Cei mai activi useri din categoria Religie pe 8 Februarie 2025 sunt:
De ce se zbat atatia oameni pentru putere? Nu stiu ei ca sunt ca o furnica inainte Dumnezeului Atotputernic si vor fi facuti de ras?
Sunt foarte aproape de imparatia cerurilor. Mai am un pas pana acolo. Intrebarea e cum sa nu ma clatin si sa nu cad la ultimul pas?
Iisus ii considera pe apostoli prietenii sai?
Credeti ca iadul este un loc, o stare sau ca nu exista?
Credeti ca Iisus era o persoana suparacioasa? De exemplu daca nu erai de acord cu el, se supara sau iti respecta punctul de vedere?
Ce e mai păcat să înjuri de Dumnezeu sau să juri și să incalci jurământul?
Salut TPU, eu mereu am fost ateu, nu credeam în Dumnezeu, in chestii de genu, pana când am fost la o "vrajitoare" din asta, este vecina lângă mine la 5 6 case, mulți se duceau la ea, am vrut...? (mai mult)
De ce Iisus nu s-a casatorit? Din cauza ca se credea superior si nimeni nu ii ajungea la nas?
De ce Iisus era impotriva divortului? Pana la urma el nu a fost casatorit ca sa stie ce cum este sa fi casatorit cu cineva
Salut, ce înseamnă mai pe limba noastră sau românește zis In god we're damned?
Daca sunt preot si fac regulat sex cu mai multe enoriase e pacat mare sau mi se iarta fiindca sunt omul lui Dumnezeu?
Frate deci vreau sa gasesc o pocăită că si eu sunt si mna nu vreau din alte soiuri de religii decat penticostale.
Buna ziua! Am o intrebare, daca un baiat este crestin ortodox pe stil vechi impreuna cu o fata ortodoxa pe stil nou, pot sa faca nunta la biserica pe stilul vechi? As dori mai multe detalii, ...? (mai mult)
Este Diavolul cu adevarat raul suprem? Sau raul suprem este de fapt insasi omul? Diavolul are rolul de a pedpesi pacatosii in iad si de a- i ademeni la pacat, insa pana la urma, omul ia alegerea de a...? (mai mult)
Iisus era arogant?
Daca Dumnezeu imi va da mie judecata sau unui om oarecare sa judece pe toti oamenii? Ce vom face atunci?
Credeti ca Iisus era o persoana care avea grija de aspectu sau fizic?
Contează pentru Dumnezeu cum ajunge un om să se sinucidă? Omul trebuie să caute ajutor, unde? La cei ce l- au adus în această situație? Nu am decât internetul… Unde să caut ajutor? Sunt în...? (mai mult)
Este sinuciderea singurul păcat care nu se iartă? Credeți ca aceste ganduri negre vin de la necuratul sa te determine sa ajungi la acest gest necugetat in asa fel sa ajungi în iad? Astfel de ganduri...? (mai mult)
Cine mă poate ajuta să văd niște minuni inexplicabile științific și medical?
Care e faza cu incarnarile lui Vishnu? De ce nu vine acest zeu pe Pamant in forma lui pura in legende? De ce toate incarnarile lui sunt venerate ca zei separati? Si de ce naiba i se mai roaga hindusii ...? (mai mult)
Bună, în cele ce urmează, vreau s- ă împărtășesc cu voi foarte pe scurt, experiența pe care am avut- o intrând într- o biserică nondenominațională! Aproape de locul unde locuiesc, ...? (mai mult)
Daca ar fi posibil, ati vrea/accepta sa fiti dumnezeu? Sau macar v-ati gandit/dorit vreodata sa vedeti cum ar fi?
Salut TPU! Joi la ora de religie doamna a afirmat că "ATEI SUNT OAMENI PERICULOȘI, RĂI, FĂRĂ SUFLET, CARE AR CĂLCA PE CADAVRE"! Această afirmație m- a înfuriat. Am fost pe cale să intru într...? (mai mult)
Dintre cei care sunt cu 'credinta populara', am auzit de curand chestia urmatoare: 'Sa lasam mortul sa isi culeaga pasii'. La ce se refera mai exact chestia asta?
