Sărut mâna, am o întrebare ceea ce mă frământă: Am luat anafura din plasuta și am vrut să o pun în altă plasuta și mi- a căzut firimituri din bucățele de anafură pe jos pe parchet și ...? (mai mult)
Cum saluți un preot într-o biserică ortodoxă?
Este pacat ca Duminica sa impodobim bradul si sa decorm casa mai alesa seara pe la ora 17-18!? Vreau o lamurire!
Mai vine preotul înainte de ajun înafara de azi?
Cum se face ca ziceti ca Biblia e adevarata? Se stie ca acele texte au fost copiate si re- copiate. Unii scribi nu stiau sa citeasca si sa silabiseasca, dar stiau alfabetul. Si evident ca se gresea la...? (mai mult)
Voi faceți meditație? Cum se face corect meditația? S-a dovedit că ajută și d.p.d.v medical la psihic și să scapi de stres.
De ce zeul iudeu le-a ''incuiat'' pantecele roabelor lui Abimelec din cauza lui Sara? Se stie ca Avraam i-a zis lui Abimelec ca Sara e sora lui. Asa cum ii zice Avraam si faraonului
E păcat să se facă parodii pe seama oamenilor decedați? De exemplu, Ionuț Rusu a postat anul acesta un clip pe YouTube unde îl parodiază pe Vadim Tudor care, după cum știm cu toții, e decedat...? (mai mult)
Ce părere aveți? A fost azi o emisiune la A3 cazul doctorului Eben Alexander care dovedește științific ca există viață după moarte deoarece creierul său era complet mort, inactiv și blocat...? (mai mult)
Suntem singuri in Univers sau nu?
Ce părere aveți despre asta? Oare chiar a fost în viitor în timp ce era în coma? Totuși ar fi bine daca ar fi adevărat fiindcă viitorul omenirii care îl prezintă el este unul frumos și ...? (mai mult)
De ce duminica vin la biserică mai mulți oameni decât în alte zile?
De ce zeul iudeu a distrus Sodoma si Gomora? Parca era vorba ca nu le distruge daca se gasesc 10 oameni, bla, bla, bla, nu?
Îl numeşte Biblia pe diavol Lucifer?
De ce credeti ca Biblia e inspirata de Duhul Sfant?
Ce parere aveti? Exista viata/lumea de dincolo? Dovada lumii de dincolo adusa de un neurochirurg! Deci un om de stiinta. Doctorul Eben Alexander este dovada vie a vietii de dupa viata. ...? (mai mult)
Oare mai exista ceva după moarte? Sau e chiar nimic? Mai putem avea o speranță? Poate există totuși o continuare a conștiinței in alta dimensiune.Voi ce credeți?
Cine vrea sa vorbească (indirect )cu Dumnezeu să citească bestsellerurile Conversații cu Dumnezeu de Neale Donald Walsch unde autorul vorbește cu Dumnezeu și are chiar un dialog foarte lung ce se...? (mai mult)
De ce credeți că mayasilor li s-a oprit calendarul fix in anul 2012? Că atunci nu s-a întâmplat niciun sfârșit al lumii cum toata lumea zicea.
De ce credeți că sfârșitul lumii se lasă așa așteptat?
De ce se spunea că în anul 2000 va veni sfârșitul lumii? Aveam doar 5 ani jumate atunci., tin minte că de Revelion îmi era frica tare.Acum nu îmi mai e, parca aș vrea să vina sfârșitul lumii...? (mai mult)
De ce nu a venit sfârșitul lumii in anul 2000 sau anul 2012?
Și ce dacă citesc astrologie? Nu e niciun păcat așa cum zice biserica și religia, există o vorbă foarte adevărată care spune urmeaza- ti pasiunea. Deci e vreo problema pentru habotnici sau ...? (mai mult)
Daca tu te rogi foarte mult lui Dumnezeu sa- ti indeplineasca o dorinta, iar tu ii zici in mai multe rugaciuni ca daca:ma fac un pacat nu imi mai indeplinesti acea dorinta.Apoi tu faci pacatul, apoi tu...? (mai mult)
Lumea asta este doar o trecere creștinilor, știați?
