Cei mai activi useri din categoria Religie pe 21 Decembrie 2024 sunt:
Salutare lume, ce credeți de existența lui Dumnezeu? Am auzit multe zvonuri, de exemplu că Dumnezeu nu exista și nici iad și rai și eu sunt ateu, nu cred in Dumnezeu. Dacă de exemplu Biserica...? (mai mult)
Spuneti- mi si mie va rog, vreau sa stiu de ce crestinii in general, sustin distrugerile in masa facute de catre statul Israel? Am ramas socat zilele astea, era un om care a spus : ''Traiasca Israel,...? (mai mult)
Chiar credeti ca poate exista un Creator in conditiile in care exista n planete haotice diverse si contrafacute de catre savantii subiectivi, stele necazatoare, pietre cazatoare, morti la nastere, primatele...? (mai mult)
Daca chiar exista prin absurd de ce Creatorul are alesi? Ceilalti nealesi ce vor pati? Nu va face Creatorul schimb de roluri locuri? Suntem convinsi ca cei alesi nu concep sa se faca schimb de locuri...? (mai mult)
În primele secole ale erei noastre, a fost mult dezbătută problema naturii lui Hristos. Dezbaterile au ținut nu zile, nu ani, ci secole. Unii au susținut că Hristos are o natură precumpănitor...? (mai mult)
Luca 8:18 VDC Luați seama dar la felul cum ascultați; căci celui ce are, i se va da, dar celui ce n- are, i se va lua și ce i se pare că are." Matei 20:16 VDC Tot așa, cei din urmă vor fi...? (mai mult)
Luca 6:41-42 VDC De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tău și nu te uiți cu băgare de seamă la bârna din ochiul tău? Ce parere aveti?
Cum ar trebui să se raporteze un creștin la sentimentele de vinovăție, în ceea ce privește păcatele din trecut?
Am visat că eram cu mama și îi arătasem o casă în care era locuită dar nu erau acasă proprietari și respectiva casa avea perdele eu mă uitasem spre geam și văzusem pe cineva apoi m- am speriat...? (mai mult)
Oamenii au nevoie de religie. Oamenii trebuie sa creada in ceva. Sunteti de acord?
Romani 3:7-9 Şi dacă, prin minciuna mea, adevărul lui Dumnezeu străluceşte şi mai mult spre slava Lui, de ce mai sunt eu însumi judecat ca păcătos?
Reflectand la capitolul 37 din Biblie, Ezechel. Multi au interpretat, ca este normal ce face statul Israel in regiune. Ce parere aveti la acest pasaj, e el inteles gresit de majoritatea crestinilor? ...? (mai mult)
De ce nu mai au frica romanii de Dumnezeu, de iad?
Pot invoca vrăjmașul printr un gand involuntar? De exemplu daca imi vine un gand de genul asta: "invoc pe x" va rog sunt ff speriata fiindca mi au mai venit ganduri de genul!
Este greu să te pocaiesti? Cum e viața unui pocăit?
Buna ziua! ???? Am o întrebare pentru voi. Voi credeți în Dumnezeu? Eu nu prea mai cred. Voi,?
Buna ziua! ???? Aș avea o întrebare să vă pun. Voi credeți în Dumnezeu? Eu, sincer, am fost o credincioasă convinsa, însă acum nu prea mai știu ce să cred. Nu prea îmi mai vine să mă rog,...? (mai mult)
Va rog sa imi raspundeti doar cei care sunt de religie adventisti. Vreau sa ma pocaiesc.Dar se poate sa ma botez si sa nu fie lume din biserica de față? sa fiu doar eu si pastoru
Merita sa mă pocăiesc?
Buna ziua! Un absolvent de teologie, care vrea sa devina preot, poate sa se casatoreasca cu o fata care a mai fost casatorita, dar este divortata/vaduva? Sau trebuie amandoi sa fie la prima casatorie?...? (mai mult)
Merită sa mă călugăresc?
Buna ziua. Daca tin post si fumez.Este luat in considerare de dumnezeu ca tin post?
Buna ziua! Un absolvent de teologie poate sa se casatoreasca cu o fata care a mai fost casatorita, dar este divortata/vaduva? Sau trebuie amandoi sa fie la prima casatorie? Multumesc!
Buna TPU, am si eu o întrebare, mai bine zis cateva întrebări de data asta legata de religie. 1. De ce majoritatea ortodocșilor au probleme cu ceilalți de alte religii? (si știu ca îs si in ...? (mai mult)
Eu de la 14 ani am fost ateu. Acum vreau sa cred în Dumnezeu. Cum sa procedez? Sa simt din suflet că există
Am și eu o întrebare pentru voi, pe voi vă ajuta Dumnezeu? Credeți în el? Pe ce vă bazați în viața, pe spiritele rele, adică ajutorul necuratului pentru a obține mai ușor lucrurile sau pe rugăciunile...? (mai mult)
Modul cum a trăit Iisus de ce nu este un exemplu? Fara soție,copii,fără banii,fara casa,pustnic, a nu te îngriji de ziua de mâine?
