Cei mai activi useri din categoria Religie pe 1 Februarie 2025 sunt:
Nimic = 0. Daca o luam in sens invers, 0 = - 1+ 1. (- 1) si (+ 1) = ceva (si nu doar aceste doua numere, dar toate numerele existente care au semnul opus). De aici putem deduce ca ceva poate sa provina...? (mai mult)
Intrebare pentru cei care spun că nu există Dumnezeu. Dacă totuși există Dumnezeu? Spui că nu este, e imposibil. Dar dacă totuși este? Spui:Nu se poate, nu e și gata. Dar dacă totuși există...? (mai mult)
Unde scrie în Biblie că a șaptea zi de odihnă este duminică sau sâmbătă, sau oricare altă zi? E ceva cifrat, ca la mașina Enigma sau care-i faza?
Salutare, am ieșit de câteva ori cu o fata penticostala, la a 4 întâlnire am făcut sex. După cam o săptămâna ea imi zice ca s- a rugat de ceva vreme sa ii arate Dumnezeu pe viitorul ei soț ...? (mai mult)
Salut! Imi place mult melodia de la Rava, , In lipsa ta". Dar are versul, , Lucifer am fost doar in lipsa ta" si as vrea sa stiu daca este blasfemic versul sau are influenta asupra credintei mele. Tin...? (mai mult)
Femeile mai merg la spovedanie dupa ce aud intamplari ca ale lui Visarion Alexa? Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/video/ce-spune-avocata-parintelui-visarion-alexa-2087095
Ce părere aveți despre predestinare? https://www.youtube.com/watch?v=qRK7vrgLBWs&t=32s
Ce sustine biblia ca fiind real,geocentrismul sau heliocentrismul? Despre care vorbeste? As dori,daca se poate, raspunsuri detaliate si haide sa purtam cu totii o discutie civilizata!
Ce spune biblia despre droguri? Dacă ar fi să facem o clasificare A B și C, A reprezentând drogurile ușoare precum anumite ceaiuri, tutunul, zahărul, etc, iar C fiind drogurile puternice precum...? (mai mult)
Salut, am o intrebare, vreau sa fac un videoclip cu muzica in fața unei sinagogi abandonate. Am voie?
Cartea lui Enoh. De ce refuză cu îndârjire biserica creștină a da credit scrierilor lui Enoh? Da, biserica creștină recunoaște cartea ca fiind autentică, dar se pune contra ei în același...? (mai mult)
Iisus a fost un om al vremii sale, care a dorit o trezire a conștiinței la nivel planetar. Părerea mea. A dat greș? Mulțumesc.
Ce v-a convins sa fiti atei,crestini, musulmani etc?
Intrebare doar pentru crestini: Cum comentati asta? https://www.youtube.com/watch?v=vWASuN_wjeA
Salut, intrebare pentru oricine intra pe aceasta arie: De ce Dumnezeu considera masturbarea un pacat, daca s- a dovedit stiintific ca- ti reduce cu destul de mult sansele de a face (ca barbat) cancer...? (mai mult)
Bună! Înainte de a pune întrebarea. Cer multă seriozitate. Nu pun întrebarea ca să râd după de cel ce mi- o răspuns! Nu este o dezbatere. De asemenea prefer sa fie ortodocși cei ce răspund. ...? (mai mult)
Este adevărat că Evreii sunt mai competenți decat creștinii?
Animalele cred in vreun zeu?
Ce spune biblia: Daca cineva ajunge in rai este posibil ca la un moment dat sa pacatuiasca si sa ajunga in iad?
Stiu ca s- a mai discutat pe acest forum însă informatia are nevoie si de actualizare. :) Sunt curios in anul 2022 ce mai cred crestinii privitor la cum s- a creat lumea? Ce credeti voi acum lumea ...? (mai mult)
Ia spuneti dragi enoriasi, cati copii ati mai mancat? https://postimg.cc/75zw5bp9
Cine va distruge lumea? Cei + 4 călăreți ai-apocalipsei? Antihristul? Sau mânia Lui Dumnezeu revărsată + ca, fiind cele 7 nenorociri?
Daca am încălcat un jurământ trebuie să îl mai respect in continuare?
