Cei mai activi useri din categoria Religie pe 1 Februarie 2025 sunt:
Salutare TPU! Daca vreau sa fiu un budist, trebuie neaparat sa merg la "biserica" lor? Pot sa ma numesc singur budist daca ma iau dupa regulile budiste? Dau funda!
Buna! Pot sa ne fie nasi de cununie, finii parintilor sotului meu? Socrul meu a cununat, iar finii lui vor sa fie nasii nostri, este posibil?
Salut, stramosul crestinilor este Adam. De la inceputul lui Adam si pana in zilele noastre, conform bibliei la un calcul au iesit 6000+ ani. Multe studii efectuate folosind datarea radiometrica, au...? (mai mult)
TPU e pacat sa-ti faci cruce în fata biserici
Este vreo legatura intre Creștinism si Iudaism(religia evreilor)? Si daca da, care este aceea?
Intrebare intrebatoare, polenizare sau discriminare? Fecioara Maria, facuta sfanta dupa ce a devenit single mother, dar restul biserica le- a pus eticheta krwa. De ce polenizarea e admisa de catre...? (mai mult)
Salut! Azi este Sf Dumitru și am auzit ca este mare păcat sa faci curat sa speli sau sa faci baie. Este adevărat? Chiar se întâmplă ceva rau dacă faci una din aceste fapte? Eu de exemplu azi as ...? (mai mult)
Unde locuieste zeul iudeu?
Dacă Dumnezeu e atotștiutor și atotputernic, inseamna ca poate sa facă absolut tot ce dorește cu efort 0. De asemenea vede în viitor, și conform versetului "Vede timpurile care încă nu au ...? (mai mult)
Citesc de mult timp aceasta dilema pe internet, și încă îmi strofoc mintea sa înțeleg ce zice și biblia. Ia ziceți odată pentru totdeauna, pamantul a fost făcut în 6 zile omenești sau ...? (mai mult)
Vreau sa devin Mos Craciun pentru o zi, ma puteti ajuta? Sunt mare, sunt mic, vreau sa va scrieti adresele aici.
Salutare lume buna! Sunt crestini pe aici care vor mergem astazi la marsul Crestin de la Bucuresti? https://youtu.be/VYZGOEvFPmg E o intrebare doar de curiozitate. Deci sa raspunda doar cine doreste....? (mai mult)
La cine se ruga ''Dumnezeu'' in Gradina Ghetsimani?
Salut, am o brățară argintie de la o mănăstire, cum ar trebui sa o port ținând cont că cruciulițele sunt așezate pe lățime? Știu că cifra întoarsă e un semn rău, și de aceea întreb...? (mai mult)
Și Domnul a zis: „Am să șterg de pe fața pământului pe omul pe care l- am făcut, de la om până la vite, până la târâtoare și până la păsările cerului, căci Îmi pare rău că i-...? (mai mult)
Am asistat ieri la o discutie si una dintre parti spunea cam asa: Si dupa ce am fost la sfânta (Sf. Parascheva), am sunat- o. Si cat vorbeam cu ea, tineam pe telefon un batic pe care il aveam de la ...? (mai mult)
Aceste clipuri, chiar dacă nu-L satirizează și nu-L calomniază pe Dumnezeu, ci diverse categorii sociale, pot fi considerate blasfemiatoare? https://youtu.be/0MkwtgY4P0I
In India daca te-a lovit o vaca poti sa zici ca te-a batut Dumnezeu?
Va dați seama ce înseamna religia in ziua de azi, când patriarhul spune ca conteaza doar ca ai fost botezat la 6 săptămâni?
Hi TPU! Știu că probabil întrebarea nu e la categoria potrivită dar mie mi se pare că se potrivește într- un fel. Deci, bunica mea este Penticostală (pocăită) și mai nou a început să- mi ...? (mai mult)
Ce carti sunt esentiale de studiat daca doresc sa aplic la facultatea de teologie?
Salut TPU! Înșelatul este un păcat? *cât timp nu este vorba de căsătorie, iar ambii sunt sub 18 ani*
Sa- mi raspunda si mie practcantii ortodocsi va rog la o nelamurire. Religie ortodoxa prevede sa ne iubim apropele ca pe noi. Cu toate acestea, cand vine vorba de homosexuali/lesbiene, majoritatea...? (mai mult)
Se consideră a lua "în deșert" numele Domnului atunci când zici "Ce Dumnezeu" în loc de "Ce naiba"?
Buna, TPU! De vreo 2 luni am ganduri obsesive despre Dumnezeu, sfinti...nu mai stiu ce sa fac in fiecare zi plang ...cum as putea sa scap de ele?
