Care este diferența dintre o biserică romano-catolică și o biserică greco-catolică?
De ce lau pus pe isus intr-o pestera oarecare a carei intrari au acoperit-o cu un bolovan in loc sa il ingroape normal dupa ce a murit pe cruce? precizez ca sunt la al 3 lea pahar de ciucas multumesc
Credeți că sfârșitul lumii sau Apocalipsa va veni în secolul acesta, 21?
Credeți că astrologia are un sâmbure de adevăr în ea chiar daca acum e considerată pseudoștiință?(în trecut foarte multa vreme de fapt in cea mai mare parte de timp a fost considerata știință...? (mai mult)
Cui l-au vandut pe Iosif frații lu
Ce va place cel mai mult la religie? Câtă religie ați citit? L-ați găsit pe Dumnezeu? Eu inca Îl caut.
Cine a murit pe cruce? Jesus( Fiul zului iudeu sau zeul iudeu) sau Jesus cel istoric?
Zeul iudeu nu are altceva mai bun de facut decat sa se ocupe doar de o anumita specie de primate de pe o planeta relativ mica, dintr- un sistem solar relativ mic, cu o stea relativ mica in centru?...? (mai mult)
Calculasem cândva, cu aproximație, perioada în care S- ar fi putut naște Domnul Isus Hristos, având în vedere sărbătoarea ispășirii, când marele preot Zaharia slujea în templu, considerând...? (mai mult)
Când va gândiți la Iisus ce sentiment va încearcă? Pe mine admirație.
Întrebarea mea este... De ce un părinte ortodox, vazandute pe strada ca copil 12, 14 anii îți spune ...sa nu vorbești urat ca e păcat...sa vi la Sfânta liturghie. Îmi cer scuze nu prea îmi...? (mai mult)
Ce parere aveti despre ''tranta'' lui Pavel cu Petru? https://biblia.resursecrestine.ro/galateni/2 versetele 11- 21, dar despre 1:6- 9? https://biblia.resursecrestine.ro/galateni. Se pare ca Pavel se...? (mai mult)
Merita sa citesc religie cat mai multa?
Credeti ca Iisus avea grija de aspectul sau fizic?
Dragi atei, dacă tot nu credeți în Dumnezeu, de ce vă irosiți timp prețios și energie în a- L ponegri, ridiculiza și a demonstra că nu există? Creștinii vor continua să creadă, indiferent...? (mai mult)
Cum intrepretati versetele 26, 27? Unde imi e Duhul Sfant la versetul 26? Deci duhuletul nu mai face parte din trinitate? Si in legatura cu versetul 27. Cei de acolo au murit, si ioc ''Imparatia ...? (mai mult)
Ce parere credeti ca avea Iisus despre machism? Credeti ca el era o persoana machista?
Merge sa asculti colinde si dupa craciun? pana pe 31 decembrie? sau e gresit?
Credeți că moartea e un somn veșnic sau o continuare a conștienței eului în alta dimensiune? Si cum faceți să vă mai stingeți din focul fricii de moarte?
De ce viața asta e așa de plina de riscuri de moarte și boala? Nu vi se pare că viața e plina de riscuri? De ce așa? Moartea și boala sunt la orice pas, daca stam puțin și ne gândim. Poți...? (mai mult)
Cum o iau de la zero? Cum incep o viață nouă cu Dumnezeu? Am conștiința încărcată și mii de regrete adunate în viata
Deci Jesus s-a nascut pe data de 5 I. HR. Asta dupa Basilica. Si in anul 4 I.HR a murit Irod cel Mare, nu? https://doxologia.ro/biblioteca/articole-teologice/cand-unde-s-nascut-mantuitorul
Daca toti oamenii care au in exces ar dona saracilor ceea ce au in exces, atunci nu ar mai exista saracie, foamete, etc. De aceea a spus Isus ca cei bogati nu vor intra in imparatia lui Dumnezeu si ...? (mai mult)
Ce religie au cei care merg la bisericile reformate?
Cum interpretati Matei 10:5-6?
E ''pacat'' daca vandalizezi o masina sau daca distrugi ceva?
Jesus a facut scamatorie cu mersul pe apa?
Cum pot sa redevin copilul lui Dumnezeu adică să mă pocăiesc și să îi ofer inima mea? Am conștiința încărcată. Vreau să mă întorc la El dar cu adevărat și nu știu bine cum.
Daca citesc cărți de dezvoltare personala sau de psihologie pot ajunge sa îmi transform viața în bine și să fiu propriul psiholog?
Daca studiez astrologia pot ajunge sa mă cunosc mai bine?
Credeți că traim in vremurile din urmă? Din apropierea Apocalipsei biblice sau a sfârșitului lumii alea de care zice in Biblie?
Ce anume sărbătoresc sataniști de Crăciun?
Sunt o persoana credincioasa. Dar sunt sieu curios de ce Africa este un continent asa sărac și amarat? Chiar daca oamenii aia nu sunt creștini de ce nu ii ajuta și pe ei atat de mult Dumnezeu?
Ce ziceti de acest capitol din Biblie? Nu e funny? Sa nu uitam ca zeul iudeu e atotputernic, atotstiutor, omniprezent, nu se razgandeste, nu- i pare rau, etc...? (mai mult)
Cat de puternic era Isaac? Se stie ca si-a carat lemnele pentru propria jertfire. Nu e asa ca puterea aia era de la zeul iudeu?
Este adevărat ca dacă ajuți oamenii, D-zeu te ajuta mai mult in viata?
De ce a dat zeul iudeu potopul? Mai pe larg. Cu ce l-a suparat pe zeul iudeu? Pentru ca ingerii au facut copii cu fetele oamenilor? Deci numai masculii pot sa fie ingeri?
Cine a respectat porunca zeului iudeu? Cain Sau Abel? Ma refer la hrana.
Ce este vampirismul energetic în opinia voastră?
Nu vad Pamantul distrus. Parca asa a zis zeul iudeu la potop, nu? https://prnt.sc/24li65s
In ce limba vorbeau animalele cu Adam si Eva in rai?
Ce filme apocaliptice adică cu sfârșitul lumii știți?
Cu cee mai presus Jesus decat Zeus?
Jesus putea sa faca ''minuni'' ca Shin Lim? De ce sa nu cred in Shin Lim, ci sa cred in Jesus?
De ce Biblia e cea mai proasta carte fantasy? Mie imi place genul fantasy, dar cand citesc Biblia, ma ia durerea de cap.
Credeți că lumea asta va fi distrusa in viitor și implicit va veni sfârșitul lumii? Credeti că viitorul ăla e apropiat sau îndepărtat?
Dumnezeu e o forță oarba care nu are sentimente și nu i se pot imputa scopuri sau alegeri, sentimente pentru că e doar o forță oarba? Deci daca Dumnezeu e o forta oarba? V- ați gândit la...? (mai mult)
Vreau sa îmi răspundă cineva și mie la această întrebare. De ce a trebuit să mă nasc? Era mai bine sa nu mă fi născut și asta clar.
Dragi atei, dacă pe Dumnezeul biblic îl negați, nu vă este pe plac, ba îl vedeți ca pe un tiran care permite răul și vă obligă la a respecta niște porunci, atunci care e exemplul vostru ...? (mai mult)
Ce părere aveți? Are dreptate Michael Jackson? Cred că e cel mai profund mesaj pentru aceasta perioadă Mă gândesc la generaţii şi la a spune că vrem să o facem o lume mai bună pentru...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!