Cei mai activi useri din categoria Religie pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Conform Bibliei, va fi o zi de judecată, când toți morții vor fi readuși la viață și vor fi judecați după faptele lor. Cum vor fi judecați cei care au murit în fragedă pruncie (la vârsta...? (mai mult)
O lectură interesantă pentru ateii de aici: https://www.firstthings.com/article/2013/06/god- gods- and- fairies Ce părere aveți? Comit ateii o eroare categorică atunci când compară existența lui...? (mai mult)
Poate știința explica totul?
"His Religion is not an easy one : with rigorous fasts, lavations, strict complex formulas, prayers five times a day, and abstinence from wine, it did not 'succeed by being an easy religion.' As if...? (mai mult)
Am citit undeva ca cel mai mare pacat nu e cel trupesc, ci cel sufletesc. La ce face referire? Eu unul nu inteleg sa fiu cinstit
Buna ziua. Am auzit mai demult o rugaciune in care spuneai ca nu iti este frica de straini deoarece il ai pe Dumnezeu aproape. Ati putea sa-mi spuneti cum se numeste?
Regele Solomon zicea sa nu te încrezi în femeie, ce părere aveți?
Cum sa incep o viață nouă schimbata în bine? Nu mai pot cu actuala viața mizerabilă din mai multe puncte de vedere și asta mai ales din cauza mea. Vreau să mă schimb în bine, să mă pocăiesc...? (mai mult)
De ceva timp visez ca ma trezesc, dar tot intr- un vis si ma simt foarte ciudat, visez chestii cu Dumnzeu uneori, cat si lucruri ingrozitoare:am visat intr o seara ca tremuram si m- a ridicat din pat...? (mai mult)
Care este scopul, sensul existentei in forma religioasa?
Ce parere aveti despre prigonirea sfintilor si a purilor din istorie, biblie? Negativii calaii il acuzau pe sarpele biblic cum ca ar fi distrus Raiul dar ei de ce au ales sa prigoneasca sfinti si puri?...? (mai mult)
Biblia Marcu:4:25- 27:25 Căci celui ce are i se va da, dar de la cel ce n- are i se va lua chiar şi ce are!" Biblia Matei 20:16. Astfel vor fi cei de pe urmă întâi şi cei dintâi pe urmă, ..Ce...? (mai mult)
Oare ce li se poate intampla popilor daca incalca un juramant? (din alea care le fac atunci cand invata) Si totusi daca e vreun profan mai silitor in cele sfinte, popa poate sa vorbeasca mai multe...? (mai mult)
Exista informatii in Biblie precum ca in cei trei ani cat Isus Cristos a umblat cu apostololii si-a serbat vreodata ziua de naștere ori i s-a urat,, La multi ani"?
De ce unii oameni cer ca dupa moarte sa fie incinerati la crematoriu in loc sa fie înmormântati in cimitir? Au frici, temeri sau superstitii?
Biblia:Marcu 4:25- 27:25 Căci celui ce are i se va da, dar de la cel ce n- are i se va lua chiar şi ce are! Matei Capitolul 20:16.Astfel vor fi cei de pe urmă întâi şi...? (mai mult)
Biblia:Matei 7:3. De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tau si nu te uiti cu bagare de seama la barna din ochiul tau? Ce parere aveti?
Ce opinie aveti despre Matei 23.9 , , Si, Tata, sa nu numiti pe nimeni pe pamant, pentru ca Unul singur este Tatal vostru: Acela care este in ceruri" , , Sa nu va numiti dascali; caci Unul sngur...? (mai mult)
Credeti ca Chivotul Legamantului a fost pierdut, distrus sau exista si astazi, fiind păstrat sub tacere?
Ca si crestini cum puneti in practica Cuvântul lui Isus Cristos din Matei 10.37-39? ,,Cine isi va pastra viata o va pierde si cine isi va pierde viata pentru Mine o va castiga"
Ce este intelepciunea? Care sunt diferențele dintre inteligenta si înțelepciune? Ca este mai importanta inteligenta sau înțelepciunea? Pot fi tinerii înțelepți sau înțelepciunea e un atribut...? (mai mult)
Evanghelistul Luca a fost de profesie medic sau vraci?
Cum argumentați realitatea sau irealitatea urmatorului scenariu bazat pe următoarele afirmatii: Trăim pe un, , pietroi" care se invarte prin Univers in jurul Soarelui si in jurul axei sale. Pământul...? (mai mult)
Pot să mă bazez pe o Biblie pentru copii pentru lectură daca mi se pare mai grea Biblia originala? Și care varianta ar fi potrivită?
Credeti ca Satan si Demonii lui au macar o posibilitate de a fi iertati daca declara/ marturisesc lui Dumnezeu parerea de rau pentru faptele lor?
