în fața lui Dumnezeu cei doi sunt la fel de vinovați ca și persoana care le- a ordonat furturile,...? (mai mult)
Salut! Mai stie cineva ceva de Flacara Neagra (ONA/O9A)? Orice informatie este bine venita. Trebuie sa discut cu niste practicanti, si sa gasesc un nexion, apelez la TPU, deoarece, tot ce am gasit ...? (mai mult)
Salut! Mai stie cineva ceva de Flacara Neagra (ONA/O9A)? Orice informatie este bine venita. Trebuie sa discut cu niste practicanti si sa gasesc un nexion, apelez la TPU, deoarece, tot ce am gasit ...? (mai mult)
Buna TPU. Unde credeti ca ajungem dupa moarte? Voi ce teorie aveti? Se compara experienta mortii cu experienta comei? Iar animalele? Cu sufletul lor ce se intampla? Astept parerile voastre. Multumesc...? (mai mult)
Există Sfântul Sorin? Pe cât e?
Am voie sa ma fac actor da ca sunt pocait/penticostal?
Bună seara! Ce se face cu bețișorul uns cu mir de la Biserică?
Credeți că există sufletul?
Dacă există acest dumnezeu și este bun cum cred credincioșii,atunci de ce nu pune capăt cu sărăciei, boliilor, nedreptăților? Aștept raspunsuri pertinente
Pot să mă mai spovedesc daca în ziua în care trebuie să mă spovedesc am mâncat carne?
Buna ziua! Doresc din tot sufletul sa incep viata monahala. De aproximativ de 2- 3 ani imi doresc sa traiesc intr- un lacas sfant. Doresc sa va intreb cum as putea sa- i adresez staretului sau egumenului...? (mai mult)
Bună ziua! Ce înseamnă Zămislirea Fecioarei Maria? Ce se face în această zi?
Salut.Voiam sa va întreb, este un păcat sa iei lucruri de lux cum ar fi haine Nike, jordan, ca gen in al 58 le- a parca păcat pe care trebuie sa l mărturisești la spovedanie este " Sunt necumpătat(a)...? (mai mult)
Cum fac sa iert oameni pe care vreau sa-i vad chinuiti si omorati incet? Serios.
Credeti ca Iisus era o persoana narcisista?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.