Credeți că o să fiți înviat din morți de Iisus la Judecata finală? Ați vrea lucrul acesta? Spre viața veșnică.Ca nimeni nu vrea spre moarte veșnică logic. Unii se zice că vor învia spre...? (mai mult)
Aveți speranță la Înviere? Adică că Dumnezeu va va învia atunci când va fi judecata finală și vremurile din urma?
Credeti ca Iisus punea accent pe aspectul fizic?
Și cum poti sa Îl cunoști și să Îl găsești pe Dumnezeu? Voi L-ați găsit? Eu inca Îl caut.
Daca se vor găsi și dovedi existența extratereștrilor atunci religiile vor avea de suferit? De ce?
Cum va reacționa lumea și ce se va întâmpla atunci când se vor găsi și dovedi existența extratereștrilor probabil mai evoluați?
Daca de ajunul bobotezei nu am ținut post pot de boboteaza sa beau aghiazma mare?
Cum înveți teologie daca nu ești student la Teologie? Citind din cărțile lui Ellen G. White?
Ce părere aveți despre aghiasmă?
La mărturie mincinoasă se încadrează jurământul strâmb? Sau sunt lucruri diferite?
Dacă mă duc să mă spovedesc și ii zic preotului că m- am jurat cu mana pe biblie și că am încălcat jurământul oare ce îmi zice preotul? Rog să răspundă cineva care a zis la preot că a ...? (mai mult)
Voi il iubiti pe zeul iudeu?
Am si eu o intrebare care ma macina pe Cerebel: Cine sau care a fost tatal biologic al lui Iisus Hristos? Fara raspunsuri ca Tatal Sfantul Duh, Sfantul Spirit, Sfanta Fantoma, Sfanta Stafie, etc. ...? (mai mult)
Care e diferența dintre jurământul cu mana pe biblie fata de cel zis asa din gura fara a atinge Biblia?
Vreau sa citesc cartea Viața lui Iisus(sau Hristos Lumina Lumii) de Ellen G. White? E o idee buna? E frumoasa cartea? Vreau sa Îl cunosc pe Iisus și de asta întreb.
Credeți că viața e un rahat pentru că e prea vulnerabila și plină de riscuri de boala, nefericire și moarte? Cam asta e adevărul.Nu prea a fost creata bine viața asta de către Dumnezeu.Chiar...? (mai mult)
Este adevărat că dacă te juri cu mana pe biblie și nu te tii de promisiune nu vei mai putea să îți fie iertat acest păcat? Și dacă se poate cum? Am doar 16 ani și de handicapat ce sunt Mam jurat...? (mai mult)
Iisus era o persoana timida?
Unde pot întreba un preot online adică să dau mesaj unui preot sa îmi răspundă?
Cum explicați versetele 8 si 9 din Geneza 45
Ce păcat este mai greu dacă juri din gura așa adică verbal cum ai zice "sa chiorăsc daca mai fac un păcat" sau daca te juri cu mana pe biblie zicând aceleași cuvinte (daca incalci acel jurământ)?...? (mai mult)
Am făcut sperjur adică m-am jurat cu mana pe biblie zicând că nu voi mai face in viitor un păcat și am incalcat acel jurământ. Cum sa mi se ierte acest păcat? Va rog ajutati-ma.
Știu că păcatele duhului sfânt nu se iartă niciodată. Ce înseamnă asta? Adică ce păcate nu le iartă Dumnezeu niciodată? Va rog răspunde ți
Iisus l-a considerat pe Iuda prietenul sau inainte ca acesta sa il tradeze?
Am 16 ani și m- am jurat cu mana pe biblie. Am incalcat acest jurământ și acum îmi e frica că voi păți ceva. Ce sa fac? Am zis că nu mai jur niciodată. Biblia este comandată de pe internet, ...? (mai mult)
Am auzit că atunci când te juri cu mana pe biblie te juri cu mana dreapta. Eu m- am jurat cu mana stângă adică am pus mâna stânga pe biblie și m- am jurat. Am incalcat acel jurământ. Este luat...? (mai mult)
Buna ziua! Mă frământ foarte tare de ieri de când mi- am amintit că am făcut un păcat. In urma cu 2 luni cam așa am jurat cu mana pe biblie zicând: "jur că dacă timp de o luna mă mai masturb€z...? (mai mult)
Cum a aflat Iisus cine il va trada?
Daca Iuda s-ar fi dus la Iisus in timp ce era pe cruce si i-ar fi cerut iertare, credeti ca Iisus l-ar fi iertat?
Credeți în blesteme? Ai fost vreodată blestemat? Cum să scapi de asta? Maslu cât timp garantează?
De ce Martorii lui Iehova nu spun,,noroc" si nu ciocnesc la un eveniment paharele intampinate de cuvantul,, noroc".
Rugaciunea e ispita?
Unde erau israelitii cand a fost intuneric 3 zile in tot Egiptul? Ma refer la urgia aia cu intunericul. Si ce s-a facut cand a intins Moise mainile spre cer?
Zeul iudeu pedepseste sau omoara oameni nevinovati doar pentru ca nu cred in el?
Salut! Vreau să știu, mai pe scurt, care este diferența dintre creștini și creștini ortodocși? Care sunt asemănările și deosebirile?
Am vazut in ultimul timp ca se poarta dezbateri inflacarate in ceea ce priveste existenta divinitatii (a unei forte demiurgice). Stim, de asemenea, ca adevarul este unic, fara echivoc, ce nu poate ...? (mai mult)
Cum câștig viața veșnică? Sau toți vom avea parte de ea după moarte? Vreau mult sa mai fie ceva după moarte, sa continuie conștiința și dincolo de moarte.La asta mă gândesc cel mai mult.
Credeti în karma? Cum îți cureți karma?
Cum îmi găsesc Zen-ul? Cum intri într-o stare Zen?
V-ați gândit vreodată să studiați/cititi spiritualitate(nu religie)? Eu asta îmi propun in 2022.
Ce părere aveți despre subiectul sfârșitul lumii? Oare prin calcule astrologice nu se poate afla data sfârșitului lumii?
Cum poți să studiezi sfârșitul lumii mai usor?
Credeți că pandemia are vreo legătură cu sfârșitul lumii?
Îmi place religia cat de cat. Dar dacă citesc religie cu ce mă aleg în viața?
Dragi atei, revin cu o întrebare pentru voi. Ce ați face dacă odrasla voastră ar lua calea credinței, nefiind chestie de moment ci permanentă? I- ați respecta decizia sau ați încerca să- ...? (mai mult)
Cum se face ca zeul iudeu si-a jertfit propriul fiu? 1: Zeul iudeu a gresit cu ceva omului, si 2: Exista un zeu mai mare decat el, si trebuie sa ll imbuneze.
Zeul iudeu poate sa fie ispitit? Si ce inseamna asta?
Buna ziua Am de vreo 3 săptămâni anxietate, dar sunt un om credincios mă rog foarte des ideea este următoarea acum 2 săptămâni am fost într- un fel sau altul victima unor oameni de etnie romă...? (mai mult)
Adam si Eva erau casatoriti? Ca tot aud ca e pacat sa faci sex inainte de casatorie. De parca sexul a fost inventat pentru casatorie. Ii mai aud pe crestini ca, casatoria a fost inventa de Adam si Eva....? (mai mult)
Bună, ce vrea să spună textul respectiv din NT? Matei 10:36 Și omul va avea de vrăjmași chiar pe cei din casa lui. Că va fi / vor fi certuri neînțelegeri / dușmănie în familie?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?