Credeti ca telescopele si satelitii amplasati deasupra Pamantului vor inregistra anticipat, de la distanță, a doua venire a lui Isus Cristos pe norii Cerului, ori acești, , ochi externi, , pe care...? (mai mult)
Ce putem intelege din afirmatia lui Isus: ,, cerurile și Pământul vor trece, dar Cuvintele mele nu..." Cum adică " Cerurile și Pământul vor trece..."? Ce poate insemna aceasta afirmatie?
Adam si Eva, inainte de caderea in pacat, foloseau organele sexuale doar pentru a urina? Exista interdicția de înmulțire pentru Adam si Eva inainte de de caderea in pacat?
Daca Adam si Eva au fost alungați din Rai pe Pamant ce ar trebui să intelegem? Ca Raiul se afla pe Pământ? Daca da, unde este Raiul acum pe Pământ și unde este Pomul Vietii? Daca ar trebui să...? (mai mult)
Ce înțelegeți dvs. concret din pasajul biblic: , , pentru Dumnezeu 1000 de ani sunt ca o zi si o zi ca 1000 de ani? Este cineva care a inteles mai mult din acest pasaj biblic si poate da un răspuns...? (mai mult)
Daca Adam a trait 930 de ani pe Pământ și Eva putin peste, care sunt factorii pe care dvs. îi considerati răspunzători de reducerea drastică a acestei durate a vieții omului din trecut până ...? (mai mult)
Matei 7:3 Biblia:Iisus Cristos fiul Lui Dumnezeu: Dar de ce te uiți la paiul care este în ochiul fratelui tău și nu iei în considerare bârna care este în propriul tău ochi? Ce parere aveti?
Imi puteti aduce dovezi ale moralitatii obiective?
Bună, am de gând să dau de permis, dar nu știu dacă în poză am voie sau nu cu hijab. Știe cineva cum se procedează în astfel de situații?
Ce este de fapt sufletul? Cu se aseamănă acesta?
Ce opinii aveti despre pasajul biblic din Daniel 10.12, 13 Îngerul catre Daniel: , , Nu te teme Daniel căci cuvintele tale au fost ascultate chiar din prima zi..." , , Dar căpetenia Persiei...? (mai mult)
Chiar aseară am întâlnit un motan și i am de mâncare, îmi imaginez că și el ca toată viața de pe pământ suferă, este supusă selecției naturale, sexuale, de ce un creator ar fi permis că...? (mai mult)
Bună ziua! Ce trebuie sa faci ca să răspândești Evanghelia?
Ce parere aveti?:Iisus Cristos:Celui ce n-are si ce are i se va lua si cei din urma vor fi cei dintai si cei dintai cei de pe urma.
Cine(ce) este Duhul Sfânt? Este Duhul lui Dumnezeu sau are o individualizare distinctă?
În timp de ateii se străduiesc să vină cu un argument decent împotriva creștinismului, vin eu cu o întrebare, adresată tot creștinilor: Dumnezeu, ca izvor al realității, trebuie să fie...? (mai mult)
Se poate explica conceptul de, , Infinit" prin suficiente cuvinte ce pot fi intelese si pot convinge un copil curios? PS: răspunsurile circulare simple de genul, , ceva ce nu se termina niciodata"...? (mai mult)
Ce putem înțelege din afirmatia lui Jeshua Hamaschia(Isus Cristos) despre Ioan Botezatorul: , , Ioan este cel mai mare om nascut din femeie pe acest pamant, insa cel mai mic din imparatia lui Dumnezeu...? (mai mult)
Salut TPU! Mi am facut o prietena online cu care imi place sa vorbesc. Am aflat ca ea este din zona araba, și ca ea crede in "Allah". Eu personal cred in Dumnezeu, in Iisus, am toata increderea in ...? (mai mult)
Credeti ca este adevarat ceea ce afirma unii oameni precum ca nu au facut rau la nimeni niciodata, ori ca nu au produs nimanui nici o suferinta, niciodata?
Credeti ca este adevărat ceea ce afirma unii oameni precum ca nu le este frica, nu au nici o teama de nimic in viata?
Bună! Am o întrebare, nu știu dacă sunt paranoică sau nu. Învăț foarte mult pentru un concurs care va urma luna aceasta. Astăzi am mers la Moaștele Sfântului Nectarie să mă rog pentru reușita...? (mai mult)
Crestine, de unde stii ca zeul tau e adevarat?
Daca am spalat în zi de sarbatoare cu cruce rosie, fara sa stiu, este ceva foarte rau, daca m-am rugat la Dumnezeu sa ma ierte, o sa fie totul bine?
Îmi este foarte teama, am bagat decat o masina care a fost 28 min. Se întâmplă ceva grav? M- am rugat la Dumnezeu si mi- am cerut scuze. Se intampla ceva daca am bagat la spalat in zi cu cruce...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?