Mă întreb, tu, ca părinte creștin, te supui poruncii noi lăsate de Mântuitorul tău când îl lovești pe copilul tău? Respectați ceea ce a spus apostolul Pavel despre a nu vă mânia copilul...? (mai mult)
Am auzit de multe ori oameni spunând "mă mustra conștiința". Unii apelează la preoți, alții la medici, alții se mărturisesc altora apropiati lor, alții lui Dumnezeu în rugaciune. Care este...? (mai mult)
Ati incercat meditatia pana acum? Personal o practic de o saptamana si vad deja cateva imbunatatiri in memorie si diminuare de stres. Voi de cat timp o practicati (daca o practicati) si ce rezultate ...? (mai mult)
Fericirea materiala sau ceea sufleteasca care ar trebui sa conteze mai mult pentru un crestin?
E păcat dacă într- o creație artistică (film, carte) scenaristul/autorul filmului/cărții prezintă un preot creștin- ortodox ca și ucigaș al familiei sale (soție, copil)? În filmul/cartea...? (mai mult)
Aviz în primul rand persoanelor care au studiat amplu problema: Cine știe sa explice de ce animalele după potop au fost împărțite în curate și necurate, de vreme ce ele au fost introduse în ...? (mai mult)
Crezi în Dumnezeu? Daca da, de ce exista atata rautate in lume?
Ce părere v-ați face despre un preot (tânăr, în jur de 43 de ani) care joacă la pariuri, stă de vorbă cu interlopi, poartă tricouri cu cap de mort și consumă băuturi alcoolice?
A avut careva revelație?
Ce spune Biblia despre seceta extremă? China a înregistrat «cel mai sever» val de căldură și a treia cea mai secetoasă vară din istorie." (The Guardian, 7 septembrie 2022) „Regiunea...? (mai mult)
"S- a suparat geocentrismul, pe heliocentrism". Hastag- Drepturi de autor. Constat ca pe acest site sunt persoane, care pur si simplu, nu pot depasi bariera ecosistemului lor religios rigid. Va intreb...? (mai mult)
Sunt botezat ortodox, pot deveni adventist de a șaptea zi?
Ce semnificatie au visele cu membrii decedati ai familiei? Sunt de bine sau de rau? Mentionez ca de aproape un an de zile trec printr- o perioada complicata, un an in care am inceput sa ma rog mai mult...? (mai mult)
Care este sensul vieții? Când vei muri, rudele tale vor face ce este necesar în funcție de potențialul lor. Te vor dezbrăca. Te vor spăla. Te vor îmbrăca. Te vor duce pe "ultimul drum". ...? (mai mult)
Te poti boteza singur? Cum raspund crestinii.
Buna ziua, știe cineva in religia ortodoxă la un botez pot deveni nașii unui copil 2 frați?
Daca creștinii nu cred in știință și tehnologia o considera malefica, de ce e plin internetul de ei?
(Stiu ca nu are legătură cu religia și Dumnezeu dar n- am știut ce categorie să pun)Acum o săptămână am fost intr- un grup de pe o rețea de socializare unde învățăm despre Cuvântul lui Dumnezeu...? (mai mult)
Întrebare mai random :)) Voi vă închinați după fiecare masă? :P
Citind din Biblie, din cartea Faptele Apostolilor capitolul 10:25, 26 si 14:15, am observat că atât Petru cât și Pavel au refuzat ca oamenii să se plece înaintea lor. Imediat m- am întrebat: ...? (mai mult)
Salut. De ceva vreme, in relatia mea nu mai putem realiza nimic, asta după ce mama mea m- a blestemat sa nu fiu fericita cu acest băiat. Înainte de vorbele mamei mele ne descurcam mai bine, de când...? (mai mult)
Cui si-a sacrificat Barbosul fiul?
Bună seara. Am și eu o dilemă. De la Adam și Eva cu toții suntem rude, mai exact Veri. Cum e și alintul ăsta între români, ce faci Văru? Mă gândeam în Felul Urmator, Mama e Vara mea,...? (mai mult)
Intrebare de 1000 de puncte pentru crestini. De ce credeti in Dumnezeu? Doar atat intreb, de ce? Si nu veniti cu intrebari retorice cum ar fi: "Dar tu de ce nu crezi?" sau sa dati mai stiu eu ce ...? (mai mult)
Ce e mai profitabil? Să crezi în Dumnezeu și să nu existe. Câștig nul. Să nu crezi în Dumnezeu și să nu existe. Câștig nul. Să crezi în Dumnezeu și să existe. Câștig infinit. Să ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
Rebecha955 întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!