Cei mai activi useri din categoria Religie pe 2 Februarie 2025 sunt:
Salutare TPU. As dori sa va intreb daca de ex, parintii tai sunt de religie adventista tu cand te nasti esti tot de religie adventista?
Salutare tuturor! Vin cu o întrebare legată de destin. ( Aș dori să răspundă doar cine cunoaște această acțiune sau se află în domeniu!) Nu de mult timp am contactat un clarvăzător (astrolog...? (mai mult)
Ce înseamnă Teologie Ortodoxă Sociala? Este in cadru Facultăți de Teologie La ce se refera?
Traditiile romanesti (de exemplu: capra, ursul, mascatii, etc) nu sunt pagane? De ce oamenii se cred foarte credinciosi, dar vor sa practice traditiile pagane (contradictorii), doar ca sa se simta...? (mai mult)
Poți ierta o canalie? Domnul Iisus Hristos ne învață să ne iubim vrăjmașii! Căci și cei răi iubesc pe cei ce le fac bine, chiar dacă sunt răi în inima lor! Eu știu și am auzit că iubire...? (mai mult)
Ma întristează sa văd atâția oameni îndepărtați de religie și de Dumnezeu. Văd tot felul de întrebări puse la mișto și de răspunsuri la fel de patetice. Aceasta secțiune, este destinată...? (mai mult)
In situația in care, am ascuns cu buna știință un păcat fata de preot și vreau sa îl mărturisesc la următoarea spovedanie, cum va decurge aceasta? Trebuie mărturisite și păcatele săvârșite...? (mai mult)
Buna Ziua! Am revenit curând din Marea Britanie in România și am terminat aproape 12 clase (inclusiv anul curent) care sunt echivalent cu 11 clase in România. Pentru cei care au fost la un liceu...? (mai mult)
Este aproape a doua venire al lui Cristos? Căci Biblia spune ca, "când veți vedea războaie sau vesti de războaie, să știți ca judecata se apropie."
Salut, daca nu aveti ce face si doriti sa cititi pana la capat ms: https://marco.cf/user/dracula/religion/conversation/my-past-experience-with-god/ Ce parere aveti? :)
Salut. Daca un om este îngropat într- o capelă sau oriunde îngrijit, cât va avea corpul in stare ok? In pământ daca ești îngropat ești mâncat de rame etc. Dar ceilalți în câți ani se...? (mai mult)
Am o mică nelămurire. Dețin cartea Buchet de Acatiste ale Maicii Domnului. In ea sunt si Paraclisele Maicii Domnului. Întrebarea ar fi: cum se citesc acestea? Sunt 3 Paraclise: Paraclisul Preasfintei...? (mai mult)
Salut! Daca ma poate ajuta cineva cu programul de proiectie crestina "Dual chanel church projection (sper ca am scris corect)"Daca il detine cineva ....Multumesc frumos!
Doamne ajuta la toată lumea! Am o intrebare, avem o cunostinta care ne tot ameninta ca o sa meargă la biserica sa vorbească cu preotul sa facă farmece pe noi si ceva vrăjitorii, o zis ca vrea sa...? (mai mult)
Pot gasi o biblie scrisă cu cuvinte actuale, nu scriere veche? Și unde?
Eu nu inteleg cum de multi inca mai cred in zei inca? De ce multi nu inteleg ca, ca sa fii o persoana mai buna trebuie doar sa fii ce stii ca e bine si sa nu mai fii fanatic si sa astepti recompense...? (mai mult)
De ce cateodata imi vine in minte sa injur de Dumnezeu din greseala? Adica fara sa vreau ma gandesc la injuratura aia pentru o secunda, e pacat mare nu?
Este adevărat că Biblia Cornilescu e falsă și nu e sfântă? Daca e sfântă de ce atunci când oamenii se duc la tribunal nu jura pe aceasta biblie ci jura pe o biblie ortodoxa? Am găsit pe internet...? (mai mult)
Intrebare numai pentru credinciosii crestin-ortodocsi: Este permis sa ingenunchem la rugaciune in zi de sambata?
Uite o intrebare buna: Care a aparut prima? Stiinta sau religia.
Voi ce credeți despre apocalipsa (din biblie) ce ziceți de semnul fiarei? Despre venirea Domnului?
Voi ce înțelegeți din versetul acesta : Isaia 3:5 Oamenii se vor asupri unii pe alții unul va apăsa pe celălalt fiecare pe aproapele lui, tânărul va lovi pe cel bătrân și omul de nimic pe ...? (mai mult)
Voi ce credeți, un om care a practicat curvia și preacurvia în trecut Dumnezeu îi iartă?
