Cei mai activi useri din categoria Religie pe 1 Februarie 2025 sunt:
Credeti ca e posibil sa exste reincarnare?
Marketingul asta stupid ce legătură are cu Iisus?
5, 5 miliarde de persoane care nu cred ca Iisus este fiul lui Dumnezeu vor ajunge in iadul veșnic? „Și oricine nu a fost găsit scris în cartea vieții a fost aruncat în iazul de foc." (Apocalipsa...? (mai mult)
Salutare tuturor. Am mai avut unele postări aici pe site pentru ajutor și alte informații. De data asta e ceva mai complicat și am considerat că "Religia" e singura categorie în care as putea...? (mai mult)
Pot sa ma spal pe cap pe 5 decembrie?
Bună. Azi noapte am avut un vis urat. A murit cineva din familia noastra, toți eram îmbrăcați în negru. Nu știu ce înseamnă asta. Îmi e frică.
Cum va fi osândit respectiva persoana care nu crede? Ioan 3:18, CSB : Oricine crede în El nu este osândit, dar oricine nu crede este deja osândit, pentru că nu a crezut în Numele singurului...? (mai mult)
Salut, daca conceptul de rai si iad este adevarat si sunt doi oameni pacatosi, doar ca unul a omorat oameni etc, iar altul a mintit, a furat(lucruri mai putin grave), amandoi ajung in iad, indiferent...? (mai mult)
Buna. Am si eu o intreabare: la catolici este voie ca femeile sa se impartaseasca in perioada ciclului? Eu din cate am inteles nu exista aceasta interdictie dar vreau sa stiu de la cineva care stie 100%....? (mai mult)
Daca am deja un servici stabil cu un contract pe mai multi ani pot face cumva sa iau o calificare de țârcovnic sau ceva mai sus? Si daca da, cum se procedeaza? Sunt mecanic de locomotiva la o firma privata,...? (mai mult)
De ce refuză mai marii creștinismului să includă Evanghelia lui Iacob în Biblie?
Ce inseamna daca nu am visat nimic in noaptea de Sf.Andrei, avand in vedere ca mi-am pus si busuioc sub perna?
Creștinilor de ce nu vreți sa muriți? De ce va stresați cu viata asta in loc sa aveți parte de fericire veșnica? Sa răspundă doar creștini, singurul scop creștinesc este viata veșnic, după...? (mai mult)
Salut, cu toții zicem că trăim în civilizație dar am văzut recent niște clipuri pe un site (nu dau nume) cu niste decapitări reale, de fapt sunt video mult mai sângeroase. De ce a fost făcut...? (mai mult)
Buna seara, v-ati impodobit brazii? Sarbatori binecuvantate sa aveti.
Cine i-a creat locuinta zeului iudeu?
Cât de grav este păcatul prin care o femeie corupe/seduce un preot pentru ca acesta să fie atras de ea în scopul de a se întâlni, săruta, giugiuli cu el, dar fără a întreține relații...? (mai mult)
Buna ziua.Am o întrebare, dacă ne lăsam parul lung ajungem in iad sau doar este un păcat, deoarece Sfantul Apostol Pavel ne atrage atentia: "Este lucru de rusine pentru femeie ca sa se tunda ori ...? (mai mult)
Buna,te poti împărtăși, daca ai 3 /4 ani de relație,unii preoți din câte știu nu împărtășesc și alții da? Un răspuns concret, daca se poate?
Daca de exemplu ar fi o lume perfecta fara griji si probleme, nu s-ar plictisi lumea? Nu si-ar dori oamenii si putina suferinta, groaza si uraciune pentru a hrani creierul cu diversitate etc
Bună! Am și eu o întrebare care mă frământă sa zic așa. Ce părere aveți despre oamenii posedați? Sunt cazuri reale sau multi dintre ei se pot preface? De ex. Acum ceva timp am fost in trecere...? (mai mult)
Am auzit ca-i sarbatoare azi. Voi cum petreceti? Ceva idei? https://www.crestinortodox.ro/calendar-ortodox/
Buna ziua! Poate sa imi spună cineva care sunt intrebarile despre Dumnezeu inainte de a ma boteza la adventisti de ziua a 7-a?
De ce dau importanta creștinii acestei lumi?
Salut, de ce e sexul oral considerat a fi "păcat strigător la cer"?
