| mODIN a întrebat:

5 intrebari la rand despre Illuminati! Ce naiba? Nu va dati seama ca e doar o inventie facuta de oameni foarte paranoici?

4 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

...şi te-ai gândit să mai adaugi una?

| sublime89 a răspuns:

Da, si pe mine ma exaspereaza deja. Asta se intampla intr-o societate in care adevarul nu conteaza.

| Mayar a răspuns:

Illuminati nu exista, masoneria da, illuminati, nu, si e o mare diferenta intre cele doua : "Ordinul Iluminaților a fost o societate secretă fondată la 1 mai 1776, în Ingolstadt (Bavaria de Nord), de Adam Weishaupt[1], care a fost primul profesor de drept canonic de la Universitatea din Ingolstadt[2]. Mișcarea era formată din liber-cugetători, liberali, republicani (deci antimonarhici) și pro-feminini, recrutați din lojile masonice din Germania, și a urmărit să promoveze perfecționismul prin intermediul școlilor de mistere. În 1785, ordinul a fost infiltrat, dezbinat și suprimat mai întâi de către guvern bavarez pentru un presupus complot și apoi în întregul stat (Reich) german. Acuzația adusă a fost aceea că scopul ordinului este să răstoarne toate monarhiile și religiile de stat din Europa."

Deci NU MAI EXISTA ILLUMINATI! Macar atata sa stiti! Se numesc masoni - masonerie.
Ei au in cap ideea de a controla lumea, deci desigur ca incep cu fiintele tinere, crude care pot fi usor manipulate. Cauta pe internet. Sunt atatea documente scrise pentru a fi predate in scolile masonice, sau carti scrise de masoni ajunsi la un grad destul de inalt. Cauta si o sa gasesti atatea, incat nici nu o sa iti ajunga timpul sa le citesti!

Nu stiu cum de voua vi se pare un mit, cand totul e atat de clar si evident..adica, numai daca esti orb nu vezi, Nu stiu ce sa zic,,,

| Muntgvb a răspuns:

Ei pun intrebari despre Illuminati,iar "iluminatii" insasi fura aurul din Ecuador(poveste lunga si complicata).Da bine,poti sa ma faci paranoic,eu doar am vrut sa fortez o comparatie,asa...Le-as da eu detalii despre Illuminati,dar,"prea greu"...Ce trebuie sa stii despre ei? Ca sunt o banda de satanisti multi-miliardari care ne considera niste animale,de unde rezulta si dorinta lor de a ne controla si ca-si baga simbolurile in ce au ei chef(inclusiv in biserici).Da,acum fa-ma si retardat,asta in cazul in care tot ce am scris eu e interpretat de catre tine drept "teoria conspiratiei".In fine, trebuie sa mai iei si ochii de pe "adevarul politically correct", ca sa vezi cum stau lucrurile de fapt in ziua de astazi.Ce vor ei? Nu mare lucru, numai sa controleze toti oamenii, sa instaureze un stat mondial cu un guvern mondial cu o singura nationalitate si cu o singura religie(ecumenismul).Ce le mai sta in cale? Pai mai sunt 9 state care nu vor sa se bage in asta si mai sunt si "tupeistii" astia ortodocsi cu apocalipsa si cu antihristul lor.Dar lasa ca nu-i problema,ca declanseaza astia si al treilea razboi mondial si dupa aia, gata frate!
Astept jignirile si poate chiar si injuraturile de rigoare, alaturi de unicele si inegalabilele cuvinte "indoctrinatule","mai iesi pe afara","lasa ma religia, nu vezi ce-ti face".La fel de usor poti sa nici nu raspunzi, sa ma lasi in "fanteziile"mele.Decizia este numai a ta.