Ce dovezi au creștinii ca jesus a existat? Exista documente credibile si care nu pot fi suspectate că au fost create de către crestini?
Cine si De ce a conferit Bibliei statutul de sfințenie?
Credeti ca scribii evrei au copiat cu fidelitate textele biblice?
Dacă omenirea a apărut prin incest, cine și de ce l-a interzis ulterior?
Întrebare în mod special pentru creștinii practicanți! Care- i părerea voastră în ceea ce privește ținuta femeilor în adunările creștine? A- r trebuii sau nu ar trebui ca, femeile s- ă...? (mai mult)
Intrebare (cretina) cu care sa ma fac de ras : Daca cumperi un produs la un pret mult mai mic fata de cel real, cu acordul vanzatorului, ai comis pacat fiindca nu i- ai dat cat merita / l- as jecmani? ...? (mai mult)
De ce fac oamenii fapte bune sau de milostenie doar ca sa fie vazuti si laudati de altii? De ce unii oameni dau bani la saraci in loc sa le plateasca o instruire intr- o meserie sau sa le ofere un loc...? (mai mult)
Exista Dumnezeu? Nu vreau miștouri că plâng!
Unde sunt iernile de altadata? Unde i zapada de altadata! Unde i viscolul..asta in caz ca stiti ce i acela un viscol!:)) unde sunt acele temperaturi de - 15 20 de grade? : :( De ce nu ne mai i- a iarna...? (mai mult)
Credeti ca suntem singura forma de viata din Univers? Daca raspunsul va e 'nu', credeti ca, potrivit Bibliei, Isus a fost trimis sa moara si pe alte planete, asa cum s-a intamplat si pe Pamant? :)
Ce sa faci daca o visezi pe Maica Domnului de trei ori la rând?
Salutare Daca cineva ma mint in legatura cu ceva si eu o iau ca adevar si o spun mai departe ca adevar se poate numi ca pacatuiesc si eu?
Dacă mâine ar fi sa mor, le-ar place Părinților? Întrebare de logica Ofer funda
Pace nu ma pot lasa de poftele sexuale cum ar trebui să procedez ???????? ma simt păcătos
In ce carte din Biblie scrie cand a murit Fineas, fiul lui Eleazar?
Ce parere aveti de acest capitol? Oare cum a fost posibil? https://www.biblegateway.com/passage/?search=Judec%C4%83tori%207-8&version=NTLR
Buna. Tatal meu s- a sinucis acum aproape 9 ani si acum cateva minute am simtit un fior, o adiere in zona picioarelor. Nu e absolut niciun geam deschis, vreo usa sau orice altceva. Credeti ca au vreo...? (mai mult)
De unde pot sa învăț cate ceva de karma și ceva de genul, în cartile Secretele întregii se vorbește de așa ceva?
Poate o carte motivațională sa îmi vindece și transforme în bine viața?
Cum se numea fiica lui Putifar? Si ce era Potifar?
Bunica mea a murit ieri de covid(la terapie intensivă) și mâine o înmormântează.Pot să ma dau cu fond de ten? Să port bluză chiar dacă nu e neagră(am una neagră dar e nouă), dar după înmormântare...? (mai mult)
Numai ortodocșii merg la slujbe la bisericile ortodoxe?
Acum poate veni sfârșitul lumii oricând?
Va pasa de Iisus? Adică de ce a zis El când era în viață? PS:istoricii spun în majoritate că cel mai probabil există Iisus cel istoric(asta e pentru cei care nu cred in existența lui.
De ce unii se pregătesc de războaie? Se incarca cu armament, își fac rachete nucleare etc. Deci chiar nu a înțeles nimeni mesajul lui Iisus Hristos despre promovarea păcii, iubirii și a întrajutorării? ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?