Bună tuturor, prietenul meu mi- a spus ca daca as fi renunțat la lucrurile lumesti si m as fi apropiat de Dumnezeu, nu renunta la mine. El e penticostal si eu ortodoxa. La el sa ma apropii de Dumnezeu...? (mai mult)
De ce ingaduie Dumnezeu adevarate marsavii pe care le fac unii oameni la nivel psihic semenilor lor, incat ii schimba pe acestia si nu intervine nici in urma unor rugaciuni disperate, nici daca aceasta...? (mai mult)
Va salut, pun o intrebare ciudata despre Dumnezeu, destin, etc. De alungul timpului am tot fost oprit in realizarea mea catre succes, in multe contexte, brusc a aparut ceva si nu m- am mai putut...? (mai mult)
, , Nu judeca sa nu fi judecat" scrie în Biblie și totuși majoritatea creștinilor din ziua de azi judeca, îi interesează ce face x sau dacă y are opinii diferite atunci nu este credincios! Eu nu...? (mai mult)
Astăzi am găsit un porumbel care nu putea să zboare, avea ceva infecție la cioc și cheare, nu putea să mănânce, nici să bea. Dacă l- aș fi lăsat, știam că va trăi o viață în chinuri...? (mai mult)
Cum îmi pot schimba viața în bine cu ajutorul lui Dumnezeu? Voi ați reușit? Cum?
Bună ziua, Vorbesc cu un băiat de 5 luni și am descoperit ca suntem rudeni. Adică străbunica mea și bunica lui au fost surori, mama sa cu bunicul meu sunt veri întâi și mama mea cu băiatul...? (mai mult)
Ce este sfintul duh?!
Ce trebuie sa fac ca sa ma pocaiesc? E o idee buna? Mereu am simțit o chemare de la Dumnezeu, de la Domnul Iisus însă nu prea i- am dat decât într- un mod formal.Acum vreau să mă pocăiesc cu adevărat.Ma...? (mai mult)
Buna grup TPU, de aproape o saptamana nu scap de dezamagire, sunt o femeie cu frica de Dumnezeu asa ca ma gandesc sa ma spovedesc si la preot dar poate ma puteti sfatui si voi.Eu cred ca omul e dator...? (mai mult)
Daca Dumnezeu ti-ar zice ca iti raspunde la o intrebare oricare ar fi ea. Ce intrebare ati pune? (Acum, va rog, foarte sincer)
David B. Hart remarca, în "The Experience of God", pagina 313: "So it really was only a matter of time before atheism slipped out of the enclosed gardens of academe and down from the vertiginous eyries...? (mai mult)
Voi de ce citiți Biblia? Citiți în fiecare zi? Mă gândeam să mă apuc și eu să o citesc.Dar varianta de copii/tineri că e greu inițial de înțeles originala. E bine și așa?
Bună! Intru în clasa a VIII a și vreau să mă retrag de la ora de religie. Știu ca trebuie să facă părintele o cerere și de astea, dar întrebarea mea este : ce motive pot să dau? 100% o să...? (mai mult)
Cum îmi găsesc sensul în viața? Nu prea am unul și deseori nu mă regăsesc eu însumi.
Ce rechizite ne trebuie în clasa a 9-a la seminar, și ce materii avem?
Bună TPU! Au voie femeile să intre în biserică, ba mai mult, să se împărtășească în timpul menstruației? Ideea este că eu mă duc mereu la mănăstire, acolo mă împărtășesc, acolo...? (mai mult)
Salut voi credeti in bucatica asta de biblie ce ne- a mai ramas? Eu vad biblia ca pe cea mai mare manipulare din toate timpurile. Initial biblia continea mult mai multe carti decat acum, dar le- au ...? (mai mult)
Cum pot sa-I slujesc, cat timp mi-a mai rămas în viața, Domnului Iisus Hristos bine? Având in vedere că nu mă prea pot duce la biserica din motive de sănătate.
Bună! Adventiștii au aceleași sărbători cu ortodocșii? Cred și folosesc aceași bibliei? E diferită biblia la adventiști?
Cum explicati din punct de vedere a Creatiei Pietrele Cazatoare:asteroizi, comete, meteoriti? Se stie din vechime faptul ca pietrele erau simbolul pedepsitorilor, de ce cad? De ce exista pietre cazatoare...? (mai mult)
Credeti ca Dumnezeu ar fi ales Pamantul in defavoarea planetelor mici de exemplu Haumea Prea Buna Fara Aparare cristoasa isusa? Adica Dumnezeu e inferior Creatiei? Aceasta dovada situatie ne face sa credem...? (mai mult)
(Ortodox?) Poate să-mi spună cineva daca stie ce păcat tâmpește/îmbolnăvește mintea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
GeogG23 întreabă:
Ioana06i întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia