Cei mai activi useri din categoria Religie pe 1 Februarie 2025 sunt:
Bunaaa,îmi poate spune și mie cineva ce înseamnă când visezi un om mort și îți cere haine și pantofi albi?
Salut, cum ati convige un ateu ca exista Dumnezeu? Ce i-ati spune?
Salutare! Să vă vad acum: Ce zic religile, biblile, Testamentele despre tatuaje? De bine sau de rău? Mie personal mi se cam rupe, dar de cand mi- am făcut tatuaje o persoană din cadrul bisericii...? (mai mult)
Daca se spune ca inainte de 1990 nu aveai voie in biserici, ca erau demolate, ca educatia de partid te facea ateu, de unde au aparut asa multi habotnici de peste 40 de ani care umplu bisericile? Nu ...? (mai mult)
M-am spovedit la un preot beat. Mai e valabilă spovedania? Țin să menționez că păcatele mele să zic așa au fost dezvăluite de preot. Va păți ceva dacă îl denunț?
Nu vi se pare interesant cum crestinii au ultimul cuvant in fata ateilor? Daca crestinismul e adevarat, ateii vor avea o vesnicie intreaga sa afle asta, dar daca ateismul e adevarat, crestinii nici ...? (mai mult)
Care a fost mai inainte? Zeul iudeo-crestin-musulman, sau casa lui?
Credeti ca povestile cu cei care au fost in moarte clinica si au povestit cum au vazut raiul sau iadu dupa ce se trezise, sunt adevarate?
Cateva intrebari pentru atei: 1. De unde a rasarit moralitatea, legea despre ce e bine si ce e rau(pe care o folositi voi ca sa spuneti ca Dumnezeu e, , rau")? 2. De unde au aparut legile logicii(daca...? (mai mult)
Zeul iudeo-crestin-musulman oboseste?
Cat timp va rugați? Ce rugăciuni spuneți?
Intrebare doar pentru credinciosii crestini: Credeti ca daca cineva omoara un copil mic, care a fost botezat anterior, ii maximizeaza sansele copilului respectiv de a ajunge in rai? Asta complet ...? (mai mult)
De ce oamenii au devenit atât de rai și de parșivi? Indiferent că sunt din familia ta sau nu, nu îți doresc binele! De ce e atâta răutate pământul asta? De ce a luat- o lumea atât de...? (mai mult)
Scenariu fantezist-ipotetic. Dacă o femeie induce în transă un bărbat căsătorit pentru a se săruta/giugiuli cu el, se poate afirma că el a păcătuit, chiar dacă era sub efectul hipnozei?
Salutare, intentionez sa incep un proiect video- grafic, in prezent caut cat mai multe informatii legate despre contradictiile blibiei, mai ales pe zona de umanism, morala.etc M- ar ajuta mult daca...? (mai mult)
Întrebare adresată creștinilor. Nu e ironică. Voi cei care citați din Biblie, și vorbiți despre iubire și bunătate etc, sau despre cum creștinismul e o valoare culturală a poporului român,...? (mai mult)
Salut TPU. De ieri vorbesc pe Instagram cu o fată foarte frumoasă din Iran, e chiar de treabă cred și super drăguță. Mie mi- e frica sa nu mă îndrăgostesc căci mi se întâmplă când mi se...? (mai mult)
Buna seara. Îmi zice și mie cineva cum pot învăța să cânt muzica psaltica eu neavând seminarul și nici facultatea?
S- a folosit Dumnezeu de război pentru a se naște într- un anumit loc? De ce? Nu era mai usor sa se nasca intr- un popor deja format? A fost religia o putere de a- ti face urmaritori care să- ți implineasca...? (mai mult)
Trecând azi printr- un parc am observat in câțiva copaci niște căsuțe pentru păsări. Nu știu cine le- a pus acolo, habar nu am dacă se poate găsi prin vreo modalitate persoana care le- a construit,...? (mai mult)
Am nevoie de cât mai multe răspunsuri, sunt foarte curios. Mă gândeam la sacrificarea lui Isaac din biblie și mi- a venit următoarea situație imaginară în minte: sunteți treziți/trezite de ...? (mai mult)
Vreau sa știu și eu cum e posibil așa ceva...:))) Am avut și eu 2 câini, mi i- a adus un frate. Nu mai știu exact de unde i- a luat. Primul câine a murit, s- a îmbolnăvit după 2 săptămâni...? (mai mult)
Salut, de curând am văzut o babă la mine din sat că dădea cu urina pe la colțurile casei. Nu mi- am dat seama din prima cu ce dădea decât după ce am simțit mirosul care era până în stradă....? (mai mult)
Pentru cei ce nu sunt ortodocși, ce vă încurcă să recunoașteți ortodoxia că singura religie adevărată?
