De ce în biserici se țin slujbe dimineața foarte devreme la ora 7?
Catolicilor le este interzis să participe la slujbe ortodoxe?
Ce părere aveți despre acest fragment? "Argumentul meu împotriva existenţei lui Dumnezeu a fost că universul părea crud şi nedrept. Dar de unde am eu ideea aceasta de drept şi nedrept? Un...? (mai mult)
Cate vulpi a prin Samson, si ce a facut cu ele?
De ce zeul iudeu a pedepsit- o pe Eva mai mult decat pe Adam? Oare Adam nu avea ''Liber arbitru''? Putea sa zica ''nu''. Si ca sa vezi cum il face Biblia pe barbat mai usor de pacalit. Si nu sunt de ...? (mai mult)
Creștinilor ce aveți cu sclavul meu satanei, care doar va testează credință cu voia mea?
Ce părere aveți de povestea lui John Nash matematician profesor, economist, laureat al Premiului Nobel în economie și totodată bolnav de schizofrenie paranoida? Pentru cine este interesat urmăriți...? (mai mult)
De ce zeul iudeu l-a distrus pe Iov? Ca doar era credinios.
Iahve fie binecuvântat,am fost la târgul creștin de Crăciun, nu este nimic religios,doar marketing și atât, și un personaj pagan, asta credeți ca e voia lui Iisus?
Prin bisericile creștine pe la slujbe sunt majoritatea moși și babe sau mai sunt și tineri?
Fetele lui Lot erau casatorite cand ingerii au venit sa distruga Sodoma si Gomora?
Doar eu de la o vreme incoace incep sa ma irite oamenii care se apuca si dau ei sfaturi religioase, vorbesc de Dzeu, la modul ca na, chiar daca exista sau nu, hai sa o bag pe aia cu omul credincios,...? (mai mult)
Dacă ar fi să se facă o listă cu cele mai horror povesti posibile asta ar fi cap de lista(my humble opinion.) Dar voi ce ziceți? Povestea din judecători 19. o femeie este violată de 700 de ori în...? (mai mult)
Buna! Stie cineva ce religie au cei de la biserica Harvest din Arad? Sau este o biserica crestina care e pentru mai multe regilii?
Zeul iudeu e moral?
Daca Iisus a venit sa aduca pacea de ce a spus la ultima cina ca cine nu are sabie sa mearga sa si cumpere? Asta mi se pare o mare contradictie
De ce suntem botezați când suntem mici și nu atunci când devenim adulți și putem decide ce vrem să facem?
De ce credeti ca Iisus a gonit vanzatorii din templu intr- un mod asa brutal, chiar cu biciul? El se prepusune ca ar fi fost o persoana care indeamna la iubire si pace, de ce a facut acest lucru, cand...? (mai mult)
Credeti ca Iisus i-a iubit si i-a iertat pe Caiafa si pe ceilalti preot cae l-au condamnat?
Este vreo problemă dacă vorbești la telefon în biserică?
Iisus era o persoana blanda?
Iisus a blestemat smochinul pentru că nu a mai găsit fructe in el? Avea probleme cu nervii?
Ce fel de sărbătoare este adventul?
Ce parere aveti despre manastirea Carta? Credeti ca este bantuita? Intreb, pentru ca apare aceasta manastire in The Nun si stiam ca filmul a fost facut dupa o intamplare reala
Iisus iubea animalele?
Daca oamenii pot sa fie sfinti, ingerii sunt sfinti, atunci zeul iudeu ce mai e?
Cum ajungi consilier spiritual și să îți deschizi un cabinet? Am văzut la un domn Andrei Diaconu care mai apare pe la tv că e consilier spiritual.
Iisus era o persoana apropiata de ceilalti, adica ii imbratisa, ii ascuta sau era distant?
Va doriti viata vesnica? Si ce o sa faceti in vesnicie?
Liber arbitru inseamna ca poti alege singur? De ce nu mai e liber arbitru cand te boteaza parintii cand esti mic fara sa stii? Deci parintii vor sa ai aceeasi religie ca ei. Vi se pare logic sa fie asa?...? (mai mult)
Ce erau cei 3 de la rasarit? Ma refer la nasterea lui Jesus.
Exista morala fara zeul iudeu?
Cum credeti ca se comporta Iisus cu mama sa? Credeti ca o respecta cum orice copil normal isi respecta mama sau se credea superior si fata de ea?
Iisus avea prieteni?
Iisus era o persoana empatica?
Biserica e casa zeului iudeu? Dar de ce nu isi face el singur case? De ce sta la miloaga?
Cum credeți că va arăta viitorul omenirii?
Credeti că va veni Marea Urgie sau Apocalipsa biblica in deceniile următoare așa cum tot zic religioșii pe unde apuca? Cum că sfârșitul e aproape? Cum va fi Marea Urgie? Când va fi? Ce va fi...? (mai mult)
Dacă mor cu gândul la Iisus, el vă ma aștepta la poarta raiului?
De ce visez urat des? Nu s-a întâmplat nimic deosebit.
Vreau sa aflu mai multe despre paganism dar tot ce am găsit pe YouTube in limba romana despre paganism au fost niste videoclipuri cu crestini super infocati care debitau numai prostii, stiu engleza stiu...? (mai mult)
Salut! Am o întrebare dar doresc seriozitate! Ați avut un fel de relație spirituala cu Dumnezeu, Iisus sau Isus cum scriu alți oameni de exemplu sa va vorbească sau sa aveți vedenii ceva de ...? (mai mult)
Daca la spovedanie, preotul m-a intrebat daca țin post cu ușurință, iar eu am zis că da, iar acum nu mai țin post înseamnă că am mințit?
Care e argumentul vostru preferat pentru existenta lui Dumnezeu?
Ca voi religiosii tot spuneti ca Dumnezeu ne- a creat, spuneti si care e scopul pentru care am fost creati. Si sa nu spuneti ca ne- a creat ca sa traim, apoi sa murim si sa ajungem in rai sau in iad....? (mai mult)
De ce vreti sa eliminati raul? Asta nu va face rai? Vreau sa zic ca in viziunea raului e bine sa elimini binele si invers. Trebuie sa existe un echilibru intre bine si rau. Prea mult bine strica, la fel...? (mai mult)
Oare Dumnezeu ce intrebari isi pune?
"Ce a fost va mai fi, iar ce s- a făcut se va mai face! Nu este nimic nou sub soare! Dacă cineva zice: "Iată un lucru nou!", totuşi el exista demult, încă din veacurile dinaintea noastră. Nu...? (mai mult)
Cum de a existat Iisus fara o jumatate de ADN? Jumatatea tatalui. E imposibil stiintific. Si de asemenea e imposibil din punctul de vedere al logicii.
Vreau sa aflu misterele Universului.Ce cărți PDF recomandați?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?