Cum puteți sa va numiți creștini când va închinați banilor?
Cand se inlocuiesc la limba si literatura romana, basmele lui Petre Ispirescu cu biblia?:)
Sunt singurul care i s-o facut "sila" de craciun, colinde si mai ales de cei care vezi doamne tin post si nu mai stiu eu ce?
Sunt singurul care nu vrea sa mearga in rai, iad, sa se reincarneze sau nu stiu ce si pur si simplu vrea sa inceteze sa mai existe dupa moarte?
Cunoașterea este un păcat? Adam și Eva fiind niște păpuși fără gândire erau cei perfecți pentru Dumnezeu?
Daca pacatul stramosesc se moșteneste, de ce Dumnezeu le permite lui Adam și Eva sa se înmulțească?
"Căci nu este nimic ascuns care nu va fi descoperit și nimic tăinuit care nu va ieși la lumină." - Marcu 4:22 De ce Dumnezeu a făcut astfel, ca mai devreme sau mai târziu, într- un fel sau...? (mai mult)
Cum de a cazut Barbosul in ispita Satanei? Ca un copil a cazut. Faza cu Iov. Satana l-a facut pana si pe Barbos se pare.
Ca fata, pot sa fac la facultatea de teologie, arta sacra?
Am fost azi la impartasit si nu am tinut post inainte, este pacat?
Salut, ce inseamna daca l- am visat pe Dumnezeu si mi- a spus ca sunt frumos si a zis ca voi ajunge in rai? Iar mai tarziu iar l- am visat si mi- a spus ca voi ajunge in iad. Iar aseara am visat...? (mai mult)
Am nevoie de cât mai multe răspunsuri. Voi cum ați depășit rușinea la spovedanie? Vreau să pun bun început vieții mele, dar am unele păcate pe care îmi este imposibil să le spun în fața ...? (mai mult)
Ce părere aveți de sărbătoarea Halloween - raportat la România?
Nu vi se pare rușinos ca, bibliotecile și librăriile să nu aibă Biblia spre vânzare?
Buna TPU. Dupa voi, ce credeti ca se intampla cu sufletul dupa moartea trupeasca? Credeti in reincarnare, in conceptele de Rai si Iad sau in ceea ce se poate numi "nothingness"? Care e viziunea voastra...? (mai mult)
1.Care credeți că este numele real a lui Dumnezeu? Cum se traduce Y.H.W.H? Nu Yahweh? 2. Daca Dumnezeu exista cu adevărat de ce a îngăduit să moară nevinovați ogrămadă de oameni în Ucraina...? (mai mult)
Cate religii ati studiat pana v-ati ales-o pe a voastra? Sau nu a fost aleasa de voi? V-a zis mama si atat in ce sa credeti
Daca Dumnezeu e BUN si atotputernic de ce nu a putut ierta pur si simplu umanitatea mizerabila (creata tot de el ca doar el a creat totul si el controleaza totul) si a trebuit sa ofere atata boala, tortura...? (mai mult)
De ce pentru crestini sa lingi mortaciuni e in regula, dar sa te imbraci in fantomita sa sperii spiritele de ziua mortilor nu e ok? Mi se pare mai grava prima chestie.
"Cum pot crestinii sa spuna despre Adam si Eva ca au fost creati "perfecti" de Dumnezeu, daca nu li s-a parut dubios ca un sarpe sa vorbeasca?!
Buna, TPU! As avea si eu o intrebare. Nu am crezut ca in secolul 21 se poate intampla asa ceva, dar am 3 prietene care imi vor raul si au ajuns sa imi faca farmece de dementa. Ce trebuie facut ca...? (mai mult)
Intrebare de curiozitate.De ce este posibil ca Dumnezeu sa ierte pe cineva care a ucis 10 oameni, dar nu-i iarta pe cei care se sinucid(se onoara DOAR pe ei)?
Religia. Poate fi doar un simplu instrument de control a minții?
Salutare! Invataturile noastre fixe sunt conform bibliei. M- am convins ca biblia e o carte scrisa de oameni. Se spune ca pe pamant au venit anunaki prima data si ca ei exploatau pamantul, apoi au creat...? (mai mult)
De ce cauta ateii argumente împotriva existenței lu Dumnezeu? Cu ce îi ajută?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!