Cei mai activi useri din categoria Religie pe 2 Februarie 2025 sunt:
Ce fel de lemn a folosit Noe la construirea arcei?
Salut TPU, auto-mutilarea (taieturi provocate intentionat de catre o persoana) se considera pacat?
Acum câțiva ani, cineva a încercat să mă atragă într- o chestie imorală, ceva ce nu mai făcusem până atunci. Era vorba despre un bărbat. Căsătorit. Mă cunoștea de mai multă vreme și...? (mai mult)
Credeți în rai și iad? Mi se pare cam cusut cu ață albă pentru o persoana culta, cu studii superioare și gândire modernă, poate greșesc. Nu zic că persoanele foarte credincioase sunt înapoiate...? (mai mult)
E păcat sa te masturbezi în săptămâna mare? Dacă da, care sunt consecințele acestui fapt?
Salutări. Săptămâna aceasta țin post, Citesc Paraclisul Maicii Domnului de ieri am inceput și astăzi tot de la 00 incep, voi ce ziceți este bun pentru a face o prietenie cu o femeie sa fie ...? (mai mult)
Ce părere aveți de Sadhguru? Am auzit că vine în România, dintr-o reclamă de pe YouTube!
Ce nu ai voie să bei in săptămâna mare?
Eu sunt de părere că Iudaismul, Creștinismul și Islamul sunt 3 religii henoteiste și pseudo- monoteiste. Henoteismul presupune închinarea la o singură divinitate care este singura și adevărata...? (mai mult)
De ce sarbatoresc crestinii pastele? De ce sarbatoresc un genocid? Nu vi se pare ca uciderea pruncilor de catre Irod a fost plagiat din Vechiul Testament? Ma refer finalul celor 10 plagi
Toti credinciosii se roaga pentru sanatate, dar nici unul nu se roaga ca sa il ia zeul lui in rai la el. Oare de ce?
Intrebare pentru crestini: de ce nu-i iubiti pe Satana si pe Pacat? Ca asa scrie in Biblie. Scrie ca trebuie sa-i iubiti si sa le faceti bine, sa-i binecuvantati, etc
Daca Iisus Hristos a înviat din morți înseamnă că viață după moarte exista și putem sa speram toți pe bune la ea, nu-i așa?
Paște fericit tuturor romano- catolicilor, unitarienilor, evanghelistilor (de toate felurile), reformatilor, protestantilor, luteranilor si altor confesiuni care il serbeaza azi! Si Florii cu bucurii...? (mai mult)
Cate animale a luat Noe pe arca din fiecare specie?
Cand a fost Satana alungat din rai?
De ce nu oprește Dumnezeu războiul din Ucraina și de ce ne lasă să suferim in boli incurabile sau grele? De ce există atâta suferință pe Pământ? Și nedreptate.Si inegalitate.Și lăcomie.Și...? (mai mult)
Când doctorii nu mai au ce sa îți facă ce faci? La cine sau la ce sa apelezi?
Ce parere aveți de asta? https://www.elefant.ro/conversatii-cu-dumnezeu-set-revizuit_221683b0-29a1-49c2-b621-55a24b45fd3f
Sa speram sau nu la viața după moarte?
Cum pot sa am parte și eu de o vindecare divină căci medicii nu pot sa îmi facă prea multe?
De ce nu pot sa Îl visez pe Dumnezeu sau pe Iisus? Îmi doresc sa Îl visez și să îmi răspundă la o întrebare personala ce mă frământă și întristează de mult timp.
Poate sa îmi răspundă Dumnezeu în vis? Mereu Îl întreb ceva personal despre viața mea. Sau poți cumva vorbi cu Dumnezeu și El sa îți răspundă la frământările tale într- un anume fel? ...? (mai mult)
Voi l-ați găsit pe Dumnezeu? Cum ați găsit drumul vostru sau calea voastră spirituala?
Cum îl pot găsi pe Dumnezeu în viața aceasta? De multi ani tot Îl caut și nu l-am găsit, nu simt că l-am găsit.
