Cei mai activi useri din categoria Religie pe 2 Februarie 2025 sunt:
Salut! Zilele astea eu si sora mea am fost invitati de o prietena la botezul ei. Problema este ca prietena noastra e baptista si noi catolici si habar n- avem cum ar trebui sa ne comportam la un astfel...? (mai mult)
Este adevărat ca cei care se sinucid retrăiesc acel moment iar și iar? Ajung în iad? Sau sunt doar povesti?
Stie cineva ce inseamna acest semn pe o cruce? Mi se pare cam ciudata si nu am mai vazut acest semn o are un membru al familiei. https://ibb.co/y87L4tn
S.O.S Bună TPU! Știe cineva unde descarc Psalmii lui Solomon în limba română? Vă rog frumos, am nevoie cât mai repede posibil. Mulțumesc anticipat! Fundiță
Am auzit ca dupa ce te împărtășești nu ai voie sa te speli pe maini. E adevarat?
Bună, am o întrebare, ce spune Biblia despre a da spre adopție un copil nou născut? Este păcat mare? Se mai poate ierta?
Bună! Nu vreau să fiu luată la mișto pentru întrebarea asta, deci vă rog să răspundeți cât de serios puteți. Este un păcat dacă cineva își schimbă religia pentru căsătorie? Adică...? (mai mult)
Salutare. O intrebare mai ciudata pentru unii. Imi doresc sa ma pocaiesc, dar simt ca nu pot, nu stiu cum sa ma explic. Intrebarea mea este la ce fel de biserici trebuie sa ma duc? Care sunt bisericile...? (mai mult)
Daca Dumnezeu exista (cu toate ca nu ar avea o forma fizica) are o anumita personalitate? Personalitatea este un trait atribuit tuturor entitatilor, fie pamantesti, sau nu, fie inteligente sau nu, ...? (mai mult)
Buna seara, de ce au popii barba?
Care din citatele mele va plac? Raspundeti cu a, b, c, etc. (Citind citatele celebre ale unor savanti atei mi- a venit si mie ideea de a scrie cateva, va las pe voi sa decideti: a) Cea mai mare...? (mai mult)
Am o întrebare puțin mai delicata. Am un prieten care îmi atinge părțile sfinte ale corpului. Ar trebui sa ma îngrijorez? Sa fiu sincer…. imi place mult deci nu știu cum sa reactionez
Pot spala haine duminica? Nu sunt de nici o religie și nici la biserica nu merg.
Masturbarea este un pacat?'
Masturbarea este un pacat?"
Ma tot gandesc cum poate crestinismul sa fie considerat o religie monoteista. Ca mereu, religiosii se roaga ba la Isus, ba la fecioara maria, ba la nu stiu ce sfant, dupa se duc la moastele nu stiu cui,...? (mai mult)
Cum multi spun ca Dumnezeu e o entitate fara gen, deci nu e nici femeie nici barbat (desi multi se refera la el/ea ca si Tatal, El, Lui, etc.), inseamna ca Dumenzeu e non- binary, deci in concluzie...? (mai mult)
Salut TPU! Daca cred ca sunt ateu si nu cred in nici un "zeu, dumnezeu sau vreo divinitate, ce credeti? Tin sa mentionez ca nu-mi pasa ce zic altii de mine vreau doar sa stiu niste pareri.
Recomandați carti bune despre teologie ortodoxă. Dau funda!
Cine-a scris Biblia?
Daca simt ca sunt ateu si nu cred in nici o divinitate credeti ca e rau?:))
Salut TPU! Daca am facut ceva iar o persoana draga mie mi- a spus sa spun ca daca am facut acel lucru sa nu ma mai trezesc dimineata iar eu am spus- o stiind ca am facut acel lucru, ce se poate intampla,...? (mai mult)
Avand in vedere faptul ca Dumnezeu e fara de inceput si fara de sfarsit, inseamna ca e nemuritor si are energie infinita.Cum justificati sintagma"s- a odihnit de toata lucrarea lui".Are nevoie Dumnezeu...? (mai mult)
Te iarta si te mai ajuta Dumnezeu daca il injuri?
Am fost azi oprit pe strada de o tipa tinerica si destul de frumusica care mi- a inmanat o revista. A refuzat sa ia bani pe ea. I- am multumit, am bagat- o in geanta si am plecat spre casa. Cand am ajuns...? (mai mult)
Totul despre biserica primară. Cine a înființat-o?