Întrebare pentru ortodocși: la ce sfânt trebuie să mă rog ca să aflu dacă sunt blestemat? Sunt foarte timid și aș vrea să aflu dacă cineva m- a blestemat să fiu așa ca să îmi distrugă viața....? (mai mult)
Vi se pare corect botezul crestin ortodox? Ma refer ca esti botezat fara acceptul tau de mic, mi se pare incalcarea dreptului omului de a alege liber ce religie vrea sa urmeze. Cred ca undeva la 18/20...? (mai mult)
Merita sa te spovedești? Voi va spovedit? Cât de des? Ce părere aveți despre spovedit?
Https://youtu.be/RLAgphqVXlE spuneti- mi va rog, ce parere aveti despre ceea ce vedeti in video? partea interesanta incepe pe la minutul 22:00 :)) si la 27:00. Vi se par normale astfel de manifestari?...? (mai mult)
Hey ce părere aveți despre preoți sau unii din ei? Un prieten care s- a mai dus sa se spovedească nu a fost primit și a reușit greu sa ajungă, iar uneori deși a ținut post nu a fost împărtășit...? (mai mult)
Cunoaștem cred că cu toți mitul celor 10 plăgi ale Egiptului. Considerați poveste drept una de fundament moral? A avut o finalitate fericită? Pentru cei care nu cunosc povestea: Conform Bibliei,...? (mai mult)
Maicutele poarta sutiene? Dau fundulita
Salut, am 17 ani și mama vrea să mă oblige să mă duc la spovada! Eu nu vreau să merg pentru că sunt ateu și nici nu am de gând să îi spun nimic la părintelui mă mai și obigă să țin ...? (mai mult)
Pastilele/ Medicamentele sunt de post?
De ce Satana se aseamana cu Prometeu? https://studiu-biblic.ro/studiu-majori/2016/03/20/satana-legat-pentru-o-mie-de-ani.html
Bună. Cum e sa fii creștin pentru tine? Sa mergi săptămânal la biserica? Chiar vreau sa citiți tot pentru ca nu am unde sa ma descarc și țin acestea în mine de ani de zile. Sunt botezata la ...? (mai mult)
Cum se numește tipul de satanism în care se sacrifică oameni, inclusiv copii?
Craciunul, pastele, ziua muncii si multe alte sarbatori au origini pagane. De ce le-au ''furat'' crestinii si de ce le sarbatoresc si astazi?
Bună! De ce în trecut manastirile aveau robi? Nu e pacat sa profiti de cineva, sa-l obligi la munca fara drept de libertate?
Dacă omul de știință ateu se bazează într- adevăr pe metoda științifică(ipoteză- cercetare- concluzie) în căutarea cauzei universului si vieții și se pretinde a fi obiectiv în acest demers,...? (mai mult)
Întrebare pentru sataniști, vouă vă este rușine să le spuneți celorlalți că sunteți sataniști? În viața reală, mă refer. Am citit mai devreme un articol despre satanism și mi- a venit...? (mai mult)
In a cata zi a existentei zeului iudeo-crestin-musulman s-a creat Universul? Si acest zeu era dintotdeauna miscator? Cum se masura o zi inainte de crearea zilelor?
Cultele au voie sa foloseasca masini SPP?
Am incalcat un juramant cu mana pe biblie si a doua zi mi-a fost rau, oare Dumnezeu ma va ierta? As putea sa ma dezleg de juramant?
Unde scrie ca zeul iudeo-crestin-musulman a facut ca pacatul lui Adam si Eva sa se transmita? Adica faza cu moartea.
Din punctul de vedere al bibliei, in care dintre situatii omul este mai indepartat de Dumnezeu: - daca arata in mod constant compasiune si respect pentru semenii lui, dar el este ateu - daca comite...? (mai mult)
Buna! Stie cineva unde pot urma o facultate De arta bisericeasca? De preferat in Sibiu
Buna. Am dori sa ne botezam 2 copii in Romania, insa am ajuns de curand si nu avem certificatele de nastere romanesti, doar cele irlandeze traduse in romana. A mai trecut cineva prin asta, se pot boteza...? (mai mult)
Se da urmatorul citat biblic: „După cum trupul fără duh este mort, tot așa și credința fără fapte este moartă" (Iacov 2.26) 1. Din punctul de vedere al bibliei, un om cu o credinta moarta...? (mai mult)
De unde a luat Noe atata apa, atata mancare, etc? Ca faceau ceilalti gat daca le fura mancarea, apa, etc
De ce Barbosul a dat potopul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
Rebecha955 întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!