Vreau sa fac toate cele 12 cursuri online sau prin corespondenta de la Institutul de Studii Biblice "Sola Scriptura" Întrebarea este :Merita? E o idee buna? Aflu lucruri noi și interesante? Până...? (mai mult)
Cati ani avea Noe când a fost născut Sem? Si la ce varsta a făcut Noe arca?
In cat timp au crescut apele la potop
Cum definiti voi personal "pacatul"? Nu vreau definitii de pe net, vreau parerea voastra personala. Cum vedeti voi acest pacat? Ce e pacatul pentru voi?
Credeți că mai există viata de apoi după sinuciderea unui copil?
De ce viața e un miracol? D.p.d.v științific și de ce suntem norocoși că avem viața? Tot d.p.d.v științific. Cine vrea să își spună părerea lui religioasă nu mă supăr dar mă interesează...? (mai mult)
De cate ori zeul iudeu a despartit lumina de intuneric?
Pe voi v- au ajutat cărțile din seria The Secret?(Secretul) de Rhonda Byrne? Are rost sa le citesc? Ce impresie v- au făcut? Mă plictisesc și mă gândeam să citesc toata seria aceasta de cărți. ...? (mai mult)
Are rost sa studiez spiritualitatea? Voi ați citit din acest domeniu:spiritualitate? Apropie cum ajungi consilier spiritual în Romania? Am văzut că există oameni care se intitulează așa apărând...? (mai mult)
Vreau sa citesc carte Secretele Intregii Vieți.Voi le-ați citit? Merita?
Ce parere aveti despre parinti care isi molesteaza copii ii trimite la tortura pe cruci si umiliti, voi v-ati inchina in fata astfel de persoane? De ce multi aleg sa faca asta?
În biserică este interzis să conversezi cu oamenii doar în timpul slujbei sau și în afara lor?
Domnul Isus a primit ca daruri la nașterea Lui aur, smirnă și tămâie. Auzisem că aceste daruri atestau calitățile Lui de Împărat, Profet, respectiv Mare Preot. Ce legătură există între...? (mai mult)
De ce David şi Bat-Şeba nu au fost omorâţi pentru adulter, dar fiul lor nou-născut a murit?
Credeti ca Iisus daca ar fi avut ocazia ar fi scapat picioarele lui Caiafa si celor care l au condamnat, asa cum a facut cu apostolii?
Salutare, Am si eu o simpla curiozitate legata de obiceiuri si superstitii in privinta inmormantarilor. Citeam un articol legat de superstitii si cineva la comentarii a scris urmatorul paragraf: ...? (mai mult)
Https://m.activenews.ro/externe/Suedia- O- femeie- episcop- propune- ELIMINAREA- simbolurilor- crestine- dintr- o- biserica- aflata- intr- un- port.- Vrea- sa- dea- crucile- jos- si- sa- puna- indicatoare-...? (mai mult)
Sa fii prost si fara minte e un blestem sau o virtute?
Zeul iudeu regreta ceva? Daca regreta, inseamna ca zeul iudeu e creat dupa chipul si asemanarea omului, nu invers.
Sarpele e Satana? Daca sarpele era Satana, atunci cum de Aaron a transformat toiagul in sarpe? Exodul 7:10
Voi credeti in ca unele lucruri sunt doar coincidente sau mana lui Dumnezeu? Adica credeti ca unele lucruri sunt "potrivite" de catre El sau simple coincidente care nu inseamna nimic?
Care este ultima fapta buna facuta de tine?
Vreau sa studiez astrologie și astronomie.Merita?
Vreau sa studiez astrologie.Merita?
De ce mor animalele si plantele? Ca pe ele nu le-a blestemat zeul iudeu. Si sa nu veniti cu: " Dumnezeu a blestemat Pământul", ca nu tine Nici pe femeie nu a blestemat- o cu moartea.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!