Cei mai activi useri din categoria Religie pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Cum pot sa-I slujesc, cat timp mi-a mai rămas în viața, Domnului Iisus Hristos bine? Având in vedere că nu mă prea pot duce la biserica din motive de sănătate.
Bună! Adventiștii au aceleași sărbători cu ortodocșii? Cred și folosesc aceași bibliei? E diferită biblia la adventiști?
Cum explicati din punct de vedere a Creatiei Pietrele Cazatoare:asteroizi, comete, meteoriti? Se stie din vechime faptul ca pietrele erau simbolul pedepsitorilor, de ce cad? De ce exista pietre cazatoare...? (mai mult)
Credeti ca Dumnezeu ar fi ales Pamantul in defavoarea planetelor mici de exemplu Haumea Prea Buna Fara Aparare cristoasa isusa? Adica Dumnezeu e inferior Creatiei? Aceasta dovada situatie ne face sa credem...? (mai mult)
(Ortodox?) Poate să-mi spună cineva daca stie ce păcat tâmpește/îmbolnăvește mintea?
Vin cu o intrebare mai complicata si ciudata. Peste drum de mine este un fel de cimitir de eroi si o cruce cu Isus. Poate un cimitir sa imi afecteze experienta spirituala? Intreb asta pentru ca pot sa...? (mai mult)
Salutare lume, ce credeți că se va întâmpla după moarte? Adică după ce mori am auzit că te reincarnezi, adică exista o viață anterioară? Sa mai fi fost cineva într- o altă viață? Și ...? (mai mult)
Salut. M-am nascut ortodox si nu suport religia asta deloc as vrea sa ma botez din nou. Ce religie imi recomandati? Ce parere aveti despre baptism sau penticostali? Multumesc!
Credeti ca Iisus Cristos este Fiul Lui Dzeu Dumnezeu sau nu?
Bună TPU! Cunosc un băiat de 17 ani, menționez că nu sunt cu el împreună, nici nu vreau, ci doar îl cunosc așa ca și persoană. Am și eu o curiozitate. El cântă în strană, la biserica...? (mai mult)
Piramida lui Keops a fost înainte sau după Potop?
Ce se întâmplă dacă invoc un demon si nu sunt un satanist dedicat Vreau doar sa i cer faima bani și sa fiu un artist de succes internațional
Dumnezeu a creat pamantul ca sa iti testeze creatia iar cei care trec testul merg in rai? dar dumnezeu stie rezultatul dinainte sa te nasti? ce parere aveti despre a face parte din acest experiment a lui...? (mai mult)
Bună! Am o situație mai complicată. Această întrebare este pentru musulmani. O să fie un dua peste câteva zile și am de învățat niște duauri și am căutat pe Youtube, dar toate sunt în ritm...? (mai mult)
Este creștinesc sau nu să crezi in karmă?
Astăzi e sărbătoare mare Tăierea capului Sf Ioan și mă duc la munca și trebuie să tai, nu am cum sa îmi iau liber știu că fac un mare păcat.
Cei de la inceputuri nu stiau ca dupa acel albastru nu este niciun Cer ci Cosmosul, ei credeau ca acolo locuieste Dumnezeu.Plus ca erau contradictorii:ba ca in Cer e Raiul, ba ca e Iadul! Nu ati descoperit...? (mai mult)
O dovada ca exista Dumnezeu sau ca nu exista? Sa nu spuneti sarpele pentru ca au existat cel mai probabil n serpi ucisi de criminalii in serie de la inceputuri.Eu ca dovezi enumar:big bang, varsta Universului...? (mai mult)
De ce în religia musulmană nu este un păcat să ai patru soții, dar este un păcat să ai mai mult de patru?
Cum ar trebui inteles versetul din Matei 19:6 care spune 'Ce a unit Dumnezeu, omul să nu despartă' (sau 'Ce a unit dragostea', având în vedere că Dumnezeu este dragoste), în contextul în care...? (mai mult)
Si totusi iubirea familia pacea raiul normal sau sfant pur.Si totusi cristosi isusi este calea, nu cal calaismul dominus ori domina.Ce parere aveti? Va m.
Cine n- are are dreptate?:Isus cristos spunea:iarta- i tata caci nu stiu ce fac dar unii l- au acuzat cum ca ar fi iesua, adica ca se scapa.Care este adevarul? Cine n- are are dreptate? Cine traieste ...? (mai mult)
Este oare posibil sa existe un Dumnezeu Dzeu care sa creeze unele planete Fara Aparare Prea Bune cristoase isuse, de exemplu Haumea, dar sa aleaga Pamantul inferior lor? Adica un Creator inferior ori ...? (mai mult)
Cum explicati existenta Pietrelor Cazatoate numite asteroizi,comete,meteoriti, din Univers? De ce cad din punct de vedere Creationist?