Buna seara! Citeam astazi din biblie si in Geneza capitolul 1 biblia reda cum Dumnezeu a facut lumea in cele 6 zile. De la capitolul 2 cu versetele 1, 2 si 3 vorbeste despre ziua de odihna ca fiind cea...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest video in care se explica creatia? Multumesc. https://www.youtube.com/watch?v=GC-hMK1yI3A&t=84s
De ce Dumnezeu nu a pus în aplicare planul iubirii? De ce a regretat ca a făcut lumea? De ce planul de rezerva? De ce acei oameni nu au știut de legea iubirii timp de mii de ani? De ce nu a ales de ...? (mai mult)
Daca eu cred in Dumnezeul din iudaism, o sa ajung in iadul crestin si islam in acelasi timp? argumentul meu sta in ceea ce spune chiar dumnezeu plus ca mesia cel asteptat de evrei nu a fost iisus ...? (mai mult)
Intrebare pentru crestini: Sa zicem ca un om are tulburare de personalitate multipla. Una dintre personalitatile lui este profund credincioasa si plina de compasiune pentru ceilalti, alta personalitate...? (mai mult)
Ne imaginăm că o persoană începe să lovească altă persoană de față cu martori, martori care nu fac nimic ca să oprească asta. După ce martorii ajung acasă, povestesc prietenilor ce s- a...? (mai mult)
Intrebare pentru oameni sanatosi mintal si in acceptarea adevarului bun ori rau. Este vorba despre religie, mama mea a devenit o fanatica, ortodoxa, refuza sa aiba o conversatie civilizata si cu logica...? (mai mult)
Salut! Eu sunt ajutor de preot în timpul liber și ma ocup cu multe lucruri printre care si arderea tămâii. Inhalez foarte multă tămâie la biserică și mă gândeam dacă nu cumva poate să îmi...? (mai mult)
Cum este interpretat, în cercurile religioase, textul care spune că omul a fost făcut din țărâna pământului și i s- a suflat în nări suflare de viață? La propriu? Că s- a luat chiar pământ,...? (mai mult)
Buna TPU! Credeti in invierea descrisa de Biblie? Credeti ca, crestinii vor fi inviati in trupuri glorioase la fel cum a promis Biblia? Eu personal cred si fiindca unii vor cere niste versete pe care ...? (mai mult)
Credeti ca Dumnezeu, poate fi atat de rau, rasist si nestiutor, cum il prezinta Biblia?
Este cineva care nu demult si-a pierdut credința în Dumnezeu?
Salut! Vreau un răspuns la următoarea întrebare, doar din perspectivă biblică, adică fără a expune părerea personală. Care este punctul de vedere al Creștinismului cu privire la animale....? (mai mult)
Pot să renunț la ora de religie? Dacă da, de ce documente am nevoie? E bună cererea asta--https://profudereligie.blogspot.com/2011/09/cerere-pentru-retragerea-de-la-ora-de.html--?
Se dă următorul scenariu: o femeie încearcă și (mai cu greu) reușește să corupă un bărbat care este preot (și însurat) să întrețină relații intime cu ea. El are o căsnicie de lungă...? (mai mult)
Propun un nou subiect: NEDREPTATEA INFINITA A LUI DUMNEZEU. Descriere: Inainte sa intram in forta in argument, definim de la bun inceput conceptul de dreptate: Dreptatea reprezinta principiul moral...? (mai mult)
Bună, de cateva zile am ganduri urate despre Dumnezeu si sunt foarte stresata pentru ca am 12 ani si deja sa fi comis pacatul de neiertat...am citi carti, am spus rugaciuni, dar tot am gandurile acelea....? (mai mult)
Cum a fost creat pamantul?(nu universul, pamantul) Care afirmatie pare mai logica? Crestinismul cu 7 zile sau evolutia in 4, 54 miliarde de ani. Vreau argumente credibile care sustin una sau alta. ...? (mai mult)
Salut TPU. O sa fiu direct pentru ca am nevoie de ajutor. As fi interesat sa incerc viata la manastire dar nu cunosc regulile sau ordinea rugaciunilor sau cum se canta in biserica. Poate cineva care...? (mai mult)
Cum te deconvertesti de la Ortodoxie la Ateism?
Salut.Nu sunt ateu sau crestin, momentan oscilez. Ce spune biblia despre oamenii care de a lungul vietii lor au trait in cu totul alta religie/credinta, dar nu au avut nicioadata ocazia sa citeasca despre...? (mai mult)
Bună, Dumnezeu te pedepseste daca ai ganduri urate despre El fara voia ta? Imi vin fel si fel de ganduri despre El care nu sunt deloc adevarate! Va rog sa nu radeti de mine...
Am și eu o intrebare, daca sa zicem ca un membru al familiei devine posedat in stadiul acela, cand corpul ise schimbă, membrele se alungesc, fața incepe să arate groznic, iar o persoana îi taie...? (mai mult)
Buna am și eu o intrebare, de ce la cei care devin posedați li se alungesc membrele, iar gura li se marește de pot să inghită un om dintr-o inghițitură?
Bună, cum iti dai seama ca ai comis pacatul de neiertat (hulă)? Am 12 ani si imi trec ganduri de genul acesta prin cap, i- am cerut iertare lui Dumnezeu si m- am rugat, dar incep sa cred ca ma gandesc...? (mai mult)
Salut! As vrea sa stiu ceva... Cand am completat fisa aia de inscriere la scoala profesionala era un punct care scria ca daca vreau sa fac religie si eu din greseala am zis "nu "si a bifat "nu", eu vreau...? (mai mult)
Bună, îmi place de un tip care nu prea crede în Dumnezeu, eu sunt creștină și cred foarte mult, îl iubesc pe Dumnezeu. Ce părere aveți, în viitor ar funcționa ceva între noi? Merită să...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
Rebecha955 întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?