Cei mai activi useri din categoria Religie pe 10 Februarie 2025 sunt:
Vreau sa aflu misterele Universului.Ce cărți PDF recomandați?
De ce se face juramant pe Biblie la judecatorie, la investirea in functie a Guvernului, a Presedintelui, etc? Ca se stie ca juramantul e interzis de noul testament si in vechiul testament era pe...? (mai mult)
Vin în seara asta strigoii? Ca nu am usturoi să dau pe la ferestre și ușă!
Ce a facut Iisus de cand era mic pana la apartitia lui ca om matur? De ce in Biblie nu zice nimic?
De ce spun unii ca ar fi pacat ca femeia sa stea capra in timpul sexului?
De ce a trebuit să ne naștem?
Uneori și chiar mai des, îmi doresc să nu mă fi născut și mă întreb de ce oare a trebuit să mă nasc în lumea asta plina de suferință și vulnerabilitate? Vouă nu vi se întâmplă sau nu...? (mai mult)
După părerea voastră Dumnezeu (Creatorul) există? Nu am nevoie de argumente. Doar răspundeți, dacă doriți, cu DA sau NU.
De ce nu mă vindeca Sf.Arhanghel Rafail Îngerul Vindecarii și Sănătății că m-am rugat la icoana lui? Mi-as dori mult să mă vindece de depresie și toc.
Daca maine ar fi sa mor, ce fac?
Andrei Saguna in calenar ca sfant pe 30 noiembrie? Si cu rosu. Cel care a rapit-o pe ''Doamna Motilor''.
Ce părere aveți de științele astea fascinante astronomia și astrologia? Mi-ar placea sa le studiez.
De ce Cangurul traieste numai in Australia? Ca doar arca lui Noe S-a oprit pe Ararat
Astrologia poate afla destinul omului?
Îmi vin in minte tot felul de gânduri urate și spurcate despre cele sfinte....chiar și când ma rog...ce sa fac?
Am tot felul de gânduri urate și spurcate despre cele sfinte chiar și când ma rog...ce sa fac?
De ce creștinii și ateii se văd ca pe niște dușmani de cele mai multe ori?
Are logica asta? ''Să presupunem că ai dreptate. Să presupunem că nu există Dumnezeu. Atunci când mor credincios, n- am pierdut nimic. Mor doar ca un om care și- a devotat viața iubirii și moralității....? (mai mult)
Credeți în destin? Astrologia crede. Există destin, fiecare avem un destin dat la naștere?
Bună. Cine cunoaște versetul biblic, despre fățărnicie potrivit căruia unii " stau ascunși la mesele de - dragoste " (sau așa ceva, am citit acum mult timp într- o carte un verset biblic și...? (mai mult)
Toti sunt judecati dupa ce mor, inclusiv cei ce cred in Jesus?
Pentru cei care cred in existenta sufletului! Animalele au suflet, insectele au, dar bacteriile?
Are rost sa studiez spiritualitatea? Sau mai bine psihologia și motivationalul(dezvoltarea personala)? Caut cheia vindecării de depresie și toc că medicamentele nu au putut face asta.
Crucificarea e legală in Europa? Adică mă refer cei Condamnați la Moarte, sunt Crucificați? Adică au fost vreodată în istoria Europei?
Ce cantitate manca zeul iudeu la o masa? Daca mananca, automat facea si ca.a
Știți că pe fiecare cruce din cimitir este scris INRI. Știu că înseamnă "Isus Nazariteanul Regele Iudeilor". Ei bine, eu personal consider că este o batjocură la adresa Mântuitorului, dat...? (mai mult)
De ce crestinii sunt asa de creduli? Cand vad ce aberatii spun si sustin, chiar ma face sa cred ca au probleme psihice. Debiteaza niste basme si niste fabulatii scoase parca din cartile cu povesti pentru...? (mai mult)
Cartea "Privind soarele in fața"de Irvin Yalom chiar te face sa nu îți mai fie așa frica tare de moarte? Mi- a recomandat- o un psiholog când am zis pe un forum că am tanatofobie(frica patologica...? (mai mult)
Te poți vindeca daca te rogi mult la o icoană? Poate o icoană vindeca? Cu Sf.Arhanghel Rafail, Îngerul Vindecarii și Sănătății Îmi doresc mult sa mă vindec de depresie și TOC. După zeci...? (mai mult)
E corect / normal ca, un pastor care administrează o "biserică" să mai aibă și alte surse de venit pe lângă colectă?
La 6:30 dimineața se aud bătăi în ușa de la baie iar când aprind lumina se opresc, după ușa nu era absolut nimeni iar după câteva minute se aude un sunet de pasăre (nu sunt sigur daca era cucuvea...? (mai mult)
Credeți că am fost creați sau colonizați de extratereștri in trecutul cel mai îndepărtat cum zic unele cărți și cercetări?
Ce credeți despre teoria astronauților antici? Extratereștrii antici? Poate ați văzut serialul Ancient Aliens sau ați citit vreo carte a lui Zecharia Sitchin sau Erich Von Daniken(Amintiri deșire...? (mai mult)
De ce isi pun crestinii speranta intr-un om mort care se numea Isus si nu in adevaratul Dumnezeu, Domn al ostirilor, Cel Preainalt, Eu Sunt?
Cum deosebesc crestinii lupii de oi?
Oare exista persoane care se roaga la Mos Craciun?
Ce scria pe crucea lui IIsus?
Putem face o lume mai bună decât asta de acum?
De ce nu fac oamenii o lume mai buna in care sa trăim mai bine cu toții?
De ce nu putem trai într- o lume mai buna? De ce Guvernele lumii nu fac o lume mai buna pentru toți oamenii? Nu vor sau nu pot? De exemplu de ce nu pun capăt foametei din Africa? Ei mai mult se înarmează...? (mai mult)
Daca mor, înseamnă că exist în viața de apoi și după voi învia in fata lui Dumnezeu?
Dacă numărul fiarei este 666, care este numărul lui Dumnezeu?
Daca zeul iudeu v-ar zice sa va omorati familia, ati face-o? Fara faze cu ''Dumnezeu nu cere asta''
Bună! De curiozitate cer niște informații, am visat ceva super ciudat, o sa spun pe scurt, am visat ca eram la sicriul unui preot mort(sicriul era deschis pentru ca abia murise, iar acest preot ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Michael Jackson și de piesa lui Heal The World?
Cine a citit Profețiile lui Edgar Cayce? Ce părere aveți de ceea ce ne așteaptă ca omenire?
Vă placea de Zeul Michael Jackson? Zeul muzicii pop.
Ce vis ai? Eu să fiu un vindecător sau un clarvăzător dar ambele se dovedesc imposibile pentru mine
De ce s-a Sinucis Malina Olinescu?
Salut. Cat ar costa o inmormântare in București? Mai exact cruce, sicriu(sa zicem 1.80), un costul negru de mărimea L și mă rog restul de chestii. Ofer Funda. Va muri un prieten al meu de Corona...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?