Am visat ca stateam in pat ca intr- o zii normala ma uitam pe telefon si vad o minge pe jos si l- am auzit pe isus spunand "ia mingea" si am luat- o dupa mam teleportat intr- un alt vis care era un cosmar...? (mai mult)
Din moment ce exista ar fi creat planetele mici Fara Aparare Prea Bune cristoase isuse, de ce ar fi ales Dumnezeu Pamantul care era este inferior lor? Adica din toate planetele, de ce Dzeu ar fi ales ...? (mai mult)
Ati vazut cate Galaxii exista? Ati vazut Galaxia noastra cu n planete haotice, cu Pietre Cazatoare, de ce cad Pietrele in Univers? Ati studiat Pamantul cu flora, fauna, populatia haotice, diverse? Ati ...? (mai mult)
Salut, in ce consta admiterea la teologie pastorala in cadrul universitatii dunarea de jos. Sunt clasa a 12 a si as vrea sa ma duc pe aceasta cale. Sunt constient de faptul ca este nevoie de voce muzicala,...? (mai mult)
Salut! Este cineva pe aici interesat de O9A? (Order of ninge angles). M- ar ajuta mult sa vorbesc cu cineva interesat de asta, cu un practicant ar fi ideal. Dacă este vreo persoană interesată mi- ar...? (mai mult)
"Here, however, the earth still had to be filled with human beings; and since for the sake of a close family relationship, and above all for giving the highest commendation to the bond of unity, ...? (mai mult)
Cum imi dau seama cand cineva face blasfemie? Si daca civea spune ca dumnezeu nu exista, asta este blasfemie?
Ce verset /psalmi din biblie va place eu citind biblia recent am descoperit un verset ce îmi place, , Nu mai traiesc eu ci Hristos trăieşte în mine, , Galateni2:20 toate versetele îmi plac dar asta...? (mai mult)
Bună seara! Ce înseamnă că " Semăn cu pelicanul din pustie, sunt ca o cucuvea din dărâmături nu mai pot dormi și sunt ca pasărea singuratică pe acoperiș"?
Vi s-a întâmplat vreodată să sințiți o prezență demonică apăsătoare, aproape sufocantă, într-o încăpere?
"ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν, πρὶν Ἀβρaὰμ γενέσθaι ἐγὼ εἰμί." (Novum Testamentum Græce, ed. XXVIII, Ioan 8, 58) "Foarte adevărat vă spun: Eu eram înainte...? (mai mult)
De ce credeți voi, credincioșilor în iad? Cum sa existe tortura și chin veșnic? Și cum ești chinuit? Cum arata în desenele de pe manastiri? Nu vedeți ca nu e logic și nu exista dovezi? A vazut...? (mai mult)
Poate mulţi din voi nu credeţi în Dumnezeu aşa eram şi eu dar acum am realizat ca fara Dumnezeu nu se poate face nimic. Dumnezeu poate face multe fara ajutorul nostru dar omul fara Dumnezeu nu poate...? (mai mult)
Credeți că destinul ne este scris în stele? Mie îmi place astrologia și oarecum cred asta dar cred că stelele sunt manevrate de un Creator de o Inteligență Superioară care ne- a creat. Spuneti-...? (mai mult)
Bună ziua! Vine Antihristul înaintea Domnului? "Copilașilor este ceasul cel de pe urmă. Și după cum ați auzit are sa vina Antihristul, să știți că acum s- au ridicat mulți antihriști prin...? (mai mult)
Salut, sun Creștin Ortodox și mă aflu întro situație mai complicată și nu știu ce sa fac sau ce sa cred și am nevoie de ajutor si îndrumări. Iubesc o fata și ea ma iubeste, avm o relație...? (mai mult)
Bună, ieri seară am dormit cu iubitul meu însă pe la ora 3- 4 dimineața m- am trezit din somn pentru că am simțit că ceva nu e ok, când m- am trezit m- am uitat la iubitul meu iar el s- a ridicat...? (mai mult)
Vreau să știu ceva: - de ce in Biblie nu se spune nimic despre oameni și dinozauri care au trăit acum milioane de ani? De ce?
Dacă citim o carte pură despre și cu vrăjitorie/vrăji, dar doar citim și nu aplicăm acele ritualuri, este de fapt tot un păcat? Și se poate "prinde" ceva de noi, doar citind o astfel de...? (mai mult)
Credeți că destinul ne este scris în stele? Mie îmi place astrologia și oarecum cred asta dar cred că stelele sunt manevrate de un Creator numit Dumnezeu
Ce parere aveti despre descoperirea demonstratia stiintifica conform careia descindem din primate? Aceasta descoperire ar fi putut desfiinta religiile si asa ambigue si contradictorii?
Dacă ești botezat catolic de mic iar după o perioadă pe la adolescență ești botezat și ortodox ai dublă religie sau se renunță la prima în cazul acesta catolic; și rămâi doar ortodox?
Bună seara! Vă rog să îmi răspundeți cu seriozitate, știți dacă se face slujbă sâmbăta la cuvioasa Iași? Și mai am o curiozitate, știți unde pot dona diverse haine? Vreun orfelinat sau...? (mai mult)
Am citit puțin din Biblie, de la început și am o întrebare. Dacă Adam și Eva au fost primii oameni lăsați pe pământ de Dumnezeu și Eva a făcut 2 copii : Cain și Abel. Cain l- a omorât pe...? (mai mult)
Din punct de vedere religios aș putea sa ma căsătoresc cu fosta sotie a fostului cumnat? În contextul în care în trecut eu cu fosta sotie i-am botezat un copil? Mulțumesc
Bună ziua! Am făcut mai demult un jurământ și cineva nu m-a lăsat să-l respect. Voi păți ceva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?