Preotul meu ma împărtășeste chiar daca am păcătuit cu trupul, având un iubit. A zis ca trece cu vederea faptul ca am un iubit si păcătuiesc, dar sa merg si eu duminica la slujbe, sa tin post...? (mai mult)
Salutare TPU! Acum ceva timp, m- am trezit cu doua femei la poarta. Una dintre dansele eram imbracata bine decent, gen cum ar fi imbracata o profesoara, cealalta la fel doar ca avea si ceva- n cap,...? (mai mult)
Iisus a fost alb sau negru? Eu stiu că a fost negru
Ce părere v- ați face despre o fată care în tinerețe a avut și păstrat principii religioase în ceea ce privește sexualitatea și alte aspecte, asta cu voia ei, fără să fie constrânsă de...? (mai mult)
Salut! De vreo 3 zile am inceput sa am vise ciudate: amputam oameni si purtam un costum de doctor peticit. Si dupa, m- am vazut pe mine: purtam doar pantaloni, in spatele meu era un fel de demon care...? (mai mult)
Care cult religios recunoscut de stat previne inrolarea in armata in caz de razboi sau asediu? Cum te poti alatura acelui cult intr-un mod recunoscut de stat?
Multi spun ca Iisus nu a simtit niciodata ura pentru vreo persoana, dar pe diavol l-a urat?
În ce data pica Pastele anul acesta!?
Am intretinut recent relatii sexuale chiar daca nu m-am casatorit. Mai pot sa ma pocaiesc? Mi-e rusine sa ii spun preotului la spovedire.
Bună! Am mai pus acum câteva zile o întrebare în legătură cu gândurile. Am înțeles ca Dumnezeu e lângă mine și ca întotdeauna a fost și va fi și am înțeles ce inseamna hula impotriva Duhului...? (mai mult)
Salut TPU. De ce dumnezeu ma uraste? Mai are rost sa ma rog si sa ma pocaiesc tinand cont ca nu sunt iertat?
Salut, uite o contradictie in biblie destul de apasatoare, in Matei 28:1- 5 au mers 2 persoane la mormantul lui Iisus, in Marcu 16:1- 5 au mers 4 persoane la mormant, in Luca 24:1- 10 au mers 5 persoane...? (mai mult)
Salutări, am și eu o întrebare. Îmi place să merg la biserică, să mă rog, doar că nu știu ce rugăciune este bună și puternică, de pe internet nu prea am încredere. Și dacă am o ...? (mai mult)
Cine stie exact unde Slujeste Parintele Amfilohie Branza!? Sunt curios...stiu ca nu mai slujeste la Manastirea Diaconesti!
Ce parere aveti despre ciudatii si fanaticii care sustin cu ardoare faptul ca romanul Harry Potter al lui J.K. Rowling instiga la ocultism? Mie mi se pare ca sunt oameni incapabili sa inteleaga ce citesc,...? (mai mult)
Daca acest asa zis Dumnezeu pe care vad ca multi il lauda si il idolatrizeaza chiar exista si e atotputernic, asa cum spun multi, de ce nu face nimic in legatura cu acest razboi? Nu ar trebui Dumnezeu...? (mai mult)
Ma confrunt cu gânduri necurate de hula despre Dumnezeu, Iisus, Sfânta Maria și despre crearea Pamantului(hula împotriva Duhului Sfânt și nu mai știu daca am făcut cu voia). Au apărut când ...? (mai mult)
Credeti ca inceperea razboiului este un semn ca Sfarsitul lumii acestea este aproape? Ma refer din perspectiva Bibliei. Care ar fi semnele cronologice care trebuie sa se intample? Vad crestini spun ca...? (mai mult)
Este păcat să ai o poveste de dragoste platonică cu soția altcuiva?
De ce lumea este rea? Dumnezeu ne dă războaie ca suntem rai? Hai sa fim mai buni
La ce varsta iti poti alege religia pe care sa o urmezi si zeu propriu? :)) :))
Dumnezeu exista? Si să îmi arăți dovezi... Am văzut că uni sunt țărani vorbiți frumos...
Credeți în ideea unui Dumnezeu razbunator? Mă uit la south parc(k) și practic își bat joc în ultimul hal, cautati pe net God south par(k), chiar și Iisus are o emisiune tv. Totusi creatorii acestui...? (mai mult)
Are cineva informatii concrete despre ascensiunea in 5d si deschiderea lui kundalini? Vreau sa aud ceva nou nu doar informatiile de pe net si daca cineva a reusit sa ajunga acolo, 5 d sau 12 d, sau 78...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!