Cei mai activi useri din categoria Religie pe 2 Februarie 2025 sunt:
D.p.d.v religios omorul săvârșit în legitima apărare sau de un polițist care ucide un răufăcător care încearcă să scape, poate fi considerat păcat, încălcând porunca a 6- a? Sau porunca...? (mai mult)
De ce crestinii habar nu au cine e Satana? https://prnt.sc/vcIJa03Pgapk
Undeva într- un loc niște oameni au nevoie urgentă de medicamente, cineva are aceste medicamente dar nu vrea să le dea și le ține închise. Un om se hotărăște să le fure. Însă furtul este ...? (mai mult)
Cati metri in inaltime avea turnul Babel?
Dragi creștini, când aveți probleme sunați la salvare, politie sau spuneți că "așa e voia domnului"?
De ce le iau crestinii liberul arbitru bebelusilor la botez? Parca Barbosul v-a dat liber arbitru, nu?
Daca biserica considera că embrionii sunt oameni, de ce nu le fac înmormântări ca la carte? Macar in cazul unui avort spontan. Ați merge la înmormântarea unui embrion? Nu fetus
Am fost azi intr-un cimitir unde sunt eroi si am vazut ca generalii au poza si numele lor pe spate nu in fata, de ce?
Ce au mancat Noe si animalele dupa potop? Ca se stie ca dureaza ceva pana sa rasara ceva in pamant. Si cum hranea Noe animalele? Unde depozita fecalele, urina, etc? Dura ceva timp pana sa dea de mancare...? (mai mult)
Cine e seful Bisericii Ortodoxe?
Oare Dumnezeu se uita la noi si la ceea ce facem cum ne uitam noi la filme?
Ce rost mai avea arca? Ca Barbosul a zis clar ca distruge si Pamantul.
Ce insemna daca imi place sa "calc pe cadavre"? :D
Întrebare pentru creștini! În * cele ce urmează a fi scrise vreau să împărtășesc cu voi faptul că sunt profund indignat și stupefiat, la adresa bisericilor neoprotestante! La ...? (mai mult)
Maria Dragomiroiu se lauda ca ar fi vorbit cu Maica Domnului, ce parere aveti? Eu zic ca o visat sau are vedenii.
Salut TPU. Sunt un adolescent care este la liceul de arta și îmi place sa desenez. Am o biblie si stateam si ma întrebam dacă ar fi păcat dacă as desena in ea peste pagini desenele mele ca si un ...? (mai mult)
Două întrebări: 1. De ce unii oameni aleg ca după moarte să fie arși la crematoriu în loc de a fi înhumați? Ce motive stau la baza acestei alegeri? 2. De ce americanii au pietre funerare...? (mai mult)
Sa zicem ca zeul biblic exista. L- as pune sa imi explice urmatoarele lucruri: Unde sta/se ascunde/locuieste? Care e scopul vietii? Cine/cum l- a creat/format/nascut? El a creat tot universul? Daca...? (mai mult)
Este masturbarea un pacat?
Vechile legi ce le-a dat însăsi Dumnezeu erau greșite? Poate Dumnezeu sa greșească?
Salut, Stiti vreun site/aplicatie creştina de socializare sau in care sa ai ocazia sa-ti faci noi prieteni? (ma refer strict la prietenie, nu la dating)
In ce zi a murit Iisus pe cruce?
Buna, deci stiu ca ce întreba acum poate credeti ca zic la misto dar zic adevarat pe bune: știți ca scrie în blibie, cred ca Dumnezeu a zis ca daca iubim pe cineva mai mult ca pe el ni- l v- a lua,...? (mai mult)
Cine va depune marturie impotriva voastra la judecata lui Dumnezeu? Ce rele ati mai facut?
De ce este bine sa ai frica de Dumnezeu?
Caracterizați personajele din noul testament cele mai importante din punct de vedere psihologic? Sa vedem cine are habar de Biblie
Sunt lucruri sau minuni care v-au făcut sa credeți ca sunt de la Dumnezeu?
Intrebarea mea este doar pentru crestinii ortodocsi. De ce nu se citeste Psaltirea in Saptamana Luminata?
Dacă am fost dezlegat de către duhovnic sa primesc Sfânta Împărtășanie, dar într- un moment de neatenție, în noapte de dinaintea primirii Tainei (deci, după ce m- am spovedit), am comis ...? (mai mult)
Ce inseamna ''jertfa''?
Are ceva dacă spal maine haine? A 3-a zi de paște? Am neaparat nevoie
Și penticostali spun "Hristos a înviat"?
Și pocăiți spun "Hristos a înviat"?
Ce face un profet?
Poti sa traiesti fara ''suflet''?
Ce inseamna viata vesnica? Ca nu mai mori?
Unde a fost prima venire a lui Isus?
Buna ziua intrebarea este pentru cei ce sarbatoresc pastele voi in sambata mare la 12 cand treceti in duminica INVIERII nu simtiti asa o BUCURIE speciala? Adica eu personal in VINEREA MARE nu stiu parca...? (mai mult)
Fratilor! Pentru toti cei ce il iubesc pe Hristos, cred in numele Lui si este Mantuitorul lor. El este viu si cu toti stiim ca intr- o zi se va intorce sa ne ia acasa. Astazi este o zi in care majoritatea...? (mai mult)
Astazi sunt si la pocaiti pastile? Si daca da, la ei se zice Hristos a inviat?
Hristos a înviat! Azi am fost sa iau lumina și prima data s- a stins din cauza vântului și neatenției. Când am ajuns în casa și nu lua foc, am pus dezinfectant și bunicul a aflat și a stins ...? (mai mult)
Buna ziua pentru voi ce n seamna SFINTELE PASTI? Multumesc paste fericit Hristos a inviat!
Ce parere aveti despre alaturarea ideii de nationalism la religie? Preferabil sa nu raspunda ateii.
Salve! Ce părere aveți despre cărțile apocrife ale Bibliei? Îndeosebi despre cele ale Noului Testament.
Popii evrei il cunosteau pe Jesus? Si unde l-au dus pe Jesus dupa ce l-au prins?
Tin sa va anunț ca Iisus e mort pe cruce, azi fiind joia mare, practic tot ce înseamnă creștinism consta în aceste zile, dacă nu învia oare ce făceau ucenici? Dispărea creștinismul? Fără răspunsuri...? (mai mult)
De ce se face atat de multa propaganda impotriva Bisericii in orele de istorie din scoala, acuzand- o de o așa numita "oprire a progresului" si punandu- i in carca diferite chestii organizate de guverne?...? (mai mult)
Ce părere aveți despre cartea lui Enoh. Este o carte din biblie care a fost interzisă. Ce credeți este reală? Dau funda
De ce trebuie sa te spovedesti?
Intrebare pentru cei care cred in existenta raiului si a iadului. Dupa voi, credeti ca e corect ca un om care a fost rau toata viata sa mearga in iad si unul care a fost bun toata viata sa mearga in ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!