Sa imi explice si mie cineva ce e 'sufletul', ce face, ce gandeste, etc?
Această întrebare este adresată vouă. De ce unii dintre voi afirmați că nu există Dumnezeu din cauza faptului că (unii) suferiți de boli incurabile sau a diverselor necazuri prin care treceți? ...? (mai mult)
Oare robotii ne vor considera zei? Ca doar i-am creat. Si se stie ca, creatorii sunt mai puternici decat creatiile lor
De ce nu vor crestinii sa scape de pacatul originar?
Evanghelistii se cunosteau intre ei, se cunosteau cu Iisus, etc?
Englezii si americanii sarbatoresc "Good Friday", ziua cand a fost rastignit Iisus, si va reinvia 3 zile mai tarziu. In Romania, noi sarbatorim rastignirea lui Iisus? Eu tot ce aud este despre Florii,...? (mai mult)
Bună! După cum bine știm toți, natura suferă și resursele devin tot mai limitate. Vreau să aduc în vedere că cultura creștină promovează superioritatea omului față de animale și față...? (mai mult)
Buna. Știe careva cum caut sau lăsați- mi un link daca se poate. Că am căutat pe google calendar ortodox am găsit nu zic, nu dar caut Calendar Ortodox cu toate slujbele + ce cântece se vor ...? (mai mult)
Să vorbim un pic despre sfinți. Cum credeți că acei oameni din Biblie și nu numai, au ajuns la gradul de sfințenie? Au devenit, prin înfrânarea poftelor, rugăciune și credință sau așa...? (mai mult)
Este păcat dacă un cuplu căsătorit întreține relații sexuale protejate?
Când se folosește formula de salut "Hristos a înviat"?
Dacă Dumnezeu este atotștiutor înseamnă că El știe ce decizie voi lua eu mâine. Inseamnă că eu astăzi mai sunt liber de decizia pe care o voi lua- o eu mâîne!? Atunci unde mai este liberul...? (mai mult)
Eu sunt catolica si logodita cu un tip penticostal. In viitorul apropiat dorim sa ne casatorim, insa nu stim daca casatoria mixta este posibila. Am vazut peste tot ca cea de tip "catolic cu ortodox" este...? (mai mult)
Ce părere aveți, este ateismul un sistem de credințe, o religie sau nu? Argumentați.
De ce credeți că până acum, nimeni nu a publicat o înregistrare cu Prohodul Domnului necenzurat? Unii scriu în mod deceptiv, că înregistrarea lor este Prohodul Domnului necenzurat, dar totuși...? (mai mult)
Salve! Ce părere aveți de utilizatorii care își protejează excesiv religia (sau ateismul) și care încalcă opiniile celorlalți utilizatori? Și care răspund pe lângă subiect, găsind tot timpul...? (mai mult)
Cei 144.000 sunt martirii din timpul necazului cel mare; sau martirii creștini de-a lungul istoriei de la moartea și învierea Lui Iisus Hristos?
Buna, maine vreau sa merg la biserica. Pot sa merg oare la oricare? Sau trebuie sa fiu inscrisa?
Are vreo relevanță ce religie ai? Si daca vrei sa îți schimbi religia în care te-ai nascut, e păcat?
Revin și eu cu o întrebare foarte serioasa, vreau să răspundă oameni serioși, fără mișto. De când merg la biserică de 2 luni, participând la fiecare slujba îmi intrase un cântec in cap...? (mai mult)
Dacă conform religiei Adam și Eva au fost primii oameni și din ei s- a perpetuat specia umana, cum s- a întâmplat de fapt asta? Copiii lor, frați fiind, nu ar fi avut voie sa se imperecheze, ...? (mai mult)
Cum se pot atrage spiritele, indiferent de natura lor? Exista obiecte care atrag spiritele din jur (ca un magnet)?
Este păcat dacă mă voi căsători cu o fată din altă țară?
E adevărat că trebuie să țin post 3 zile după ce m-am împărtășit?
În antichitate copiii nebotezati aveau o denumire, aceea era?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!