Cei mai activi useri din categoria Religie pe 2 Februarie 2025 sunt:
De unde stiu popii ca cutare e sfant? Numai daca ii fac ei.
Bărbații trans au voie să meargă pe muntele Athos?
Zeul iudeo-crestin-musulman are parinti?
Salutare, Credeți că există rai și iad? Dacă nu considerați că oameni indiferent de faptele lor ajung în același loc după moarte?
Salutare, Considerați că religiile sunt un mod de control a populației? Dacă da, credeți că acest control are un efect pozitiv sau negativ asupra vieții unui om?
Respectiv la credinta in divinitati/supranatural. Care sunt mai creduli/credinciosi in general barbatii sau femeile? Si e adevarat ca dupa o anumita varsta (in special la batranete) multi oameni chiar...? (mai mult)
Biblia este o acumulare de idei/povesti scrise de niste grupuri islamice acum 2mii si ceva de ani, cu scopul de a induce ideea unei singure si unice divinitati mondiale (la momentul acela fiind multe ...? (mai mult)
Am visat un vis, eram într- un loc in care oamenii erau imbracati foarte eleganti, altii in costum purtau cercei, lanturi și erau care mai de care foarte aranjați. Brusc visul ma transporta in alt...? (mai mult)
A impune crestinismul cu sabia este un semn de iubire?
De ce catolicii si ortodocsii nu sarbatoresc pastele in aceeasi zi? Inteleg ca i diferenta de calendar, dar Iisus nu a fost rastignit de 2 ori.(prima oara si apoi o saptamana mai tarziu).
Cum vă închipuiți că ar fi arătat lumea fără religii?
E Corect ASA? Ego bOY, prin ochii fiecăruia! 09/06/2022 Prin ochii fiecăruia este precum Adn lor recepționează împrejurul comun, dar cu mici, sau mari diferente de observație, referitor...? (mai mult)
Hello Guys, E o intrebare care are si alte elemente in afara de religie, dar na, am spus ca e o categorie potrivita. Mi s- a parut mereu interesant ce se intampla la Ierusalim cu Lumina Sfanta....? (mai mult)
Cine le da putere astora care fac farmece?
Din egoism pentru faptul ca hotii de la Cazino mi- au furat banii in 7 ani de munca am decis a schimba religia si a infiinta una proprie cu care sa ma trezesc in gand in fiecare dimineata fericit. Ce...? (mai mult)
De ce i-a mintit Dumnezeu pe Adam si Eva ca vor muri daca mananca din pomul cunoasterii?
Ce rol are Satana in Iad?
Daca in Biblie scrie clar si chiar Dumnezeu spune ca omul nu e decat carne pacatoasa de ce cred crestinii ca sunt suflete sau duhuri?
De ce nu se duc oamenii in rai sau in iad fara sa moara? Adica fizic.
Cum e Iisus acum? Materie sau spirit?
Cand vad ce fac si cum sunt unii oameni parca ma bucur ca vor muri intr- un final. E un lucru bun sau nu? Stiu ca se zice ca Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului dar eu nu cred ca e asa. Chiar El spune...? (mai mult)
De ce nu patesc catolicii nimic daca muncesc pe 12 iunie de Rusaliile ortodocsilor? De ce nu patesc ortodocsii nimic daca muncesc maine de Rusaliile catolicilor?
De ce uraste zeul iudeu ateii? Ca si el e ateu.
Care e vointa lui Dumnezeu?
De ce îi judecă pe ortodocși atât de mult penticostalii și de ce cred ei că numai ei vor fi mântuiți? Și, de asemenea, de ce cred ei că Dumnezeu i- a trimis? Din câte am învățat, religia...? (mai mult)
Cum e religia neoprotestanta? Sunt habotnici?
Cate zile a durat pana cand Adam le-a dat nume tuturor animalelor?
Cine a compus Psalmul 40, 9?
"Fratii mei ortodocsi sunt ultimele bastioane care apara pe acest pamant dumnezeiasca si sfanta scriptura a tatalui ceresc". Stiu ca sunt multi credinciosi pe aici, asa ca va intreb ce parere aveti...? (mai mult)
Unde au disparut cadavrele de pe urma potopului? Ca trebuia sa fie Pamantul plin de cadavre.
Prin ce se mantuieste un om? Prin credinta sau prin fapte bune?
Ce se intampla daca ma inchin la inorog pe drum? Si in public.
De la o perioada, in gand imi vine „Daca nu te inchini se va intampla (un lucru rau)". Faza e ca ajung sa ma inchin pe zi si de 200 de ori, in momente in care trebuie sa fiu concentrata vin ganduri...? (mai mult)
De ce a fost nevoie de 40 de zile si 40 de nopti ca sa inunde Pamantul zeul iudeo- crestin- musulman? Si cu ce cantitate de apa pe metru patrat a plouat? La acadieni potopul a durat 7 zile si 7 nopti si...? (mai mult)
Exista vreun expert in spiritism pe aici?
De ce Adam si Eva nu au scris manuale de biologie, ca sa nu ne mai chinuim sa descoperim chestii? Barbosul trebuia sa-i invete
Din punctul de vedere al religiei Crestine Ortodoxe, e pacat sa nu ai copii?
Voi unde L-ati cautat pe Dumnezeu de spuneti ca nu Il gasiti? Doar in Biblie?
Care e viziunea voastra despre Dumnezeu? Ce credeti despre maiestatea Sa?
Unde scrie in Biblie ca Satana e rau?
Cum arata zeul iudeo-crestin-musulman? Ca un om, ca o maimuta, ca un caine, sau?
De ce considera crestinii ca Isus nu a avut si el femei, pofte sexuale? Eu cred ca a avut ca orice barbat normal si intreg la minte.
Buna ziua! Eu am o matusa care a trait acum multi ani cu un frate de al sotului meu, care a si decedat. Ei doi au fost cununati doar de preot. Dilema mea este ca se apropie nunta noastra si nu stiu daca...? (mai mult)
Întrebare în mod special pentru creștini! Nu vi se pare un fel de cerșetorie mascată, atunci când cei desemnați de "pastor" vin / trec printre rândurile celor adunați la "biserică" cu,...? (mai mult)
Stie cineva un preot in genul Daniil Horga? Unde se poate gasi un astfel de parinte?
De ce nu intelegeti ca Dumnezeu poate nu are nicio legatura cu Biblia, dar voi atribuindu-i lui una sau alta nu faceti decat sa va indesati carbuni pe cap?
Zeul iudeo-crestin-musulman e impotriva avorturilor?
Nu vi se pare ca aici e vorba despre Ezechia. Si aici nu e despre Iuda ca persoana, ci ca regat. http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=56&cap=5 si ...? (mai mult)
Zeul Iudeo-crestin-musulman e impartial?
Cand va veni ziua infricosata a Dumnezeului Atotputernic cand toti cei rai si rele vor pieri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?