Doamna din video se incadreaza la porunca a 3- a sau doar la prostie? https://www.activenews.ro/stiri/NU- LUA- NUMELE- DOMNULUI- IN- DESERT.- O- comedianta- care- ii- ironiza- pe- nevaccinati- s- a- prabusit-...? (mai mult)
Nici măcar Iisus nu a dat cu piatra,iar romanii judeca,critica, bârfesc, jignesc toată ziua, deci asta e credința românească?
Va salut. Am zis cu mana pe o biblie sectară :"Daca mai fac păcatul malahiei sa îmi dea Dumnezeu cancer" asta e jurământ sau promisiune in fata lui Dumnezeu? Am încălcat asta de vreo 10 ori, ...? (mai mult)
Despre Isus se stie clar ca a baut alcool, dar intrebarea este: Dumnezeu a baut? Crestinii cei mai extremisti, spun ca Dummnezeu este duh, ca nu mananca si nu bea, dar ei uita ca Biblia spune ca Dumnezeu...? (mai mult)
Există vreo diferență între slujbă și liturghie?
De ce multi preoti din Romania au denumiri in limba Greaca? Chiar sunt greci sau sunt impostori?
Am o intrebare pentru credinciosi. De ce unii continua sa creada in Dumnezeu daca au parte numai de nenorociri? Si de ce Dumnezeu asta se incapataneaza ca sa le dea unor persoane bune numai suferinte?
Căci ce- i foloseşte omului să câştige lumea întreagă, dacă- şi pierde sufletul? Sau ce ar putea să dea omul, în schimb, pentru sufletul său? Marcu 8:36- 37 Cum intelegeti voi acest...? (mai mult)
Matei 24 : 15 15 De aceea, când veţi vedea „urâciunea pustiirii", despre care a vorbit profetul Daniel, stând în locul sfânt – Se referă cumva la o persoană sau la un fenomen (comportament)?...? (mai mult)
Cine sunt Carismaticii, cum arată și care e felul lor de a fi / comporta?
DE CE OARE LA MAJORITATEA POSTARILOR RELIGIOASE DE PE YOUTUBE CU MINUNI SI FACATURI, COMENTARIILE SUNT DEZACTIVATE? Iar cand urmaresc un clip destre stiinta, tehnologie sau filosofie fiecare are dreptul...? (mai mult)
De ce Dumnezeu este "nedrept". Adică unii oameni sunt perfecți sănătoși, au de toate, iar alții se nasc cu defecte.
Iisus era o persoana iubitoare si apropiata in general de persoane?
Bună! Știu că o să sune ciudat și mă aștept la multe comentarii de hate. Dar am o întrebare. Știe cineva să îmi zică dacă manifestez păcătuiesc în fața lui Dumnezeu? Am auzit versiuni ...? (mai mult)
Hei! Păcătuiesc în fața lui Dumnezeu dacă manifestez?
Eu nu inteleg o chestie din tot filmul asta cu apocalipsa crestina. Sa zicem ca Anticristul, Satana sub in forma de om, chiar o sa vina pe pamant si o sa- i subjuge pe oameni, dar asta nu va dura mult...? (mai mult)
Buna ziua, aveți un numar de telefon de la un vas de lucru de religie penticostal?
Credeti ca exista/aveti suflet? Daca da, unde credeti ca e localizat acesta? Eu unul nu vad nimic mai mult decat impulsuri electrice neuronale din creier fiind interconectate cu sistemul nervos s- a.m.d. ...? (mai mult)
De ce se zbat atatia oameni pentru putere? Nu stiu ei ca sunt ca o furnica inainte Dumnezeului Atotputernic si vor fi facuti de ras?
Sunt foarte aproape de imparatia cerurilor. Mai am un pas pana acolo. Intrebarea e cum sa nu ma clatin si sa nu cad la ultimul pas?
Iisus ii considera pe apostoli prietenii sai?
Credeti ca iadul este un loc, o stare sau ca nu exista?
Credeti ca Iisus era o persoana suparacioasa? De exemplu daca nu erai de acord cu el, se supara sau iti respecta punctul de vedere?
Ce e mai păcat să înjuri de Dumnezeu sau să juri și să incalci jurământul?
Salut TPU, eu mereu am fost ateu, nu credeam în Dumnezeu, in chestii de genu, pana când am fost la o "vrajitoare" din asta, este vecina lângă mine la 5 6 case, mulți se duceau la ea, am vrut...? (mai mult)
De ce Iisus nu s-a casatorit? Din cauza ca se credea superior si nimeni nu ii ajungea la nas?
De ce Iisus era impotriva divortului? Pana la urma el nu a fost casatorit ca sa stie ce cum este sa fi casatorit cu cineva
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!