Cei mai activi useri din categoria Religie pe 2 Februarie 2025 sunt:
De ce zeul iudeo- crestin-musulman s-a enervat cand David a facut recensamantul?
Cati fii a avut Absalom?
Daca esti ateu si crezi ca lipsa dovezilor te face sa nu crezi in Dumnezeu, te intreb: ce ar trebui sa se intample ca sa crezi in Dumnezeu? Ce fel de dovezi doresti?
Cine era preotul care slujea cand David a ''furat'' painile din templu?
Carui trib i s-au dat Exhtaol si Zoreah? Lui Iuda sau lui Dan?
De ce le-a luat la Israeliti 40 de ani ca sa iasa din desert?
Ati vazut ceva interesant in Biblie? Chiar in Exodul. Ba e Horeb, ba e Sinai. Ce inseamna asta? ''Insemneaza'' ca Exodul a fost scris de mai multi autori. Ca daca era Horeb la tot pasul, asta insemna...? (mai mult)
Ce inseamna blasfemie impotriva duhului sfant si cum aflu daca am comis acest pacat?
Buna.Cand eram mica am vazut un film de groaza cu Al Pacino in rolul diavolului.Intr- o sala mare cum e cea de avocatura erau multi oameni, mai degraba acolo era o petrecere ceva.El a intrat deschizand...? (mai mult)
Aviz celor care au citit biblia si nu doar au auzit citindu- se din ea.Ce părere au creștinii de versetele in care zeitatea numita Iahve ucide bebelușii? Ma refer aici la întâi născuți egipteni ...? (mai mult)
De ce sunteti atei? (intrebare pentru atei :D )
Întrebare pentru atei. O parte dintre voi spuneți despre creștini/credincioși că sunt mai puțin inteligenți sau ignoranți, deoarece ei cred în Divinitate. Întrebarea este: pe creștinii din...? (mai mult)
Cum vad crestinii lacomia pantecelui (aka gurmandismul)? Am vazut ca multi popi sunt grasi... deci banuiesc ca nu e o problema prea mare? Este sau nu un pacat? Impiedica in vreun fel evolutia spirituala...? (mai mult)
Cine a scris cel de al doilea set de tablite?
Unde a primit Moise cele 10 porunci?
Cum se numeau magienii faraonului? Acel faraon cu cele 10 plagi
Cine i s-a aratat lui Moise in tufisul de foc?
In ce carte gasesc ca, Canaanitii au parasit Canaanul?
Unde a fost ingropat Iacob?
Unde gasesc si eu versetul in care Iacov e numit Israel de catre zeul iudeo-crestin-musulman?
Ce grad derudenie era intre Lot si Avraam?
Cati ani avea Terah cand l-a nascut pe Avraam?
Cum se numea Adam in ebraica?
Cum de nu stia zeul iudeo-crestin-musulman ca Adam are nevoie de o partenera de sex feminin? Si asa impiedica si o partida de zoofilie.
Ce parere aveti despre manastiri? Care v-a placut si la care ati fost?
In Romania se fac nunti in perioadele in care se tine post?
Poate sa traiasca omul fara suflet?
Care considerați că este este cel mai puternic argument al vostru pentru existența/ inexistența lui Dumnezeu? (Dacă vă puteți limita doar la unul, dacă nu... cu atât mai bine :D ) (Și ...? (mai mult)
Au existat pinguini pe arca lui noe?
Voi cum va sfintiti viata? Cum traiti ca sa fiti bineplacuti lui Dumnezeu?
Salut. O cunoștință a murit acum ceva timp. Vinerea trecută a fost găsit în cadă, umflat. Era mort. E vorba de un domn de vreo 70- 80 ani. Un atac cerebral. acesta a fost incinerat căci așa a...? (mai mult)
De unde a venit apa aia de la Potop? Si unde s-a dus?
Avand in vedere ca religiile protestante si neoprotestante au aparut tarziu, iar religiile ortodoxa si catolica au fost primele din cultul crestin, intreb: De ce Dumnezeu a permis modificarea bibliei...? (mai mult)
De ce Dumnezeu nu îngăduie să ne cunoaștem momentul morții?
Satana e dusmanul zeului iudeo-crestin-musulman?
Ce parere aveti despre evanghelia lui Baraba, care atesta ca Iisus nu a fost crucificat? Conditii de participare la discutie: - limbaj adecvat(fara insulte, fara indicii de ego sau superioritate nejustificata). ...? (mai mult)
De mult timp, cunosc o- biserică nondenominaționistă pe- care am vizitat- o întâmplător, iar de atunci și până acum, m- am lipit oarecum de comitetul de primire! Mai exact de pastorul actual,...? (mai mult)
A avut cineva premoniții, credeți în existența lor?
Pentru atei: Ce urmăriți cu propaganda pe care o faceți aici? Întoarceți creștinii la ateism? Primiti recompense? Vă simțiți bine scriind împotriva religiei? Care este motivul pentru care...? (mai mult)
Care este diferenta dintre religia Catolica si Ortodoxa?
Cum puteți dovedi că religia este falsă? În general ma refer la cea creștin ortodoxă
Cum pot spune preotului la spovedit ca m-am uitat la poze si filme nude pentru ca nu stiu cum sa ma adresez. Ma puteti ajuta?
Pamantul avea aceeasi dimensiune cand au fost creati Adam si Eva?
In ce zi a creat-o zeul iudeo-crestin-musulman pe Eva?
În cele ce urmează a fi scrise, vreau să împărtășesc experiența pe care am avut- o pentru prima oară în timpul unei mici adunări de grup, a unei celule creștine la o biserică nondenominațională...? (mai mult)
Rugăciuni scurte, frumoase si usor de memorat?
Am o întrebare pentru românii care locuiesc sau au locuit în Spania. Sunt spaniolii un popor religion în general? Mă refer la catolicii tradiționali, mai ales cei din zonele mai rurale sau periurbane....? (mai mult)
Zeul iudeo- crestin-musulman e omniprezent? Si ce inseamna asta?
E pacat sa port verigheta daca nu sunt casatorita si nu am nicio relatie? Imi doresc f tare dar viata nu e cum visam
Unde scrie In Biblie de judecata de apoi? In afara de ''Apocalipsa''? Ca trebuia sa existe si inainte ideea de judecata. Si ''Apocalipsa'' e o idee inventata ca sa pacaleasca lumea si sa se supuna, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!